2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Yine bişey soracağım ben de şimdi hastane cantasi hazırlıyoruz bebek bezi depend falan koyuyoruz ya mesela bütün paketimi koyuyorsunuz ? Mesela 20 lik bez almıştım hepsini koysam çok olur gibi geldi yada depentin hepsini koysam çok olmaz mi? 10 bez 5 depend koysam iyi mi sizce

Canım ben hastane odası için ayrıca küçük bi paket çikolata lokum götürecem ayrı ayrı ambalajlanmış olanlardan. Hatta Kafkas’ın çok güzel kestane şekerli Çikolatası var ambalajlı ondan ikram ederim

Sagolasn :) bnm ki de pek ic acici deildi guya doktor benm yerime kendini alcakti ameliyata kalk dedm ben olurum ameliyati annesiym sonucta dayanirm o kdr. Bebek dogduktn sonra esi miydi neydi biseyi cekip aldi icimden ona uyandm bende hid aha da uyuyamadim

Yanımda bebek çikolatası bulundururum bende, götür isimli olanlardan olmasa bile, en azından ikram edersin hemşirene doktoruna.

Ben herşeyimi kendim yaptım sadece çikolatayı hazır aldım küvez tülünüde kapı tülünü kapı süsü takı yastığı falan hepsini kndim yaptım oyalandm
Maşallah harikasın arkadaşım, hepsi el emeği olmuş ne kadar şanslı kızların

Ben 30 C de kisada yikadim hicbirsey olmadı

Ben herşeyimi kendim yaptım sadece çikolatayı hazır aldım küvez tülünüde kapı tülünü kapı süsü takı yastığı falan hepsini kndim yaptım oyalandm
Maşallah canım birde iki tane yaptın demi görsel atabilir misin küvez tülünü malzemelerini netten mi aldın

Evet karaciğer alt ast , benim bilirubin ve total de sıkıntı yok şükür inşallah düşer değerlerim tüm annelerin bebekleri sağlıklı doğar inşallah

Yanımda bebek çikolatası bulundururum bende, götür isimli olanlardan olmasa bile, en azından ikram edersin hemşirene doktoruna.
O zaman götüreyim hacı şeriften çikolatayla lokum sipariş vericem evde bırakacaktım hepsini götüreyim kalmazsa eve ayrı söylerim artık

Maşallah canım birde iki tane yaptın demi görsel atabilir misin küvez tülünü malzemelerini netten mi aldın
Ay evet iki tane yaptım küvez için olanları inşallah kullanmak nasip olur belki erken olursa yanımıza gelmezler ama işte hevesle yaptım Atmıştım buraya gene atayım ozaman tam belli olmuyo ama etekleri normal tül zaten malzemeleri de çarşıdan aldım

Eklentiler

• 3D9B8ED5-FBEA-4D92-AB2C-549E36471F12.webp
    56,6 KB · Görüntüleme: 53
  • F79EE2F9-A894-45BE-A1A5-7BE524DDCD58.webp
    87,4 KB · Görüntüleme: 53
  • 145F1028-CCFA-4E6D-9B6A-AEF6D66389A7.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 69
Süpersin canım gerçekten bravo çok yeteneklisin ellerine sağlık çok güzel olmuş

Öyle olmuş oldu hem vakit geçirdim hemde el emeği olsun istedim çok teşekkür ederim
İnşallah doğum sonrası yanına gelecekler annesi onlar da, dualarımız hep onlarla, buradaki tüm bebekler bizim evladımız gibi şu anda. Hepsi sağlıkla doğsun bizimle eve çıksınlar inşallahx

Çok uyumlu güzel olmuş canım eline sağlık normalde çok pahalı satıyorlar. Bende kendim yapmayı düşünüyorum ama hastaneyle konuşup nelere izin verildiğini öğrendikten sonra ona göre yapacam balon standı falan alacam

Benim ev çok yakın hastaneye,o yüzden 5,6 tane koydum.10 tane de bez koydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…