2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aynı şekilde ilk çocuğum özenmek istiyorum kimlerine göre gereksiz olabilir belki bir çoğunu atıp eve getirmeyecem bile ama o hastane odasındaki fotolarına baktığımda korona yüzünden yapamadıklarımı hatırlamak istemiyorum. Korona yüzünden hamileyken yapamadıklarım yeterince moralimi bozdu. Daha öncede söylemiştim pandemi olmasa bile ben bitkin hastane odasında yatarken ziyaretçi olsun zaten istemem. Süslemeyi de çocuğum ve kendim için istiyorum. Dediğin gibi herşeyden herkesten önce sen kendini iyi hissediyorsan gerisi hiç önemli değil

Ben ev kuşu yum normaldede ev olsun bana huzur . Ama bu günler delirecek gibiyim eşim sürekli işte . Kimse ile konuşmak istemiyorum of of psikolojik olarak çökmüş durumdayım
Normalde bende severm evi ama bu kadari fazla oldu

Bnm ki de evde surekli anam bi yere gittiği yok:)

1, 1.5 ay daha sikalim disimizi gecicek hepsi inşallah

Kizlar şok markete çok güzel ürünler geliyor . Ben beşige bayıldım . Doğal yazıyor . Bence fazla para vermeden alınabilecek çok ürün var . Ekledim birkaç broşürü. Şahsen küveti reflü yatağını almasam burdan alırdım

Eklentiler

• Screenshot_2020-10-02-20-32-23-533_com.instagram.android.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_2020-10-02-20-32-31-532_com.instagram.android.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_2020-10-02-20-32-29-463_com.instagram.android.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_2020-10-02-20-32-31-532_com.instagram.android.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 64
İnşallah sağlıkla mutlulukla kullanmak da nasip olur yaptıklarımızı süslerimizi

Kimseyle asla dalga geçmek gibi bi amacım yok sadece benlik değil. Yani korona olmasa da suslemem ben sus pus sevmiyorum bir de 150 tl falansa onun yerine başka bisi alirm diye dusunurum herkesin zevki farkli. Herkesnistediği gibi yapabilir tabii ki odasini. Kimsenin kimseye niye yaptın niye yapmadın falan demek hakkı yok.

Bazen kendimi yalniz odun hissediyorum ilk çocuğum olmasna rağmen boyle heveslerm yok diye. Kizlar da oyle hissetmesin diye onlar gibi dusunduğmu yazdim. Alınganlık edilcek bir durum olduğunu dusunmuyorum.

Normalde bende severm evi ama bu kadari fazla oldu

Bnm ki de evde surekli anam bi yere gittiği yok:)

1, 1.5 ay daha sikalim disimizi gecicek hepsi inşallah
Benimkide evde olsa en azından tatil günleri zorunlu calismasa o bile yeter . Bide bebek sürekli dönüyor onun stresi var yine kafasını dayadı mideme . Bir hafta doğum pozisyonu alıyor bir hafta makat . Bebekte kararsız çıkıp çıkmama konusunda

Nasılsınız kızlar?
Ben iyi olmaya çalışıyorum. Doğum için yaptığım planlamalar karıştı şimdi napcam belirsiz. Çarşamba günü takibimi yapan doktordan fikir alıcam. Özelde doğum yapmayı planlamıştım ama bebeğin hastalık riski nedeniyle tıp fakültesinde doğum yapabilirim. Ordaki şartlar durum nedir hiçbir bilgim yok maalesef

Doğum stresi yada korkusu desem onada kendimi hazirladim ama bir ağırlık var bende çözemedim ne olduğunu

Olabilir bahar yorgunluğudur belki, az kaldı artık aslında böyle hissetmemiz de normal.
Ben kızımda götürmüştüm, ben ameliyathaneden gelmeye annemler hazırlamışlar çalışanlar şimdi kirlenecek toplayın kanaması azalıp ayağa kalkınca siz serersiniz demişlerdi, aynen öyle yaptık bizde. Bunda götürmeyim yastık yüzü alırım bi tek diyorum, çünkü ne olursa olsun insan eve atınca kendini anında duşa giriyor. Orda da bi şekilde idare ederim sadece ayağımı kapatsam yeter zaten.
Bu hafta tüm marketlerde çocuk ürünleri var, A101’e de geliyor mu acaba?

doktorum aniden izne ayrıldı. Covid olmuş olabilir diye düşünüyorum çünkü on günlük izinden gelmişti yeni afyonda gittiğim doktor 40 dk mesafede. Ona sordum yetişirsin korkma dedi. Artık köydeyken acil durum olursa afyona giderim ama bebek kendi vaktini beklerse Eskişehir’de doğururum.

