Canım ben hastane odası için ayrıca küçük bi paket çikolata lokum götürecem ayrı ayrı ambalajlanmış olanlardan. Hatta Kafkas’ın çok güzel kestane şekerli Çikolatası var ambalajlı ondan ikram ederimTeşekkür ederim canımtulle balonları hiç eve getirmiycem çöpe atarım kapı süsümu de eşim kolanya ve dezenfektanla siler diye düşündüm. Hediyelik ve çikolata lokumları vs evde masa hazirliycam hast hiç götürmem ama hemşirelere ne dagiticam o da var boş gidersem ayıp olur mu .Hast yatarken dikkat ettim bi bebeğin hemşiresi var bide annenin eşimle akşam konustukda ikisine de bahşiş veririm yeterli diyor Aslında bi bavulumu alıp giderim de şu virüs ortamında lohusa takimlarimla bi kaç pozum olsun diyorum
Sagolasn :) bnm ki de pek ic acici deildi guya doktor benm yerime kendini alcakti ameliyata kalk dedm ben olurum ameliyati annesiym sonucta dayanirm o kdr. Bebek dogduktn sonra esi miydi neydi biseyi cekip aldi icimden ona uyandm bende hid aha da uyuyamadimYaaa doğum yaklaştıkça rüyalarımıza giriyor demekki. Benimki çok aciliydi uyandığımda göbeğim sızlıyordu.Doğum günün kutlu olsun canım bebeğinle sağlıklı mutlu yılların olsun ❤
Ben herşeyimi kendim yaptım sadece çikolatayı hazır aldım küvez tülünüde kapı tülünü kapı süsü takı yastığı falan hepsini kndim yaptım oyalandmKüvez tülünü falan hazır mı aldın kendin mi yaptın canım
Yanımda bebek çikolatası bulundururum bende, götür isimli olanlardan olmasa bile, en azından ikram edersin hemşirene doktoruna.Teşekkür ederim canımtulle balonları hiç eve getirmiycem çöpe atarım kapı süsümu de eşim kolanya ve dezenfektanla siler diye düşündüm. Hediyelik ve çikolata lokumları vs evde masa hazirliycam hast hiç götürmem ama hemşirelere ne dagiticam o da var boş gidersem ayıp olur mu .Hast yatarken dikkat ettim bi bebeğin hemşiresi var bide annenin eşimle akşam konustukda ikisine de bahşiş veririm yeterli diyor Aslında bi bavulumu alıp giderim de şu virüs ortamında lohusa takimlarimla bi kaç pozum olsun diyorum
Maşallah harikasın arkadaşım, hepsi el emeği olmuş ne kadar şanslı kızlarınBen herşeyimi kendim yaptım sadece çikolatayı hazır aldım küvez tülünüde kapı tülünü kapı süsü takı yastığı falan hepsini kndim yaptım oyalandm
Ben 30 C de kisada yikadim hicbirsey olmadıKızlar şu bavul içi düzenleyiciler var ya onlar yıkanır mı sizce ? Yıkamadan kullanmak istemiyorum ama birkaç yorumda rengi falan soldu yazıyordu ... hassas 30 derecede 400 devirde sıkma yaptırarak yıkasam olur mu ?
Maşallah canım birde iki tane yaptın demiBen herşeyimi kendim yaptım sadece çikolatayı hazır aldım küvez tülünüde kapı tülünü kapı süsü takı yastığı falan hepsini kndim yaptım oyalandm
Evet karaciğer alt ast , benim bilirubin ve total de sıkıntı yok şükür inşallah düşer değerlerim tüm annelerin bebekleri sağlıklı doğar inşallahİnşallah canım benim
Karaciğer enzimlerin mi öyle senin?
Ben bugun kontrolüm de Dr me söledim... Kolestaz vardı kızımda ama k. Ciğer enzimlerim hep normaldi ddm... O da belki de kolestaz bile değildi o geçirdiğin dedi...
Çünkü bende inan kasıntı harici Baska hiç bir değer yüksek değildi. Total ve direk bilirubin normalde de bende minimal yüksek çıkıyor... Her zaman öyle yani... Bundan da teşhis konulmaz ddi Dr...
Bakalım bunda olmaz diye umut ediyoruz.
O zaman götüreyim hacı şeriften çikolatayla lokum sipariş vericem evde bırakacaktım hepsini götüreyim kalmazsa eve ayrı söylerim artıkYanımda bebek çikolatası bulundururum bende, götür isimli olanlardan olmasa bile, en azından ikram edersin hemşirene doktoruna.
Ay evet iki tane yaptım küvez için olanları inşallah kullanmak nasip olur belki erken olursa yanımıza gelmezler ama işte hevesle yaptımMaşallah canım birde iki tane yaptın demigörsel atabilir misin küvez tülünü malzemelerini netten mi aldın
Öyle olmuş oldu hem vakit geçirdim hemde el emeği olsun istedimMaşallah harikasın arkadaşım, hepsi el emeği olmuş ne kadar şanslı kızların
Bundan ☺Kuvez tulu ne ya
Süpersin canım gerçekten bravo çok yeteneklisin ellerine sağlık çok güzel olmuşAy evet iki tane yaptım küvez için olanları inşallah kullanmak nasip olur belki erken olursa yanımıza gelmezler ama işte hevesle yaptımAtmıştım buraya gene atayım ozaman tam belli olmuyo ama etekleri normal tül zaten malzemeleri de çarşıdan aldım
İnşallah doğum sonrası yanına gelecekler annesi onlar da, dualarımız hep onlarla, buradaki tüm bebekler bizim evladımız gibi şu anda. Hepsi sağlıkla doğsun bizimle eve çıksınlar inşallahxÖyle olmuş oldu hem vakit geçirdim hemde el emeği olsun istedimçok teşekkür ederim
Çok uyumlu güzel olmuş canım eline sağlıkAy evet iki tane yaptım küvez için olanları inşallah kullanmak nasip olur belki erken olursa yanımıza gelmezler ama işte hevesle yaptımAtmıştım buraya gene atayım ozaman tam belli olmuyo ama etekleri normal tül zaten malzemeleri de çarşıdan aldım
İnş öyle olurbneim arkadasim tam yatıyor dedi
Benim ev çok yakın hastaneye,o yüzden 5,6 tane koydum.10 tane de bez koydum.Yine bişey soracağım ben deşimdi hastane cantasi hazırlıyoruz bebek bezi depend falan koyuyoruz ya mesela bütün paketimi koyuyorsunuz ? Mesela 20 lik bez almıştım hepsini koysam çok olur gibi geldi yada depentin hepsini koysam çok olmaz mi? 10 bez 5 depend koysam iyi mi sizce
Evet ama sonradan açılıp doğum günlerinde falan kullanılabilir masaya vs boşa gitmez yaniBundan ☺Valla kendi yapanlara okey de para verip almak çok saçma bakma minicik tül old çok pahali bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?