- 25 Ocak 2019
- 1.267
- 2.067
- 133
Bi arkadasm nornal dogum yapti sabah aksm evindeydi o yuzdn hastaneyi cok kasmiorm valla ne yalan soyliyim ztn evime de 2 3 dk arabayla oraya tasinmaya gerek yok lazim olan alinirHele su korona da ne kadr az o kadr iyi bir de sorun olmaz ise normal sezeryan farketmez en fazla bir gün kalınıyor.
Aynen bebek bezi, depend, alt acma, mama ne olur ne olmaz diye
Islak mendil, pecete vs.
Bir de ben ev terliği ayarladım orada bırakıp gelicem... Geri eve getrmem...
ne gibi fazla mesela? ilk doğumumdan tecrübeyle kendime göre listemi yaptım. başında da yazdım zaten.kişiden kişiye farklılık gösterebilir ihtiyaçlar.Biraz fazla deil mi bu kadar sey
ziyaretçi amaçlı götürmüyorum kendimi iyi hissetmek o psikolojide olmak için götürüyorum. ziyaretçi alıyor hastane ama biz alıyor demedik kimseye. sadece ortamı güzelleştirmek isterim kendim ve bebeğim için.elinize saglik..
virusten sebep hastaneye kimseyi almayacaklar diye bende şu oda süsleme ve çikolata vs. kararsiz kaldim.
eve de muhtemel ayni sebeple kimse gelmeyecek hatta ben kimseyi almayacagim..
sizin hastane ziyaretçi alıyor muymus
Evet aynne canım.. Ben kızımda minnak bir canta ayarlamstm.. Puset fikan hep sonradan geldi..Bi arkadasm nornal dogum yapti sabah aksm evindeydi o yuzdn hastaneyi cok kasmiorm valla ne yalan soyliyim ztn evime de 2 3 dk arabayla oraya tasinmaya gerek yok lazim olan alinir
Tabi ki ama nescafe su isitici fln bana hore fazladan yuk yani. Ztn odada olmasa bile kafeteryada bulunabilir seyler bana gore gereksiz yani taşıması. O anda insana yuk olur die dusunuorumne gibi fazla mesela? ilk doğumumdan tecrübeyle kendime göre listemi yaptım. başında da yazdım zaten.kişiden kişiye farklılık gösterebilir ihtiyaçlar.
bende ilkinde öyle götürüp daha sonradan takviye almak zorunda kaldım evden. bu sefer şansa bırakmak istemedim. ilkinde üzerine kan sürülmüştü kızımın değiştik. sonra da kusması oldu yetmedi. evleriniz yakınsa avantaj tabi. kendime 2takım da alabilirim ama yine ilk doğumda kanamadan dolayı üzerim kirlendi. 2.takımı giydim o da kirlendi ama yanımfa olmayınca o şekilde kaldım.Bende fazla oldugunu düşündüm
Kızımda 2takım götürdüm bne iki de çıtçıtlı ve alt.. Kendime de 2 pijama 1hırka...
1gün durdum cıktım... Cumartesi öğlen oldu sezeryan pazar öğlen evinde idim.
Bu seferde çantamı bu skeilde ayarladım❤
bende öyle düşünüyordum hatta yazdım da gerek yok diye ama sonradan refakatçiyi sürekli kantine yollamaktansa ne olur ne olmaz yanımızda olsun kendimiz yapalım dedik.asansör ve hastane koridorlarında çok dolaşmaya gerek yok. doktor da kantinler yoğun oluyor herkes oralarda bekliyor deyince nasılsa evde var koyayım dedim.Tabi ki ama nescafe su isitici fln bana hore fazladan yuk yani. Ztn odada olmasa bile kafeteryada bulunabilir seyler bana gore gereksiz yani taşıması. O anda insana yuk olur die dusunuorum
28ekim gibi. ama belki kasım başını bekletiriz durumuna göre dedi. benim içimden 30u geçiyor
Çok haklısın canım ama ben de yetti bu dediklerim hatta 2.pijamayı kullanmadım bile...bende ilkinde öyle götürüp daha sonradan takviye almak zorunda kaldım evden. bu sefer şansa bırakmak istemedim. ilkinde üzerine kan sürülmüştü kızımın değiştik. sonra da kusması oldu yetmedi. evleriniz yakınsa avantaj tabi. kendime 2takım da alabilirim ama yine ilk doğumda kanamadan dolayı üzerim kirlendi. 2.takımı giydim o da kirlendi ama yanımfa olmayınca o şekilde kaldım.
