2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben hic

Ben hic hıçkırık hissetmiyorum nasıl birşey anlamam sanırım. Bebek hareketlerine gelince gün içi cok hareketli artık ama nerede kafası nerede ayağı bilmiyorum
Hıçkırık sanki kalp atışı gibi aynı düzende bir kaç dk sürüyor. Benimki tekme değilde gernesiyir hibi hareketleri sanki balık var karnimda

Hıçkırık sanki kalp atışı gibi aynı düzende bir kaç dk sürüyor. Benimki tekme değilde gernesiyir hibi hareketleri sanki balık var karnimda
Benim de öyle balık gibi dalgalanma ve bazı uzuvlarını çıkarıyor ben anlamıyorum neresi ama karnımın üzerinden görünüyor. Tekme diyorum onlara :) ama daha çok gerinme gibi evet. Bir de artık çok hareketli. Gün içi durduğu bir an yok gibi neredeyse, hiç böyle degildi anlatıp duruyordum burda. Sonradan mı büyüdü gelişti yoksa ben biraz fazla tatlı yiyorum enerji mi çok alıyor anlamadım

Allah yardımcınız olsun..Sorunsuz bi şekilde bebeginize hayırlısıyla vaktiyle kavuşun inşallah.

Sen benim ne demek istedimi neyi kasdettigimi anlamamışsın canım ki yaptığın şeyleri çok beğendim ellerine sağlık çok yetenekli old belirttim ama ben seninle dalga geçmedim. Istagramda görüyorum çok çok abartılı şeyler bana uygun değil bende kendim ve bebeğim için kafa yastığı için nevresim koydum bebek için kuvezinin içine sericem hijyenik olsun diye .Dediğim görselleri bulamadım ama bunlarin çok çok abartılısi zevk meselesi tabi ama benim bide nevresim götürenler var dememe takılman ilginç

Eklentiler

• Screenshot_20201002-232505_Chrome.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20201002-232007_Chrome.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20201002-231617_Chrome.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 71
Bende başta öyleydim yemek bile yapamıyordum çok hareketsiz kalmıştım bir haftadır kendimi zorlayıp yürüyorum evet nefes nefese kalıyorum yürürken yoruluyorum ama pes etmedim devam ediyorum eve gelince halim kalmıyor ama normal dogum yapmam için yürümem lazım diye düşünüyorum

Özel sektörde çalışıyorsun PTT yatan maaş üstüne maaşının tamamı için geri kalanını şirket mi ödüyor size

Özel sektörde çalışıyorsun PTT yatan maaş üstüne maaşının tamamı için geri kalanını şirket mi ödüyor size
Evet özelde çoğu şirket sigortayi birebir ödemediği için resmi kısmını devlet ptt yatırıyor kalanı elden akıyorum

Maşallah canim Evet seninle sürekli hareket etmiyor yazıp duruyorduk ben hareket etmeyince kolumu karnımın üstüne koyuyorum başlıyor kıpırdanmaya Bizde uzuvlarını anlamiyoruz

K Kidem34 masa süslemesi falan düşünmüyorum bende. akşam nstye doğum yapacağım hastaneye gittim. odayı da biliyorum zaten. nst çekilirken oda içini planladım resmenkapıya bir süs, içeri de balon ve isimli bayrak vs olabilir

Bizde doktora gittik bugün 32.haftaya girmişiz 42 cm boy kilo 1730 sanırım ne yazik ki böbrekte ki sıkıntımız devam ediyor tıkanıklıktan dolayı (doğumdan sonra düzelebilir yada ameliyat ) doğumdan sonra çocuk doktorları bakıcak kafa aşağıya inmiş hastane çantası hazırlamak nedense çok zor geliyor bu ara çok yakınım biraz problemleri oldu onlarla uğraşıyorum hamilelik nasıl geçiyor henüz anlamadım eve hasret kaldım resmen boş boş gezmeye dolaşmaya yürümeyee bu halimize de şükür her şey güzel olacak inşAllah hayırlı geceler

Eklentiler

• FA61107E-4892-450D-BED6-448DCBBC97E4.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 56
Bence de daha ayrıntılı anlatır mısın çok bilmem anlamam ama ilk defa deneyeceğim

Evet özelde çoğu şirket sigortayi birebir ödemediği için resmi kısmını devlet ptt yatırıyor kalanı elden akıyorum
Evet maalesef ki sigortada maaş birebir değil Şirket iyi demekki benim şirketim teklif bile etmedi ben böyle birşeyin olduğunu bile bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…