- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 37
Valla moralim yerlerde yükseltemiyorum annem perişan olcak benimle hastane yemeklerini nasıl yicem onu düşünüyorum tek avantajım özel odada kalıyor olmakÇok geçmiş olsun haber ver mutlaka morelini yüksek tutmaya çalış .
İnşAllah Allah razı olsun kuzumCanım benim inşallah kalp atışları normale döner doğum yapmak zorunda kalmazsın
Rabbim hayırlısını versin sağlıkla gelsin inşallah zamanlıca
Sezeryan ya da normal de denmedi henüzsezeryan olacaksa normal tarihinizden 1 hafta falan önce. benim mesela takvimimde 8kasım yazıyor sata göre. doktorum ekimin son haftası dedi.
Çok geçmiş olsun canım. Neden bebeğin kalp atışları hızlı olurmuş birşey dediler mi? İnşallah kontrol altına alınır bir an önce çıkarsınız hastanedenkızlar iyi geceler çapa tıp fakültesinden selamlar hepinize. Maalesef yatış verildi bana bu akşam. Sabah kan uyuşmazlığı kontrolü için okmeydanı eah a gittim. Kan uyuşmazlığı testim negatife dönmüş ama maalesefki bebeğin kalp atışı çok hızlı çıktı. Doğum yaptırıcaz dediler kabul etmedim kendi doktoruma fulya acıbademe gittim. Oda beni çapanın bir doktoruna yönlendirdi. Gittim detaylı usg ye gitdim yine herşey yolunda ama kalp atışı çok hızlı hemen çapaya yatış verildi. Geldim buraya bu sefer doğumhanede korkudan benimde kalp atışım hızlandı doğum yapanların arasında. Neyse şimdi servise çıkarıldım banyolu özel oda tuttuk annemi ve eşimide odaya alıyorlar. Annem refakatçi kaldı bekliyoruz. Bir müddet burdayım dualarınızı eksik etmeyin hepinizi kocaman öpüyorum
Evet aslında tam söylediğin gibi herkes ebelerin çok deneyimli oldugunu söylüyor. Hem genel olarak doğum oranı fazla hem de normal doğum oranı. Zaten basinda sadece bir doktorun olduğu takımlar var içinde bir kaç ebe ve hemşirelerin oldugu. Doktor ancak gerekli durum olursa müdahale ediyormuş. Ebeler doğurtuyor. Biraz eski stil sanırım. Annemler zamanından kalma gibi.Normalde Türkiyede de isteyemiyorsun ama doktor dediğin sebeplerden birini yazıp yapabiliyor.
Aslında şanslısın orada normal doğum oranı fazla olduğundan ebeler daha tecrübelidir.
Her şey yolunda gider inşallah canım. Bizi de haberdar et gelişmelerden.kızlar iyi geceler çapa tıp fakültesinden selamlar hepinize. Maalesef yatış verildi bana bu akşam. Sabah kan uyuşmazlığı kontrolü için okmeydanı eah a gittim. Kan uyuşmazlığı testim negatife dönmüş ama maalesefki bebeğin kalp atışı çok hızlı çıktı. Doğum yaptırıcaz dediler kabul etmedim kendi doktoruma fulya acıbademe gittim. Oda beni çapanın bir doktoruna yönlendirdi. Gittim detaylı usg ye gitdim yine herşey yolunda ama kalp atışı çok hızlı hemen çapaya yatış verildi. Geldim buraya bu sefer doğumhanede korkudan benimde kalp atışım hızlandı doğum yapanların arasında. Neyse şimdi servise çıkarıldım banyolu özel oda tuttuk annemi ve eşimide odaya alıyorlar. Annem refakatçi kaldı bekliyoruz. Bir müddet burdayım dualarınızı eksik etmeyin hepinizi kocaman öpüyorum
Çok iyiymiş bence umarım her şey yolunda gider sen ve bebeğin için.Evet aslında tam söylediğin gibi herkes ebelerin çok deneyimli oldugunu söylüyor. Hem genel olarak doğum oranı fazla hem de normal doğum oranı. Zaten basinda sadece bir doktorun olduğu takımlar var içinde bir kaç ebe ve hemşirelerin oldugu. Doktor ancak gerekli durum olursa müdahale ediyormuş. Ebeler doğurtuyor. Biraz eski stil sanırım. Annemler zamanından kalma gibi.
Canım böyle şeylere odaklanıp, takılma şimdi. Sakinleşmeye çalışmak en iyisi çünkü bebeği de etkiler senin stresin. Hastane yemekleri temiz olur merak etme. Çok yatmadan çıkarsınız inşallah.Valla moralim yerlerde yükseltemiyorum annem perişan olcak benimle hastane yemeklerini nasıl yicem onu düşünüyorum tek avantajım özel odada kalıyor olmak
İnşAllah Allah razı olsun kuzum
Su biberonu aklima gelmisti aynen canimyoo ben uzun süre kullandım niye küçük gelsin. sonradan su biberonu yaparsın. 125 ml uzun süre kullanılıyor.
