2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bazen çok mu odunum diye dusunuyorum. Herkes doğum çantasını hazırladı mi bi ben kalmadım değil mi?
Bende hazırlamadım herşey hazır ütülenmişti hurca koymuştu hepsi bir arada dursun bavula yerleştiririz diye hepsi kırışmış bi daha ütülenecek şimdide ayağa kalkamıyorum akşam eşime tekrar utuletip bavula koydurcam. Pijamalar çok kırışıyor ya sinir oldum.

Bende hazirlamadim yikamadim biel daha 32.haftadaym 34 35 gibi yapmayi dusunuyorum

Ben bu hafta hazirlicam insallah. 34+2 deyim yikayip utulemistim bi parti simdi hediyeler ve sonradan aldıklarımı yiladim yarin utuler posetlerim. Sonra da koyarim bavula ins.

Ay evet ya o ilk giydirileni çıkarmak gerek bence de, bir sürü elden geçmiş olacak çünkü.
Kesinlikle oyle canim icim rahat etmez
of nasıl bir gökgürültüsü sesiyle uyandımani bir yağmur o gürültü ne oluyor dedim. ee şimdi tekrar uyuyabilirmiyim acaba
ayyy ben korkarim ama yagmura bayilirimmmm battaniyeyide cekeceksin nescafenide yufumlayacaksin kişin o missss🌧🌧

Hastane çantanızı kaç haftalıkken hazırladınız veya hazırlamayı düşünüyorsunuz kızlar. Herkes kabin boy valizmi kullanıcak
Ben daha almadım valizde tavsiye varsa internetten alayım
şok marketten 100tl ye aldım ben orta boy tekerlekli. tavsiye ederim bulursun belkide geçen hafta satıştaydı

Kızlar size çok denklemli bir soru sorucam Ben işin içinden çıkamadım. Elinizi karnınıza koyun oncelikle ultrasonda bebeğin kafası sol göğüs altında bebeğin kalp atışlarını dinlemek içinde sağ göbek çizgim hizasında cihazı tutuyorlardi bebek makat pozisyonunda dendi. Biz hıçkırık ve derimin esneme hareketlerini sağ göbek hizasında hissediyordum. Bugün bir kaç kez hıçkırık tuttu ve sol kasik hizamda dönmüş olabilir mi bide dün akşam bayağı güldük göbeğim hep dalga dalga şekle girdi döndü mu acaba

Hastane çantanızı kaç haftalıkken hazırladınız veya hazırlamayı düşünüyorsunuz kızlar. Herkes kabin boy valizmi kullanıcak
Ben daha almadım valizde tavsiye varsa internetten alayım
Benim sırt çantam var ona sığdı benimkiler,küçük valizim var ona da bebisinkileri koydum.

ayyy ben korkarim ama yagmura bayilirimmmm battaniyeyide cekeceksin nescafenide yufumlayacaksin kişin o missss🌧🌧
O havalar sonunda geliyor ve bu sefer kucağimizda minnaklar olcak yağmuru seyrederken belki emziriyo olcaz jnsallah haha su an bi mutluluk dalgası yayıldı.

Olabilir aslında kafası aşağıdaysa belki de hıçkırığı orada hissettin

Olabilir aslında kafası aşağıdaysa belki de hıçkırığı orada hissettin
Hickiriği hissetğmiz yerde karni oluyor bence.bana oyle geldi yani
Çok merak ettim şimdi hep sağ göbek hizamda hissederdim kalbini ordan dinledim karnı orda olabilir ama şimdi sol kasıkta karnı oraya denk gelmez ki inşallah dönmüştür normal doğum olmayacak ama en azından yüzünü görürüm aylardır görmüyorum ☹

Baş geliş olunca anneye de rahatlık ya, o kadar sıkıştırmıyor.

Evet karaciğer alt ast , benim bilirubin ve total de sıkıntı yok şükür inşallah düşer değerlerim tüm annelerin bebekleri sağlıklı doğar inşallah
İnşallah canım benim

İyi akşamlar kizlar . Bugünlerde içim bunaliyor benim sizede oluyor mu . Nefes alamaz hale geliyorum. Ruhum ölmüş gibi dolanıyorum etrafta dua edin bana .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…