2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
hmm nezmaan karar verecek doktor
Suana kadar birsey demedi
Senin ilk doğum olduğu için şimdiden onu söyleyeceğini sanmıyorum 32 de isen daha benim ilk doğumda 36 haftalikken 39+2 ye sezaryen günü vermişti 38+3 de sancim tuttu acil aldı ilk doğumu hemen erkenden sezaryen planlamiyorlar duruma göre bebegin gelişimine göre senin sanci durumuna göre

anladim teşekkürler

Bende geçen hafta bi kez gittim Tolga beye gayet iyi ilgilendi çok memnun kaldım çok güleryüzlüydü ona devam edeceğim bende. Haftaya gittiğimde 36 olurum ben soracağım doğumu
cok guleryuzlu iyi davranıyor sadece cok sorudan sıkılıyor

Koltukta yan yatarken uyuyakalmışım bizim koltuklar da sert cok kıpırdiyor galjba rahatsiz olmus. Göbeğim artık arkadan belli llcak şekilde yanlara cikiyor o yuzden sert zeminde uzun sure uyuyunca rahatsz oldu galiba karnim da cok sert. Ağrım falan yok ama korkcak bisi yoktur ins ccocuğu ezmisim gibi hissediyorum. Hani soda icince bebism erir mi yaziyoarla ya google a benkm soru da oyle sacma mi

Gece uyurken sağıma ya da soluma yatıyorum ama ister istemez tam yan yatamiyorum gobegimin üzerine abanmış oluyorum çoğu zaman. Elimde değil. Karnım benim de çok sert, öyle sert ki hele bugün sanki içimde kocaman kemikli birşey var eğilip bukulmuyor. Kendimde zayıf ufak tefek biriyim belki ondan yeri çok az.

alanında cidden iyi demsitim bastan beri
Güven veriyor cok
Sadece ben ilk basta paniktim sonra rahatlattı
Evet daha güven verici geldi ben başka doktora da gittim aynı gün hiç memnun kalmadım ondan birde bugüne kadar duymadığım bi sürü şeyle korkuttu beni

Uyumak sikinti ya hiç soluma yatmış şekilde uyanmadim daha geceleri hep sağıma yatıyorum hem de 90 derecelik aciyla belki daha fazla oyle alismism bi kere farkında olmadan donuyorm. Bu sefer cok kiprasnca korktum

bazen koltukta uyuyunca bende öyle oluyorum, hatta tepinmesine uyanıyorum gibi bişi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…