Benim de doktorum rutin 48 saat yatırıyordu, zaten geceden yatıyorsun, üstüne bi de 2 gün yatış deyince oluyo sana 3 gün, artık 2-3. Gün kaçmaya bahane arıyodum ben resmen. Bunda Pandemiden dolayı belki o kadar durdurmaz diye düşünüyorum, ilk günü atlatınca bişi kalmıyor şükür ki, ben ertesi gün sabah erkenden kalkıp elimi yüzümü yıkayıp makyajımı saçımı yapmıştım, oh mis gibi lohusa hissediyosun işte o zaman, o günün akşamına hadi evinize gidin deseler yeterli bana.Aynen ya ben de evde yatak odasına yeni nevresim, halı, yatak örtüsü filan aldım bu bahane ile
Biz poğaca, hoşaf filan götürmüştük kızımda ben neredeyse 3 gün kalmıştım bi türlü taburcu etmediler bayram öncesiydi
Çok gecmiş olsun.Ama kötü düşünme dogsada kilosu iyiymiş.bi sıkıntı olmaz insallah.benimde ilki 32 haftada 2270 gr dogdu.simdi aslan gibi masallah.Tabi insallah gününü bekler.Allah yardımcınız olsun dualarimiz seninleSağol kuzum inşAllah dualarınıza ihtiyacım var
Ay valla inşAllah tamamlar bende biran evvel çıkarım stres yapılmıcak gibi değil herkes perişan oldu benle eşim annemde kardeşimle kalıo annem şeker hastası burda yanımda korona belası var annemden korkuyorum kendimi geçtim kadın aylardır markete gittimiodu şimdi çapada elinde kan tüpleri ordan oraya gidio
Bence gayet güzel olmuş hazırlıgın
Benimde hemen hemen bu şekilde çantam hatta daha fazlası. Samsun 1.30 saat evime Herşeyi fazla koydum ki orda aramayım diye. Evet bi çok şey lazım olduğunda o an alınabilecek şeyler ama ben hepsini güzelce yıkadım dezenfekte ettim o an dışardan alacağım şeyden daha çok korkarım. Bir asıl valizimiz var birde arabada duracak yedek çantamız daha var. Kusan bir bebek olursa diye yedek çantamızda da Kıyafetleri var. Ayrıca 2 tane nevresim takımı pike de koydum annem ve benim için. Birde babamıza çanta yapıcam eve dönüp gidemeyeceği için.
odasını da kendimce izin verirlerse süsleyecem bebeğime ve bana anı kalsın diye istiyorum gerekirse süsleri atarım. Ziyaretçi için hazırlık mantığını sevmiyorum pandemi olmasa bile odama o bitkin halimde sürekli bebeği emzirmeye çalışırken ziyaretçi gelsin yine istemzdim zaten
Aynen canım, çikolata kolonya da yeterli bence, zaten fazlasını kimse de istemiyor paketli olunca en azından alırlar.
Kendimize kahvaltılık falan da alıcam ben, hastanenin kahvaltısını yiyememiştim kızımda, sabah sabah çorba sütlaç falan geliyordu, bunda zeytin peynir alırım yanıma mini dolap vardı, hoş eşim getirir aslında ama olsun, doğum yaptım diye bazı güzelliklerden eksik kalmayım
Aynen ilk gün geçince bir şeyin kalmıyor zaten, o zaman da hastanede durmak eziyet gibi geliyor. Sonuçta hasta değilsin, bebeğinle rahat rahat ilgilenmek, evinde olmak istiyorsun. İnşallah çok yatırmazlar bu sefer.Benim de doktorum rutin 48 saat yatırıyordu, zaten geceden yatıyorsun, üstüne bi de 2 gün yatış deyince oluyo sana 3 gün, artık 2-3. Gün kaçmaya bahane arıyodum ben resmen. Bunda Pandemiden dolayı belki o kadar durdurmaz diye düşünüyorum, ilk günü atlatınca bişi kalmıyor şükür ki, ben ertesi gün sabah erkenden kalkıp elimi yüzümü yıkayıp makyajımı saçımı yapmıştım, oh mis gibi lohusa hissediyosun işte o zaman, o günün akşamına hadi evinize gidin deseler yeterli bana.
Bende zonguldaktayımDoktor için bartın a gidiyorum ordan aldım. Zonguldağın bir ilçesindeyim
Kocaman olmuş annesi maşallah :)Kzılar bende bugun kontrolden geldim... 34hafta 5günlük bebişim... 2600küsür kg... 49cm..
