Evet kasların arası da açılıyor ya nasıl ağrı yapıyor değil mi midemin ordaki karin kaslarım geriliyorYemek yedikten sonra hiç bir yer sığamıyorun ne yapalımBebek kilo aldıkça göbekteki sert yerler artıyor değil mi önceden bi yerde elime gelirdi
hmm nezmaan karar verecek doktorEvet hemen hemen öyle olur hatta 38 dolduğunda bile olabilir 15 kasım gibi
Dinlenmek iyi geliyor o zaman hemen uzan canımBende uzanınca biraz geçti şükür ki
Senin ilk doğum olduğu için şimdiden onu söyleyeceğini sanmıyorum 32 de isen daha benim ilk doğumda 36 haftalikken 39+2 ye sezaryen günü vermişti 38+3 de sancim tuttu acil aldı ilk doğumu hemen erkenden sezaryen planlamiyorlar duruma göre bebegin gelişimine göre senin sanci durumuna görehmm nezmaan karar verecek doktor
Suana kadar birsey demedi
anladim teşekkürlerSenin ilk doğum olduğu için şimdiden onu söyleyeceğini sanmıyorum 32 de isen daha benim ilk doğumda 36 haftalikken 39+2 ye sezaryen günü vermişti 38+3 de sancim tuttu acil aldı ilk doğumu hemen erkenden sezaryen planlamiyorlar duruma göre bebegin gelişimine göre senin sanci durumuna göre
Evet şimdi 2 kilo insan son hafta nasık sığacak diye şaşırıyorEvet kasların arası da açılıyor ya nasıl ağrı yapıyor değil mi midemin ordaki karin kaslarım geriliyor
Evet ya Allah yardım ediyor bnm çocuklar 3 er kilo doğdular gene iyiydi 3.5 kilo 4 kilolar helede ikiz anneleri ne yapıyor kimbilirEvet şimdi 2 kilo insan son hafta nasık sığacak diye şaşırıyor
Bende geçen hafta bi kez gittim Tolga beye gayet iyi ilgilendi çok memnun kaldım çok güleryüzlüydü ona devam edeceğim bende. Haftaya gittiğimde 36 olurum ben soracağım doğumuhmm nezmaan karar verecek doktor
Suana kadar birsey demedi
cok guleryuzlu iyi davranıyor sadece cok sorudan sıkılıyorBende geçen hafta bi kez gittim Tolga beye gayet iyi ilgilendi çok memnun kaldım çok güleryüzlüydü ona devam edeceğim bende. Haftaya gittiğimde 36 olurum ben soracağım doğumu
ben cuma gideceğim ntsye girecegimcok guleryuzlu iyi davranıyor sadece cok sorudan sıkılıyor
Çok sordum ilk kez gittiğim için hepsini cevapladıben cuma gideceğim ntsye girecegim
Çok sordum ilk kez gittiğim için hepsini cevapladıBende cuma gideceğim
alanında cidden iyi demsitim bastan beri
Gece uyurken sağıma ya da soluma yatıyorum ama ister istemez tam yan yatamiyorum gobegimin üzerine abanmış oluyorum çoğu zaman. Elimde değil. Karnım benim de çok sert, öyle sert ki hele bugün sanki içimde kocaman kemikli birşey var eğilip bukulmuyor. Kendimde zayıf ufak tefek biriyim belki ondan yeri çok az.Koltukta yan yatarken uyuyakalmışım bizim koltuklar da sert cok kıpırdiyor galjba rahatsiz olmus. Göbeğim artık arkadan belli llcak şekilde yanlara cikiyor o yuzden sert zeminde uzun sure uyuyunca rahatsz oldu galiba karnim da cok sert. Ağrım falan yok ama korkcak bisi yoktur ins ccocuğu ezmisim gibi hissediyorum. Hani soda icince bebism erir mi yaziyoarla ya google a benkm soru da oyle sacma mi
Evet daha güven verici geldi ben başka doktora da gittim aynı gün hiç memnun kalmadım ondan birde bugüne kadar duymadığım bi sürü şeyle korkuttu benialanında cidden iyi demsitim bastan beri
Güven veriyor cok
Sadece ben ilk basta paniktim sonra rahatlattı
Uyumak sikinti ya hiç soluma yatmış şekilde uyanmadim daha geceleri hep sağıma yatıyorum hem de 90 derecelik aciyla belki daha fazla oyle alismism bi kere farkında olmadan donuyorm. Bu sefer cok kiprasnca korktumGece uyurken sağıma ya da soluma yatıyorum ama ister istemez tam yan yatamiyorum gobegimin üzerine abanmış oluyorum çoğu zaman. Elimde değil. Karnım benim de çok sert, öyle sert ki hele bugün sanki içimde kocaman kemikli birşey var eğilip bukulmuyor. Kendimde zayıf ufak tefek biriyim belki ondan yeri çok az.
kime gittin?Evet daha güven verici geldi ben başka doktora da gittim aynı gün hiç memnun kalmadım ondan birde bugüne kadar duymadığım bi sürü şeyle korkuttu beni
Bülent beye gittim cihazıyla alakalı bi durum muydu bilmiyorum ama korkuttu birazkime gittin?
Koltukta yan yatarken uyuyakalmışım bizim koltuklar da sert cok kıpırdiyor galjba rahatsiz olmus. Göbeğim artık arkadan belli llcak şekilde yanlara cikiyor o yuzden sert zeminde uzun sure uyuyunca rahatsz oldu galiba karnim da cok sert. Ağrım falan yok ama korkcak bisi yoktur ins ccocuğu ezmisim gibi hissediyorum. Hani soda icince bebism erir mi yaziyoarla ya google a benkm soru da oyle sacma mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?