Tütüye benziyo da ince delikli o da işini görür yaniEvet evet süsleme malzemeleri trendyolda çok uygun eve getirmeye yada ziyan oldu demeye bile değmeyecek fiyata süsler var süsleriz kendimiz bakarız resim çekinir kaldırır atarız sonrada evet grek tül yazıyordu grek tül ne demekki
Anladım şeker tülü evet ondandı baktigim o zaman sipariş vereyim anca gelir ben kasımın ilk günleri doğum yapicam nasipse gelmesi yapılıp hazır edilmesi ancak olur son haftalara kalmasın son haftalar evde temizlik ve hazırlık işleri olucakTütüye benziyo da ince delikli o da işini görür yani
Biter biter malzemeler olumca bir günlük iş bn bir günde iki taneyi yaptım düşün sen bitaneyi bitirirsin hemenAnladım şeker tülü evet ondandı baktigim o zaman sipariş vereyim anca gelir ben kasımın ilk günleri doğum yapicam nasipse gelmesi yapılıp hazır edilmesi ancak olur son haftalara kalmasın son haftalar evde temizlik ve hazırlık işleri olucak
Bende aldim standi o fiyata trendyol agustos indirimindenBencede sana da anı kalır hem çarşıdan alma imkanın yoksa evet bütün malzemeler trendyolda yada instagramda var bulabilirsin hatta grek tül alırsan daha da uyguna gelir bende yaptrdım çikolata alacağın tül kapıyada yeter bencede birde kapıyada fiyonk yaparsın güzel olurstandlı balonda trendyolda çok uygun ben yedi balonlu standı iki taneyi 20 tlye aldım
BulduklarımKızlar birde hastaneye yada eve gelenler için cıkolata yaptırayım dıyorum. İnstagramda bı yer buldum 50 adet 190 lira. Sizin begendıgınız yaptırdıgınız bir yer varmı
Masa süslemesi yapıcakmısıbız kızlar hastaneler ızın verıyormuBende aldim standi o fiyata trendyol agustos indiriminden
Hastaneye sormadim canim sadece kapi susumu ve balon standi aldim 2 adet okadar ziyaretci halen yasak ama 1. Derece akrabalar kisa sureli giriyo galibaMasa süslemesi yapıcakmısıbız kızlar hastaneler ızın verıyormu
Ben de gördüm ve gercekten hic olumsz yorum yok. Boyle ucuz olunca plastiği kalitesiz cikiyo genelde o yuzden almicam.Kizlar baby plus süt sağma pompasını kullanan bilen varmı . E bebekte indirimde . Dikkatimi çeken birşey oldu . Lansion yorumları 3.5 yıldız alırken bu 5 yıldız almış yorumlarda bir tane olumsuz yorum bulmak zor . O yüzden guvenemedim .
Dolunaydan o canım,bol dua et ,temiz hava al..çok zor bir ay ,,rahat geçir derim...İyi akşamlar kizlar . Bugünlerde içim bunaliyor benim sizede oluyor mu . Nefes alamaz hale geliyorum. Ruhum ölmüş gibi dolanıyorum etraftadua edin bana .
Bunalıma soktu nasıl dolunaysaDolunaydan o canım,bol dua et ,temiz hava al..çok zor bir ay ,,rahat geçir derim...
Aynen bende ozaman aldım pastel renkler demi kurdm ben biraz valize koydum renkleri güzelBende aldim standi o fiyata trendyol agustos indiriminden
Pahalıymış bu ama güzel bn 80 tl ye yaptrdım 48 adetBulduklarım
Canım bu çok pahalıymış kutusu falan güzelmiş ama benim fikrimce çikolataların kabı baskılı gibi olandan al pleksi olunca fiyat artıyor bide insanlar yiyip atıyor kabını yaptırdıgın özendiğin pleksi bi işe yaramıyor. Kutusu böle olup çikolatasını Farklı yaptırabilirsinBulduklarım
Somon aldim canim yeni dogacak olan kizimin adi asya ipekte diger kizimAynen bende ozaman aldım pastel renkler demi kurdm ben biraz valize koydum renkleri güzel
Çok hoşlarSomon aldim canim yeni dogacak olan kizimin adi asya ipekte diger kizim
Saol canim yaa seninkilerde 10 numara gerci senin bisey yapmana gerek yok 2 bebek mucize gibi yaa 1taneyle bunaldik dogsun diyorumÇok hoşlar
Evet bartın devlet hastanesinden aldım okul müdürüm tam teşekküllü bir devlet hastanesinden almanız gerekiyor demişti bartın devlet hastanesinden aldımİl dışından mı aldınız raporu doğum öncesi raporunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?