- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
Aynı şekilde ilk çocuğum özenmek istiyorum kimlerine göre gereksiz olabilir belki bir çoğunu atıp eve getirmeyecem bile ama o hastane odasındaki fotolarına baktığımda korona yüzünden yapamadıklarımı hatırlamak istemiyorum. Korona yüzünden hamileyken yapamadıklarım yeterince moralimi bozdu. Daha öncede söylemiştim pandemi olmasa bile ben bitkin hastane odasında yatarken ziyaretçi olsun zaten istemem. Süslemeyi de çocuğum ve kendim için istiyorum. Dediğin gibi herşeyden herkesten önce sen kendini iyi hissediyorsan gerisi hiç önemli değilGörmezden geldim bende fark ettim dalga konusu yapanları gördüm okudum da çokta önemli değil biraz saygı meselesi. Herkesin önem verdiği şeyler aynı olmak zorunda değilbana yaparken kendimi iyi hissettirdi mi evet bu bana yeter. Görsel zevk olması önemli
Normalde bende severm evi ama bu kadari fazla olduBen ev kuşu yum normaldede ev olsun bana huzur . Ama bu günler delirecek gibiyim eşim sürekli işte . Kimse ile konuşmak istemiyorum of of psikolojik olarak çökmüş durumdayım
İnşallah sağlıkla mutlulukla kullanmak da nasip olur yaptıklarımızı süslerimiziAynı şekilde ilk çocuğum özenmek istiyorum kimlerine göre gereksiz olabilir belki bir çoğunu atıp eve getirmeyecem bile ama o hastane odasındaki fotolarına baktığımda korona yüzünden yapamadıklarımı hatırlamak istemiyorum. Korona yüzünden hamileyken yapamadıklarım yeterince moralimi bozdu. Daha öncede söylemiştim pandemi olmasa bile ben bitkin hastane odasında yatarken ziyaretçi olsun zaten istemem. Süslemeyi de çocuğum ve kendim için istiyorum. Dediğin gibi herşeyden herkesten önce sen kendini iyi hissediyorsan gerisi hiç önemli değil
Normalde bende severm evi ama bu kadari fazla oldu
Bnm ki de evde surekli anam bi yere gittiği yok:)
1, 1.5 ay daha sikalim disimizi gecicek hepsi inşallah
Tabi canım haklısınTabiki de herkes kendi zevkine göre hazırlanacak, ona lafımız yok ama diğer kişinin zevkine de saygı duymamız gerektiğini düşünüyorum sadece.
Doğum stresi yada korkusu desem onada kendimi hazirladim ama bir ağırlık var bende çözemedim ne olduğunu
Ben kızımda götürmüştüm, ben ameliyathaneden gelmeye annemler hazırlamışlar çalışanlar şimdi kirlenecek toplayın kanaması azalıp ayağa kalkınca siz serersiniz demişlerdi, aynen öyle yaptık bizde. Bunda götürmeyim yastık yüzü alırım bi tek diyorum, çünkü ne olursa olsun insan eve atınca kendini anında duşa giriyor. Orda da bi şekilde idare ederim sadece ayağımı kapatsam yeter zaten.Bende hastane çantama nevresim ve yastık kılıfı koydum çünkü hastanedekiler çamaşır suyuyla yıkanıyor. Yani içine katılıyor hastanede çalışan yakınlarınıza sorabilirsiniz. Birgün kalıcaz belki ama herkesin kabul edeceği birşey değil. Kişiye göre değişen bi durum yani koyanlar koydu diye abartmış yada komik duruma düşmüş olmuyo dalga konusu olmamalı.
Bu hafta tüm marketlerde çocuk ürünleri var, A101’e de geliyor mu acaba?Kizlar şok markete çok güzel ürünler geliyor . Ben beşige bayıldım . Doğal yazıyor . Bence fazla para vermeden alınabilecek çok ürün var . Ekledim birkaç broşürü. Şahsen küveti reflü yatağını almasam burdan alırdım
Kızlar merhaba, naçizane bi şeyler söylemek istiyorum; kimse kırılsın üzülsün değil amacım.
Kimimiz tecrübeli kimimiz ilk kez anne olacağız, burada aktif yazan hemen hemen 20 kişiye yakın anneyiz.
Kimimiz heyecanlı kimimiz daha sakin ama lütfen birbirimizi incitecek şeyler yazmayalım, kimimiz süslü şeyler seviyor ve yapıyor kimimiz sade şeylerden hoşlanıyor gerisini gereksiz buluyor.
Ama hepimiz karşımızda bir anne adayı olduğunu yazdığımız şeyin karşımızdaki kişiyi üzebileceğini bilerek yazalım lütfen.
