2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet çok pahalı adeti 150 dediler banada bende tüm malzemeleri 90 a aldım artı kapıyada fiyonklu tül yaptım bide terlik malzemeleri içinde bide sonradan da kullanabilirsiniz her türlü doğum günü olduğunda mevlütte falan tülleri sonra tütü etek yaparak kullanabilirsiniz bebeklere lastiğe geçirip hüzel duruyor o da zıbının üstüne

1gece kalıcaz hastanede biz. 10bez 5depend koydum.

evet benim 2. Eskişehirdeki doktorum hala izinde Pazartesi onunla da bir görüşürüm artık.

bu arada bugun yalancı sancım var sanırım:) gerçeğe henüz dönüşmez umarım

Merhabalar güzel anne adayları bu gün doktora gittik 32+0 2049 gram 44 cm olmuşuz başı dönmüş geçen ay gittiğimde makat pozisyondu bir problem yok dedi ilk kez nst ye girdim doğum izni için de çalışabilir raporu verdi istediğin zaman gel izine ayrılman için tekrar yazalım rapor dedi 1-2 hafta daha çalışıp izine ayrılmayı düşünüyorum bende zaten, bizde durumlar böyle

İnşallah doğum sonrası yanına gelecekler annesi onlar da, dualarımız hep onlarla, buradaki tüm bebekler bizim evladımız gibi şu anda. Hepsi sağlıkla doğsun bizimle eve çıksınlar inşallahx
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alıp götürelim evimize zamanında gelsinler inşallah

Hastane çantanızı kaç haftalıkken hazırladınız veya hazırlamayı düşünüyorsunuz kızlar. Herkes kabin boy valizmi kullanıcak
Ben daha almadım valizde tavsiye varsa internetten alayım

Oh sevindim yalnz olmadigimahediyelik yaptrdm sadece o da eve gelen olursa eli bos kalmasn die yoksa onu bile yapyrmiycktm:))
Onu ben de yaptırırdim ama yurt disindayim eşim ve benden başka kimse yok. Bir iki arkadaş var onlara da pasta falan ikram ederiz artık :)

Hediyelik ikram falan da hazirlamicam annelerim babalar ve görümcem disinda kimseyi kabul etmeyecem. Görümce de uzaktan bakabilir sadece ise gidiyor cunku. Kardeşim gelemez uzakta clsiyor. Bi ikram hediyelik falan gerek yok yani.

Hediyelik ikram falan da hazirlamicam annelerim babalar ve görümcem disinda kimseyi kabul etmeyecem. Görümce de uzaktan bakabilir sadece ise gidiyor cunku. Kardeşim gelemez uzakta clsiyor. Bi ikram hediyelik falan gerek yok yani.
Hediyelik dedigm de anahtarlk yaptrdm makromeden 20 tane ztn esimn ailesi bnm ailem bize 15 tane gider ona da cok bise kalmio yani dağıtmaya

Biz belki çikolata alırız eğer gelen olursa ikram ederiz olmazsa biz yeriz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…