2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim de doktorum rutin 48 saat yatırıyordu, zaten geceden yatıyorsun, üstüne bi de 2 gün yatış deyince oluyo sana 3 gün, artık 2-3. Gün kaçmaya bahane arıyodum ben resmen. Bunda Pandemiden dolayı belki o kadar durdurmaz diye düşünüyorum, ilk günü atlatınca bişi kalmıyor şükür ki, ben ertesi gün sabah erkenden kalkıp elimi yüzümü yıkayıp makyajımı saçımı yapmıştım, oh mis gibi lohusa hissediyosun işte o zaman, o günün akşamına hadi evinize gidin deseler yeterli bana.

Çok gecmiş olsun.Ama kötü düşünme dogsada kilosu iyiymiş.bi sıkıntı olmaz insallah.benimde ilki 32 haftada 2270 gr dogdu.simdi aslan gibi masallah.Tabi insallah gününü bekler.Allah yardımcınız olsun dualarimiz seninle

Merhaba arkadaşım. Senin planlı sezeryan mı yoksa sancı gelirse mi yola çıkacaksınız. Ben de ailemin yanındayım burası hastaneye 1.5 saat uzaklıkta. Eşim iş için şehir dışına çıkıyo bi de bulaş riskine karşı köyde daha emniyetli hissediyorum acaba burdamı beklesem kararsızım o yüzden soruyorum

iyi fikir aslında ben de kalorili şeyler yemek istiyorum doğumdan sonra ben de götüreyim en iyisi

Aynen ilk gün geçince bir şeyin kalmıyor zaten, o zaman da hastanede durmak eziyet gibi geliyor. Sonuçta hasta değilsin, bebeğinle rahat rahat ilgilenmek, evinde olmak istiyorsun. İnşallah çok yatırmazlar bu sefer.

Kzılar bende bugun kontrolden geldim... 34hafta 5günlük bebişim... 2600küsür kg... 49cm..
Her sey yolunda çok şükür... 16ekim e diğer randevumu var.. O zaman 36haftalık olmus oalcak
Sonra da doğum olur sağlıkla ilerlesin hepimizinki ve zamanlıca doğsun lar inşaallah

Kocaman olmuş annesi maşallah :)

Kızlar şu bavul içi düzenleyiciler var ya onlar yıkanır mı sizce ? Yıkamadan kullanmak istemiyorum ama birkaç yorumda rengi falan soldu yazıyordu ... hassas 30 derecede 400 devirde sıkma yaptırarak yıkasam olur mu ?

Elinde sabunlayıp assan?

Ayy ayni ruyayi gormusuz nerdeyse bende sezeryan oluodm ruyamda bugun icin hemde ayin 2siymis guya. Yarinda benm dogum gunum ne guzel diodum 2 gun pespede olck dogum gunlerimiz 48 saat kutliycz diodm

Ayy ayni ruyayi gormusuz nerdeyse bende sezeryan oluodm ruyamda bugun icin hemde ayin 2siymis guya. Yarinda benm dogum gunum ne guzel diodum 2 gun pespede olck dogum gunlerimiz 48 saat kutliycz diodm
Yaaa doğum yaklaştıkça rüyalarımıza giriyor demekki. Benimki çok aciliydi uyandığımda göbeğim sızlıyordu .Doğum günün kutlu olsun canım bebeğinle sağlıklı mutlu yılların olsun ❤

Bencede ufak tefek süsle Eşin fotolarınızı çeker bebeğine güzel anılar kalır. Şahsen ben bebeğim ilk fotolarına bakarken o zaman korona vardı bebeğime hiç hazırlık yapmadım diye hatırlamak istemiyorum. Güzel minnoş fotolarımız olsun istiyorum

Bende isimli kapı süsü mü goturucem gri tül ve yere de 2 yanlara balon alicam bid3 ucuz bi kapı süsü aldim onuda evdeki dış kapıya takıdan.Gorsel ekledim canım

Eklentiler

• 20201002_134030.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 39
  • 20201002_133540.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 55
Kayınvalidemde kalmak istio annem izin vermio kısmet artık bakalım herşey yolunda gözüküyor belki pzt çıkarırlar
akademi1994 canım çok gecmis olsun insallah biran evvel hersey normale döner dualarım seninle
Saol canımm
Kız benim diğer adım pimpirik onu düşün bunu düşün şimdi iyiyiz ama şükür bebeğinde benimde kalp atışlarımız normale döndü
Canım çok geçmiş olsun dualarımız seninle herşey yoluna girecek hiç stres yapma bebeğini düşün az kaldı bizi haberdar etmeyi unutma canım
Allah razı olsun
akademi1994 cok geçmiş olsun. Vakti zamaninda sag salim gelsn insallah bebis

Bende rüyamda bugün sezeryan oluyodum ufaktan bi korkuyla bitircm bu gunu
İnşAllah
Saol kuzum
AKademi 1994 Canim senin kalp atislari kac cikmisti bende bugun gidip ntsyemi girsem
Bebeğin kalp atışları 211 i gördü ultrasonda ama bi inip bi çıkıodu
Allah razı olsun canım
Canım çok geçmiş olsun. Kuzucuguna güven inşallah herşey yoluna girer.

Sorma biyerler yıkıldı sandım nasıl uyandım
İnşAllah canımm
Yok doğmasına takılmıyorum çünkü doktor zaten bu şartlarda erken doğuma almayız dedi. Bnm takıldığım detaylı usgde onda bunda hiç bişi çıkmadı salı günü kontrolüm vardı bana bizzat dinletti doktorum kalp atışı normaldi. Perşembe bir anda oldu. Şuandada herşey normal gözüküyor bakalım bekliyip görücez

Bende isimli kapı süsü mü goturucem gri tül ve yere de 2 yanlara balon alicam bid3 ucuz bi kapı süsü aldim onuda evdeki dış kapıya takıdan.Gorsel ekledim canım
Sanki hastaneye sadece dış kapıya asacağın süsü mü götürsen ki? Tül falan kirlenirse içine siner mi? Çok güzel bu arada baaayılldımmm..

Henüz doğum şekli belli olmadı canım. Doktorla konuştum sancım olursa suyum gelirse napacaz yetişebilir miyiz buraya dedim oda ilk bebeğin olduğu için rahim ilk kez doğum için gevşeyecek, suyun sancın geldiğinde normal doğum için ortalama 7 saatimiz olur yetişirsin dedi.
senin ikinci çocuk demi? Doktorunla bi konuş bu durumu bence

Sanki hastaneye sadece dış kapıya asacağın süsü mü götürsen ki? Tül falan kirlenirse içine siner mi? Çok güzel bu arada baaayılldımmm..
Teşekkür ederim canım tulle balonları hiç eve getirmiycem çöpe atarım kapı süsümu de eşim kolanya ve dezenfektanla siler diye düşündüm. Hediyelik ve çikolata lokumları vs evde masa hazirliycam hast hiç götürmem ama hemşirelere ne dagiticam o da var boş gidersem ayıp olur mu .Hast yatarken dikkat ettim bi bebeğin hemşiresi var bide annenin eşimle akşam konustukda ikisine de bahşiş veririm yeterli diyor Aslında bi bavulumu alıp giderim de şu virüs ortamında lohusa takimlarimla bi kaç pozum olsun diyorum

Küvez tülünü falan hazır mı aldın kendin mi yaptın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…