2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım hastane git benimde ilk gebeliğimde hep lekelenmem oldu progestan başlamıştı doktor inşallah önemli bi durum yoktur

Canım bende yok ama doktor dün bana pembe kahve lekeleme olur normal korkma çok yoğun olmadıkça ağrı dayanılmaz olmadıkça icinirahat tut dedi insallah bisi yoktur merak etme korkma sitres yapma en buyuk tehlike sitres doktorunla görüş canim

Canım bende yok ama doktor dün bana pembe kahve lekeleme olur normal korkma çok yoğun olmadıkça ağrı dayanılmaz olmadıkça icinirahat tut dedi insallah bisi yoktur merak etme korkma sitres yapma en buyuk tehlike sitres
Canım sen ne yaptın randevu nasıl geçti

Günaydın kızlar çok fazla sayfa olmus okuyamadım nabersiniz? Görüşmeyeli ne var ne yok? Peripella neden gri.. Ban mı oldu?
Gunaydin canim ❤ iyi kuzum çok şükür sen nasılsın ❤
Sanirim ban yemiş kuzum

Canım hastane git benimde ilk gebeliğimde hep lekelenmem oldu progestan başlamıştı doktor inşallah önemli bi durum yoktur

ilk gebeliğimde bundan daha çok olmuştu, progestan kullanmıştım bi kaç güne geçmişti. Doktora yazdım bakalım, cevap bekliyorum.

İlk gebeliğimde bundan daha çok olmuştu, progestan kullanmıştım bi kaç güne geçmişti. Öyle ağrım vs yok, her zamanki kasık hassasiyeti var. Sağ ol, umarım bi şey yoktur.

Herkese merhaba,
Bende kasım annesi olucam inşallah Allah’ımın izniyle 29 yaşındayım ilk bebeğimiz olucak daha önce 2 kere düşük yaptım 3 tane kimyasal oldu elimizden geleni yaptık neden düştüğünü bulamıyorlar. 2.5 yıllık evliyim umudumu hep diri tutmaya çalışıyorum çevrem kürtaj oluyormuş gibi benden daha çok negatifler birde onları teselli ediyorum inşallah bu sefer aşkımı kucağıma alıcağımı umuyorum inşallah hepimiz için güzel kolay bir 9 ay olur lütfen birbirimiz için dua edelim Allah hepimize bu duyguyu tatmayı nasip etsin

İlk gebeliğimde bundan daha çok olmuştu, progestan kullanmıştım bi kaç güne geçmişti. Öyle ağrım vs yok, her zamanki kasık hassasiyeti var. Sağ ol, umarım bi şey yoktur.
Ricaederim kuzum insallah❤sen sakin ol doktoruna bir sor yine icin rahat etsin gerek gorurse ilac verir

Bende iyiyim canım cuma randevu var gidip gitmeme de kararsızım ama gideceğim sanırım
Gitmesek bi dert gitsek bi dert devlet bana uzak minibüse binmek istemedim hastane kalabalık onuda göze alamadım bu olaylar bitene kadar özele gidiyorum kuzum yürüme mesafesi 5 6 dakka hem hastane daha bos sakin bi süre böyle idare etmek gerekecek sigortamda yok 150 tl muayéne ucreti veriyorum insallah su hastalik tez zamanda biter hem.maddi.hem.manevi rahatlarız

Bende bugun dorttte keseyı görmeye gıdıcem vajınal usg ile umarım sorunsuz güzel bir hamılelık gecırırız hepımız ıcın hayırlı haberler alırız

Rabbi
Rabbim bidaha aynı acıyı yaşatmasın cnm rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inş sağlıkla gelsin hem senin hemde burdaki bütün kadınların yavruları çok üzüldüm inan

Sag ol arkadasim benmki tup bebek.oldugu icin kalp atisi icin cok korkuyorum haftaya gidicem doktora
Sağlıkla gelsin inş cnm bende daha duymadım bi tek 5 haftalıkken gittim keseyi gördüm o kadar

benim de hiç belirtim yok sık tuvalete gitmek dışında o yüzden bazen unutuyorum hamile olduğumu, normal eski hayatım devam ediyor sanki

benim hastanemde 10 gün için geçerli, keşke 15 olsaydı
Ben istanbuldayım istinye üniversitesine gitmiştim orda bana söylemişlerdi 15 gün içinde muayene olursan ücretsiz diye

Bende özele gidiyorum 10 günde bir yeniden ücret veriyorum. Onun dışında tahlillerede para ödüyoruz. Daha tenha oluyor diye cumartesi gününe randevu aldım kalp atışı duymak için

Lekelenmesi olan arkadaşım doktora gidemiyosan eğer eczaneden progestan hap al sabah bir akşam bir tane iç progestan zararı olmayan bi ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…