2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canim bikac gundur bndede var asiri siddetli.bebek buyuyor ondan mi yoksa tansiyon falan mi bilemedm bilen varsa yazsin bnde cvp bekliuorm
Tansiyonum normal çıktı 11-7 başka beni rahatsız edecek bir belirti yok inşallah geçer canım son durumun ne

Kızlar magnezyum ilacı olarak magnesıum diasporal kullanıyordum eczanelerde her zaman bulmak sıkıntı oluyordu. Onu bulamazsam Magnorm diye bi ilaç yazmıştı doktor bu ilaç bana çok şekerli geliyor sanki şekerimi oynatıyor kullanan var mı bu ilacı

Benimkide toplanıyor sertleşiyor karnim iki haftadır aşırı oluyor . Dr normal dedi.Dün düz yattım sağ tarafıma toplandı sol duzlesti çok komikti ya popoyu dayadı bide sürekli hickiriyor küçüğüm .kalp atışı gibi seri .

Magnorm benim şekerimi yükselttiği için bıraktım canım başka magnezyum ilacı kullanmıyorum şuan

Magvital kullanıyorum o da şekerli şeker problemin varsa değiştir istersen bu ilaçların içindeki tatlandiricinin şekeri yükselttiğini bilmiyordum

Magvital kullanıyorum o da şekerli şeker problemin varsa değiştir istersen bu ilaçların içindeki tatlandiricinin şekeri yükselttiğini bilmiyordum
Şeker problemin yoktu ama bu aralar sabah kahvaltıdan sonra sallanıyorum birde bu ilacı alınca oluyor yarın bir şeker takibi yapacam ilaçtan sonra

Canım ben de gebelik şekeri var o nedenle magrom u bıraktım magosit kullanıyorum hap şeklinde

Biz unv.bi arkadas vardi sagolsun hepimize ogretmisti ayagimiza biyere baglardik oyle yapardik benimde tam tersi oldu biyigim ve kasim cok az cikiyo ogun dr alttan bakacakti mecburen korka korka tuy dokucu kullandim

Kilolar ne durumda bu arada kızlar
35. Hafta +9 kg dayım ben
13 kilo aldim ben de. 58im şu an. Bu arada yukarıda yazdıklarına istinaden benim de karnım taş gibi ama kasılma yok, elimi nereye koysam bebeğin bir organı geliyor, büyümüş yeri azalmış gibi. Geçen hafta kasık ağrım vardı geçti. Bu hafta sanki karnımda ağır bir külçe var. Ittiriyor içerden. Aşağıda yukarida diyemiyorum her yerde. Bir taraftan idrar torbama vuruyor bir taraftan mideme ayni zAmanda yanlarıma. Tam olarak napıyor anlamadım. Dönmeye çalışıyor olabilir

İyi geceler hanımlar,

Çok moralim bozuk babama dün covid tanısı kondu Ve dün akşam birlikteydik. insanın sevdiklerine karşı çaresiz kalması çok zor. İnşallah kolaylıkla atlatır babacım
Çok geçmiş olsun babanıza. Bizde geçirmiş olabiliriz eşimle, bir kaç belirti yaşadı o ama ben de olmadı belirti falan. Test de yaptırmadık zaten birbirimizden başkasını gördüğümüz yok evdeyiz hep. Artık daha kolay atlatiliyor grip gibi, canınızı sıkmayın. Hemen geciverir insallah

İyi geceler hanımlar,

Çok moralim bozuk babama dün covid tanısı kondu Ve dün akşam birlikteydik. insanın sevdiklerine karşı çaresiz kalması çok zor. İnşallah kolaylıkla atlatır babacım
Rabbim şifa versin baban için seni ve bebeğini de bu durumdan korusun inş canım bol bol dua et

Rabbim şifa versin baban için seni ve bebeğini de bu durumdan korusun inş canım bol bol dua et

İnşallah kızlar çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…