Aynı şekilde hastane çantası muhabbetinde de aynı şey, herkes farklı düşünüp düşündüğü şekilde hazırlayacak tabi çantasını, paylaşımda da bulunuyoruz ki belki faydalanan olur diye.
Lütfen beni yanlış anlamayın, paylaşımımızın artığı güzel günlerin yaklaştığı zamanlarda kimse kimseyi kırsın istemediğim için yazmak istedim.
Yıllardır kk’dayım, bi süre sonra kırgınlıklar küsüp gitmeler oluyor biz güzel bi sinerji yakalamışken kopmayalım.
Hepinize sevgiler.
İlki normal olduysa eğer İkinci bebekte açıkma daha kolay olabiliyormuş süre bakımdan yetişebilir misin doktorunla en kısa zamanda konuş canım. en iyi nst ve çatı muayenesinden sonra anlar.
yalancı sancılar bugün benide korkuttudinlenmeye geçtim bu kezde 10 dk hıçkırık tuttu kızımı inş zamanında gelir minnoşlar arada korkuyoruz ama
Ben de hazırlamadım canım ilk kızımda bir şey. Zaten devlet hastanesinde yapmıştım. Yine de hassas bir dönem olduğu için daha hassas yaklaşmak lazım gibi geliyor. Sadece süsleme meselesi değil başka konularda da.Kimseyle asla dalga geçmek gibi bi amacım yok sadece benlik değil. Yani korona olmasa da suslemem ben sus pus sevmiyorumbir de 150 tl falansa onun yerine başka bisi alirm diye dusunurum herkesin zevki farkli. Herkesnistediği gibi yapabilir tabii ki odasini. Kimsenin kimseye niye yaptın niye yapmadın falan demek hakkı yok.
Bazen kendimi yalniz odun hissediyorum ilk çocuğum olmasna rağmen boyle heveslerm yok diye. Kizlar da oyle hissetmesin diye onlar gibi dusunduğmu yazdim. Alınganlık edilcek bir durum olduğunu dusunmuyorum.
Ayyynen çok katılıyorum her yazdığına hepinizi çoook seviyorumKızlar merhaba, naçizane bi şeyler söylemek istiyorum; kimse kırılsın üzülsün değil amacım.
Kimimiz tecrübeli kimimiz ilk kez anne olacağız, burada aktif yazan hemen hemen 20 kişiye yakın anneyiz.
Kimimiz heyecanlı kimimiz daha sakin ama lütfen birbirimizi incitecek şeyler yazmayalım, kimimiz süslü şeyler seviyor ve yapıyor kimimiz sade şeylerden hoşlanıyor gerisini gereksiz buluyor.
Ama hepimiz karşımızda bir anne adayı olduğunu yazdığımız şeyin karşımızdaki kişiyi üzebileceğini bilerek yazalım lütfen.
Aynı şekilde hastane çantası muhabbetinde de aynı şey, herkes farklı düşünüp düşündüğü şekilde hazırlayacak tabi çantasını, paylaşımda da bulunuyoruz ki belki faydalanan olur diye.
Lütfen beni yanlış anlamayın, paylaşımımızın artığı güzel günlerin yaklaştığı zamanlarda kimse kimseyi kırsın istemediğim için yazmak istedim.
Yıllardır kk’dayım, bi süre sonra kırgınlıklar küsüp gitmeler oluyor biz güzel bi sinerji yakalamışken kopmayalım.
Hepinize sevgiler.
Ne güzel ayrıntılı yazdin anladım ben canım zaten bu tülden trendyolda görüyorum ben 10 metrelik cift kat ruloyu epey uygun fiyata 30 lira falan di hem kapıyı süslerim hemde bundan yaparim bugüne kadar hiç böyle birşey yapmak fikrim hevesim yoktu bugün kafama dank etti son hamileliğim hem zor geçti hemde daha yaşamayacağım bir duygu son ayımın da herseyinde tadını almak istiyorumTül aldım çarşıdan iki buçuk metre yetiyo lastik aldım iki metre lastiği bağladım birbirine gerdim iki sandalyeye tülü sana dört kat veriyolar Lastikten sarkıttım iki tarafını lastiğin altından teğel attım sonra lila renk dantel şeklinde fisto aldım 2,5 metre onu lastkli yerin üstüne boydan boya yapıştırdım sonra iki parça tül ayrı almıştm fiyonk için biri lila biri beyaz onu da katlayarak yaptım kafama göre süsledim eğer kesin yapıcaksan malzemelri falan ayrntılı söylerim yaparken yatdımcı olurum canıminstagramdan ekleyebilirsin ozaman senacagriofluoglu diye
Bencede sana da anı kalır hem çarşıdan alma imkanın yoksa evet bütün malzemeler trendyolda yada instagramda var bulabilirsin hatta grek tül alırsan daha da uyguna gelir bende yaptrdım çikolata alacağın tül kapıyada yeter bencede birde kapıyada fiyonk yaparsın güzel olurNe güzel ayrıntılı yazdin anladım ben canım zaten bu tülden trendyolda görüyorum ben 10 metrelik cift kat ruloyu epey uygun fiyata 30 lira falan di hem kapıyı süslerim hemde bundan yaparim bugüne kadar hiç böyle birşey yapmak fikrim hevesim yoktu bugün kafama dank etti son hamileliğim hem zor geçti hemde daha yaşamayacağım bir duygu son ayımın da herseyinde tadını almak istiyorum
çikolata da götüreceğim süslerde yaptıracağım yatırmayacaktım ama bugün çok ilginç şeyler yaşadım ve yapmalıyım diye düşündüm
Amacının dalga geçmek olduğunu düşünmüyorum canımKimseyle asla dalga geçmek gibi bi amacım yok sadece benlik değil. Yani korona olmasa da suslemem ben sus pus sevmiyorumbir de 150 tl falansa onun yerine başka bisi alirm diye dusunurum herkesin zevki farkli. Herkesnistediği gibi yapabilir tabii ki odasini. Kimsenin kimseye niye yaptın niye yapmadın falan demek hakkı yok.
