Ay ben öyle insanlara kurban olurum ya... Allahım bu insanlar hürmetine dönüyor dünya.. İki cihan mutlu olsunlar inşallah her anlamda...Varmis demekki mesele eşim im patronuda çok eski ama tam çingene☺Doğumdan sonra tazminatımı almak için gittiğimde nasıl onlara sarilmadan ellerini öpmeden ayrilicam bilmiyorum ☹Kızlar yıllarca hastanelerdeydim ben ameliyatlar transferler artık utanıyordum izin alırken her seferinde git burayı düşünme sen tedavine konsantre ol dediler.
Herkese el atarlar bi tek bana değil sacları yanan bi arkadaş vardı küçükken görüntüsü bayağı kötüydü ona saç ektirdiler bi abinin disleri yoktu hiç impilant yaptırdılar gibi gibi.
Çok özledim çok❤
valla nasıl sevap alıyorlar helal olsun.ben de 12yıldır bankacıyım. kurumsallık tabiki güzel ama bu pandemi dönemini işçi aleyhine inanılmaz fırsata çevirdiler. ben marttan bu yana evden çalışıyorum belki şanslıyım hamile olduğum için ama çoğu arkadaş çağrı merkezine çekildi evlerden vardiyalı çalışıyorlar. kimisini hiç aormadan ücretsiz izine çıkardılar. böyle fena durumlar. bakalım iznim bitince kaldığım yerden devam edebilecekmiyimVarmis demekki mesele eşim im patronuda çok eski ama tam çingene☺Doğumdan sonra tazminatımı almak için gittiğimde nasıl onlara sarilmadan ellerini öpmeden ayrilicam bilmiyorum ☹Kızlar yıllarca hastanelerdeydim ben ameliyatlar transferler artık utanıyordum izin alırken her seferinde git burayı düşünme sen tedavine konsantre ol dediler.
Herkese el atarlar bi tek bana değil sacları yanan bi arkadaş vardı küçükken görüntüsü bayağı kötüydü ona saç ektirdiler bi abinin disleri yoktu hiç impilant yaptırdılar gibi gibi.
Çok özledim çok❤
Ben, decavit, gynoferrosanol kullanıyorum fakat.. Çok düzenli değil...Günaydın.Arkadaslar ilaçlarınızı kullanıyormusunuz hala.pregnom, devit damla,oroferon.hala kullanıyorum.birde haftada 1 kere proloton depot iğne oluyorum.doguma kadar devam sanırım.tabi kişiye göre degisiyordur.merak ettim sizler ilacları bıraktınizmi devam ediyormusunuz devit 3 falan
Sabah 6 saat kurdum başucumda tiroid ilacı suyum oluyor. Sonra uyandığımda aç ferro sanel alıyorum. Kahvaltıda çay kahve süt içmiyorum ilaca etki ettiği için. Öğlene doğru d vitamini alıyorum. Akşam yemekten sonra magnezyum alıyorum ondan 3 saat sonra da prenatal life vitaminim var onu alıyorum canım.Günaydın.Arkadaslar ilaçlarınızı kullanıyormusunuz hala.pregnom, devit damla,oroferon.hala kullanıyorum.birde haftada 1 kere proloton depot iğne oluyorum.doguma kadar devam sanırım.tabi kişiye göre degisiyordur.merak ettim sizler ilacları bıraktınizmi devam ediyormusunuz devit 3 falan
Günaydın.Arkadaslar ilaçlarınızı kullanıyormusunuz hala.pregnom, devit damla,oroferon.hala kullanıyorum.birde haftada 1 kere proloton depot iğne oluyorum.doguma kadar devam sanırım.tabi kişiye göre degisiyordur.merak ettim sizler ilacları bıraktınizmi devam ediyormusunuz devit 3 falan
evt evt 3 ay kadar demire devam ediliyo. vitamin de emzirenler icin devam ediyo.D vitamini balikyagi demir ilaci multivitaminlere devam ediyorum doguma kadar devam dedi hatta dogum sonrasi da kullandircakmis benim doktorum
tansiyonuna bir bak istersen. normalse kan akışından falan kaynaklanıyordur belkiKızlar 2 gündür başım ağrıyor ara ara şiddetleniyo ara ara hafifliyor ama bir ağrı var yani stres mi yaptım ne oldu bilmiyorum sizde yaşadınız mı böyle bir durum
Var canım Allah sizleride öyle insanlarla karşılaştırsinAy ben öyle insanlara kurban olurum ya... Allahım bu insanlar hürmetine dönüyor dünya.. İki cihan mutlu olsunlar inşallah her anlamda...