dediğim gibi herkes kendi tecrübesine göre hazırlar listesiniben ilkinden yola çıkarak hazırladım. fazlasını da sırtımda taşımıyorum nasılsa
Bana da 29ekim persembe günü ya da istersen 3kasım salı ddi... Bende aslında 3kasım ı seçmiştim hani 39hafta olsun diye Dr de hiç sıkıntı değil 38 in sonu oluyır 29u dedi.. Bir de bende ilk gebelikte kolestaz vardı kızın 38e0da doğdu.. Ondan bu 39olsa diyordum tabi Allah korusu ama kolestaz bunda da olursa hiç beklemeyşz ddi. 29ekim de pek güzel bir gün ondan bende o mu olsa acabaa ddm28ekim gibi. ama belki kasım başını bekletiriz durumuna göre dedi. benim içimden 30u geçiyor
ya işte tecrübe meselesi. herkesin farklı oluyor. yaşayıp ona göre hazırlanıyorsun 2.de.ben hastanemin tam ters istikametine taşındım bu yaz. uzağım yani. o sebeple kendime ve bebeğime 1set fazla aldım. onu da gelince bir daha yıkarım napimÇok haklısın canım ama ben de yetti bu dediklerim hatta 2.pijamayı kullanmadım bile...
Bebiş de ilk giydiği kıyafet durdu diye hatrlıyorm iyi silmişlerdi sanırım
Benim ev yakın değil... Ama ilkine göre ayarladım hepsini... İlkinden fazla olan mama filan..
Koronadan dolayı ben tek kullanımlık hatta orda bırakmalık bir seyler olsun ya da az öz olsun fazladan o ortama temas olmasın modundaym
Hijyen anlamında her seyi çokça aldım ama kıyafet olarak daha az aldm.
Sağlıkla gelsinler herhangi bir kontamine ortamı olmasında isterse herkes Gardrop götürsün
benim de kızım 37+3de geldi tansiyon sebeple direnç oldu besleyen damarlarda o sebeple gelişimi yavaşlamıştı. o zaman 33de çıkmıştı tansiyon sorunu.Bana da 29ekim persembe günü ya da istersen 3kasım salı ddi... Bende aslında 3kasım ı seçmiştim hani 39hafta olsun diye Dr de hiç sıkıntı değil 38 in sonu oluyır 29u dedi.. Bir de bende ilk gebelikte kolestaz vardı kızın 38e0da doğdu.. Ondan bu 39olsa diyordum tabi Allah korusu ama kolestaz bunda da olursa hiç beklemeyşz ddi. 29ekim de pek güzel bir gün ondan bende o mu olsa acabaa ddm
ya geçmiş olsun çok. İnşallah düzene girer.bebeğin kalp atışını kontrol altına alabiliyorlar mı? o konuda hiç bilgim yokkızlar iyi geceler çapa tıp fakültesinden selamlar hepinize. Maalesef yatış verildi bana bu akşam. Sabah kan uyuşmazlığı kontrolü için okmeydanı eah a gittim. Kan uyuşmazlığı testim negatife dönmüş ama maalesefki bebeğin kalp atışı çok hızlı çıktı. Doğum yaptırıcaz dediler kabul etmedim kendi doktoruma fulya acıbademe gittim. Oda beni çapanın bir doktoruna yönlendirdi. Gittim detaylı usg ye gitdim yine herşey yolunda ama kalp atışı çok hızlı hemen çapaya yatış verildi. Geldim buraya bu sefer doğumhanede korkudan benimde kalp atışım hızlandı doğum yapanların arasında. Neyse şimdi servise çıkarıldım banyolu özel oda tuttuk annemi ve eşimide odaya alıyorlar. Annem refakatçi kaldı bekliyoruz. Bir müddet burdayım dualarınızı eksik etmeyin hepinizi kocaman öpüyorum
