Çok uyumlu güzel olmuş canım eline sağlık normalde çok pahalı satıyorlar. Bende kendim yapmayı düşünüyorum ama hastaneyle konuşup nelere izin verildiğini öğrendikten sonra ona göre yapacam balon standı falan alacam
Evet çok pahalı adeti 150 dediler banada bende tüm malzemeleri 90 a aldım artı kapıyada fiyonklu tül yaptım bide terlik malzemeleri içinde bide sonradan da kullanabilirsiniz her türlü doğum günü olduğunda mevlütte falan tülleri sonra tütü etek yaparak kullanabilirsiniz bebeklere lastiğe geçirip hüzel duruyor o da zıbının üstüne
Yine bişey soracağım ben de şimdi hastane cantasi hazırlıyoruz bebek bezi depend falan koyuyoruz ya mesela bütün paketimi koyuyorsunuz ? Mesela 20 lik bez almıştım hepsini koysam çok olur gibi geldi yada depentin hepsini koysam çok olmaz mi? 10 bez 5 depend koysam iyi mi sizce
Henüz doğum şekli belli olmadı canım. Doktorla konuştum sancım olursa suyum gelirse napacaz yetişebilir miyiz buraya dedim oda ilk bebeğin olduğu için rahim ilk kez doğum için gevşeyecek, suyun sancın geldiğinde normal doğum için ortalama 7 saatimiz olur yetişirsin dedi.
senin ikinci çocuk demi? Doktorunla bi konuş bu durumu bence
Merhabalar güzel anne adayları bu gün doktora gittik 32+0 2049 gram 44 cm olmuşuz başı dönmüş geçen ay gittiğimde makat pozisyondu bir problem yok dedi ilk kez nst ye girdim doğum izni için de çalışabilir raporu verdi istediğin zaman gel izine ayrılman için tekrar yazalım rapor dedi 1-2 hafta daha çalışıp izine ayrılmayı düşünüyorum bende zaten, bizde durumlar böyle
İnşallah doğum sonrası yanına gelecekler annesi onlar da, dualarımız hep onlarla, buradaki tüm bebekler bizim evladımız gibi şu anda. Hepsi sağlıkla doğsun bizimle eve çıksınlar inşallahx
Hastane çantanızı kaç haftalıkken hazırladınız veya hazırlamayı düşünüyorsunuz kızlar. Herkes kabin boy valizmi kullanıcak
Ben daha almadım valizde tavsiye varsa internetten alayım
Hediyelik ikram falan da hazirlamicam annelerim babalar ve görümcem disinda kimseyi kabul etmeyecem. Görümce de uzaktan bakabilir sadece ise gidiyor cunku. Kardeşim gelemez uzakta clsiyor. Bi ikram hediyelik falan gerek yok yani.
Hediyelik ikram falan da hazirlamicam annelerim babalar ve görümcem disinda kimseyi kabul etmeyecem. Görümce de uzaktan bakabilir sadece ise gidiyor cunku. Kardeşim gelemez uzakta clsiyor. Bi ikram hediyelik falan gerek yok yani.