2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
ya aslında hastanedeki makinalar bizdekilerden daha iyi. uçları pakette sana özel geliyor ve açıyorsun. ben onunla kolostromu almıştım hastanede hemen verdiler kızıma. eğer makinam olmasaydı hastane tipi kiralamayı düşünüyordum ben.çekim güçleri çok iyi

Bence gayet güzel olmuş hazırlıgın
Benimde hemen hemen bu şekilde çantam hatta daha fazlası. Samsun 1.30 saat evime Herşeyi fazla koydum ki orda aramayım diye. Evet bi çok şey lazım olduğunda o an alınabilecek şeyler ama ben hepsini güzelce yıkadım dezenfekte ettim o an dışardan alacağım şeyden daha çok korkarım. Bir asıl valizimiz var birde arabada duracak yedek çantamız daha var. Kusan bir bebek olursa diye yedek çantamızda da Kıyafetleri var. Ayrıca 2 tane nevresim takımı pike de koydum annem ve benim için. Birde babamıza çanta yapıcam eve dönüp gidemeyeceği için.
odasını da kendimce izin verirlerse süsleyecem bebeğime ve bana anı kalsın diye istiyorum gerekirse süsleri atarım. Ziyaretçi için hazırlık mantığını sevmiyorum pandemi olmasa bile odama o bitkin halimde sürekli bebeği emzirmeye çalışırken ziyaretçi gelsin yine istemzdim zaten

Hortumu da yeni mi acaba biberon değildir demi içim rahat etmedi ondan mecbur kalırsam tabi kullanırım evet çok daha iyi diyolar çekimi için artık durum neyi gösterirse gene bulunsun da keşke demeyelim o gün alsan gene temizleme işi parçaları kaynatma galan uğraşmak zor

aynen yani hasta gibi hissederim psikolojik olarak iyi olayım diye 30tl ye bir süs aldım eve geri getirmicem bile. 3-5balon bi de hoşgeldin bebek yazısı bu kadar. orda bırakıp çıkıcam onları. nevresim yük etmicem sadece kılıf alıcam. hediyeliklerimden de 15tane falan alıcam yanıma. çikolatayı ben hediyelerin içine koydum pratik olsun diye

Eklentiler

• IMG_20201002_093203.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 36
Canım çok geçmiş olsun dualarımız seninle herşey yoluna girecek hiç stres yapma bebeğini düşün az kaldı bizi haberdar etmeyi unutma canım

Bende götürcem kapı tülü kapı süsü kuvez tülü standlı balon çikolata kolonya dağıtmalık aldım kendimiz süslicez fotoğraf çekeriz nasip olursa fotoğraflardan hastane klibi yapıcam sadece başkaları için değil aslnda kendimiz içinde yapıyoruz doğum olduğu belli olsun bize de anı kalsın.

akademi1994 cok geçmiş olsun. Vakti zamaninda sag salim gelsn insallah bebis

Bende rüyamda bugün sezeryan oluyodum ufaktan bi korkuyla bitircm bu gunu

Gecmis olsun canim insallah zamaninda dogar bebis yuregini ferah tut zor anne olmak ama aklina kotu seyler getirmemeye calis pul takilacak gibi bisey olsaydi ayrintilida cikardi diye dusunuyorun gecen benim nts oyle cikti sonra boyle cikarsa dogumganedeki ntsye baglayacaz dediler pozizyon degistirince normale dondu dr gerek yok cikabilirsin dedi sen boyle olunca endiselendim her gebelikte ayri bi stres yasadim hayirlisiyla bi dogursaydik dualarimuz seninle canim

Evet kese güzel olmuş banada fikir oldu bende öyle yapayım.
nevresimide sırf annem için aldım kronik hastalığı var odada mümkün olduğunca rahat etsin diye alacağım.

