Çok moralim bozuk babama dün covid tanısı kondu Ve dün akşam birlikteydik. insanın sevdiklerine karşı çaresiz kalması çok zor. İnşallah kolaylıkla atlatır babacım
Çok moralim bozuk babama dün covid tanısı kondu Ve dün akşam birlikteydik. insanın sevdiklerine karşı çaresiz kalması çok zor. İnşallah kolaylıkla atlatır babacım
Canim cok gecmis olsun benim babam kizkardesim ve babamda gecirdi cok sukur atlattilar babamin hicbir kronik hastaligi olmamasina ragmen biraz agir atlatti bazi k8silerde cok hafif atlatiyo insallah seeninkide oyle atlatir sende kendine dikkat et
Siveno ürünleri bebek için değil ama organik o yüzden kullanılıyo diye biliyorum. İnsta’da muhendisinoglu sayfasında öyle yazıyor yanlış hatırlamıyorsam
Benim de proluton u kesti 32de.. Canım riskli imiş ileri haftalarda o ilaç... Dr ile bunu konus bir seninki ne diyecek bakalım...
Vajinal kullanmak daha iyiymiş....
Hatta aklım olsa basından beri bende öyle kullanırdım.
Kızlar buaralar sağlık ocakları yanı aile hekımlıgı hemsırenız sızı aradımı hiç?? Izlem mi ne birsey yapıcakmıs pazartesi bana gel dedi ama anlamadm ne yapacagını
Migde kursak yanmam için nane çayı ıctim bol su ıctim 1 bardak süt ıctim 1 yeşil elma yedim 1 tanede pastil cignedim geçecek inşallah Bacağında ilk kez kramp oldu kemiklerim ağrıyor resmen
Migde kursak yanmam için nane çayı ıctim bol su ıctim 1 bardak süt ıctim 1 yeşil elma yedim 1 tanede pastil cignedim geçecek inşallah Bacağında ilk kez kramp oldu kemiklerim ağrıyor resmen
geçmiş olsun çok. Allah şifa versin. temaslıysanız eğer semptom varsa yapıyorlar test.
ya o kadar alıştıkki artık bu hastalıktan nedense ürkmüyorum. sadece gebeyken olmayayım yeter.tedbirimi alıyorum hijyenime dikkat ediyorum ama yine de nerden geleceği belli olmuyor tabi.
sanki daha önce hiç doğurmamış gibiyim bi uzun kollu çıtçıtlı zıbın ve patikli pantolon veririm bi de kundak tulum yün bere
Gülnihal Bülbül’ün doğal doğum kitabını okudum. Ten tene temasın önemini biliyodum ama bu denli önemli olduğunu bilmiyodum. Kızımda taşipne yani hızlı nefes alıp verme durumu olmuştu. Hemen ememişti. İlk bir saat içinde tentene temas çpk önemliymiş ve şimdi farkediyorumki biz bunu yapmamışız. Doktorla konuşucam ilk saat çok önemli bir durum olmadıkça yanımdan almalarına izin vermiycem gerekirse hastane bile değiştirmeyi düşünüyorum. Kafamda bir sürü soru işareti oluştu.