sezeryan olacaksa normal tarihinizden 1 hafta falan önce. benim mesela takvimimde 8kasım yazıyor sata göre. doktorum ekimin son haftası dedi.Belirli bir aralık vermesi gerekmez mi ablama söylemişlerdi 3 çocuk içinde
temizdir canım. sonuçta buzluğa da yiyecekleri direk koyuyoruz yıkamıyoruz poşetleriKizlar buzdolabı poseti aldim ben de kilitli. bunlar temizdir demi utulediğim kıyafetleri direk koycak miyim buna yoksa posetleri de yikim kurutim mi?
Temizdir onlar çünkü yiyecek kullanımı için üretilmişKizlar buzdolabı poseti aldim ben de kilitli. bunlar temizdir demi utulediğim kıyafetleri direk koycak miyim buna yoksa posetleri de yikim kurutim mi?
Evet canim haftayaymis nende gorunce sizede haber vereyim dedimHaftayaydı sanırım o
Tercihe bağlı sezeryan yok burada. Normal doğum olacakmış gibi hazırlık yapılıyor. Bebek ters gelirse elle masaj deniyorlarmis o da tutmazsa sezeryan. Ya da haftani geçtin bebek çok kilolu, ya da kanala sıkıştı çıkmıyor bu gibi durumlarda sezeryana alıyorlar. Ya da işten catin dar vs. ama durduk yere ben sezeryan istiyorum diyemiyorsunOralarda daha çok normal doğum yanlısı sanırım sağlık sistemi değil mi
Normalde Türkiyede de isteyemiyorsun ama doktor dediğin sebeplerden birini yazıp yapabiliyor.Tercihe bağlı sezeryan yok burada. Normal doğum olacakmış gibi hazırlık yapılıyor. Bebek ters gelirse elle masaj deniyorlarmis o da tutmazsa sezeryan. Ya da haftani geçtin bebek çok kilolu, ya da kanala sıkıştı çıkmıyor bu gibi durumlarda sezeryana alıyorlar. Ya da işten catin dar vs. ama durduk yere ben sezeryan istiyorum diyemiyorsun
Yarın koldan yapayım bari canım karnım kötü olmuşCanim koldan deneyebilirsin biraz da
Haklısın canım ne guzel sağlıkla dogsun kuzunCanim bende kullandim aspirin ve oksapar asprin26.haftada oksapar 33.haftada kesildi bende her ikisinide biraktigimda cok korktum endiselendim ama cok sukur 37ye yaklastim artik rabbim korusun bebeklerimizi sonucta doktorlara guvenmek zorundayiz
Bunları kullanma sebebin neydi canim ? Erken bırakmışsın gibi geldi bana da
Haklısın canım ne guzel sağlıkla dogsun kuzunsende de mi pıhtılaşma vardı
Inşallah Canım haklısın valla sag salim doğusunlar yeter .bende de pai 4g 4g homozigot var kimi kullan kimi kullanma dedi canım en son aspirini kes dedi kestim anlmadim bu cok mu önemli bir sorunGereksiz ilaç kullanmaya karşı bana ilk tüp bebek mrk kan sulandırıcı iğne ve coraspin vermişti o sırf eczaneden prim aldın diye vermediği ilaç kalmıyordu zaten aylarca vurdum sonra memorial başladım hiç gerek yok başlama dedi benim heterozigot 677 di genetik doktoru da gerek yok 10 kişiden belki 7 sinde olabilecek bisey demişti sonra hamilelikten sonra bir kaç kez medicana bi doktora gittim o hemen başka dedi yine kullandım bu doktora geldim güldü boşuna kullanıyorsun dedi yanınada bi tane daha perinatolog vardı hatta p da onayladı çok şükür bisey olmadi. Bebeklerimiz iyi olsunda artık ödediğimiz rakamı görmüyoruz belki bir gün karşılaşiriz seninle
Sanırım bencede canım seviyesi var gerçi bazi seyler kader kısmet rabbim nasip edecek önce bende bıraktım allaha haval ettimEvet canim ama sanirim seviyeleri var bunun da tasiyici gibiymisim daha cok onlem amacli gibi kullandik belli bir sure cok sukur rabbim hepimizin yavrularini sagasaglim bizlere basglasin
Biraz fazla deil mi bu kadar seyHerkesin gereksinimi tercihi değişebilir ama ben aşağıda çantama neler koyacağımı yazdım. Çoğu hazır sadece yerleşecek valize. Fikir almak isteyenler olursa diye ekledim. İlkinden tecrübeliyim o sebeple kendime göre hazırladım listemi.
HASTANE ÇANTASI
Bebek için
2 alt üst tam takım
2 tulum
4 alttan çıtçıtlı iç zıbın
2 penye battaniye
1 pazen battaniye
1 müslin battaniye
5 adet ağız bezi
10 adet bez
1 adet alt açma örtüsü
1 paket ıslak mendil
Emzik
Biberon
Mama
Anne için
2 gecelik
1 pijama takımı
Polar sabahlık
1 adet emzirme sütyeni
1 adet emzirme atleti
1 adet çorap
5 adet depend hasta bezi
Lohusa tacı
Terlik
Göğüs pedi
Göğüs kremi
Yastık kılıfı
Diş fırçası
Diş macunu
Bakım malzemeleri
Toka
İlaveler
Havlu peçete
Nescafe
Minik su ısıtıcı cezve
Bitter çikolata
Kuruyemiş
Şarj aleti
Kapı süsü
Balon
Çikolata
Herkesin gereksinimi tercihi değişebilir ama ben aşağıda çantama neler koyacağımı yazdım. Çoğu hazır sadece yerleşecek valize. Fikir almak isteyenler olursa diye ekledim. İlkinden tecrübeliyim o sebeple kendime göre hazırladım listemi.
HASTANE ÇANTASI
Bebek için
2 alt üst tam takım
2 tulum
4 alttan çıtçıtlı iç zıbın
2 penye battaniye
1 pazen battaniye
1 müslin battaniye
5 adet ağız bezi
10 adet bez
1 adet alt açma örtüsü
1 paket ıslak mendil
Emzik
Biberon
Mama
Anne için
2 gecelik
1 pijama takımı
Polar sabahlık
1 adet emzirme sütyeni
1 adet emzirme atleti
1 adet çorap
5 adet depend hasta bezi
Lohusa tacı
Terlik
Göğüs pedi
Göğüs kremi
Yastık kılıfı
Diş fırçası
Diş macunu
Bakım malzemeleri
Toka
İlaveler
Havlu peçete
Nescafe
Minik su ısıtıcı cezve
Bitter çikolata
Kuruyemiş
Şarj aleti
Kapı süsü
Balon
Çikolata
Bende fazla oldugunu düşündümBiraz fazla deil mi bu kadar sey
Bende max bu kdr götürürüm kiyafet. Bide bez islk mendil battaniye yeter aman odasini hastaneye taşıyamam yaBende fazla oldugunu düşündüm
Kızımda 2takım götürdüm bne iki de çıtçıtlı ve alt.. Kendime de 2 pijama 1hırka...
1gün durdum cıktım... Cumartesi öğlen oldu sezeryan pazar öğlen evinde idim.
Bu seferde çantamı bu skeilde ayarladım❤
Hele su korona da ne kadr az o kadr iyi bir de sorun olmaz ise normal sezeryan farketmez en fazla bir gün kalınıyor.Bende max bu kdr götürürüm kiyafet. Bide bez islk mendil battaniye yeter aman odasini hastaneye taşıyamam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?