Allah razı olsun inşAllah tek temennim bu Allah eksik etmesin ama düşürmesinde. Herşey iyi gözüküyor bir sıkıntı yok gibi ama en az 1 hafta takip için burda olucam gibi gözüküo. Doktorumun tembihlediği tek şey seni panikle doğuma almak isteyebilirler. Sakın kabul etme beni aramadan seni doğuma almasınlar dedi. Çapanın bir profesörüne gittim o yardımcı oldu sağolsun. Kendisi erken doğum olmayacağını söledi ilaçla uzatırız süreyi dedi. İnşAllah dediği gibi olur
bneim arkadasim tam yatıyor dediKızlar 32. haftada çalışamaz raporu aldım doğum iznine ayrıldım ben. bu ay normal hesabımda maaşımı aldım. ama bundan sonra söylenene göre bir miktarı SGK yatıracakmış bize artık hesaba mı PTT mi bilmiyorum SGK dan yatan kadarı kuruma bildirip maaşımdan kesinti olacakmış. memurlarda işleyiş böyle mi
Raporu çalıştığınız il dışından mı aldınız bide zonguldaklımısınız acabaBen de bugün çalışamaz raporu almak için gittim ancak kendi doktorum yoktu. Nst girdim. 32+5 günlük 2120 gram olmuş çok şükür 3 hafta önce 1300 gramdı boyunu sormayı hep unutuyorum ama hep çok güzel gelişimi diyorlar. Sadece doğumla ilgili bilgi alamadım kesin bir gün söylenir mi bana kimse bişey demedi ama bugün raporda 26 Kasım yazıyo, sat göre 21 Kasım ayrıntılı ultrason da 24 Kasım
Bende tam olarak aynı şeyleri koydum çantama bulunsun ne olur ne olmaz bi gecede olsa rahat olsun sezeryansa özellikle hepside gerekli şeyler bence bnmde listem böyle hepsi de tamam bnm süt sağma makinesi var birde ikiz olduğu için aldm erkendenne gibi fazla mesela? ilk doğumumdan tecrübeyle kendime göre listemi yaptım. başında da yazdım zaten.kişiden kişiye farklılık gösterebilir ihtiyaçlar.
Çok geçmiş olsun inşllah herşey yolunda olur sağlıkla gelir bebeğiniz. 34 çok iyi benceAllah razı olsun inşAllah tek temennim bu Allah eksik etmesin ama düşürmesinde. Herşey iyi gözüküyor bir sıkıntı yok gibi ama en az 1 hafta takip için burda olucam gibi gözüküo. Doktorumun tembihlediği tek şey seni panikle doğuma almak isteyebilirler. Sakın kabul etme beni aramadan seni doğuma almasınlar dedi. Çapanın bir profesörüne gittim o yardımcı oldu sağolsun. Kendisi erken doğum olmayacağını söledi ilaçla uzatırız süreyi dedi. İnşAllah dediği gibi olur
Sağol kuzum inşAllah dualarınıza ihtiyacım varakademi1994 canım çok geçmiş olsun neler olmuş böyle, doğum salonu falan baya doğum yapacakmışsın doktorunun dediği gibi olur inşallah ilaçla normal ritmine döner bebişin kalp ritmi.
Ay valla inşAllah tamamlar bende biran evvel çıkarım stres yapılmıcak gibi değil herkes perişan oldu benle eşim annemde kardeşimle kalıo annem şeker hastası burda yanımda korona belası var annemden korkuyorum kendimi geçtim kadın aylardır markete gittimiodu şimdi çapada elinde kan tüpleri ordan oraya gidioÇok geçmiş olsun inşllah herşey yolunda olur sağlıkla gelir bebeğiniz. 34 çok iyi bencebnm ikiz ya 34 leri görmek mucize ondan çok iyi diyorum tabi önemli olan haftasını tamamlaması rabbim nasl uygun görürse öyle olur stres yapmadan bekelyip ona bırak
Merhaba koleztaz geçirmişsiniz ilk bebeğinizde değerleriniz nasıldı ilaç kullanıp 0-40 arelığına düşmüş müydü hatırlıyor musunuz deneyimlerinizi aktarır mısınızBana da 29ekim persembe günü ya da istersen 3kasım salı ddi... Bende aslında 3kasım ı seçmiştim hani 39hafta olsun diye Dr de hiç sıkıntı değil 38 in sonu oluyır 29u dedi.. Bir de bende ilk gebelikte kolestaz vardı kızın 38e0da doğdu.. Ondan bu 39olsa diyordum tabi Allah korusu ama kolestaz bunda da olursa hiç beklemeyşz ddi. 29ekim de pek güzel bir gün ondan bende o mu olsa acabaa ddm
