- 25 Ocak 2019
- 1.267
- 2.067
- 133
Arada bana da oluyo kilimi bile kipirdatmak istemiyorum. Ama benm ki evde durmaktan sanirim hep bu koronadanİyi akşamlar kizlar . Bugünlerde içim bunaliyor benim sizede oluyor mu . Nefes alamaz hale geliyorum. Ruhum ölmüş gibi dolanıyorum etraftadua edin bana .
Ben hic hıçkırık hissetmiyorum nasıl birşey anlamam sanırım. Bebek hareketlerine gelince gün içi cok hareketli artık ama nerede kafası nerede ayağı bilmiyorumÇok merak ettim şimdi hep sağ göbek hizamda hissederdim kalbini ordan dinledim karnı orda olabilir ama şimdi sol kasıkta karnı oraya denk gelmez ki inşallah dönmüştür normal doğum olmayacak ama en azından yüzünü görürüm aylardır görmüyorum ☹
Sorun yok canım sonuçta herkesin kendi zevki, kendi ihtiyaçları var. Güzel oluyor paylaşmanız bize de fikir oluyor.Kızlar merhaba, naçizane bi şeyler söylemek istiyorum; kimse kırılsın üzülsün değil amacım.
Kimimiz tecrübeli kimimiz ilk kez anne olacağız, burada aktif yazan hemen hemen 20 kişiye yakın anneyiz.
Kimimiz heyecanlı kimimiz daha sakin ama lütfen birbirimizi incitecek şeyler yazmayalım, kimimiz süslü şeyler seviyor ve yapıyor kimimiz sade şeylerden hoşlanıyor gerisini gereksiz buluyor.
Ama hepimiz karşımızda bir anne adayı olduğunu yazdığımız şeyin karşımızdaki kişiyi üzebileceğini bilerek yazalım lütfen.
Aynı şekilde hastane çantası muhabbetinde de aynı şey, herkes farklı düşünüp düşündüğü şekilde hazırlayacak tabi çantasını, paylaşımda da bulunuyoruz ki belki faydalanan olur diye.
Lütfen beni yanlış anlamayın, paylaşımımızın artığı güzel günlerin yaklaştığı zamanlarda kimse kimseyi kırsın istemediğim için yazmak istedim.
Yıllardır kk’dayım, bi süre sonra kırgınlıklar küsüp gitmeler oluyor biz güzel bi sinerji yakalamışken kopmayalım.
Hepinize sevgiler.
Banada o günlere gün verdi 36 haftaya doğru gel günunu belirleyelim dogum için dedi çok seviyorum dr u ama doğumu yaptıracağına dair söz vermiyor hala planlı olduğu için sizin ameliyathane gününüzde olur mu hocam dedim o kesin olmaz dedi bende gittiğimde aklımda hep sen vardın sözlessek gorusurduk diye yani 12 si ile 16 si civarlarında gel dedi bakayım hangi güne gün alabilirsem son kez soracağım kesin konuşmazsa humaya da bi yandan devam ediyorum ben gönül hanıma onunla da güzel bi güven bağı oluştu ona olacağım ameliyatımıugurbocuuu canım son günlerde gittin mi Hüseyin bey’e?
Belki denk geliriz seninle tanışırız ordane zaman kontrole gideceksin?
12.sinde benim bi dahaki kontrolüm.
İlki normal olduysa eğer İkinci bebekte açıkma daha kolay olabiliyormuş süre bakımdan yetişebilir misin doktorunla en kısa zamanda konuş canım. en iyi nst ve çatı muayenesinden sonra anlar.evet benim 2. Eskişehirdeki doktorum hala izinde Pazartesi onunla da bir görüşürüm artık.
bu arada bugun yalancı sancım var sanırım:) gerçeğe henüz dönüşmez umarım
Tabiki de herkes kendi zevkine göre hazırlanacak, ona lafımız yok ama diğer kişinin zevkine de saygı duymamız gerektiğini düşünüyorum sadece.Sorun yok canım sonuçta herkesin kendi zevki, kendi ihtiyaçları var. Güzel oluyor paylaşmanız bize de fikir oluyor.
