Tansiyonum normal çıktı 11-7 başka beni rahatsız edecek bir belirti yok inşallah geçer canım son durumun neCanim bikac gundur bndede var asiri siddetli.bebek buyuyor ondan mi yoksa tansiyon falan mi bilemedm bilen varsa yazsin bnde cvp bekliuorm
Benimkide toplanıyor sertleşiyor karnim iki haftadır aşırı oluyor . Dr normal dedi.Dün düz yattım sağ tarafıma toplandı sol duzlesti çok komikti ya popoyu dayadıBenimde karnim bebegin hareketleriyle aniden geriliyor yamuluyor taş gibi oluyor ama daha erken diye hiç şüphelenmiyorum bazen aşağılara vuruyor hafif ağrı doğum sancısını da bilmiyorum pek sancılarım yeni başlarken sezaryen olmuştum bel ağrısı gibiydi arada zonk zonk aşağıya vuruyordu ama dayanılmaz değildi daha hemen ameliyata alınmıştım
34. Hafta +7 kg dayim ben de :)Kilolar ne durumda bu arada kızlar
35. Hafta +9 kg dayım ben
Magnorm benim şekerimi yükselttiği için bıraktım canım başka magnezyum ilacı kullanmıyorum şuanKızlar magnezyum ilacı olarak magnesıum diasporal kullanıyordum eczanelerde her zaman bulmak sıkıntı oluyordu. Onu bulamazsam Magnorm diye bi ilaç yazmıştı doktor bu ilaç bana çok şekerli geliyor sanki şekerimi oynatıyor kullanan var mı bu ilacı
Magvital kullanıyorum o da şekerli şeker problemin varsa değiştir istersen bu ilaçların içindeki tatlandiricinin şekeri yükselttiğini bilmiyordumKızlar magnezyum ilacı olarak magnesıum diasporal kullanıyordum eczanelerde her zaman bulmak sıkıntı oluyordu. Onu bulamazsam Magnorm diye bi ilaç yazmıştı doktor bu ilaç bana çok şekerli geliyor sanki şekerimi oynatıyor kullanan var mı bu ilacı
Sende almayanlardansin canım34. Hafta +7 kg dayim ben de :)
Hiç ölçmedim şekerimi ama ilacı içtikten yarım saat sonra bi çarpıntı gibi oluyor Önceki ilacım gayet ekşiydi bulamadım onuMagnorm benim şekerimi yükselttiği için bıraktım canım başka magnezyum ilacı kullanmıyorum şuan
Şeker problemin yoktu ama bu aralar sabah kahvaltıdan sonra sallanıyorum birde bu ilacı alınca oluyor yarın bir şeker takibi yapacam ilaçtan sonraMagvital kullanıyorum o da şekerli şeker problemin varsa değiştir istersen bu ilaçların içindeki tatlandiricinin şekeri yükselttiğini bilmiyordum
35. Hafta +10kgdayımKilolar ne durumda bu arada kızlar
Canım ben de gebelik şekeri var o nedenle magrom u bıraktım magosit kullanıyorum hap şeklindeKızlar magnezyum ilacı olarak magnesıum diasporal kullanıyordum eczanelerde her zaman bulmak sıkıntı oluyordu. Onu bulamazsam Magnorm diye bi ilaç yazmıştı doktor bu ilaç bana çok şekerli geliyor sanki şekerimi oynatıyor kullanan var mı bu ilacı
Biz unv.bi arkadas vardi sagolsun hepimize ogretmisti ayagimiza biyere baglardik oyle yapardikBenimde öyleydi ama cimbizimi unutmuşum ya kadın bisey sıktı da yağ gibi bişeydi eve gelince kolanya sürdüm kaşıma biyigima şimdi çayır çayır yanıyorum.Keşke birazcık yeteneğim olsada evde kendim halletsem
Senin ki maşallah çok iyi ... 34. Hafta + 13Kilolar ne durumda bu arada kızlar
Bende gebelik şekeri çıkmadı ama ilaç değişikliğinden sonra bi yan etki hissetmeye başladım bende bırakacam bu ilacı çarpıntı yapıyorCanım ben de gebelik şekeri var o nedenle magrom u bıraktım magosit kullanıyorum hap şeklinde
13 kilo aldim ben de. 58im şu an. Bu arada yukarıda yazdıklarına istinaden benim de karnım taş gibi ama kasılma yok, elimi nereye koysam bebeğin bir organı geliyor, büyümüş yeri azalmış gibi. Geçen hafta kasık ağrım vardı geçti. Bu hafta sanki karnımda ağır bir külçe var. Ittiriyor içerden. Aşağıda yukarida diyemiyorum her yerde. Bir taraftan idrar torbama vuruyor bir taraftan mideme ayni zAmanda yanlarıma. Tam olarak napıyor anlamadım. Dönmeye çalışıyor olabilirKilolar ne durumda bu arada kızlar
Çok geçmiş olsun babanıza. Bizde geçirmiş olabiliriz eşimle, bir kaç belirti yaşadı o ama ben de olmadı belirti falan. Test de yaptırmadık zaten birbirimizden başkasını gördüğümüz yok evdeyiz hep. Artık daha kolay atlatiliyor grip gibi, canınızı sıkmayın. Hemen geciverir insallahİyi geceler hanımlar,
Çok moralim bozuk babama dün covid tanısı konduVe dün akşam birlikteydik. insanın sevdiklerine karşı çaresiz kalması çok zor. İnşallah kolaylıkla atlatır babacım
Rabbim şifa versin baban için seni ve bebeğini de bu durumdan korusun inş canım bol bol dua etİyi geceler hanımlar,
Çok moralim bozuk babama dün covid tanısı konduVe dün akşam birlikteydik. insanın sevdiklerine karşı çaresiz kalması çok zor. İnşallah kolaylıkla atlatır babacım
Çok geçmiş olsun babanıza. Bizde geçirmiş olabiliriz eşimle, bir kaç belirti yaşadı o ama ben de olmadı belirti falan. Test de yaptırmadık zaten birbirimizden başkasını gördüğümüz yok evdeyiz hep. Artık daha kolay atlatiliyor grip gibi, canınızı sıkmayın. Hemen geciverir insallah
Rabbim şifa versin baban için seni ve bebeğini de bu durumdan korusun inş canım bol bol dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?