2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok geçmiş olsun haber ver mutlaka morelini yüksek tutmaya çalış .
Valla moralim yerlerde yükseltemiyorum annem perişan olcak benimle hastane yemeklerini nasıl yicem onu düşünüyorum tek avantajım özel odada kalıyor olmak
Canım benim inşallah kalp atışları normale döner doğum yapmak zorunda kalmazsın
Rabbim hayırlısını versin sağlıkla gelsin inşallah zamanlıca
İnşAllah Allah razı olsun kuzum

QUOTE="_seastar_, post: 65366449, member: 181879"]
sezeryan olacaksa normal tarihinizden 1 hafta falan önce. benim mesela takvimimde 8kasım yazıyor sata göre. doktorum ekimin son haftası dedi.
[/QUOTE]
Sezeryan ya da normal r de denmedi henüz

Çok geçmiş olsun canım. Neden bebeğin kalp atışları hızlı olurmuş birşey dediler mi? İnşallah kontrol altına alınır bir an önce çıkarsınız hastaneden Sen sakin kalmaya çalış canım sıkıntı olmayacak inşallah.

Normalde Türkiyede de isteyemiyorsun ama doktor dediğin sebeplerden birini yazıp yapabiliyor.
Aslında şanslısın orada normal doğum oranı fazla olduğundan ebeler daha tecrübelidir.
Evet aslında tam söylediğin gibi herkes ebelerin çok deneyimli oldugunu söylüyor. Hem genel olarak doğum oranı fazla hem de normal doğum oranı. Zaten basinda sadece bir doktorun olduğu takımlar var içinde bir kaç ebe ve hemşirelerin oldugu. Doktor ancak gerekli durum olursa müdahale ediyormuş. Ebeler doğurtuyor. Biraz eski stil sanırım. Annemler zamanından kalma gibi.

Her şey yolunda gider inşallah canım. Bizi de haberdar et gelişmelerden.
Bebeğin illa doğması mı gerek, başka yapılacak bir şey yok muymuş

Çok iyiymiş bence umarım her şey yolunda gider sen ve bebeğin için.

Valla moralim yerlerde yükseltemiyorum annem perişan olcak benimle hastane yemeklerini nasıl yicem onu düşünüyorum tek avantajım özel odada kalıyor olmak

İnşAllah Allah razı olsun kuzum
Canım böyle şeylere odaklanıp, takılma şimdi. Sakinleşmeye çalışmak en iyisi çünkü bebeği de etkiler senin stresin. Hastane yemekleri temiz olur merak etme. Çok yatmadan çıkarsınız inşallah.

Bebeğin kalp atışının hızlı olmasinin bir belirtisi olmuş muydu, tansiyon yükselmesi gibi? Hayırlısı olsun senin için, bebeğin için en doğru şeyi yapacaklarindan eminim. Kendimizi doktorlara emanet ediyoruz. Zamani gelince sağlıkla doğsun insallah

Canim allahim yardimcin olsun insallah kalp atisi normale doner dualarimiz seninle sakin olmaya calis caliski bebeginde hissetsin neyden kaynakliymis kalp atisinin hizi acaba

Hemen hemen ayni hazirlamisiz bencede cok degil bende ablamdan dolayi fazla hazirladim herkesin kendine gore tecrubesi var isteyenfazla koyar istemeyen 1 tane koyar fazla koydum posetledimde o sekildede kirlenmez herkes virustendolayi az kiyafet koyma derdinde fakat bende aksini dusunuyorum ornegin ben dogumdan sonra bebegi o kiyafetle 2 saat bile durdurmayacam hemen odada yeni kiyafet giydirtecem
aynen katiliyorum bende kendim ve bebegim icin balonla falan susleyecem bebegin yatagina tul diktiriyoruz daha dogrusu kayinvalidem diktiriyor orda birakacagiz yani bunlar tamamen iyi hissettirecek

Ay evet ya o ilk giydirileni çıkarmak gerek bence de, bir sürü elden geçmiş olacak çünkü.

Kalp ritim bozukluğu olabilirmiş ama bugüne kadar hiçbir sıkıntısı yoktu doğduktan sonra kalp pili takılabilir dedi doktor ama bi ihtimal çapadada çok yoruldunuz mu bu aralar oda sebep olmuş olabilir dediler
Her şey yolunda gider inşallah canım. Bizi de haberdar et gelişmelerden.
Bebeğin illa doğması mı gerek, başka yapılacak bir şey yok muymuş
Şuan doğmaması için ilaç verecekler ama bu şekilde giderse hızı muhtemeelen doğurturlar 2500 kilo hemen hemen usg de 34 haftayı bitirmek üzere gözüküyor o yüzden korkmuyor doktorlar
Amin inşAllah sağlıkla zamanında gelir. Hayır hiçbir belirti olmadı ben hala çok iyiym bebektede hiçbir problem yok sadece usg yada nst de çıkıyor
Canim allahim yardimcin olsun insallah kalp atisi normale doner dualarimiz seninle sakin olmaya calis caliski bebeginde hissetsin neyden kaynakliymis kalp atisinin hizi acaba
Allah razı olsun kuzum dediğim gibi kalp ritim bozukluğu yada yorgunluk. Detaylı usg mi recep has yaptığı için o da kalpte bir sıkıntı görmediği için burdakiler yorgunluğa bağlıyolar sanırım

Geçmiş olsun umarım doktorların çabalaro işe yarar en sağlıklı şekilde zamanında gelir. Dualarım seninle Allah yar ve yardımcın olsun.

of nasıl bir gökgürültüsü sesiyle uyandımani bir yağmur o gürültü ne oluyor dedim. ee şimdi tekrar uyuyabilirmiyim acaba

Canimm cok.gecmis olsun dualarimiz sen ve bebek.icin insallah ilacla dizene girer insallah

Geçmiş olsun umarım doktorların çabalaro işe yarar en sağlıklı şekilde zamanında gelir. Dualarım seninle Allah yar ve yardımcın olsun.
Amin Allah razı olsun
Canimm cok.gecmis olsun dualarimiz sen ve bebek.icin insallah ilacla dizene girer insallah
İnşAllah bir an evvel düzene girer bende evime kavuşurum hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…