Arkadaşlar günaydın.
Kahverengi veya açık pembe akıntısı olan var mı? Bu gece sabaha karşı tuvalete gittiğimde peçeteye açık pembe akıntı geldi, pembe akıntı devam etmedi ama uyandığımdan beri damla damla kahverengi akıntım var. Haftaya Salı randevum, doktorun asistanına sabah yazdım cevap bekliyorum..
Arkadaşlar günaydın.
Kahverengi veya açık pembe akıntısı olan var mı? Bu gece sabaha karşı tuvalete gittiğimde peçeteye açık pembe akıntı geldi, pembe akıntı devam etmedi ama uyandığımdan beri damla damla kahverengi akıntım var. Haftaya Salı randevum, doktorun asistanına sabah yazdım cevap bekliyorum..
Canım bende yok ama doktor dün bana pembe kahve lekeleme olur normal korkma çok yoğun olmadıkça ağrı dayanılmaz olmadıkça icinirahat tut dedi insallah bisi yoktur merak etme korkma sitres yapma en buyuk tehlike sitres doktorunla görüş canim
Canım bende yok ama doktor dün bana pembe kahve lekeleme olur normal korkma çok yoğun olmadıkça ağrı dayanılmaz olmadıkça icinirahat tut dedi insallah bisi yoktur merak etme korkma sitres yapma en buyuk tehlike sitres
Canım bende yok ama doktor dün bana pembe kahve lekeleme olur normal korkma çok yoğun olmadıkça ağrı dayanılmaz olmadıkça icinirahat tut dedi insallah bisi yoktur merak etme korkma sitres yapma en buyuk tehlike sitres doktorunla görüş canim
İlk gebeliğimde bundan daha çok olmuştu, progestan kullanmıştım bi kaç güne geçmişti. Öyle ağrım vs yok, her zamanki kasık hassasiyeti var. Sağ ol, umarım bi şey yoktur.
Herkese merhaba,
Bende kasım annesi olucam inşallah Allah’ımın izniyle 29 yaşındayım ilk bebeğimiz olucak daha önce 2 kere düşük yaptım 3 tane kimyasal oldu elimizden geleni yaptık neden düştüğünü bulamıyorlar. 2.5 yıllık evliyim umudumu hep diri tutmaya çalışıyorum çevrem kürtaj oluyormuş gibi benden daha çok negatifler birde onları teselli ediyorum inşallah bu sefer aşkımı kucağıma alıcağımı umuyorum inşallah hepimiz için güzel kolay bir 9 ay olur lütfen birbirimiz için dua edelim Allah hepimize bu duyguyu tatmayı nasip etsin
İlk gebeliğimde bundan daha çok olmuştu, progestan kullanmıştım bi kaç güne geçmişti. Öyle ağrım vs yok, her zamanki kasık hassasiyeti var. Sağ ol, umarım bi şey yoktur.
Gitmesek bi dert gitsek bi dert devlet bana uzak minibüse binmek istemedim hastane kalabalık onuda göze alamadım bu olaylar bitene kadar özele gidiyorum kuzum yürüme mesafesi 5 6 dakka hem hastane daha bos sakin bi süre böyle idare etmek gerekecek sigortamda yok 150 tl muayéne ucreti veriyorum insallah su hastalik tez zamanda biter hem.maddi.hem.manevi rahatlarız
Herkese merhaba bende nasipse kasım annesi olucam gibi 7 Şubat ta oldum en son daha da olmadım bugün doktora gidicem hayırlısı bakalım ne çıkacak 6 ocakta 18+1 haftalık bebeğimin kalbi durdu suni sancıyla doğum yaptım çok acı günlerdi herkesin hakkından hayırlısı olsun inşallah
Rabbim bidaha aynı acıyı yaşatmasın cnm rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inş sağlıkla gelsin hem senin hemde burdaki bütün kadınların yavruları çok üzüldüm inan
Bende özele gidiyorum 10 günde bir yeniden ücret veriyorum. Onun dışında tahlillerede para ödüyoruz. Daha tenha oluyor diye cumartesi gününe randevu aldım kalp atışı duymak için