2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Herkesin gereksinimi tercihi değişebilir ama ben aşağıda çantama neler koyacağımı yazdım. Çoğu hazır sadece yerleşecek valize. Fikir almak isteyenler olursa diye ekledim. İlkinden tecrübeliyim o sebeple kendime göre hazırladım listemi.

HASTANE ÇANTASI
Bebek için
2 alt üst tam takım
2 tulum
4 alttan çıtçıtlı iç zıbın
2 penye battaniye
1 pazen battaniye
1 müslin battaniye
5 adet ağız bezi
10 adet bez
1 adet alt açma örtüsü
1 paket ıslak mendil
Emzik
Biberon
Mama
Anne için
2 gecelik
1 pijama takımı
Polar sabahlık
1 adet emzirme sütyeni
1 adet emzirme atleti
1 adet çorap
5 adet depend hasta bezi
Lohusa tacı
Terlik
Göğüs pedi
Göğüs kremi
Yastık kılıfı
Diş fırçası
Diş macunu
Bakım malzemeleri
Toka
İlaveler
Havlu peçete
Nescafe
Minik su ısıtıcı cezve
Bitter çikolata
Kuruyemiş
Şarj aleti
Kapı süsü
Balon
Çikolata

Kizlar buzdolabı poseti aldim ben de kilitli. bunlar temizdir demi utulediğim kıyafetleri direk koycak miyim buna yoksa posetleri de yikim kurutim mi?

Oralarda daha çok normal doğum yanlısı sanırım sağlık sistemi değil mi
Tercihe bağlı sezeryan yok burada. Normal doğum olacakmış gibi hazırlık yapılıyor. Bebek ters gelirse elle masaj deniyorlarmis o da tutmazsa sezeryan. Ya da haftani geçtin bebek çok kilolu, ya da kanala sıkıştı çıkmıyor bu gibi durumlarda sezeryana alıyorlar. Ya da işten catin dar vs. ama durduk yere ben sezeryan istiyorum diyemiyorsun

Normalde Türkiyede de isteyemiyorsun ama doktor dediğin sebeplerden birini yazıp yapabiliyor.
Aslında şanslısın orada normal doğum oranı fazla olduğundan ebeler daha tecrübelidir.

Canim bende kullandim aspirin ve oksapar asprin26.haftada oksapar 33.haftada kesildi bende her ikisinide biraktigimda cok korktum endiselendim ama cok sukur 37ye yaklastim artik rabbim korusun bebeklerimizi sonucta doktorlara guvenmek zorundayiz
Haklısın canım ne guzel sağlıkla dogsun kuzun sende de mi pıhtılaşma vardı

Bunları kullanma sebebin neydi canim ? Erken bırakmışsın gibi geldi bana da

1 dusuk yasadim ben canim sonrasinda genetik test yaptirdim pihtilasmalarda tasiyiciymisim o yuzden onlem amacli baslattilar ne olur ne olmaz diye doktorum keserken fazladan bile kullandik demisti cok sukur sorun yasamadim umarim sagasaglim dogururum da

Haklısın canım ne guzel sağlıkla dogsun kuzun sende de mi pıhtılaşma vardı

Evet canim ama sanirim seviyeleri var bunun da tasiyici gibiymisim daha cok onlem amacli gibi kullandik belli bir sure cok sukur rabbim hepimizin yavrularini sagasaglim bizlere basglasin

Inşallah Canım haklısın valla sag salim doğusunlar yeter .bende de pai 4g 4g homozigot var kimi kullan kimi kullanma dedi canım en son aspirini kes dedi kestim anlmadim bu cok mu önemli bir sorun

Evet canim ama sanirim seviyeleri var bunun da tasiyici gibiymisim daha cok onlem amacli gibi kullandik belli bir sure cok sukur rabbim hepimizin yavrularini sagasaglim bizlere basglasin
Sanırım bencede canım seviyesi var gerçi bazi seyler kader kısmet rabbim nasip edecek önce bende bıraktım allaha haval ettim

Biraz fazla deil mi bu kadar sey

elinize saglik..
virusten sebep hastaneye kimseyi almayacaklar diye bende şu oda süsleme ve çikolata vs. kararsiz kaldim.
eve de muhtemel ayni sebeple kimse gelmeyecek hatta ben kimseyi almayacagim..
sizin hastane ziyaretçi alıyor muymus

Biraz fazla deil mi bu kadar sey
Bende fazla oldugunu düşündüm
Kızımda 2takım götürdüm bne iki de çıtçıtlı ve alt.. Kendime de 2 pijama 1hırka...
1gün durdum cıktım... Cumartesi öğlen oldu sezeryan pazar öğlen evinde idim.
Bu seferde çantamı bu skeilde ayarladım

Bende max bu kdr götürürüm kiyafet. Bide bez islk mendil battaniye yeter aman odasini hastaneye taşıyamam ya

Bende max bu kdr götürürüm kiyafet. Bide bez islk mendil battaniye yeter aman odasini hastaneye taşıyamam ya
Hele su korona da ne kadr az o kadr iyi bir de sorun olmaz ise normal sezeryan farketmez en fazla bir gün kalınıyor.
Aynen bebek bezi, depend, alt acma, mama ne olur ne olmaz diye
Islak mendil, pecete vs.
Bir de ben ev terliği ayarladım orada bırakıp gelicem... Geri eve getrmem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…