2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Tütüye benziyo da ince delikli o da işini görür yani

Tütüye benziyo da ince delikli o da işini görür yani
Anladım şeker tülü evet ondandı baktigim o zaman sipariş vereyim anca gelir ben kasımın ilk günleri doğum yapicam nasipse gelmesi yapılıp hazır edilmesi ancak olur son haftalara kalmasın son haftalar evde temizlik ve hazırlık işleri olucak

Kizlar baby plus süt sağma pompasını kullanan bilen varmı . E bebekte indirimde . Dikkatimi çeken birşey oldu . Lansion yorumları 3.5 yıldız alırken bu 5 yıldız almış yorumlarda bir tane olumsuz yorum bulmak zor . O yüzden guvenemedim .

Eklentiler

• Screenshot_2020-10-02-21-50-12-638_com.android.chrome.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 44
Biter biter malzemeler olumca bir günlük iş bn bir günde iki taneyi yaptım düşün sen bitaneyi bitirirsin hemen

İyi akşamlar kızlar
Bebişler için biberon temızleyicisi ne aldınız ?? Sivenınun aldım bugun ama yanlıs mı aldım acaba uzerınde bıberon temızleyıcis yazmıyo . Bunu aldım sizce yıne gidip alayım mı bu olurmu acaba ya

Eklentiler

• A18E9068-239E-4A85-A92E-757405DA87CB.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar birde hastaneye yada eve gelenler için cıkolata yaptırayım dıyorum. İnstagramda bı yer buldum 50 adet 190 lira. Sizin begendıgınız yaptırdıgınız bir yer varmı

Bende aldim standi o fiyata trendyol agustos indiriminden

Kızlar birde hastaneye yada eve gelenler için cıkolata yaptırayım dıyorum. İnstagramda bı yer buldum 50 adet 190 lira. Sizin begendıgınız yaptırdıgınız bir yer varmı
Bulduklarım

Eklentiler

• 81953D48-64A3-4D3D-A819-A4B33DC0C5FA.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 44
  • FB39E6E5-1B3C-4EEA-AF2F-386DBE1F6F1E.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 53
Ben de gördüm ve gercekten hic olumsz yorum yok. Boyle ucuz olunca plastiği kalitesiz cikiyo genelde o yuzden almicam.

İyi akşamlar kizlar . Bugünlerde içim bunaliyor benim sizede oluyor mu . Nefes alamaz hale geliyorum. Ruhum ölmüş gibi dolanıyorum etrafta dua edin bana .
Dolunaydan o canım,bol dua et ,temiz hava al..çok zor bir ay ,,rahat geçir derim...

Dolunaydan o canım,bol dua et ,temiz hava al..çok zor bir ay ,,rahat geçir derim...
Bunalıma soktu nasıl dolunaysa zaten altüst olmuş bütün hormonlarimiz . Evim müstakil sürekli verandadayim bana mısın demiyor

Canım bu çok pahalıymış kutusu falan güzelmiş ama benim fikrimce çikolataların kabı baskılı gibi olandan al pleksi olunca fiyat artıyor bide insanlar yiyip atıyor kabını yaptırdıgın özendiğin pleksi bi işe yaramıyor. Kutusu böle olup çikolatasını Farklı yaptırabilirsin

Aynen bende ozaman aldım pastel renkler demi kurdm ben biraz valize koydum renkleri güzel
Somon aldim canim yeni dogacak olan kizimin adi asya ipekte diger kizim

Eklentiler

• Screenshot_20200830-173538_Google.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20200710_143937_867.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…