2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bence mantıklı bir karar tıp fakültesinde doğum yapmak. Eğer bnm kalp atışları düşmeseydi bebeğin kalbine pil takılması gerekecekti doğumdan sonra o sebeple bende çapada yapıcaktım doğumu. Şimdi öle bir risk kalmadı şükür ama tabi ne olacağı belli olmaz. ben detaylı ultrasonuma da özele gittim ama gittiğim doktor yine çapanın profesörüydü iyiki ona gitmişim bana çok kapı açtı onun adı kime gitsem recep hoca bakmış sıkıntı yok o zaman dediler.

Kızlar kuaföre gidiyor musunuz kaslarım biyiklarim pala remzi oldu resmen .Vücut temizde doğuma kadar uzaticam bacaklarımı kaş bıyık fena
2.5saat kaldım bugünsabah gittim boya ve ombre yaptırdım az da kestirdim. kendine geldi hem saçım hem psikolojimdoğuma yakında ağdaya gidicem şu an kaş bıyık kendim hallediyorum

Ben hic

Ben hic hıçkırık hissetmiyorum nasıl birşey anlamam sanırım. Bebek hareketlerine gelince gün içi cok hareketli artık ama nerede kafası nerede ayağı bilmiyorum
Maşallah annesi büyüdükce hareketleri daha belirginleşiyor demek ki, kaç kg oldu bu arada ?

Kızlarya dünle bugün beyaz akıntım var süt beyazı.birde afedersiniz okadar cok su iciyorum idrarım koyu renk normalmi acaba

Maşallah annesi büyüdükce hareketleri daha belirginleşiyor demek ki, kaç kg oldu bu arada ?
Pazartesi gideceğim, en son 1850ydi ama 32.haftamdaydi herhalde tam net hatırlamıyorum, neredeyse 3 hafta olmuştur. Su an kaç oldu merak ediyorum. Karnımı itiyor sürekli. Gün boyu durmuyor hiç. Genelde sakin bir bebekti ama son zamanlarda ittirme hareketi çok yapiyor, belki doğum yaklaştıkça kendini ittirmeyi ogreniyorlardir.

Of kızlar inanılmaz kasık ağrım var, karnım da taş gibi dün biraz üzüldüm ondan mı acaba, bayaa ağrıyor ama doğum sancısı bu değil biliyorum.
Benimde ağrıyor canım artık hareketleri aşağıda oldumu kasık sancısı başlıyor ama uzandım mı geçiyor

Kizlar cikolata isini hallettim ablamin arkadasinin sitesi bu konustum kendisiyle kahveyle birlikte jelatinli gayet steril ve uygun fiyati karar vermemis olanlar inceleyebilir

Eklentiler

• Screenshot_20201003-162529_Instagram.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 92
Çok şükür canım arada haber et inş çıkarsın pazartesi

Gümüş kapak taktım 1-2 saat göğüs uçlarına iyi geliyormuş diye. Çıkarttığımda içlerine süt aktığını gördüm. İnşallah doğumdan sonra da süt olur ve bebek emer

Bebek emerken süt yapıyosun o anda şimdiden indiyse sütün muhtemelen bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Merhaba kızlar nasıl olduğunun fotosunu istemişti birkaç arkadaş burdan paylaşayım şöyle oldu
Bavulun yarısına bebeğin şeyleri sığdı da arttı pedleri de oraya koydum :) Diğer yarısında da geri kalanlar var bir iki eksik kaldı onlari da bir iki güne koyarsam tamamdır :)

Kızlar 32 haftalik çalışabilir raporunu aldim
Benim raporunda dogumum kasim 28 bekleniyor
Sezeryan olsa kasim 20giib mi olur sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…