Valla dünyaya biraz daha pozitif bakmama vesile oldular.. İnsanoğlunun bazıları hala iyiymiş. Bir sey sahibi olunca insan olmayı unutmayanlarda varmıs.. Ne mutlu❤
Çoğu patron bu surec de belli oldu amerikada bi adam işçilerin maaşını ödeyemiyorum diye kredi çekmiş altına lüks bi araba almış hemen polisler yolda çevirip el koymuştu. Eşim in patronlarida bu dönemde devlet destekli krediye başvurdu oran düşük diye ilk işleri son model sıfır araba aldılar. Işçiler içinde devletten para alıyorlar. Inşallah edersin canımvalla nasıl sevap alıyorlar helal olsun.ben de 12yıldır bankacıyım. kurumsallık tabiki güzel ama bu pandemi dönemini işçi aleyhine inanılmaz fırsata çevirdiler. ben marttan bu yana evden çalışıyorum belki şanslıyım hamile olduğum için ama çoğu arkadaş çağrı merkezine çekildi evlerden vardiyalı çalışıyorlar. kimisini hiç aormadan ücretsiz izine çıkardılar. böyle fena durumlar. bakalım iznim bitince kaldığım yerden devam edebilecekmiyim
Aminnn canimÖyle nasipmişvalla bnde öyle ama katlanayım da yeterki erken gelmesnlrr diyorum tabi buna da çok şükür. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz
Benim progesteron fitil ve demir ilacı dışında ilacım yok şimdilik devam birde haftada 1 progesteron iğne vurduruyorum onu da sonki kanamada söyledi.Günaydın.Arkadaslar ilaçlarınızı kullanıyormusunuz hala.pregnom, devit damla,oroferon.hala kullanıyorum.birde haftada 1 kere proloton depot iğne oluyorum.doguma kadar devam sanırım.tabi kişiye göre degisiyordur.merak ettim sizler ilacları bıraktınizmi devam ediyormusunuz devit 3 falan
Canim bikac gundur bndede var asiri siddetli.bebek buyuyor ondan mi yoksa tansiyon falan mi bilemedm bilen varsa yazsin bnde cvp bekliuormKızlar 2 gündür başım ağrıyor ara ara şiddetleniyo ara ara hafifliyor ama bir ağrı var yani stres mi yaptım ne oldu bilmiyorum sizde yaşadınız mı böyle bir durum
Kızlar 2 gündür başım ağrıyor ara ara şiddetleniyo ara ara hafifliyor ama bir ağrı var yani stres mi yaptım ne oldu bilmiyorum sizde yaşadınız mı böyle bir durum
crocslar o fiyata cok da rahat değil aslında ama parmak arasından falan rahat tabi cok giyersem bazen basparmağımın ucu acıyor ama cok sekerler ben baya seviyorum. sadece makinaya atılır mı emin değilim arkadasım at dedi de spor ayakkabıları atarken atsam olurmu acaba? bir de makineye ayakkabı attıktan sonra ben bi kere bos clıstırıyorum sankı makına kirliymis gibi gelıyorHastane bavulum sonunda hazır sayılır isimli tulum seti daha gelmedi o gelince konulacak depent almayi unutmusum bugün alinacak kapı süsü için pil, fotoğraf makinası birde croks terlik alicam evde terlik çok ama burun kısmı açık veya parmak arası yada altı çok sert makinaya atilmayacak türden crokslar raha mi tavsiye eder misiniz. Birde pijama takımlarımi 3 .ütü yapışımiz kırış kırış oluyor hastanede öyle giymek istemiyorum yaaa .Bide bavulun içine lavanta kesesi koydum uzun süre kapalı kalınca kötü kokmasın diye
Eski kuaför öyleydi kapattı o şimdi Yeni bi yer buldum bacak için gittim maske vardı ama ne kadar korur cimbizimi evden götüreyim diyorum uzaktan toplasin ben almaya çalıştım ama tam kavis yerini uçurmuşumkızlar son haftada bas ağrısı bulanık gorme tansiyon ve preklampsiyle ilgili olabilen ihmal edilmemesi gereken durumlar. bi eczaneye gidip tansıyon baktırın yuksekse hemen dr unuzu arayın.
P Pelinimben ben kasa giderdim kuafore ama simdi gitsem ağzımın icine gircekler. marttan beri kendim alıyorum biri bi tarafa gidiyor biri bi tarafa gidiyor cok komikler bu ay uzatım bari biraz sonra sekil veridirim. sacım da cok uzadı kuaforelerin storylerine bakıyorum en ciksinde bile ne kendinde ne musteride maske var. sinirim bozuluyor. napcam bilmiyorum kestirmek istiyorum. allahtan daha once lazere gittiğim icin diğer konularda sıkıntı yok kol bacak komple bitmisti 4 5 yıldır da cıkmadı ama ozel ve kol altı hamilelikteki hormonların etkisiyle de galiba artmaya basladı.
Çorap giyecegimiz için parmak arası giyemeyiz rahat parmak arası terliklerin var ama giyilmez. Doktorların ebelerin herkesin ayağında görüyorum rahatsa aliyim dedimcrocslar o fiyata cok da rahat değil aslında ama parmak arasından falan rahat tabi cok giyersem bazen basparmağımın ucu acıyor ama cok sekerler ben baya seviyorum. sadece makinaya atılır mı emin değilim arkadasım at dedi de spor ayakkabıları atarken atsam olurmu acaba? bir de makineye ayakkabı attıktan sonra ben bi kere bos clıstırıyorum sankı makına kirliymis gibi gelıyor
bir de ben oturunca ozellıkle bilg basıdnayken cocuğum cok siddetli ittiriyor beni sankı rahat edemiyor gibi geliyor uzuluyorum kambur durursam falan yapıyor ozellikle. ins ben farketmeden akbur durunca ona zrar vermıyorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?