Her sey yolunda çok şükür... 16ekim e diğer randevumu var.. O zaman 36haftalık olmus oalcak
Sonra da doğum olursağlıkla ilerlesin hepimizinki ve zamanlıca doğsun lar inşaallah
Elinde sabunlayıp assan?Kızlar şu bavul içi düzenleyiciler var ya onlar yıkanır mı sizce ? Yıkamadan kullanmak istemiyorum ama birkaç yorumda rengi falan soldu yazıyordu ... hassas 30 derecede 400 devirde sıkma yaptırarak yıkasam olur mu ?
Ayy ayni ruyayi gormusuz nerdeyseHayırlı cumalar kızlarGece rüyamda doğum yapıyorum odaya gelince doktor sezeryan dikisimi kontrol ediyor iki parmağıyla açmaya çalışıyor uykudan sıçradım acıyı resmen hissettim sanırım bana anlatılanlardan etkilendim çok dinlememeye çalışıyorum ama var öyle bir kaç dengesiz
Yaaa doğum yaklaştıkça rüyalarımıza giriyor demekki. Benimki çok aciliydi uyandığımda göbeğim sızlıyorduAyy ayni ruyayi gormusuz nerdeysebende sezeryan oluodm ruyamda bugun icin hemde ayin 2siymis guya. Yarinda benm dogum gunum ne guzel diodum 2 gun pespede olck dogum gunlerimiz 48 saat kutliycz diodm
Bencede ufak tefek süsle Eşin fotolarınızı çeker bebeğine güzel anılar kalır. Şahsen ben bebeğim ilk fotolarına bakarken o zaman korona vardı bebeğime hiç hazırlık yapmadım diye hatırlamak istemiyorum. Güzel minnoş fotolarımız olsun istiyorumNe güzel düşünmüşsünüz kızlar, ben hiç öyle düşünmedim. Kendimiz için de süsleyebiliriz elbet :)
Ben bir şey yapmayacaktım ama çikolata kolanya alayım bari. Ebelere doktora tutarım. Bir de kapı için uyduruk da olsa bir süs alırım ya da yaparım :)
Balonu bilemedim ama bir şeyler düşüneyim.
Bende isimli kapı süsü mü goturucem gri tül ve yere de 2 yanlara balon alicam bid3 ucuz bi kapı süsü aldim onuda evdeki dış kapıya takıdan.Gorsel ekledim canımBalon en kolayı, kapı süsünün yanına 2 tane, 2 tane de perdelere al sana süslü oda
Burada süs satan bi yer var orda öyle hazır kapı süsleri var alıp eve getirdiğine değmez fiyatları. Bende öyle alıp hastanede bırakacağım bi süs almayı düşünüyorum.
Diğerini odasının kapısına asarım ya da diğer kızın süsü hala dış kapının yanında, bu da orda asılı dururken eskisin napim
Kayınvalidemde kalmak istio annem izin vermio kısmet artık bakalım herşey yolunda gözüküyor belki pzt çıkarırlarSen nasıl çocukların için ordaysan o da senin için çocuğu için orada aslında hiçbişey uörunda olmaz şimdi onun allah kolaylık versin yinede. Belki başkasını bulursan dönüşümlü dururlarama inşallah gerek kalmadan çıkarsın
Saol canımm
Kız benim diğer adım pimpirik onu düşün bunu düşün şimdi iyiyiz ama şükür bebeğinde benimde kalp atışlarımız normale döndüçocuk bile taşikardi olmuş bak az rahat olişin şakası bir yana kendine dikkat etsün annen maskesi hijyeni mesafesi Allahın izniyle birşey olmaz. sen de biraz rahatlamaya çalış ki etkilenmesin kalbin. fazla pimpirik de yapıyor bazen bu tarz şeyleri. aklıma masumlar apartmanındaki kız geldi şimdi bak
Allah razı olsunCanım çok geçmiş olsun dualarımız seninle herşey yoluna girecek hiç stres yapma bebeğini düşün az kaldı bizi haberdar etmeyi unutma canım
İnşAllahakademi1994 cok geçmiş olsun. Vakti zamaninda sag salim gelsn insallah bebis
Bende rüyamda bugün sezeryan oluyodum ufaktan bi korkuyla bitircm bu gunu