Benim de süsler filan hoşuma gidiyor ama seçemiyorum sonra gereksiz fiyatlar veriyolar sonra amaaan diyorum belki bi kız kardeşim filan olup o hazırlasaydı olurdu elinden gelip yapanlara hayranım. Hatta seçip bir araya getirenlere bile gerçekten süpersiniz. Yapmayanları da anlıyorum muhtemelen ben de süsleme filan yapmıycam bu gidişle.

Bi de yenidoğana beden olarak kaç cm düşünüp aldınız özellikle tecrübeli annelere soruyorum. 50 cm geldiğini varsayarsak 56 Cm den başlayanları mı almak lazım. Bugün kafamda deli sorular var ben lcw 1-3 ay almışım onlar 56 dan başlıyo.

Ben de hazırlamadım canım ilk kızımda bir şey. Zaten devlet hastanesinde yapmıştım. Yine de hassas bir dönem olduğu için daha hassas yaklaşmak lazım gibi geliyor. Sadece süsleme meselesi değil başka konularda da.

Ayyynen çok katılıyorum her yazdığına hepinizi çoook seviyorum
Allah vergisi çok büyük bir mucize yaşadığımızı düşünüyorum ve bu süreci de doğumu da sonrasını da herkes gönlünce yaşamalı

Sade takilmak isteyen sade yapmali, 4 gecelik götürmek odasını süslemek isteyen çekimler yapmak isteyen yapmalı ne biri eksik ve yavan demektir nede diğeri abartı hemen hemen son ayımıza girdik esas mutlulukları sıra sıra doğum haberleri paylaşacağız inşallah tadını alalım dua edelim birbirimize

Ne güzel ayrıntılı yazdin anladım ben canım zaten bu tülden trendyolda görüyorum ben 10 metrelik cift kat ruloyu epey uygun fiyata 30 lira falan di hem kapıyı süslerim hemde bundan yaparim bugüne kadar hiç böyle birşey yapmak fikrim hevesim yoktu bugün kafama dank etti son hamileliğim hem zor geçti hemde daha yaşamayacağım bir duygu son ayımın da herseyinde tadını almak istiyorum
çikolata da götüreceğim süslerde yaptıracağım yatırmayacaktım ama bugün çok ilginç şeyler yaşadım ve yapmalıyım diye düşündüm

Bencede sana da anı kalır hem çarşıdan alma imkanın yoksa evet bütün malzemeler trendyolda yada instagramda var bulabilirsin hatta grek tül alırsan daha da uyguna gelir bende yaptrdım çikolata alacağın tül kapıyada yeter bencede birde kapıyada fiyonk yaparsın güzel olur standlı balonda trendyolda çok uygun ben yedi balonlu standı iki taneyi 20 tlye aldım

Amacının dalga geçmek olduğunu düşünmüyorum canım wendy dediği gibi sen sevmezsin diğeri sever herkesin zevkleri farklı ben basit bişey yaparım sen abartılı yaparsın önemli olan herkesin iyi hissetmesi.
bunun odunlukla da alakası yok süslemeyi sevenin eleştirilmeyeceği gibi, sen sadelik sevebilirsin bunu da kimsenin eleştirmeye Hakkı yoktur.
Bunlar kırılacak şeyler değil birbirimizden her konuda fikir alıyoruz.

İyi ol canım moralini yüksek tut sen ve bebeğin için hangisi daha iyi olacaksa ona karar ver. Tıp fakültesi olursa da önlemlerini ona göre alırsın yeterki siz iyi olun bebekle.

Buraya biz doğurduk diye yazarız beraber çok güzel olur hastanede de görüşürüz keşke aynı gün yapsak

Doktorunun öyle bir durumu olduğunu düşünüyorsan bu dönemde gitme bence Afyondski doktoruna git.
süslere gelince haklısın yakının yapınca kolay ve uygun oluyor. bizimde halamız yaptı bir çok şeyi elinden geliyor bu işler
Kıyafetleri genelde yenidoğan yazan aldım 52 cm yazıyor genelde

Evet evet süsleme malzemeleri trendyolda çok uygun eve getirmeye yada ziyan oldu demeye bile değmeyecek fiyata süsler var süsleriz kendimiz bakarız resim çekinir kaldırır atarız sonrada evet grek tül yazıyordu grek tül ne demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…