AKademi 1994 Canim senin kalp atislari kac cikmisti bende bugun gidip ntsyemi girsem

Eklentiler

• 20201002_103716.webp
    16 KB · Görüntüleme: 41
Listeye çok olmuş diyenler olmuş ama ben bu listedekileri sayıları biraz daha fazla koydum çünkü hastane evimize çok uzak bir ihtiyaç olduğunda her seferinde gidip gelinecek gibi değil
Bir de tecrübeye göre de değişir herşey o gün beni nelerin beklediğini bilmiyorum ne zaman taburcu olacağım bilmiyorum olası bir hastanede kalma süresi uzadığında herşey elimin altında olsun isterim
Kafeteryadan sıcak su kahve taşımaktansa evden elektrikli cezveyi götürüp içime sinerek odada hazırlamayı tercih ederim
Ben bir de süt sağma makinası eklesim listeye
Çok geçmiş olsun canım inşallah tedaviyle herşey yoluna girer Rabbim yardımcınız olsun

Canım çok geçmiş olsun. Kuzucuguna güven inşallah herşey yoluna girer.
of nasıl bir gökgürültüsü sesiyle uyandımani bir yağmur o gürültü ne oluyor dedim. ee şimdi tekrar uyuyabilirmiyim acaba
Sorma biyerler yıkıldı sandım nasıl uyandım

Hayırlı cumalar kızlar Gece rüyamda doğum yapıyorum odaya gelince doktor sezeryan dikisimi kontrol ediyor iki parmağıyla açmaya çalışıyor uykudan sıçradım acıyı resmen hissettim sanırım bana anlatılanlardan etkilendim çok dinlememeye çalışıyorum ama var öyle bir kaç dengesiz

Ne güzel düşünmüşsünüz kızlar, ben hiç öyle düşünmedim. Kendimiz için de süsleyebiliriz elbet :)
Ben bir şey yapmayacaktım ama çikolata kolanya alayım bari. Ebelere doktora tutarım. Bir de kapı için uyduruk da olsa bir süs alırım ya da yaparım :)
Balonu bilemedim ama bir şeyler düşüneyim.

Balon en kolayı, kapı süsünün yanına 2 tane, 2 tane de perdelere al sana süslü oda

Burada süs satan bi yer var orda öyle hazır kapı süsleri var alıp eve getirdiğine değmez fiyatları. Bende öyle alıp hastanede bırakacağım bi süs almayı düşünüyorum.

Diğerini odasının kapısına asarım ya da diğer kızın süsü hala dış kapının yanında, bu da orda asılı dururken eskisin napim

Yapalım valla doğumu kutlamak lazım de mi o kadar da sönük olmasın :)

Yapalım valla doğumu kutlamak lazım de mi o kadar da sönük olmasın :)
Aynen canım, çikolata kolonya da yeterli bence, zaten fazlasını kimse de istemiyor paketli olunca en azından alırlar.

Kendimize kahvaltılık falan da alıcam ben, hastanenin kahvaltısını yiyememiştim kızımda, sabah sabah çorba sütlaç falan geliyordu, bunda zeytin peynir alırım yanıma mini dolap vardı, hoş eşim getirir aslında ama olsun, doğum yaptım diye bazı güzelliklerden eksik kalmayım

Aynen ya ben de evde yatak odasına yeni nevresim, halı, yatak örtüsü filan aldım bu bahane ile
Biz poğaca, hoşaf filan götürmüştük kızımda ben neredeyse 3 gün kalmıştım bi türlü taburcu etmediler bayram öncesiydi

İnşallah canım benim
Karaciğer enzimlerin mi öyle senin?
Ben bugun kontrolüm de Dr me söledim... Kolestaz vardı kızımda ama k. Ciğer enzimlerim hep normaldi ddm... O da belki de kolestaz bile değildi o geçirdiğin dedi...
Çünkü bende inan kasıntı harici Baska hiç bir değer yüksek değildi. Total ve direk bilirubin normalde de bende minimal yüksek çıkıyor... Her zaman öyle yani... Bundan da teşhis konulmaz ddi Dr...
Bakalım bunda olmaz diye umut ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…