2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
aa kuaforler kapanacak mıymıs ilk kez duydum bunu. bence de cımbızı kesinlikle kendin gotur.

Of kızlar inanılmaz kasık ağrım var, karnım da taş gibi dün biraz üzüldüm ondan mı acaba, bayaa ağrıyor ama doğum sancısı bu değil biliyorum.

Çorap giyecegimiz için parmak arası giyemeyiz rahat parmak arası terliklerin var ama giyilmez. Doktorların ebelerin herkesin ayağında görüyorum rahatsa aliyim dedim
plastiği biraz sert ama rahatsız giyilmeyecek bir sey değil sadece 200 300 tl verince insan daha ergonomik bir sey beklıyor.

Of kızlar inanılmaz kasık ağrım var, karnım da taş gibi dün biraz üzüldüm ondan mı acaba, bayaa ağrıyor ama doğum sancısı bu değil biliyorum.
Bu sabah bende öyleyim. Bacağım ağrıyor kasığım ağrıyor karnımda sertleşiyor.
Kızlar sizdede sürekli halsizlik uyku hali var mı ben günde 9 saat uyuyorum hala uykum var halsizim..

plastiği biraz sert ama rahatsız giyilmeyecek bir sey değil sadece 200 300 tl verince insan daha ergonomik bir sey beklıyor.
Evet bot parası neredeyse. Misafirler için aldığım ceyo terliklerim de var aslında ama çok yaşlı işi bide coraplarim gözükecek ☺Neyse alayim içimde kalmasın şuan için en sevimli duran o

Bu sabah bende öyleyim. Bacağım ağrıyor kasığım ağrıyor karnımda sertleşiyor.
Kızlar sizdede sürekli halsizlik uyku hali var mı ben günde 9 saat uyuyorum hala uykum var halsizim..

Bu sefer resmen dayanamıyorum ya, iyice kasıklarım ağrıyor. Eşim 8 aylık doğmuş oğlumuz da ona çekmemiştir inşallah.
Kabız olmuş olabilir misin
Yok canım kabız değilim, iyice kasığım ağrıyor. Biraz daha durayım bakayım geçecek mi.

Cokkk.guzel şeyler yapmışsın eline koluna sağlık el emeği göz nuru saglikla gelsin kuzular

Özelden de alınıyor da banada il dışından alamazsn dedi ondan sordum yönetmelktr özelden alınabileceği yazıyor ah bu müdürler. Tam olarak kaçıncı haftada aldın 33 te alcam sorun olur mu ki
Bana da devlet hastanesi olacak dedi ben de zaten bartın devlet e gidiyordum orda aldım benim müdürüm 33 de olsa kabul hocam süreç belli dedi ama gerek kalmadan gidip aldım 32 de

Ben çapa tıp fakültesindeyim cuma akşamından beri tek kişilik özel oda tuttum geceliği 100₺ banyosu kendisine ait. Eğer öyle bir risk durumu falan varsa benim tavsiyem tıp fakültesi her dakika herşeyim kontrol ediliyor bi tane huysuz bir doktora denk geldim onun dışında doktorlar hemşireler hastabakıcılar şeker gibi
Allah yardımcınız olsun..Sorunsuz bi şekilde bebeginize hayırlısıyla vaktiyle kavuşun inşallah.
Allah razı olsun
akademi1994 nasıl oldunuz canım herşey yolunda mı
Yolunda kuzum çok şükür bugğn yine usg ve nst ye girdim herşey normal yarında aynı şekilde kontrol yarında böle olursa pzt sabah vizitden sonra taburcuyum

Daha önce kontrolleriniz orda mı yapılıyordu doktorunuz orada mı yani ?

Ben de her gün demir ilacı alıyorum son iki aydir düzenli. Onun dışında her gün bir OMEGA balık yağı, sabah akşam da hamilelik vitamini alıyorum Pregnacare. Artık bunlardan birini keseceğim sanırım haftaya, iyice vitamin deposu oldum.
Bunun dışında şükür kıl tüy pek yok bende o yüzden ağda Kaş bıyık tarzı şeylerim olmadi. Sadece bikini bolgemde tüy var onu da jiletle aliyorum bu dönemde.
Hastane çantam haftalar öncesinden hazır ama yine de bir kontrol edeceğim
Geçen bir iki hafta öncesinde gerginlik, hormonal degisim, uykusuzluk falan vardı. Bu hafta rahatladım durduk yere, belki karnım da az aşağı inmiştir o da rahatlatmis olabilir.
Pazartesi randevum var bakauim bebek ne alemde :) çok fazla tatlıya abandım buna engel olabilsem keşke. Gerçi hamileliğin başından beri öyleyim. Çikolata, muz, son zamanlarda meyveli yoğurt içine bir de ben meyve ekliyorum, bisküvi, kurabiye, sıcak çikolatalı icecek gibi tuketmemem gereken ne varsa yiyorum

Son düzenleme:
İyi haftasonları güzel anneler
bende bugun kontrolden geldim 32+1
2010 kg 44 cm herşey gayet iyiydi ama baş aşagıdayken yukarı cıkmış ne ara döndü bıdık. Geri döner dedi doktor bakalım inşallah normal dogum cok istiyorum cnku. Brdaha 2 hafta snra çagırdı bzden bukadar

Geçmiş olsun ben de dün aynı şekildeydim inşallah geçicidir bu

son ay sanki iştah biraz fazlalaşıyo bana da sürekli üzüm kavun gibi şekerli meyveler göz kırpıyo doktor bebek büyük dikkat et dediği için bakıyorum ben de

Daha önce kontrolleriniz orda mı yapılıyordu doktorunuz orada mı yani ?
Hayır ben hamileliğime nişantaşı amerikan hastanesi ile başladım doğum ücretleri çok yüksek diye fulya acıbadem hastanesine gittim kalp atışı yüksekliği tespit edilince acıbademdeki doktorum çapada yatman senin için daha iyi herşeyine detaylı bakarlar dedi ve buraya yönlendirdi. Ama ben yatış yapılmadan önce çapanın bir doktorunun muayenehanesine gittim o orda detaylı baktı yatış için buraya yönlendirdi. Zor evet bir özel ilgisi yok ama detaylara bakılması açısından memnunum aklınıza gelebilecek tüm testlerim yapıldı.
akademi1994 iyi olmanıza çok sevindim canım pazartesi çıkarsın inşallah
Saol kuzummm
akademi1994 canım inşallah her şey yolunda gitsin de çıkın evinize
Amin inşAllah canımmm

uzumle kavun da oyle. sabah kahvaltısında bile yer oldum. bu sefer kontrole gittiğimde soracagım yanlıs birşey mi yapıyorum diye.içim rahat değil pek yerken cunku sadece engel olamıyorum kendime.

Anladım bende kontrollerimi hep özelde yaptırdım ayrıntılı için tıp fakültesine gitmiştim şimdi bebekte riskli bir durum olduğu için doğumdan hemen sonra müdahale edilmesi gerekebilir o yüzden bende fakültede yapıcam doğumu sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…