2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Gözünaydın canım göbüşü 35+5için 2095 gr biraz az değil mi? Yanlış mı yazdın acaba 2500 filan olsa gerek en az o hafta ölçülerine göre

Ben de bugün çalışamaz raporu almak için gittim ancak kendi doktorum yoktu. Nst girdim. 32+5 günlük 2120 gram olmuş çok şükür 3 hafta önce 1300 gramdı boyunu sormayı hep unutuyorum ama hep çok güzel gelişimi diyorlar. Sadece doğumla ilgili bilgi alamadım kesin bir gün söylenir mi bana kimse bişey demedi ama bugün raporda 26 Kasım yazıyo, sat göre 21 Kasım ayrıntılı ultrason da 24 Kasım

33+6 dayım koleztazdan dolayı hastanede yatıyorum . Nst de sancı çıkıyor vajina muayenesi yapalım diyorlar ama fena korkuyorum ilk gün yaptırdım çok korktum. Her seferinde yaptırmalı mıyım inanın bu konu bende stres yaptı

İnş olur canım normal doğum yapan bi arkadaşım aynı gün ayağa kalktı herşeyini yaptı. Senin ilki sezeryanmıydı peki
Evet canım sezaryen benim ilki.
İnşallah canım hayırlısı ile nasipse diyorum hep.
Neden giremez ki eşin korkar mı :)
Valla bana ilkinde normal maaş gibi yattı. 657liyim.
Sen hangi ülkedeydin canım

Geçmiş olsun canım doktorun gerekli görüyorsa yaptır bence. Muhtemelen rahim ağzında yumuşama var mı diye kontrol ediyorlar. Rahim ağzı açılırsa doğumu durdurmak zor olur sanırım.

34 hafta 3 günlüğüm, 1 hafta öndeydi ama bugün tam cıktı yakaladı gününü..ekimin son haftası alacağım demişti.bende tam ne zamn olur dedim 27 ya da 28 olur dedi ...
Benim kontrolümde haftaya cuma 33+5 olcam.bende sorıyım sezaryen olacak tam gün nezaman olur diye.banada net birsey soyler belki.benim bebişde 2 hafta gibi önden gidiyor

Geçmiş olsun canım doktorun gerekli görüyorsa yaptır bence. Muhtemelen rahim ağzında yumuşama var mı diye kontrol ediyorlar. Rahim ağzı açılırsa doğumu durdurmak zor olur sanırım.
Teşekkür ederim ama onun için progestan ve adalat kullanıyorum bilemiyorum korkuyorum hepimizin hakkında hayırlısı

Canim bende kullandim aspirin ve oksapar asprin26.haftada oksapar 33.haftada kesildi bende her ikisinide biraktigimda cok korktum endiselendim ama cok sukur 37ye yaklastim artik rabbim korusun bebeklerimizi sonucta doktorlara guvenmek zorundayiz
Bunları kullanma sebebin neydi canim ? Erken bırakmışsın gibi geldi bana da

kesin derken sezeryanda gün verebilir. normal doğumda şu tarih diyemez. sat tarihine göre belirlenir doğumlar.

Canim koldan deneyebilirsin biraz da

Gözünaydın canım göbüşü 35+5için 2095 gr biraz az değil mi? Yanlış mı yazdın acaba 2500 filan olsa gerek en az o hafta ölçülerine göre
Yok cnm normalde 32 +4 ama gobus oyle 2095 dedi daha 1 ay 2 hafta var 3u Gecer galiba saglikla dogsunda kilosu onemli deil onceki kizim 2700 dogdu masallahi vardi

Aaa aynıyız senle benimde bugün 32+4

Kızlar herkese iyi gecelerYaklasık 70 sayfa geriden geliyorumMasallah ne gzuel yazıyorsunuz. Okumaya fırsat bulsam kitap okur gıbı okuyacağımHatta dogum sonrasına sarkarsa daha rahat okurum diye bile dusunuyorum. Umarım herkes iyidir. Malum 79 sayfa gerideyim suan
Bugun kuzumu gordum. Yıne bas asagı donmus. Bu cocuk ne ara yer degısıypr anlamıyoruöDr sen uyurken donuyordur dedıKansızlık vardı 1 tık daha iyiye gıtmıs bu ay. Kusburunu marmelatı yiyorum son 1 aydır kesin onun etkisi. Dr da dogruladıKesınlıkle boyle bır etkısı var dedıOglus 2.200 gr 45 cm. Hersey normal sukurler olsun. 2 haftada bir gel artık dedı. 3 hafta sonra gitmeyi dusunuyorum. Geldıgınde nstye bakarız dedi. Hala hazırlık yapmadımBenim yerime birisi mı gelip yapacak acaba diye soruyorum kendimeAllaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…