- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 37
Bence mantıklı bir karar tıp fakültesinde doğum yapmak. Eğer bnm kalp atışları düşmeseydi bebeğin kalbine pil takılması gerekecekti doğumdan sonra o sebeple bende çapada yapıcaktım doğumu. Şimdi öle bir risk kalmadı şükür ama tabi ne olacağı belli olmaz. ben detaylı ultrasonuma da özele gittim ama gittiğim doktor yine çapanın profesörüydü iyiki ona gitmişim bana çok kapı açtı onun adı kime gitsem recep hoca bakmış sıkıntı yok o zaman dediler.Anladım bende kontrollerimi hep özelde yaptırdım ayrıntılı için tıp fakültesine gitmiştim şimdi bebekte riskli bir durum olduğu için doğumdan hemen sonra müdahale edilmesi gerekebilir o yüzden bende fakültede yapıcam doğumu sanırım.
2.5saat kaldım bugünKızlar kuaföre gidiyor musunuz kaslarım biyiklarim pala remzi oldu resmen .Vücut temizde doğuma kadar uzaticam bacaklarımı kaş bıyık fena
Maşallah annesi büyüdükce hareketleri daha belirginleşiyor demek ki, kaç kg oldu bu arada ?Ben hic
Ben hic hıçkırık hissetmiyorum nasıl birşey anlamam sanırım. Bebek hareketlerine gelince gün içi cok hareketli artık ama nerede kafası nerede ayağı bilmiyorum
Pazartesi gideceğim, en son 1850ydi ama 32.haftamdaydi herhalde tam net hatırlamıyorum, neredeyse 3 hafta olmuştur. Su an kaç oldu merak ediyorum. Karnımı itiyor sürekli. Gün boyu durmuyor hiç. Genelde sakin bir bebekti ama son zamanlarda ittirme hareketi çok yapiyor, belki doğum yaklaştıkça kendini ittirmeyi ogreniyorlardir.Maşallah annesi büyüdükce hareketleri daha belirginleşiyor demek ki, kaç kg oldu bu arada ?
Enfeksiyon olabilir belki küçük çapta. Idrar kültürü olmak da fayda var.Kızlarya dünle bugün beyaz akıntım var süt beyazı.birde afedersiniz okadar cok su iciyorum idrarım koyu renk normalmi acaba
Netten baktim simdi normal diyor özellikle hamileligin son aylarinda artabilirmiş.Enfeksiyon olabilir belki küçük çapta. Idrar kültürü olmak da fayda var.
Benimde ağrıyor canım artık hareketleri aşağıda oldumu kasık sancısı başlıyor ama uzandım mı geçiyorOf kızlar inanılmaz kasık ağrım var, karnım da taş gibidün biraz üzüldüm ondan mı acaba, bayaa ağrıyor ama doğum sancısı bu değil biliyorum.
Çok şükür canım arada haber et inş çıkarsın pazartesiBen çapa tıp fakültesindeyim cuma akşamından beri tek kişilik özel oda tuttum geceliği 100₺ banyosu kendisine ait. Eğer öyle bir risk durumu falan varsa benim tavsiyem tıp fakültesi her dakika herşeyim kontrol ediliyor bi tane huysuz bir doktora denk geldim onun dışında doktorlar hemşireler hastabakıcılar şeker gibi
Allah razı olsun
Yolunda kuzum çok şükür bugğn yine usg ve nst ye girdim herşey normal yarında aynı şekilde kontrol yarında böle olursa pzt sabah vizitden sonra taburcuyum
Gümüş kapak taktım 1-2 saat göğüs uçlarına iyi geliyormuş diye. Çıkarttığımda içlerine süt aktığını gördüm. İnşallah doğumdan sonra da süt olur ve bebek emer
Merhaba kızlar nasıl olduğunun fotosunu istemişti birkaç arkadaş burdan paylaşayım şöyle olduMerhaba kızlar :) Bende bugün hastane çantamın büyük bir kısmını yaptım.
Kimisi hazırlamış kimisi daha hazırlamamış çantasını belki fikir olur. Ben büyük, orta ve küçük ağzı çıtçıtlı buzdolabı poşetleri aldım ve bu sefer her şeyi onlara koyup üstlerine ne olduklarını yazdım. Kızımda doğduğunda valizden bir şeyleri ararken baya karışmıştı ama bunda daha düzenli oldu. Hem buzdolabı poşetlerine koydum hem de birbiriyle alakalı şeyleri aynı hurca koydum. Mesela bebeğin kıyafetlerini poşet poşet yapıp hepsini bir hurca koydum öyle bavula yerleştirdim. Poşetleri 5 li takım, ağız mendili, 10lu takım, ilk kıyafetleri vb şeklinde katlayıp ayrı ayrı yaptım.
Altını değiştirirken kullanılacak şeylerini bir hurca koydum ki altını açarken o nerde bu nerde olmasın. Alt açma bezi, ıslak mendil, pamuk, krem ve bezleri. Bir de alt açmayı bence 3-4 tane koyun çünkü bazen çişini değiştirirken tekrar çiş yapabiliyor minnak bebişler :)Ayı şekilde lazım olacak ped tarzı şeyleri bir hurca koydum depend, lohusa pedi, normal ped, gögüs pedi. Çamaşırları da ayrı hurc yaptım. Hurc dediklerimde ister normal küçük hurçlar olur ister trendyol vb yerlerde oluyor bavul içi düzenleyici diye de geçiyor fiyatı uygun, baya kullanışlı da oluyor ben ikisinden de almıştım.
Bir de şimdilik son olarak yanınızdaki refaketçi için de pijama, terlik, çamaşır ve tişört tarzı kıyafet koyun bence, çünkü o da az çok sizin gibi sabaha kadar uyumuyor neredeyse :) İyi akşamlar...
Organik boya mı yaptırdın ? Ben cesaret edemiyorum da2.5saat kaldım bugünsabah gittim boya ve ombre yaptırdım az da kestirdim. kendine geldi hem saçım hem psikolojim doğuma yakında ağdaya gidicem şu an kaş bıyık kendim hallediyorum
sormadım ne yalan söyleyeyim. valla ilk 3ay zararlı sonra hep çevremde arkadaşlarım boyatıyordu. ben de boyattım. ben biraz rahatımdır bu konulardaOrganik boya mı yaptırdın ? Ben cesaret edemiyorum da
Bende uzanınca biraz geçti şükür kiBenimde ağrıyor canım artık hareketleri aşağıda oldumu kasık sancısı başlıyor ama uzandım mı geçiyor
Yemek yedikten sonra hiç bir yer sığamıyorun ne yapalımNasılsınız kızlar ne yapıyorsunuz
Evet hemen hemen öyle olur hatta 38 dolduğunda bile olabilir 15 kasım gibiKızlar 32 haftalik çalışabilir raporunu aldim
Benim raporunda dogumum kasim 28 bekleniyor
Sezeryan olsa kasim 20giib mi olur sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?