2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
akademi1994 senden hber bekliyoz kzum ins hemen duzene girer ve evine donersin.
Allah razı olsun inşAllah tek temennim bu Allah eksik etmesin ama düşürmesinde. Herşey iyi gözüküyor bir sıkıntı yok gibi ama en az 1 hafta takip için burda olucam gibi gözüküo. Doktorumun tembihlediği tek şey seni panikle doğuma almak isteyebilirler. Sakın kabul etme beni aramadan seni doğuma almasınlar dedi. Çapanın bir profesörüne gittim o yardımcı oldu sağolsun. Kendisi erken doğum olmayacağını söledi ilaçla uzatırız süreyi dedi. İnşAllah dediği gibi olur

bneim arkadasim tam yatıyor dedi

Raporu çalıştığınız il dışından mı aldınız bide zonguldaklımısınız acaba

ne gibi fazla mesela? ilk doğumumdan tecrübeyle kendime göre listemi yaptım. başında da yazdım zaten.kişiden kişiye farklılık gösterebilir ihtiyaçlar.
Bende tam olarak aynı şeyleri koydum çantama bulunsun ne olur ne olmaz bi gecede olsa rahat olsun sezeryansa özellikle hepside gerekli şeyler bence bnmde listem böyle hepsi de tamam bnm süt sağma makinesi var birde ikiz olduğu için aldm erkenden

_seastar_ benim çantamda az çok seninki gibi, konuşmuştuk aynen kahvemi vs yanıma alıcam bende, kantine gitmeyi bırak oda dışına çıkmayı/annemi çıkarmayı istemiyorum. O kadar pimpirkli de değilim, hastaneye gitti diye giydirmediğim temiz şeyleri de yeniden yeniden yıkacayacak değilim ya, çanta falan kirlenir ama içindekiler ne olacak, zaten cansız ortamdan bulaş riski yok.

Çok geçmiş olsun inşllah herşey yolunda olur sağlıkla gelir bebeğiniz. 34 çok iyi bence bnm ikiz ya 34 leri görmek mucize ondan çok iyi diyorum tabi önemli olan haftasını tamamlaması rabbim nasl uygun görürse öyle olur stres yapmadan bekelyip ona bırak

akademi1994 canım çok geçmiş olsun neler olmuş böyle, doğum salonu falan baya doğum yapacakmışsın doktorunun dediği gibi olur inşallah ilaçla normal ritmine döner bebişin kalp ritmi.
Sağol kuzum inşAllah dualarınıza ihtiyacım var
Ay valla inşAllah tamamlar bende biran evvel çıkarım stres yapılmıcak gibi değil herkes perişan oldu benle eşim annemde kardeşimle kalıo annem şeker hastası burda yanımda korona belası var annemden korkuyorum kendimi geçtim kadın aylardır markete gittimiodu şimdi çapada elinde kan tüpleri ordan oraya gidio

Merhaba koleztaz geçirmişsiniz ilk bebeğinizde değerleriniz nasıldı ilaç kullanıp 0-40 arelığına düşmüş müydü hatırlıyor musunuz deneyimlerinizi aktarır mısınız

Canım korkma Allah’ın izniyle annen maskesini taksın hatta çift kat taksın, maskesiyle oynamasın, odaya her girişinde ellerini yıkasın hiç bişi olmaz, bulaş yaşayanlar hep dikkatsizler korkma lütfen. Bak pandemide çalışan çoğu sağlıkçı geçirmedi korona, maske çok önemli.

Sende stres olma ki belki eve çıkarırlar, rahatlamaya çalış, bebeğinle konuş, dualarımız sizinle.

Merhaba koleztaz geçirmişsiniz ilk bebeğinizde değerleriniz nasıldı ilaç kullanıp 0-40 arelığına düşmüş müydü hatırlıyor musunuz deneyimlerinizi aktarır mısınız
Elbette, kızımda 37.hafta da cıktı el ve ayaklarım çok kasınırdı...
Karaciğer enzimlerin normaldi hep... Ama total ve direkt bilirubin yüksekti..
Usg bakıldı safra karaciğer pankreas temiz cıktı... Ursaktiv kullandım 1hafta değerler normale döndü fakat miadını doldurduğu için bebek 38haffa0günde mecburi doğum a aldı Dr. Biliyorsun canım sende kolestazın tedavisi maalesef doğum... Benim sansım geç ortaya cıkması idi...
Bu da da hiç olmaz inşallah

Aynen çift kat maskesi var ellerinide sürekli yıkıyor inşAllah dediğin gibi bir sürü olmayan sağlık çalışanı var. Bu stres işi huy bende yaaa bi rahat olsam taşikardide olmıcak zaten

Sen nasıl çocukların için ordaysan o da senin için çocuğu için orada aslında hiçbişey uörunda olmaz şimdi onun allah kolaylık versin yinede. Belki başkasını bulursan dönüşümlü dururlar ama inşallah gerek kalmadan çıkarsın

32 de başladı suan 34+0 benim de o günden beri hastane de yatıyorum bu üniversite hastaneleri beni benden alıyor hepsinden Allah razı olsun ama incelemeyen asistan kalmadı yorucu anlayacağınız benim değerlerim de 70 ve 119 kadar düştü inşallah normal seviyeyi bulur

ben bu akşam hastaneye nst için gidicem. doğum katında sorucam ebelere makina verip vermediklerini. çünkü ilkinde vermişlerdi. veriliyorsa götürmem ama şu dönem vermiyoruz derlerse bende ekleyeceğim çantaya.

ben bu akşam hastaneye nst için gidicem. doğum katında sorucam ebelere makina verip vermediklerini. çünkü ilkinde vermişlerdi. veriliyorsa götürmem ama şu dönem vermiyoruz derlerse bende ekleyeceğim çantaya.
Ya ben onu kullanamam diye aldım ne kadar sterildir bilemedm bnmkiyle süt gelmezse en son çare artık. Hemen gelmeyen de var artık bakalm nasip bna hep lazm olcak mantığıyla erken alayım dedm bide göğüs ucu çıkartıcı koydum süt saklama poşetiyle

Aynen çift kat maskesi var ellerinide sürekli yıkıyor inşAllah dediğin gibi bir sürü olmayan sağlık çalışanı var. Bu stres işi huy bende yaaa bi rahat olsam taşikardide olmıcak zaten
çocuk bile taşikardi olmuş bak az rahat olişin şakası bir yana kendine dikkat etsün annen maskesi hijyeni mesafesi Allahın izniyle birşey olmaz. sen de biraz rahatlamaya çalış ki etkilenmesin kalbin. fazla pimpirik de yapıyor bazen bu tarz şeyleri. aklıma masumlar apartmanındaki kız geldi şimdi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…