Saol kuzumGecmis olsun canim insallah zamaninda dogar bebis yuregini ferah tut zor anne olmak ama aklina kotu seyler getirmemeye calis pul takilacak gibi bisey olsaydi ayrintilida cikardi diye dusunuyorun gecen benim nts oyle cikti sonra boyle cikarsa dogumganedeki ntsye baglayacaz dediler pozizyon degistirince normale dondu dr gerek yok cikabilirsin dedi sen boyle olunca endiselendim her gebelikte ayri bi stres yasadim hayirlisiyla bi dogursaydik dualarimuz seninle canim
Bebeğin kalp atışları 211 i gördü ultrasonda ama bi inip bi çıkıoduAKademi 1994 Canim senin kalp atislari kac cikmisti bende bugun gidip ntsyemi girsem
Allah razı olsun canımListeye çok olmuş diyenler olmuş ama ben bu listedekileri sayıları biraz daha fazla koydum çünkü hastane evimize çok uzak bir ihtiyaç olduğunda her seferinde gidip gelinecek gibi değil
Bir de tecrübeye göre de değişir herşey o gün beni nelerin beklediğini bilmiyorum ne zaman taburcu olacağım bilmiyorum olası bir hastanede kalma süresi uzadığında herşey elimin altında olsun isterim
Kafeteryadan sıcak su kahve taşımaktansa evden elektrikli cezveyi götürüp içime sinerek odada hazırlamayı tercih ederim
Ben bir de süt sağma makinası eklesim listeye
Çok geçmiş olsun canım inşallah tedaviyle herşey yoluna girer Rabbim yardımcınız olsun
İnşAllah canımmCanım çok geçmiş olsun. Kuzucuguna güven inşallah herşey yoluna girer.
Sorma biyerler yıkıldı sandım nasıl uyandım
Yok doğmasına takılmıyorum çünkü doktor zaten bu şartlarda erken doğuma almayız dedi. Bnm takıldığım detaylı usgde onda bunda hiç bişi çıkmadı salı günü kontrolüm vardı bana bizzat dinletti doktorum kalp atışı normaldi. Perşembe bir anda oldu. Şuandada herşey normal gözüküyor bakalım bekliyip görücezÇok gecmiş olsun.Ama kötü düşünme dogsada kilosu iyiymiş.bi sıkıntı olmaz insallah.benimde ilki 32 haftada 2270 gr dogdu.simdi aslan gibi masallah.Tabi insallah gününü bekler.Allah yardımcınız olsun dualarimiz seninle
Sanki hastaneye sadece dış kapıya asacağın süsü mü götürsen ki? Tül falan kirlenirse içine siner mi? Çok güzel bu arada baaayılldımmm..Bende isimli kapı süsü mü goturucem gri tül ve yere de 2 yanlara balon alicam bid3 ucuz bi kapı süsü aldim onuda evdeki dış kapıya takıdan.Gorsel ekledim canım
Henüz doğum şekli belli olmadı canım. Doktorla konuştum sancım olursa suyum gelirse napacaz yetişebilir miyiz buraya dedim oda ilk bebeğin olduğu için rahim ilk kez doğum için gevşeyecek, suyun sancın geldiğinde normal doğum için ortalama 7 saatimiz olur yetişirsin dedi.Merhaba arkadaşım. Senin planlı sezeryan mı yoksa sancı gelirse mi yola çıkacaksınız. Ben de ailemin yanındayım burası hastaneye 1.5 saat uzaklıkta. Eşim iş için şehir dışına çıkıyo bi de bulaş riskine karşı köyde daha emniyetli hissediyorum acaba burdamı beklesem kararsızım o yüzden soruyorum
iyi fikir aslında ben de kalorili şeyler yemek istiyorum doğumdan sonraben de götüreyim en iyisi
Teşekkür ederim canımSanki hastaneye sadece dış kapıya asacağın süsü mü götürsen ki? Tül falan kirlenirse içine siner mi? Çok güzel bu arada baaayılldımmm..
Küvez tülünü falan hazır mı aldın kendin mi yaptın canımBende götürcem kapı tülü kapı süsü kuvez tülü standlı balon çikolata kolonya dağıtmalık aldım kendimiz süslicez fotoğraf çekeriz nasip olursa fotoğraflardan hastane klibi yapıcam sadece başkaları için değil aslnda kendimiz içinde yapıyoruz doğum olduğu belli olsunbize de anı kalsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?