12.snde gidecek olursan mutlaka haberleşelim sabah 9-9.30 gibi gidiyorum ben genelde. Ya zaten planlı ya seninki de bence o günkü yoğunluğuna bakacaktır diye düşünüyorum, ay bi de aynı gün yapıyormuşuz doğumu ne güzel olurBanada o günlere gün verdi 36 haftaya doğru gel günunu belirleyelim dogum için dedi çok seviyorum dr u ama doğumu yaptıracağına dair söz vermiyor hala planlı olduğu için sizin ameliyathane gününüzde olur mu hocam dedim o kesin olmaz dedi bende gittiğimde aklımda hep sen vardın sözlessek gorusurduk diye yani 12 si ile 16 si civarlarında gel dedi bakayım hangi güne gün alabilirsem son kez soracağım kesin konuşmazsa humaya da bi yandan devam ediyorum ben gönül hanıma onunla da güzel bi güven bağı oluştu ona olacağım ameliyatımı
Tül aldım çarşıdan iki buçuk metre yetiyo lastik aldım iki metre lastiği bağladım birbirine gerdim iki sandalyeye tülü sana dört kat veriyolar Lastikten sarkıttım iki tarafını lastiğin altından teğel attım sonra lila renk dantel şeklinde fisto aldım 2,5 metre onu lastkli yerin üstüne boydan boya yapıştırdım sonra iki parça tül ayrı almıştm fiyonk için biri lila biri beyaz onu da katlayarak yaptım kafama göre süsledim eğer kesin yapıcaksan malzemelri falan ayrntılı söylerim yaparken yatdımcı olurum canımNasıl yaptın canım bende yapmak istiyorum kimse görmesede sadece kendim görmek için
Tül aldım çarşıdan iki buçuk metre yetiyo lastik aldım iki metre lastiği bağladım birbirine gerdim iki sandalyeye tülü sana dört kat veriyolar Lastikten sarkıttım iki tarafını lastiğin altından teğel attım sonra lila renk dantel şeklinde fisto aldım 2,5 metre onu lastkli yerin üstüne boydan boya yapıştırdım sonra iki parça tül ayrı almıştm fiyonk için biri lila biri beyaz onu da katlayarak yaptım kafama göre süsledim eğer kesin yapıcaksan malzemelri falan ayrntılı söylerim yaparken yatdımcı olurum canıminstagramdan ekleyebilirsin ozaman senacagriofluoglu diye
Görmezden geldim bende fark ettim dalga konusu yapanları gördüm okudum da çokta önemli değil biraz saygı meselesi. Herkesin önem verdiği şeyler aynı olmak zorunda değilKızlar merhaba, naçizane bi şeyler söylemek istiyorum; kimse kırılsın üzülsün değil amacım.
Kimimiz tecrübeli kimimiz ilk kez anne olacağız, burada aktif yazan hemen hemen 20 kişiye yakın anneyiz.
Kimimiz heyecanlı kimimiz daha sakin ama lütfen birbirimizi incitecek şeyler yazmayalım, kimimiz süslü şeyler seviyor ve yapıyor kimimiz sade şeylerden hoşlanıyor gerisini gereksiz buluyor.
Ama hepimiz karşımızda bir anne adayı olduğunu yazdığımız şeyin karşımızdaki kişiyi üzebileceğini bilerek yazalım lütfen.
Aynı şekilde hastane çantası muhabbetinde de aynı şey, herkes farklı düşünüp düşündüğü şekilde hazırlayacak tabi çantasını, paylaşımda da bulunuyoruz ki belki faydalanan olur diye.
Lütfen beni yanlış anlamayın, paylaşımımızın artığı güzel günlerin yaklaştığı zamanlarda kimse kimseyi kırsın istemediğim için yazmak istedim.
Yıllardır kk’dayım, bi süre sonra kırgınlıklar küsüp gitmeler oluyor biz güzel bi sinerji yakalamışken kopmayalım.
Hepinize sevgiler.
Ben ev kuşu yum normaldede ev olsun bana huzur . Ama bu günler delirecek gibiyim eşim sürekli işte . Kimse ile konuşmak istemiyorum of of psikolojik olarak çökmüş durumdayımArada bana da oluyo kilimi bile kipirdatmak istemiyorum. Ama benm ki evde durmaktan sanirim hep bu koronadan
Olsun ya sorun olmaz diye düşündüm ama dikkat ederimCanım ins adresini açıktan yazma istersen, özelden soranlara yaz sen.
Bende öyle onları fotoğraflayıp hastane klibi yapacağım bnde güzel bi anı olur fotoğrafları da çıkartıp ahşap çerçevrye mandalla asıcamKızlar süsleme işi konuşulmuş , ben kapı süsü , kapıya stant balon , kolonya çikolata ve hediyelik bileklik dağıtacağım kısmetse... önce süslemeci ile anlaşmıştım , sonra gerek duymadım , iptal ettim ..
Canım hayırdır neden öyle oldun acaba? Kanın mı düştü acaba? Değerlerine baktır bi olmazsa, bi de seni mutlu edecek şeylerle ilgilenmeye bak.Ben ev kuşu yum normaldede ev olsun bana huzur . Ama bu günler delirecek gibiyim eşim sürekli işte . Kimse ile konuşmak istemiyorum of of psikolojik olarak çökmüş durumdayım
Doğum stresi yada korkusu desem onada kendimi hazirladim ama bir ağırlık var bende çözemedim ne olduğunuCanım hayırdır neden öyle oldun acaba? Kanın mı düştü acaba? Değerlerine baktır bi olmazsa, bi de seni mutlu edecek şeylerle ilgilenmeye bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?