30 dk yi geçti durmuyor sanki beni icerden dovuyor gibi hissediyorm
bazen koltukta uyuyunca bende öyle oluyorum, hatta tepinmesine uyanıyorum gibi bişi oluyor
Bende gittim yüzüm gözüm açıldı2.5saat kaldım bugünsabah gittim boya ve ombre yaptırdım az da kestirdim. kendine geldi hem saçım hem psikolojim doğuma yakında ağdaya gidicem şu an kaş bıyık kendim hallediyorum
Yaa benim de kaşlar orman şimdi, zaten bi çirkinleşmiş hissediyorum kendimi, bu virüste iyice kötü oldu ya, darısı bana, bende bi gidip halletsem iyi olacak elim yüzüm açılır kendime gelirim biraz.Bende gittim yüzüm gözüm açıldıSaatler olsun güle güle kullan
Sürekli sıkışıp birbirlerini tekmüklüyolar nolsunEvet ya Allah yardım ediyor bnm çocuklar 3 er kilo doğdular gene iyiydi 3.5 kilo 4 kilolar helede ikiz anneleri ne yapıyor kimbilir
Kasılmalar var mi varsa düzenli mi kaçıncı cocuk34+4bitti ama bugun karnim agriyor bazilari adet sancisi gibi olur dogum dediler degildir dimi kasıklarimdada agri var birde ben simdi 35.haftadayim dimi cocukta 3 hafta önden gidiyor dogurmam dimi korkmaya basladim
Benimde öyleydi ama cimbizimi unutmuşum ya kadın bisey sıktı da yağ gibi bişeydi eve gelince kolanya sürdüm kaşıma biyigima şimdi çayır çayır yanıyorum.Yaa benim de kaşlar orman şimdi, zaten bi çirkinleşmiş hissediyorum kendimi, bu virüste iyice kötü oldu ya, darısı bana, bende bi gidip halletsem iyi olacak elim yüzüm açılır kendime gelirim biraz.
Ah onu bende çok isterdim yaa, minik tüyleri halledemiyorum bende, yoksa kalın kaşı seviyorum, o ince tüyleri iple halledebilsem yeter aslında.Benimde öyleydi ama cimbizimi unutmuşum ya kadın bisey sıktı da yağ gibi bişeydi eve gelince kolanya sürdüm kaşıma biyigima şimdi çayır çayır yanıyorum.Keşke birazcık yeteneğim olsada evde kendim halletsem
Adet sancısı gibi olan doğum sancısı olmuyor, doğum sancısı belden başlayıp kasıklara doğru yayılan sancı. Bu haftalarda kasık ağrısını sanırım hepimiz yaşıyoruz.Kızlar bu doğum sancısı denen şey nasıl bir sancı. Benim ara ara yanlarıma bir ağrı giriyor gaz sancısı gibi ve sol kasığıma doğru baskı gibi ağrı girip gidiyor birkaç gündür başladı. Doğuma hazırlık sancıları mıdır bunlar daha önceden doğurmamış bizler nasıl bilcez doğum sancısı olup olmadığını
Evet ben de o yüzden buraya sormak istedim herkes hemen hemen aynı şeyleri yaşıyordur diyeAdet sancısı gibi olan doğum sancısı olmuyor, doğum sancısı belden başlayıp kasıklara doğru yayılan sancı. Bu haftalarda kasık ağrısını sanırım hepimiz yaşıyoruz.
Bugün bende sol kasığımda bayaa hissettim sancıyı, tüm gün de hemen hemen ağrım vardı, dediğim gibi büyük ihtimalle bu haftalarda bu sancılar normal.Evet ben de o yüzden buraya sormak istedim herkes hemen hemen aynı şeyleri yaşıyordur diyebenim karnımın sol yanı biraz ağrıyor ama ara ara, sonra geçiyor çok anlayamadım salı günü kontrolüm var nstye de bağlanacağım ilk kez
Kızlar bu doğum sancısı denen şey nasıl bir sancı. Benim ara ara yanlarıma bir ağrı giriyor gaz sancısı gibi ve sol kasığıma doğru baskı gibi ağrı girip gidiyor birkaç gündür başladı. Doğuma hazırlık sancıları mıdır bunlar daha önceden doğurmamış bizler nasıl bilcez doğum sancısı olup olmadığını
Ben tBunalıma soktu nasıl dolunaysazaten altüst olmuş bütün hormonlarimiz . Evim müstakil sürekli verandadayim bana mısın demiyor
Caniim sanci olması normal bu aylardaKızlar bu doğum sancısı denen şey nasıl bir sancı. Benim ara ara yanlarıma bir ağrı giriyor gaz sancısı gibi ve sol kasığıma doğru baskı gibi ağrı girip gidiyor birkaç gündür başladı. Doğuma hazırlık sancıları mıdır bunlar daha önceden doğurmamış bizler nasıl bilcez doğum sancısı olup olmadığını
Benim hep pyle ve agir derecede enfeksiyon cikiyor size de ilac verirler doktora test verinKızlarya dünle bugün beyaz akıntım var süt beyazı.birde afedersiniz okadar cok su iciyorum idrarım koyu renk normalmi acaba
9.5 bende de. Benim de cok geriliyor sikinti yapıyor ama kasikta ağri yok henuz donmedği icin mhhtemelen.Kilolar ne durumda bu arada kızlar
35. Hafta +9 kg dayım ben
Evet benimde aşağılara vuran korkutan ağrılarım yok gerginlik oluyor hemen hemen aynı kiloyu almışız bu ay da 1 kg dan fazla almazsak iyi olacak9.5 bende de. Benim de cok geriliyor sikinti yapıyor ama kasikta ağri yok henuz donmedği icin mhhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?