2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
daisyyy neden epidural istemediğini anlamadım, prenses doğum deniyor ona, doğumu kolaylaştıran rahatlatan bi sistem, asıl suni sancı zor olan, ikisini karıştırma.

daisyyy neden epidural istemediğini anlamadım, prenses doğum deniyor ona, doğumu kolaylaştıran rahatlatan bi sistem, asıl suni sancı zor olan, ikisini karıştırma.
Bazı arkadaşlar doğum sancisinin cekilemeyecek kadar ağır olmadigini söylediler. Epidural in ignesinden çekiniyorum biraz. Yan etkilerinden bir de

Bazı arkadaşlar doğum sancisinin cekilemeyecek kadar ağır olmadigini söylediler. Epidural in ignesinden çekiniyorum biraz. Yan etkilerinden bir de
Kendini şartlama, sancılar başlayınca karar verirsin

Yan etkisi olabilir ama sonuçta sıkıntı yaratmayacak şeyler, bir çok gebe kullanıyor sen takılma.

Kızlar dr geldim nts girdim sanci çıkmadı. .Haftaya bir daha çağırdı.2600 olmus,49 cm boyu...27,28 ekim de sezeryan dedi
Kaçıncı haftadasınız.sezaryen icin tam günü nezaman veriyorlar neye göre merak ettim.Benimki belli degil daha haftaya sorcam

Kaçıncı haftadasınız.sezaryen icin tam günü nezaman veriyorlar neye göre merak ettim.Benimki belli degil daha haftaya sorcam
34 hafta 3 günlüğüm, 1 hafta öndeydi ama bugün tam cıktı yakaladı gününü..ekimin son haftası alacağım demişti.bende tam ne zamn olur dedim 27 ya da 28 olur dedi ...

Merhabaa hayırlı akşamlar hastane çantalarınızı hazırladınızmıı ben yavaş yavaş hazırlim diyorum kasım sonu çünkü elinde liste olan tecrübeli annelerden istesem gereksiz çok eşya götürmek istemiyorum hastane çıkışımızda geldi

Eklentiler

• F2730006-FB80-40B9-AF7D-8A32474E5ABF.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 47
Iyi aksamlar kizlar geldim kontrolden 32+4 olmusuz gobusumuz 35+5 cikiyo 2095 gr olmus cimcime bas gelis yuzune bakiyoruz hemwn kafasini ceviriyo agzini acip kapatiyodu bi dahaki kontrol 2 hafta sonra cagirdi nst ozaman yapicak cok sukur hic bir sorunumuz yok 42 cm de boyu olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…