Canım hastane git benimde ilk gebeliğimde hep lekelenmem oldu progestan başlamıştı doktor inşallah önemli bi durum yokturArkadaşlar günaydın.
Kahverengi veya açık pembe akıntısı olan var mı? Bu gece sabaha karşı tuvalete gittiğimde peçeteye açık pembe akıntı geldi, pembe akıntı devam etmedi ama uyandığımdan beri damla damla kahverengi akıntım var. Haftaya Salı randevum, doktorun asistanına sabah yazdım cevap bekliyorum..
Canım bende yok ama doktor dün bana pembe kahve lekeleme olur normal korkma çok yoğun olmadıkça ağrı dayanılmaz olmadıkça icinirahat tut dedi insallah bisi yoktur merak etmeArkadaşlar günaydın.
Kahverengi veya açık pembe akıntısı olan var mı? Bu gece sabaha karşı tuvalete gittiğimde peçeteye açık pembe akıntı geldi, pembe akıntı devam etmedi ama uyandığımdan beri damla damla kahverengi akıntım var. Haftaya Salı randevum, doktorun asistanına sabah yazdım cevap bekliyorum..
Canım sen ne yaptın randevu nasıl geçtiCanım bende yok ama doktor dün bana pembe kahve lekeleme olur normal korkma çok yoğun olmadıkça ağrı dayanılmaz olmadıkça icinirahat tut dedi insallah bisi yoktur merak etmekorkma sitres yapma en buyuk tehlike sitres
Gunaydin canim ❤Günaydın kızlar çok fazla sayfa olmusokuyamadım nabersiniz? Görüşmeyeli ne var ne yok? Peripella neden gri.. Ban mı oldu?
Cok sukur kuzum karından keseyi gördük şuan için herşey iyi inşallah böyle devam eder 30 martta gidicem tekrarCanım sen ne yaptın randevu nasıl geçti
Canım hastane git benimde ilk gebeliğimde hep lekelenmem oldu progestan başlamıştı doktor inşallah önemli bi durum yoktur
İlk gebeliğimde bundan daha çok olmuştu, progestan kullanmıştım bi kaç güne geçmişti. Öyle ağrım vs yok, her zamanki kasık hassasiyeti var. Sağ ol, umarım bi şey yoktur.Canım bende yok ama doktor dün bana pembe kahve lekeleme olur normal korkma çok yoğun olmadıkça ağrı dayanılmaz olmadıkça icinirahat tut dedi insallah bisi yoktur merak etmekorkma sitres yapma en buyuk tehlike sitres doktorunla görüş canim
Gözün aydın canım benimCok sukur kuzum karından keseyi gördük şuan için herşey iyi inşallah böyle devam eder 30 martta gidicem tekrar❤
Bende iyiyim canım cuma randevu var gidip gitmeme de kararsızım ama gideceğim sanırımGunaydin canim ❤iyi kuzum çok şükür sen nasılsın ❤
Sanirim ban yemiş kuzum
Ricaederim kuzum insallah❤İlk gebeliğimde bundan daha çok olmuştu, progestan kullanmıştım bi kaç güne geçmişti. Öyle ağrım vs yok, her zamanki kasık hassasiyeti var. Sağ ol, umarım bi şey yoktur.
Gitmesek bi dert gitsek bi dert devlet bana uzak minibüse binmek istemedim hastane kalabalık onuda göze alamadım bu olaylar bitene kadar özele gidiyorum kuzum yürüme mesafesi 5 6 dakka hem hastane daha bos sakin bi süre böyle idare etmek gerekecek sigortamda yok 150 tl muayéne ucreti veriyorum insallah su hastalik tez zamanda biter hem.maddi.hem.manevi rahatlarızBende iyiyim canım cuma randevu var gidip gitmeme de kararsızım ama gideceğim sanırım
Rabbim bidaha aynı acıyı yaşatmasın cnm rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inş sağlıkla gelsin hem senin hemde burdaki bütün kadınların yavruları çok üzüldüm inanHerkese merhaba bende nasipse kasım annesi olucam gibi 7 Şubat ta oldum en son daha da olmadım bugün doktora gidicem hayırlısı bakalım ne çıkacak 6 ocakta 18+1 haftalık bebeğimin kalbi durdu suni sancıyla doğum yaptım çok acı günlerdi herkesin hakkından hayırlısı olsun inşallah
Sağlıkla gelsin inş cnm bende daha duymadım bi tek 5 haftalıkken gittim keseyi gördüm o kadarSag ol arkadasim benmki tup bebek.oldugu icin kalp atisi icin cok korkuyorum haftaya gidicem doktora
Ben istanbuldayım istinye üniversitesine gitmiştim orda bana söylemişlerdi 15 gün içinde muayene olursan ücretsiz diyebenim de hiç belirtim yok sık tuvalete gitmek dışındao yüzden bazen unutuyorum hamile olduğumu, normal eski hayatım devam ediyor sanki
benim hastanemde 10 gün için geçerli, keşke 15 olsaydı
Kuzumm çok sevindim nsıl mutlu ettin sabah sabah tabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin bebeğiniMerhaba kızlar nasip olursa bende kasım annesi olucam az önce test yaptım pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?