2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Siveno ürünleri bebek için değil ama organik o yüzden kullanılıyo diye biliyorum. İnsta’da muhendisinoglu sayfasında öyle yazıyor yanlış hatırlamıyorsam

Evet maalesef ki sigortada maaş birebir değil Şirket iyi demekki benim şirketim teklif bile etmedi ben böyle birşeyin olduğunu bile bilmiyordum
9 yıldır aynı şirketteyim Allah razı olsun beni evlatları gibi severler bende kendi malım gibi her zaman iş yerimi düşündüm hamileligim boyunca sadece 2 gün çalıştım hep bu şekilde tam maaş verdiler sağolsunlar. Bi ara çalışıp çalışmamak da kararsızdım bebek doğunca ama maalesef ki eşimle ortak karar alarak bu güzel insanları bırakacağım. Geçen gün bi baktım watsapa patronumdan dekont gelmiş hesabıma para göndermiş aradım bu ne diye içimden geldi ihtiyaçlar için kullanırsın diyor çok mahcup oldum geri göndericem vs dediysemde böyle birşey yaparsan çok üzersin bizi dedi biz sana değil bebek için gönderiyoruz dedi .Teli kapatınca ağladım Allah işlerini güçlerini hep rast getirsin bana her zaman baba gibi oldular yıllarca süren tedavimde bile ben lavabodayken çekmeceme zarfla para koyup daha sonra arayıp ılaclarini alirsin tedavine kullan itiraz etme sakın demişlerdi ne diyim ayaklarına taş değmesin. Ayyy gece gece gözyaşım sel oldu

Günaydın.Arkadaslar ilaçlarınızı kullanıyormusunuz hala.pregnom, devit damla,oroferon.hala kullanıyorum.birde haftada 1 kere proloton depot iğne oluyorum.doguma kadar devam sanırım.tabi kişiye göre degisiyordur.merak ettim sizler ilacları bıraktınizmi devam ediyormusunuz devit 3 falan

Be regenesis multivitamin, magosit ve ocean D vitamini kullanıyorum. Demir için tahlil yapılıyo eksiklik oluursa takviye alıcam

Bak nasıl dua alıyorlar hamilelerin duası hemen kabul olur sen onlara dua et

Nevresim götürülebilir bnce gayet normal buna ya da birşeye takılmadım srnin o yorumuna karşılık nerdeyse yatak odasını götürcek şeklnde cümle kurulup dalga geçildi bunun olmaması gerekirdi ayırtır yani bunu kastettim

Evet bartın devlet hastanesinden aldım okul müdürüm tam teşekküllü bir devlet hastanesinden almanız gerekiyor demişti bartın devlet hastanesinden aldım
Özelden de alınıyor da banada il dışından alamazsn dedi ondan sordum yönetmelktr özelden alınabileceği yazıyor ah bu müdürler. Tam olarak kaçıncı haftada aldın 33 te alcam sorun olur mu ki

Saol canim yaa seninkilerde 10 numara gerci senin bisey yapmana gerek yok 2 bebek mucize gibi yaa 1taneyle bunaldik dogsun diyorum
Öyle nasipmiş valla bnde öyle ama katlanayım da yeterki erken gelmesnlrr diyorum tabi buna da çok şükür. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz

Ben bile şuan duygulandın Allah öyle işverenlerin işlerini her daim rast getirisin İnş Allah razı olsun bende kene şirketimde 5 yılım hamile kaldığım andan itibaren patronumun yapmadığı kalmadı onu da Allah a havale ettim babamın işinden daha çok sahiplendim adamın işini ama bu da nasip işte

böyle işverenler varmıymış şu ortamda hala. valla Allah işlerini rastgetirsin. Allah razı olsun.

Bizim bölüm baskani da hakkımız olan izni verirken surat yapsın 2019 kullandım ağustosta cunku yapacaktı 2020 ve 2021 i analik izninin peşine ekliceğimi duyunca gelip senin iznin bitmedi mi yav diyo. Maaşım onun cebinden de cikmiyor ama iste... ucretsiz izin alan arkadaş 2. Yi doğurup tekrar ucretsiz aldi beraber büyütmek için kıza demedikleri kalmadi. İnsanları anlamıyorum. Devlet boyle bir hak vermis size ne değil mi ama yok her konuda ileri geri konusurlar. Kaldi ki ucretsiz izin. Patronunun değerini biliosn iki taraf da cok sansli P Pelinimben

Üzme canım kendini çoğu yer aynı inan bana hele özel sektör birde hamile veya anneysen seni gözlerinde bitiriyorlar benimki biraz şans biraz dua iş ararken Allahım beni iyi insanlarla karşılaştır demiştim öylede oldu gittiğim yolu bir görsen nasıl dayanıyordun derdin yaklaşık 6 senedir hiç yorulmadan gittim geldim ama son 3 sene de gelen yeni personeller biraz orayı cirkinlestirdi yoksa aile gibiydik birazda bu yüzden ayrılma kararı aldim .sen çalışacak mısın peki

Ya Allahım böyle insanlar var mı cidden... Onlardan Allah bin kere razı olsun. Ta buralardan bende dua ettim o güzel insanlara Allah ne muratları varsa hayırlısı ile versin...
Onlarında en zor anlarında ellerinden tutanları çok olsun.
İşleri güçleri hayatları hep rast gitsin.
Bende çok duygulandım....

Benim de proluton u kesti 32de.. Canım riskli imiş ileri haftalarda o ilaç... Dr ile bunu konus bir seninki ne diyecek bakalım...
Vajinal kullanmak daha iyiymiş....
Hatta aklım olsa basından beri bende öyle kullanırdım.

D vitamini ekstra vitamin takviyesi için ilaç magnezyum kan ilacı hepsini kullanıyorum ben canım

regenesis, d vit ve solgar demir ilacını kullanıyorum doğumdan sonra da devam edeceğim bir süre daha.

böyle işverenler varmıymış şu ortamda hala. valla Allah işlerini rastgetirsin. Allah razı olsun.
Varmis demekki mesele eşim im patronuda çok eski ama tam çingene ☺Doğumdan sonra tazminatımı almak için gittiğimde nasıl onlara sarilmadan ellerini öpmeden ayrilicam bilmiyorum ☹Kızlar yıllarca hastanelerdeydim ben ameliyatlar transferler artık utanıyordum izin alırken her seferinde git burayı düşünme sen tedavine konsantre ol dediler.
Herkese el atarlar bi tek bana değil sacları yanan bi arkadaş vardı küçükken görüntüsü bayağı kötüydü ona saç ektirdiler bi abinin disleri yoktu hiç impilant yaptırdılar gibi gibi.
Çok özledim çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…