Allah yardımcın olsun kuzum sen sakin olmaya çalış bebeği etkilemesin inş herşey yolunda gider bebiş zamanında gelir dualarım seninle haber et bizedekızlar iyi geceler çapa tıp fakültesinden selamlar hepinize. Maalesef yatış verildi bana bu akşam. Sabah kan uyuşmazlığı kontrolü için okmeydanı eah a gittim. Kan uyuşmazlığı testim negatife dönmüş ama maalesefki bebeğin kalp atışı çok hızlı çıktı. Doğum yaptırıcaz dediler kabul etmedim kendi doktoruma fulya acıbademe gittim. Oda beni çapanın bir doktoruna yönlendirdi. Gittim detaylı usg ye gitdim yine herşey yolunda ama kalp atışı çok hızlı hemen çapaya yatış verildi. Geldim buraya bu sefer doğumhanede korkudan benimde kalp atışım hızlandı doğum yapanların arasında. Neyse şimdi servise çıkarıldım banyolu özel oda tuttuk annemi ve eşimide odaya alıyorlar. Annem refakatçi kaldı bekliyoruz. Bir müddet burdayım dualarınızı eksik etmeyin hepinizi kocaman öpüyorum
Çok geçmiş olsun haber ver mutlaka morelini yüksek tutmaya çalış .kızlar iyi geceler çapa tıp fakültesinden selamlar hepinize. Maalesef yatış verildi bana bu akşam. Sabah kan uyuşmazlığı kontrolü için okmeydanı eah a gittim. Kan uyuşmazlığı testim negatife dönmüş ama maalesefki bebeğin kalp atışı çok hızlı çıktı. Doğum yaptırıcaz dediler kabul etmedim kendi doktoruma fulya acıbademe gittim. Oda beni çapanın bir doktoruna yönlendirdi. Gittim detaylı usg ye gitdim yine herşey yolunda ama kalp atışı çok hızlı hemen çapaya yatış verildi. Geldim buraya bu sefer doğumhanede korkudan benimde kalp atışım hızlandı doğum yapanların arasında. Neyse şimdi servise çıkarıldım banyolu özel oda tuttuk annemi ve eşimide odaya alıyorlar. Annem refakatçi kaldı bekliyoruz. Bir müddet burdayım dualarınızı eksik etmeyin hepinizi kocaman öpüyorum
Edebiliyorlarmış bir kaç ilaç ismi söledi doktor onlarla kontrol altına alıcaz dediya geçmiş olsun çok. İnşallah düzene girer.bebeğin kalp atışını kontrol altına alabiliyorlar mı? o konuda hiç bilgim yok
Saol cnm Allah razı olsun.Allah yardımcın olsun kuzum sen sakin olmaya çalış bebeği etkilemesin inş herşey yolunda gider bebiş zamanında gelir dualarım seninle haber et bizede
Canım benim inşallah kalp atışları normale döner doğum yapmak zorunda kalmazsınkızlar iyi geceler çapa tıp fakültesinden selamlar hepinize. Maalesef yatış verildi bana bu akşam. Sabah kan uyuşmazlığı kontrolü için okmeydanı eah a gittim. Kan uyuşmazlığı testim negatife dönmüş ama maalesefki bebeğin kalp atışı çok hızlı çıktı. Doğum yaptırıcaz dediler kabul etmedim kendi doktoruma fulya acıbademe gittim. Oda beni çapanın bir doktoruna yönlendirdi. Gittim detaylı usg ye gitdim yine herşey yolunda ama kalp atışı çok hızlı hemen çapaya yatış verildi. Geldim buraya bu sefer doğumhanede korkudan benimde kalp atışım hızlandı doğum yapanların arasında. Neyse şimdi servise çıkarıldım banyolu özel oda tuttuk annemi ve eşimide odaya alıyorlar. Annem refakatçi kaldı bekliyoruz. Bir müddet burdayım dualarınızı eksik etmeyin hepinizi kocaman öpüyorum
Benimki de bana tatil değil o gün hastane ile de konusup ona göre ayarlarız merak etme dedibenim de kızım 37+3de geldi tansiyon sebeple direnç oldu besleyen damarlarda o sebeple gelişimi yavaşlamıştı. o zaman 33de çıkmıştı tansiyon sorunu.
bunda Allaha şükür şu an bir sıkıntı yok. ilk hedef 35i görmek sonra da 37dedi doktor. onları görüp karar verilecek kesin güne. ama benim doktor tatillerde doğum yaptırmayı pek tercih etmiyor. kadrolar tam olsun istiyor hastanedeo sebeple 28 ya da 30olur gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?