Bebeğin kalp atışının hızlı olmasinin bir belirtisi olmuş muydu, tansiyon yükselmesi gibi? Hayırlısı olsun senin için, bebeğin için en doğru şeyi yapacaklarindan eminim. Kendimizi doktorlara emanet ediyoruz. Zamani gelince sağlıkla doğsun insallahkızlar iyi geceler çapa tıp fakültesinden selamlar hepinize. Maalesef yatış verildi bana bu akşam. Sabah kan uyuşmazlığı kontrolü için okmeydanı eah a gittim. Kan uyuşmazlığı testim negatife dönmüş ama maalesefki bebeğin kalp atışı çok hızlı çıktı. Doğum yaptırıcaz dediler kabul etmedim kendi doktoruma fulya acıbademe gittim. Oda beni çapanın bir doktoruna yönlendirdi. Gittim detaylı usg ye gitdim yine herşey yolunda ama kalp atışı çok hızlı hemen çapaya yatış verildi. Geldim buraya bu sefer doğumhanede korkudan benimde kalp atışım hızlandı doğum yapanların arasında. Neyse şimdi servise çıkarıldım banyolu özel oda tuttuk annemi ve eşimide odaya alıyorlar. Annem refakatçi kaldı bekliyoruz. Bir müddet burdayım dualarınızı eksik etmeyin hepinizi kocaman öpüyorum
Canim allahim yardimcin olsun insallah kalp atisi normale doner dualarimiz seninle sakin olmaya calis caliski bebeginde hissetsinkızlar iyi geceler çapa tıp fakültesinden selamlar hepinize. Maalesef yatış verildi bana bu akşam. Sabah kan uyuşmazlığı kontrolü için okmeydanı eah a gittim. Kan uyuşmazlığı testim negatife dönmüş ama maalesefki bebeğin kalp atışı çok hızlı çıktı. Doğum yaptırıcaz dediler kabul etmedim kendi doktoruma fulya acıbademe gittim. Oda beni çapanın bir doktoruna yönlendirdi. Gittim detaylı usg ye gitdim yine herşey yolunda ama kalp atışı çok hızlı hemen çapaya yatış verildi. Geldim buraya bu sefer doğumhanede korkudan benimde kalp atışım hızlandı doğum yapanların arasında. Neyse şimdi servise çıkarıldım banyolu özel oda tuttuk annemi ve eşimide odaya alıyorlar. Annem refakatçi kaldı bekliyoruz. Bir müddet burdayım dualarınızı eksik etmeyin hepinizi kocaman öpüyorum
Hemen hemen ayni hazirlamisiz bencede cok degil bende ablamdan dolayi fazla hazirladim herkesin kendine gore tecrubesi var isteyenfazla koyar istemeyen 1 tane koyar fazla koydum posetledimde o sekildede kirlenmez herkes virustendolayi az kiyafet koyma derdinde fakat bende aksini dusunuyorum ornegin ben dogumdan sonra bebegi o kiyafetle 2 saat bile durdurmayacam hemen odada yeni kiyafet giydirtecemHerkesin gereksinimi tercihi değişebilir ama ben aşağıda çantama neler koyacağımı yazdım. Çoğu hazır sadece yerleşecek valize. Fikir almak isteyenler olursa diye ekledim. İlkinden tecrübeliyim o sebeple kendime göre hazırladım listemi.
HASTANE ÇANTASI
Bebek için
2 alt üst tam takım
2 tulum
4 alttan çıtçıtlı iç zıbın
2 penye battaniye
1 pazen battaniye
1 müslin battaniye
5 adet ağız bezi
10 adet bez
1 adet alt açma örtüsü
1 paket ıslak mendil
Emzik
Biberon
Mama
Anne için
2 gecelik
1 pijama takımı
Polar sabahlık
1 adet emzirme sütyeni
1 adet emzirme atleti
1 adet çorap
5 adet depend hasta bezi
Lohusa tacı
Terlik
Göğüs pedi
Göğüs kremi
Yastık kılıfı
Diş fırçası
Diş macunu
Bakım malzemeleri
Toka
İlaveler
Havlu peçete
Nescafe
Minik su ısıtıcı cezve
Bitter çikolata
Kuruyemiş
Şarj aleti
Kapı süsü
Balon
Çikolata
aynen katiliyorum bende kendim ve bebegim icin balonla falan susleyecem bebegin yatagina tul diktiriyoruz daha dogrusu kayinvalidem diktiriyor orda birakacagiz yani bunlar tamamen iyi hissettirecekziyaretçi amaçlı götürmüyorum kendimi iyi hissetmek o psikolojide olmak için götürüyorum. ziyaretçi alıyor hastane ama biz alıyor demedik kimseye. sadece ortamı güzelleştirmek isterim kendim ve bebeğim için.
