2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Herkese merhaba bende nasipse kasım annesi olucam gibi 7 Şubat ta oldum en son daha da olmadım bugün doktora gidicem hayırlısı bakalım ne çıkacak 6 ocakta 18+1 haftalık bebeğimin kalbi durdu suni sancıyla doğum yaptım çok acı günlerdi herkesin hakkından hayırlısı olsun inşallah

sat neydi ki cnm? mide bulantısı iyiye isaret aslinda bence ne kadar gec gidersen o kadar iyi. ya bende hic bi belirti yok tedirgin oldum ayin 25 ini nasil beklicem bilmem
benim de hiç belirtim yok sık tuvalete gitmek dışında o yüzden bazen unutuyorum hamile olduğumu, normal eski hayatım devam ediyor sanki
Evet cnm tüm özellerde geçerli
benim hastanemde 10 gün için geçerli, keşke 15 olsaydı

Evet doktorda aynısını dedi beni kahve leke ve karnıma ani kasılma ve sancılar giriyor sanada oluyormu
Benim ilk haftalar sancım çok oldu. Şuan 6+4 arada oluyor. Kanamada yerleşmedir bence dikkat et yine de

Sizde ateş yükselmesi var mı? Benim normalde 36 civarı çıkardı dün ölçtüm 37.5 çıktı. Hasta değilim araştırdım hamilelikte vücut ısısı yükselebiliyormuş. Ateşini ölçüp yüksek çıkan var mı?

Hoşgeldin arkadaşım, bebeklerimiz aynı gün gelecek insallah bir aksilik olmazsa. Nasılsın, nasıl gidiyor hamileliğin
Güzel gidiyor çok şükür suanlik bu skntim yok inşallah böyle rahat hamilelik geçiririz hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Hoşbulduk ☺ 29 yaşındayım Aydın'da yaşıyorum 2. Çocuk olcak inşallah 49 kiloyum ilk gebelikte sadece 9 kilo aldım bakalım bunda nasıl olcak
Hoşgeldin canım hemen kaydediyorum ❤
Maşallah bende 5 6 kilo almıştım fazla almadan şey yapalım doktor bana son aylarda beslenme daha önemli şimdi kendini yemeye zorlama aciktikca ye dedi oyle yapiom

Sabah uyanir uyanmaz ölçtüm bugün ben kuzu 36.9 cikti bazen 37 de cikio ama aksam genelde 37.0 37.3 arasi cikio normal yani gebelikte

Hoşgeldin canım hemen kaydediyorum ❤
Maşallah bende 5 6 kilo almıştım fazla almadan şey yapalım doktor bana son aylarda beslenme daha önemli şimdi kendini yemeye zorlama aciktikca ye dedi oyle yapiom
Benim iştahım çok açıldı bu iki günde Çarşamba günü tekrar doktra gidicem bakalım ne dicek

Arkadaşlar günaydın.
Kahverengi veya açık pembe akıntısı olan var mı? Bu gece sabaha karşı tuvalete gittiğimde peçeteye açık pembe akıntı geldi, pembe akıntı devam etmedi ama uyandığımdan beri damla damla kahverengi akıntım var. Haftaya Salı randevum, doktorun asistanına sabah yazdım cevap bekliyorum..

Benim iştahım çok açıldı bu iki günde Çarşamba günü tekrar doktra gidicem bakalım ne dicek
Benim gunduz istah var aksam istah yok kuzu ama birsey olmaz kilo verilir beni hiç korkutmuyor bebisler iyi olsun yeterki ❤ aciktikca ye dedi bana doktor bende az az sık sık yiyorum akşam pek bisi yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…