Bazen kendimi yalniz odun hissediyorum ilk çocuğum olmasna rağmen boyle heveslerm yok diye. Kizlar da oyle hissetmesin diye onlar gibi dusunduğmu yazdim. Alınganlık edilcek bir durum olduğunu dusunmuyorum.
İyi ol canım moralini yüksek tut sen ve bebeğin için hangisi daha iyi olacaksa ona karar ver. Tıp fakültesi olursa da önlemlerini ona göre alırsın yeterki siz iyi olun bebekle.Nasılsınız kızlar?
Ben iyi olmaya çalışıyorum. Doğum için yaptığım planlamalar karıştı şimdi napcam belirsiz. Çarşamba günü takibimi yapan doktordan fikir alıcam. Özelde doğum yapmayı planlamıştım ama bebeğin hastalık riski nedeniyle tıp fakültesinde doğum yapabilirim. Ordaki şartlar durum nedir hiçbir bilgim yok maalesef
Buraya biz doğurduk diye yazarız beraber çok güzel olur hastanede de görüşürüz keşke aynı gün yapsak12.snde gidecek olursan mutlaka haberleşelim sabah 9-9.30 gibi gidiyorum ben genelde. Ya zaten planlı ya seninki de bence o günkü yoğunluğuna bakacaktır diye düşünüyorum, ay bi de aynı gün yapıyormuşuz doğumu ne güzel olur
Doktorunun öyle bir durumu olduğunu düşünüyorsan bu dönemde gitme bence Afyondski doktoruna git.doktorum aniden izne ayrıldı. Covid olmuş olabilir diye düşünüyorum çünkü on günlük izinden gelmişti yeniafyonda gittiğim doktor 40 dk mesafede. Ona sordum yetişirsin korkma dedi. Artık köydeyken acil durum olursa afyona giderim ama bebek kendi vaktini beklerse Eskişehir’de doğururum.
Benim de süsler filan hoşuma gidiyor ama seçemiyorum sonra gereksiz fiyatlar veriyolar sonra amaaan diyorumbelki bi kız kardeşim filan olup o hazırlasaydı olurdu elinden gelip yapanlara hayranım. Hatta seçip bir araya getirenlere bile gerçekten süpersiniz. Yapmayanları da anlıyorum muhtemelen ben de süsleme filan yapmıycam bu gidişle.
Bi de yenidoğana beden olarak kaç cm düşünüp aldınız özellikle tecrübeli annelere soruyorum. 50 cm geldiğini varsayarsak 56 Cm den başlayanları mı almak lazım. Bugün kafamda deli sorular varben lcw 1-3 ay almışım onlar 56 dan başlıyo.
Canim bende daha valize koymadim haftaya koyarim belkiBazen çok mu odunum diye dusunuyorum. Herkes doğum çantasını hazırladı mi bi ben kalmadım değil mi?
Evet evet süsleme malzemeleri trendyolda çok uygun eve getirmeye yada ziyan oldu demeye bile değmeyecek fiyata süsler var süsleriz kendimiz bakarız resim çekinir kaldırır atarız sonrada evet grek tül yazıyordu grek tül ne demekkiBencede sana da anı kalır hem çarşıdan alma imkanın yoksa evet bütün malzemeler trendyolda yada instagramda var bulabilirsin hatta grek tül alırsan daha da uyguna gelir bende yaptrdım çikolata alacağın tül kapıyada yeter bencede birde kapıyada fiyonk yaparsın güzel olurstandlı balonda trendyolda çok uygun ben yedi balonlu standı iki taneyi 20 tlye aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?