2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
2.5saat kaldım bugünsabah gittim boya ve ombre yaptırdım az da kestirdim. kendine geldi hem saçım hem psikolojimdoğuma yakında ağdaya gidicem şu an kaş bıyık kendim hallediyorum
Bende gittim yüzüm gözüm açıldı Saatler olsun güle güle kullan

Bende gittim yüzüm gözüm açıldı Saatler olsun güle güle kullan
Yaa benim de kaşlar orman şimdi, zaten bi çirkinleşmiş hissediyorum kendimi, bu virüste iyice kötü oldu ya, darısı bana, bende bi gidip halletsem iyi olacak elim yüzüm açılır kendime gelirim biraz.

34+4bitti ama bugun karnim agriyor bazilari adet sancisi gibi olur dogum dediler degildir dimi kasıklarimdada agri var birde ben simdi 35.haftadayim dimi cocukta 3 hafta önden gidiyor dogurmam dimi korkmaya basladim

Kızlar bu doğum sancısı denen şey nasıl bir sancı. Benim ara ara yanlarıma bir ağrı giriyor gaz sancısı gibi ve sol kasığıma doğru baskı gibi ağrı girip gidiyor birkaç gündür başladı. Doğuma hazırlık sancıları mıdır bunlar daha önceden doğurmamış bizler nasıl bilcez doğum sancısı olup olmadığını

34+4bitti ama bugun karnim agriyor bazilari adet sancisi gibi olur dogum dediler degildir dimi kasıklarimdada agri var birde ben simdi 35.haftadayim dimi cocukta 3 hafta önden gidiyor dogurmam dimi korkmaya basladim
Kasılmalar var mi varsa düzenli mi kaçıncı cocuk

Yaa benim de kaşlar orman şimdi, zaten bi çirkinleşmiş hissediyorum kendimi, bu virüste iyice kötü oldu ya, darısı bana, bende bi gidip halletsem iyi olacak elim yüzüm açılır kendime gelirim biraz.
Benimde öyleydi ama cimbizimi unutmuşum ya kadın bisey sıktı da yağ gibi bişeydi eve gelince kolanya sürdüm kaşıma biyigima şimdi çayır çayır yanıyorum. Keşke birazcık yeteneğim olsada evde kendim halletsem

Ah onu bende çok isterdim yaa, minik tüyleri halledemiyorum bende, yoksa kalın kaşı seviyorum, o ince tüyleri iple halledebilsem yeter aslında.

Adet sancısı gibi olan doğum sancısı olmuyor, doğum sancısı belden başlayıp kasıklara doğru yayılan sancı. Bu haftalarda kasık ağrısını sanırım hepimiz yaşıyoruz.

Adet sancısı gibi olan doğum sancısı olmuyor, doğum sancısı belden başlayıp kasıklara doğru yayılan sancı. Bu haftalarda kasık ağrısını sanırım hepimiz yaşıyoruz.
Evet ben de o yüzden buraya sormak istedim herkes hemen hemen aynı şeyleri yaşıyordur diye benim karnımın sol yanı biraz ağrıyor ama ara ara, sonra geçiyor çok anlayamadım salı günü kontrolüm var nstye de bağlanacağım ilk kez

Bugün bende sol kasığımda bayaa hissettim sancıyı, tüm gün de hemen hemen ağrım vardı, dediğim gibi büyük ihtimalle bu haftalarda bu sancılar normal.

doğum sancısı düzenli oluyomuş ve giderek sıklığı artıyormuş. Bana en son dr öyle tarif etti. Bende dün8-9 saat düzensiz kasılmalar oldu. Giderek sıklığı artmadığı için günlük hayatıma devam ettim

Bunalıma soktu nasıl dolunaysa zaten altüst olmuş bütün hormonlarimiz . Evim müstakil sürekli verandadayim bana mısın demiyor
Ben t
Caniim sanci olması normal bu aylarda dr kanaman başlarsa, su gelirse herhangi bir anormal durum olursa hastaneye gitmemi ve beni ararsın dedi.sanci olması normal magnezyum 2 den 3 e çıkarabilirsin dedi.kendini yorma dedi

Benimde karnim bebegin hareketleriyle aniden geriliyor yamuluyor taş gibi oluyor ama daha erken diye hiç şüphelenmiyorum bazen aşağılara vuruyor hafif ağrı doğum sancısını da bilmiyorum pek sancılarım yeni başlarken sezaryen olmuştum bel ağrısı gibiydi arada zonk zonk aşağıya vuruyordu ama dayanılmaz değildi daha hemen ameliyata alınmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…