- 16 Mart 2011
- 265
- 575
- 303
Siveno ürünleri bebek için değil ama organik o yüzden kullanılıyo diye biliyorum. İnsta’da muhendisinoglu sayfasında öyle yazıyor yanlış hatırlamıyorsamİyi akşamlar kızlar
Bebişler için biberon temızleyicisi ne aldınız ?? Sivenınun aldım bugun ama yanlıs mı aldım acaba uzerınde bıberon temızleyıcis yazmıyo . Bunu aldım sizce yıne gidip alayım mı bu olurmu acaba ya
9 yıldır aynı şirketteyim Allah razı olsun beni evlatları gibi severler bende kendi malım gibi her zaman iş yerimi düşündüm hamileligim boyunca sadece 2 gün çalıştım hep bu şekilde tam maaş verdiler sağolsunlar. Bi ara çalışıp çalışmamak da kararsızdım bebek doğunca ama maalesef ki eşimle ortak karar alarak bu güzel insanları bırakacağım. Geçen gün bi baktım watsapa patronumdan dekont gelmiş hesabıma para göndermiş aradım bu ne diye içimden geldi ihtiyaçlar için kullanırsın diyor çok mahcup oldum geri göndericem vs dediysemde böyle birşey yaparsan çok üzersin bizi dedi biz sana değil bebek için gönderiyoruz dedi .Teli kapatınca ağladım Allah işlerini güçlerini hep rast getirsin bana her zaman baba gibi oldular yıllarca süren tedavimde bile ben lavabodayken çekmeceme zarfla para koyup daha sonra arayıp ılaclarini alirsin tedavine kullan itiraz etme sakın demişlerdi ne diyim ayaklarına taş değmesin. Ayyy gece gece gözyaşım sel olduEvet maalesef ki sigortada maaş birebir değil Şirket iyi demekki benim şirketim teklif bile etmedi ben böyle birşeyin olduğunu bile bilmiyordum
Be regenesis multivitamin, magosit ve ocean D vitamini kullanıyorum. Demir için tahlil yapılıyo eksiklik oluursa takviye alıcamGünaydın.Arkadaslar ilaçlarınızı kullanıyormusunuz hala.pregnom, devit damla,oroferon.hala kullanıyorum.birde haftada 1 kere proloton depot iğne oluyorum.doguma kadar devam sanırım.tabi kişiye göre degisiyordur.merak ettim sizler ilacları bıraktınizmi devam ediyormusunuz devit 3 falan
Bak nasıl dua alıyorlar hamilelerin duası hemen kabul olur sen onlara dua et9 yıldır aynı şirketteyim Allah razı olsun beni evlatları gibi severler bende kendi malım gibi her zaman iş yerimi düşündüm hamileligim boyunca sadece 2 gün çalıştım hep bu şekilde tam maaş verdiler sağolsunlar. Bi ara çalışıp çalışmamak da kararsızdım bebek doğunca ama maalesef ki eşimle ortak karar alarak bu güzel insanları bırakacağım. Geçen gün bi baktım watsapa patronumdan dekont gelmiş hesabıma para göndermiş aradım bu ne diye içimden geldi ihtiyaçlar için kullanırsın diyor çok mahcup oldum geri göndericem vs dediysemde böyle birşey yaparsan çok üzersin bizi dedi biz sana değil bebek için gönderiyoruz dedi .Teli kapatınca ağladım Allah işlerini güçlerini hep rast getirsin bana her zaman baba gibi oldular yıllarca süren tedavimde bile ben lavabodayken çekmeceme zarfla para koyup daha sonra arayıp ılaclarini alirsin tedavine kullan itiraz etme sakın demişlerdi ne diyim ayaklarına taş değmesin. Ayyy gece gece gözyaşım sel oldu