Ay evet ya o ilk giydirileni çıkarmak gerek bence de, bir sürü elden geçmiş olacak çünkü.Hemen hemen ayni hazirlamisiz bencede cok degil bende ablamdan dolayi fazla hazirladim herkesin kendine gore tecrubesi var isteyenfazla koyar istemeyen 1 tane koyar fazla koydum posetledimde o sekildede kirlenmez herkes virustendolayi az kiyafet koyma derdinde fakat bende aksini dusunuyorum ornegin ben dogumdan sonra bebegi o kiyafetle 2 saat bile durdurmayacam hemen odada yeni kiyafet giydirtecem
aynen katiliyorum bende kendim ve bebegim icin balonla falan susleyecem bebegin yatagina tul diktiriyoruz daha dogrusu kayinvalidem diktiriyor orda birakacagiz yani bunlar tamamen iyi hissettirecek
Kalp ritim bozukluğu olabilirmiş ama bugüne kadar hiçbir sıkıntısı yoktu doğduktan sonra kalp pili takılabilir dedi doktor ama bi ihtimal çapadada çok yoruldunuz mu bu aralar oda sebep olmuş olabilir dedilerÇok geçmiş olsun canım. Neden bebeğin kalp atışları hızlı olurmuş birşey dediler mi? İnşallah kontrol altına alınır bir an önce çıkarsınız hastanedenSen sakin kalmaya çalış canım sıkıntı olmayacak inşallah.
Şuan doğmaması için ilaç verecekler ama bu şekilde giderse hızı muhtemeelen doğurturlar 2500 kilo hemen hemen usg de 34 haftayı bitirmek üzere gözüküyor o yüzden korkmuyor doktorlarHer şey yolunda gider inşallah canım. Bizi de haberdar et gelişmelerden.
Bebeğin illa doğması mı gerek, başka yapılacak bir şey yok muymuş
Amin inşAllah sağlıkla zamanında gelir. Hayır hiçbir belirti olmadı ben hala çok iyiym bebektede hiçbir problem yok sadece usg yada nst de çıkıyorBebeğin kalp atışının hızlı olmasinin bir belirtisi olmuş muydu, tansiyon yükselmesi gibi? Hayırlısı olsun senin için, bebeğin için en doğru şeyi yapacaklarindan eminim. Kendimizi doktorlara emanet ediyoruz. Zamani gelince sağlıkla doğsun insallah
Allah razı olsun kuzum dediğim gibi kalp ritim bozukluğu yada yorgunluk. Detaylı usg mi recep has yaptığı için o da kalpte bir sıkıntı görmediği için burdakiler yorgunluğa bağlıyolar sanırımCanim allahim yardimcin olsun insallah kalp atisi normale doner dualarimiz seninle sakin olmaya calis caliski bebeginde hissetsinneyden kaynakliymis kalp atisinin hizi acaba
kızlar iyi geceler çapa tıp fakültesinden selamlar hepinize. Maalesef yatış verildi bana bu akşam. Sabah kan uyuşmazlığı kontrolü için okmeydanı eah a gittim. Kan uyuşmazlığı testim negatife dönmüş ama maalesefki bebeğin kalp atışı çok hızlı çıktı. Doğum yaptırıcaz dediler kabul etmedim kendi doktoruma fulya acıbademe gittim. Oda beni çapanın bir doktoruna yönlendirdi. Gittim detaylı usg ye gitdim yine herşey yolunda ama kalp atışı çok hızlı hemen çapaya yatış verildi. Geldim buraya bu sefer doğumhanede korkudan benimde kalp atışım hızlandı doğum yapanların arasında. Neyse şimdi servise çıkarıldım banyolu özel oda tuttuk annemi ve eşimide odaya alıyorlar. Annem refakatçi kaldı bekliyoruz. Bir müddet burdayım dualarınızı eksik etmeyin hepinizi kocaman öpüyorum
Canimm cok.gecmis olsun dualarimiz sen ve bebek.icin insallah ilacla dizene girer insallahkızlar iyi geceler çapa tıp fakültesinden selamlar hepinize. Maalesef yatış verildi bana bu akşam. Sabah kan uyuşmazlığı kontrolü için okmeydanı eah a gittim. Kan uyuşmazlığı testim negatife dönmüş ama maalesefki bebeğin kalp atışı çok hızlı çıktı. Doğum yaptırıcaz dediler kabul etmedim kendi doktoruma fulya acıbademe gittim. Oda beni çapanın bir doktoruna yönlendirdi. Gittim detaylı usg ye gitdim yine herşey yolunda ama kalp atışı çok hızlı hemen çapaya yatış verildi. Geldim buraya bu sefer doğumhanede korkudan benimde kalp atışım hızlandı doğum yapanların arasında. Neyse şimdi servise çıkarıldım banyolu özel oda tuttuk annemi ve eşimide odaya alıyorlar. Annem refakatçi kaldı bekliyoruz. Bir müddet burdayım dualarınızı eksik etmeyin hepinizi kocaman öpüyorum
Amin Allah razı olsunGeçmiş olsun umarım doktorların çabalaro işe yarar en sağlıklı şekilde zamanında gelir. Dualarım seninle Allah yar ve yardımcın olsun.
İnşAllah bir an evvel düzene girer bende evime kavuşurum hayırlısıylaCanimm cok.gecmis olsun dualarimiz sen ve bebek.icin insallah ilacla dizene girer insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?