Ben yapmayacağım , kapı süsü balon standı hediyelik ve çikolataMasa süslemesi yapıcakmısıbız kızlar hastaneler ızın verıyormu
Hıçkırık sanki kalp atışı gibi aynı düzende bir kaç dk sürüyor. Benimki tekme değilde gernesiyir hibi hareketleri sanki balık var karnimdaBen hic
Ben hic hıçkırık hissetmiyorum nasıl birşey anlamam sanırım. Bebek hareketlerine gelince gün içi cok hareketli artık ama nerede kafası nerede ayağı bilmiyorum
Çok pahalı değil mi ? İnstagram da laresparty, denizinçikolataları ve hacışerif e bak istersenKızlar birde hastaneye yada eve gelenler için cıkolata yaptırayım dıyorum. İnstagramda bı yer buldum 50 adet 190 lira. Sizin begendıgınız yaptırdıgınız bir yer varmı
Canim senin kanaman nasil.oldu gectimi yaaHıçkırık sanki kalp atışı gibi aynı düzende bir kaç dk sürüyor. Benimki tekme değilde gernesiyir hibi hareketleri sanki balık var karnimda
Benim de öyle balık gibi dalgalanma ve bazı uzuvlarını çıkarıyor ben anlamıyorum neresi ama karnımın üzerinden görünüyor. Tekme diyorum onlara :) ama daha çok gerinme gibi evet. Bir de artık çok hareketli. Gün içi durduğu bir an yok gibi neredeyse, hiç böyle degildi anlatıp duruyordum burda. Sonradan mı büyüdü gelişti yoksa ben biraz fazla tatlı yiyorum enerji mi çok alıyor anlamadımHıçkırık sanki kalp atışı gibi aynı düzende bir kaç dk sürüyor. Benimki tekme değilde gernesiyir hibi hareketleri sanki balık var karnimda
kızlar iyi geceler çapa tıp fakültesinden selamlar hepinize. Maalesef yatış verildi bana bu akşam. Sabah kan uyuşmazlığı kontrolü için okmeydanı eah a gittim. Kan uyuşmazlığı testim negatife dönmüş ama maalesefki bebeğin kalp atışı çok hızlı çıktı. Doğum yaptırıcaz dediler kabul etmedim kendi doktoruma fulya acıbademe gittim. Oda beni çapanın bir doktoruna yönlendirdi. Gittim detaylı usg ye gitdim yine herşey yolunda ama kalp atışı çok hızlı hemen çapaya yatış verildi. Geldim buraya bu sefer doğumhanede korkudan benimde kalp atışım hızlandı doğum yapanların arasında. Neyse şimdi servise çıkarıldım banyolu özel oda tuttuk annemi ve eşimide odaya alıyorlar. Annem refakatçi kaldı bekliyoruz. Bir müddet burdayım dualarınızı eksik etmeyin hepinizi kocaman öpüyorum
Sen benim ne demek istedimi neyi kasdettigimi anlamamışsın canım ki yaptığın şeyleri çok beğendim ellerine sağlık çok yetenekli old belirttim ama ben seninle dalga geçmedim. Istagramda görüyorum çok çok abartılı şeyler bana uygun değil bende kendim ve bebeğim için kafa yastığı için nevresim koydum bebek için kuvezinin içine sericem hijyenik olsun diye .Dediğim görselleri bulamadım ama bunlarin çok çok abartılısi zevk meselesi tabi ama benim bide nevresim götürenler var dememe takılman ilginçBende hastane çantama nevresim ve yastık kılıfı koydum çünkü hastanedekiler çamaşır suyuyla yıkanıyor. Yani içine katılıyor hastanede çalışan yakınlarınıza sorabilirsiniz. Birgün kalıcaz belki ama herkesin kabul edeceği birşey değil. Kişiye göre değişen bi durum yani koyanlar koydu diye abartmış yada komik duruma düşmüş olmuyo dalga konusu olmamalı.