Nevresim götürülebilir bnce gayet normal buna ya da birşeye takılmadım srnin o yorumuna karşılık nerdeyse yatak odasını götürcek şeklnde cümle kurulup dalga geçildi bunun olmaması gerekirdi ayırtır yani bunu kastettimSen benim ne demek istedimi neyi kasdettigimi anlamamışsın canım ki yaptığın şeyleri çok beğendim ellerine sağlık çok yetenekli old belirttim ama ben seninle dalga geçmedim. Istagramda görüyorum çok çok abartılı şeyler bana uygun değil bende kendim ve bebeğim için kafa yastığı için nevresim koydum bebek için kuvezinin içine sericem hijyenik olsun diye .Dediğim görselleri bulamadım ama bunlarin çok çok abartılısi zevk meselesi tabi ama benim bide nevresim götürenler var dememe takılman ilginç
Özelden de alınıyor da banada il dışından alamazsn dedi ondan sordum yönetmelktr özelden alınabileceği yazıyor ah bu müdürler. Tam olarak kaçıncı haftada aldın 33 te alcam sorun olur mu kiEvet bartın devlet hastanesinden aldım okul müdürüm tam teşekküllü bir devlet hastanesinden almanız gerekiyor demişti bartın devlet hastanesinden aldım
Öyle nasipmişSaol canim yaa seninkilerde 10 numara gerci senin bisey yapmana gerek yok 2 bebek mucize gibi yaa 1taneyle bunaldik dogsun diyorum
Ben bile şuan duygulandın Allah öyle işverenlerin işlerini her daim rast getirisin İnş9 yıldır aynı şirketteyim Allah razı olsun beni evlatları gibi severler bende kendi malım gibi her zaman iş yerimi düşündüm hamileligim boyunca sadece 2 gün çalıştım hep bu şekilde tam maaş verdiler sağolsunlar. Bi ara çalışıp çalışmamak da kararsızdım bebek doğunca ama maalesef ki eşimle ortak karar alarak bu güzel insanları bırakacağım. Geçen gün bi baktım watsapa patronumdan dekont gelmiş hesabıma para göndermiş aradım bu ne diye içimden geldi ihtiyaçlar için kullanırsın diyor çok mahcup oldum geri göndericem vs dediysemde böyle birşey yaparsan çok üzersin bizi dedi biz sana değil bebek için gönderiyoruz dedi .Teli kapatınca ağladım Allah işlerini güçlerini hep rast getirsin bana her zaman baba gibi oldular yıllarca süren tedavimde bile ben lavabodayken çekmeceme zarfla para koyup daha sonra arayıp ılaclarini alirsin tedavine kullan itiraz etme sakın demişlerdi ne diyim ayaklarına taş değmesin. Ayyy gece gece gözyaşım sel oldu
böyle işverenler varmıymış şu ortamda hala. valla Allah işlerini rastgetirsin. Allah razı olsun.9 yıldır aynı şirketteyim Allah razı olsun beni evlatları gibi severler bende kendi malım gibi her zaman iş yerimi düşündüm hamileligim boyunca sadece 2 gün çalıştım hep bu şekilde tam maaş verdiler sağolsunlar. Bi ara çalışıp çalışmamak da kararsızdım bebek doğunca ama maalesef ki eşimle ortak karar alarak bu güzel insanları bırakacağım. Geçen gün bi baktım watsapa patronumdan dekont gelmiş hesabıma para göndermiş aradım bu ne diye içimden geldi ihtiyaçlar için kullanırsın diyor çok mahcup oldum geri göndericem vs dediysemde böyle birşey yaparsan çok üzersin bizi dedi biz sana değil bebek için gönderiyoruz dedi .Teli kapatınca ağladım Allah işlerini güçlerini hep rast getirsin bana her zaman baba gibi oldular yıllarca süren tedavimde bile ben lavabodayken çekmeceme zarfla para koyup daha sonra arayıp ılaclarini alirsin tedavine kullan itiraz etme sakın demişlerdi ne diyim ayaklarına taş değmesin. Ayyy gece gece gözyaşım sel oldu