Sağol kuzum inşAllah dualarınıza ihtiyacım var
Ay valla inşAllah tamamlar bende biran evvel çıkarım stres yapılmıcak gibi değil herkes perişan oldu benle eşim annemde kardeşimle kalıo annem şeker hastası burda yanımda korona belası var annemden korkuyorum kendimi geçtim kadın aylardır markete gittimiodu şimdi çapada elinde kan tüpleri ordan oraya gidio
Elbette, kızımda 37.hafta da cıktı el ve ayaklarım çok kasınırdı...Merhaba koleztaz geçirmişsiniz ilk bebeğinizde değerleriniz nasıldı ilaç kullanıp 0-40 arelığına düşmüş müydü hatırlıyor musunuz deneyimlerinizi aktarır mısınız
Aynen çift kat maskesi var ellerinide sürekli yıkıyor inşAllah dediğin gibi bir sürü olmayan sağlık çalışanı var. Bu stres işi huy bende yaaa bi rahat olsam taşikardide olmıcak zatenCanım korkma Allah’ın izniyle annen maskesini taksın hatta çift kat taksın, maskesiyle oynamasın, odaya her girişinde ellerini yıkasın hiç bişi olmaz, bulaş yaşayanlar hep dikkatsizler korkma lütfen. Bak pandemide çalışan çoğu sağlıkçı geçirmedi korona, maske çok önemli.
Sende stres olma ki belki eve çıkarırlar, rahatlamaya çalış, bebeğinle konuş, dualarımız sizinle.
Sen nasıl çocukların için ordaysan o da senin için çocuğu için orada aslında hiçbişey uörunda olmaz şimdi onun allah kolaylık versin yinede. Belki başkasını bulursan dönüşümlü dururlarSağol kuzum inşAllah dualarınıza ihtiyacım var
Ay valla inşAllah tamamlar bende biran evvel çıkarım stres yapılmıcak gibi değil herkes perişan oldu benle eşim annemde kardeşimle kalıo annem şeker hastası burda yanımda korona belası var annemden korkuyorum kendimi geçtim kadın aylardır markete gittimiodu şimdi çapada elinde kan tüpleri ordan oraya gidio
32 de başladı suan 34+0 benim de o günden beri hastane de yatıyorum bu üniversite hastaneleri beni benden alıyor hepsinden Allah razı olsun ama incelemeyen asistan kalmadı yorucu anlayacağınız benim değerlerim de 70 ve 119 kadar düştü inşallah normal seviyeyi bulurElbette, kızımda 37.hafta da cıktı el ve ayaklarım çok kasınırdı...
Karaciğer enzimlerin normaldi hep... Ama total ve direkt bilirubin yüksekti..
Usg bakıldı safra karaciğer pankreas temiz cıktı... Ursaktiv kullandım 1hafta değerler normale döndü fakat miadını doldurduğu için bebek 38haffa0günde mecburi doğum a aldı Dr. Biliyorsun canım sende kolestazın tedavisi maalesef doğum... Benim sansım geç ortaya cıkması idi...
Bu da da hiç olmaz inşallah
ben bu akşam hastaneye nst için gidicem. doğum katında sorucam ebelere makina verip vermediklerini. çünkü ilkinde vermişlerdi. veriliyorsa götürmem ama şu dönem vermiyoruz derlerse bende ekleyeceğim çantaya.Bende tam olarak aynı şeyleri koydum çantama bulunsun ne olur ne olmaz bi gecede olsa rahat olsun sezeryansa özellikle hepside gerekli şeyler bence bnmde listem böyle hepsi de tamam bnm süt sağma makinesi var birde ikiz olduğu için aldm erkenden
Ya ben onu kullanamam diye aldım ne kadar sterildir bilemedm bnmkiyle süt gelmezse en son çare artık. Hemen gelmeyen de var artık bakalm nasip bna hep lazm olcak mantığıyla erken alayım dedm bide göğüs ucu çıkartıcı koydum süt saklama poşetiyleben bu akşam hastaneye nst için gidicem. doğum katında sorucam ebelere makina verip vermediklerini. çünkü ilkinde vermişlerdi. veriliyorsa götürmem ama şu dönem vermiyoruz derlerse bende ekleyeceğim çantaya.
çocuk bile taşikardi olmuş bak az rahat olAynen çift kat maskesi var ellerinide sürekli yıkıyor inşAllah dediğin gibi bir sürü olmayan sağlık çalışanı var. Bu stres işi huy bende yaaa bi rahat olsam taşikardide olmıcak zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?