Aynen banada pahalı geldi ama sekıl olarak cok tatlılar . Dediğin yerlere de bakayım cnm sagılÇok pahalı değil mi ? İnstagram da laresparty, denizinçikolataları ve hacışerif e bak istersen
Bende başta öyleydim yemek bile yapamıyordum çok hareketsiz kalmıştım bir haftadır kendimi zorlayıp yürüyorum evet nefes nefese kalıyorum yürürken yoruluyorum ama pes etmedim devam ediyorum eve gelince halim kalmıyor ama normal dogum yapmam için yürümem lazım diye düşünüyorumBen yapacam ama başlamadım videosunu izliyip bakmam lazım nasi yapiliyor bilmiyorum.
Ya bana yürü yürü diyorlar da ben markete giderken nefese nefese kaliyorm bir de kasiklarm ağriyor 5 dk ayakta kalınca. Yemek yaparken kac kere oturup dinleniyorum bilmem.
Herkes de yürümezsen normal doğuramazsn parcalanirsn falan diyo ağlicam ha.
Bu çok faydalı bi bilgi oldu cooooook teşekkür ederimE devlete gir ama uygulamadan deil chrome uzerindn. Orda arama yerine sahis odemeleri yaz cikan yere gir. oraya banka kartini tanimla. Otomatik o kartina gecer para.
Özel sektörde çalışıyorsun PTT yatan maaş üstüne maaşının tamamı için geri kalanını şirket mi ödüyor sizeCanım çok vakıf değilim ama benim özel sektörde resmi yatan kismini maaşımın rapor bitince ptt alıyorum elden kisminida iş yerim veriyor. Sizin resmi kurum old için bence direk ptt devletten alırsın e devletine gir ptt gidip uğraşmak istemezsen bazı bankalara yatabiliyor tanımlama yapip ordanda alabilirsin. Kafanda soru işareti varsa 170 bi danış istersen
Evet özelde çoğu şirket sigortayi birebir ödemediği için resmi kısmını devlet ptt yatırıyor kalanı elden akıyorumÖzel sektörde çalışıyorsun PTT yatan maaş üstüne maaşının tamamı için geri kalanını şirket mi ödüyor size
Maşallah canim Evet seninle sürekli hareket etmiyor yazıp duruyorduk ben hareket etmeyince kolumu karnımın üstüne koyuyorum başlıyor kıpırdanmayaBenim de öyle balık gibi dalgalanma ve bazı uzuvlarını çıkarıyor ben anlamıyorum neresi ama karnımın üzerinden görünüyor. Tekme diyorum onlara :) ama daha çok gerinme gibi evet. Bir de artık çok hareketli. Gün içi durduğu bir an yok gibi neredeyse, hiç böyle degildi anlatıp duruyordum burda. Sonradan mı büyüdü gelişti yoksa ben biraz fazla tatlı yiyorum enerji mi çok alıyor anlamadım
Geçti çok şükür canım bugün ayağa kalktım ☺Akşam hastane bavulumu hazırladım yavaş yavaşCanim senin kanaman nasil.oldu gectimi yaa
Bence de daha ayrıntılı anlatır mısın çok bilmem anlamam ama ilk defa deneyeceğimTül aldım çarşıdan iki buçuk metre yetiyo lastik aldım iki metre lastiği bağladım birbirine gerdim iki sandalyeye tülü sana dört kat veriyolar Lastikten sarkıttım iki tarafını lastiğin altından teğel attım sonra lila renk dantel şeklinde fisto aldım 2,5 metre onu lastkli yerin üstüne boydan boya yapıştırdım sonra iki parça tül ayrı almıştm fiyonk için biri lila biri beyaz onu da katlayarak yaptım kafama göre süsledim eğer kesin yapıcaksan malzemelri falan ayrntılı söylerim yaparken yatdımcı olurum canıminstagramdan ekleyebilirsin ozaman senacagriofluoglu diye
Evet maalesef ki sigortada maaş birebir değil Şirket iyi demekki benim şirketim teklif bile etmedi ben böyle birşeyin olduğunu bile bilmiyordumEvet özelde çoğu şirket sigortayi birebir ödemediği için resmi kısmını devlet ptt yatırıyor kalanı elden akıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?