Üzme canım kendini çoğu yer aynı inan bana hele özel sektör birde hamile veya anneysen seni gözlerinde bitiriyorlar benimki biraz şans biraz dua iş ararken Allahım beni iyi insanlarla karşılaştır demiştim öylede oldu gittiğim yolu bir görsen nasıl dayanıyordun derdin yaklaşık 6 senedir hiç yorulmadan gittim geldim ama son 3 sene de gelen yeni personeller biraz orayı cirkinlestirdi yoksa aile gibiydik birazda bu yüzden ayrılma kararı aldim .sen çalışacak mısın pekiBen bile şuan duygulandın Allah öyle işverenlerin işlerini her daim rast getirisin İnşAllah razı olsun bende kene şirketimde 5 yılım hamile kaldığım andan itibaren patronumun yapmadığı kalmadı onu da Allah a havale ettim babamın işinden daha çok sahiplendim adamın işini ama bu da nasip işte
Ya Allahım böyle insanlar var mı cidden... Onlardan Allah bin kere razı olsun. Ta buralardan bende dua ettim o güzel insanlara Allah ne muratları varsa hayırlısı ile versin...9 yıldır aynı şirketteyim Allah razı olsun beni evlatları gibi severler bende kendi malım gibi her zaman iş yerimi düşündüm hamileligim boyunca sadece 2 gün çalıştım hep bu şekilde tam maaş verdiler sağolsunlar. Bi ara çalışıp çalışmamak da kararsızdım bebek doğunca ama maalesef ki eşimle ortak karar alarak bu güzel insanları bırakacağım. Geçen gün bi baktım watsapa patronumdan dekont gelmiş hesabıma para göndermiş aradım bu ne diye içimden geldi ihtiyaçlar için kullanırsın diyor çok mahcup oldum geri göndericem vs dediysemde böyle birşey yaparsan çok üzersin bizi dedi biz sana değil bebek için gönderiyoruz dedi .Teli kapatınca ağladım Allah işlerini güçlerini hep rast getirsin bana her zaman baba gibi oldular yıllarca süren tedavimde bile ben lavabodayken çekmeceme zarfla para koyup daha sonra arayıp ılaclarini alirsin tedavine kullan itiraz etme sakın demişlerdi ne diyim ayaklarına taş değmesin. Ayyy gece gece gözyaşım sel oldu
Benim de proluton u kesti 32de.. Canım riskli imiş ileri haftalarda o ilaç... Dr ile bunu konus bir seninki ne diyecek bakalım...Günaydın.Arkadaslar ilaçlarınızı kullanıyormusunuz hala.pregnom, devit damla,oroferon.hala kullanıyorum.birde haftada 1 kere proloton depot iğne oluyorum.doguma kadar devam sanırım.tabi kişiye göre degisiyordur.merak ettim sizler ilacları bıraktınizmi devam ediyormusunuz devit 3 falan
D vitamini ekstra vitamin takviyesi için ilaç magnezyum kan ilacı hepsini kullanıyorum ben canımGünaydın.Arkadaslar ilaçlarınızı kullanıyormusunuz hala.pregnom, devit damla,oroferon.hala kullanıyorum.birde haftada 1 kere proloton depot iğne oluyorum.doguma kadar devam sanırım.tabi kişiye göre degisiyordur.merak ettim sizler ilacları bıraktınizmi devam ediyormusunuz devit 3 falan
regenesis, d vit ve solgar demir ilacını kullanıyorum doğumdan sonra da devam edeceğim bir süre daha.Günaydın.Arkadaslar ilaçlarınızı kullanıyormusunuz hala.pregnom, devit damla,oroferon.hala kullanıyorum.birde haftada 1 kere proloton depot iğne oluyorum.doguma kadar devam sanırım.tabi kişiye göre degisiyordur.merak ettim sizler ilacları bıraktınizmi devam ediyormusunuz devit 3 falan
böyle işverenler varmıymış şu ortamda hala. valla Allah işlerini rastgetirsin. Allah razı olsun.
Varmis demekki mesele eşim im patronuda çok eski ama tam çingeneYa Allahım böyle insanlar var mı cidden... Onlardan Allah bin kere razı olsun. Ta buralardan bende dua ettim o güzel insanlara Allah ne muratları varsa hayırlısı ile versin...
Onlarında en zor anlarında ellerinden tutanları çok olsun.
İşleri güçleri hayatları hep rast gitsin.
Bende çok duygulandım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?