2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
İyi geceler hanımlar,

Çok moralim bozuk babama dün covid tanısı kondu Ve dün akşam birlikteydik. insanın sevdiklerine karşı çaresiz kalması çok zor. İnşallah kolaylıkla atlatır babacım
Canim cok gecmis olsun benim babam kizkardesim ve babamda gecirdi cok sukur atlattilar babamin hicbir kronik hastaligi olmamasina ragmen biraz agir atlatti bazi k8silerde cok hafif atlatiyo insallah seeninkide oyle atlatir sende kendine dikkat et

Benim de proluton u kesti 32de.. Canım riskli imiş ileri haftalarda o ilaç... Dr ile bunu konus bir seninki ne diyecek bakalım...
Vajinal kullanmak daha iyiymiş....
Hatta aklım olsa basından beri bende öyle kullanırdım.
Prolutan nedır kızlar

Allah yardımcınız olsun..Sorunsuz bi şekilde bebeginize hayırlısıyla vaktiyle kavuşun inşallah.
Rabbim yardımcınız olsunn ınsallahh ıkınız ıcın hangisi uygunsa o olsun bebısınıze saglıkla huzurla kavusun ınsaalahh korkma canım

Kızlar buaralar sağlık ocakları yanı aile hekımlıgı hemsırenız sızı aradımı hiç?? Izlem mi ne birsey yapıcakmıs pazartesi bana gel dedi ama anlamadm ne yapacagını

Migde kursak yanmam için nane çayı ıctim bol su ıctim 1 bardak süt ıctim 1 yeşil elma yedim 1 tanede pastil cignedim geçecek inşallah Bacağında ilk kez kramp oldu kemiklerim ağrıyor resmen

Migde kursak yanmam için nane çayı ıctim bol su ıctim 1 bardak süt ıctim 1 yeşil elma yedim 1 tanede pastil cignedim geçecek inşallah Bacağında ilk kez kramp oldu kemiklerim ağrıyor resmen
Laktozlu ise süt de dokunabilir miden hassassa. Laktozsuz süt al istersen bu dönemde.

Kızlar bir şey sorcam bu çatı muayenesi falan hangi haftadan sonra yapılıyor acaba bi fikriniz var mı ağdamı ona göre tam ayarlamak istiyorum

Bende gebelik şekeri çıkmadı ama ilaç değişikliğinden sonra bi yan etki hissetmeye başladım bende bırakacam bu ilacı çarpıntı yapıyor
canım maden suyu ve muz ye. bende çok uyuşukluk,kasılma ve ağrı olmafığı sürece ilaç almıyorum. 1 maden suyu 1 muz hallediyor

İyi geceler hanımlar,

Çok moralim bozuk babama dün covid tanısı kondu Ve dün akşam birlikteydik. insanın sevdiklerine karşı çaresiz kalması çok zor. İnşallah kolaylıkla atlatır babacım
geçmiş olsun çok. Allah şifa versin. temaslıysanız eğer semptom varsa yapıyorlar test.
ya o kadar alıştıkki artık bu hastalıktan nedense ürkmüyorum. sadece gebeyken olmayayım yeter.tedbirimi alıyorum hijyenime dikkat ediyorum ama yine de nerden geleceği belli olmuyor tabi.

Kızlar dogumda hemşireye vereceginiz ilk bebek kıyafet poşetine neler koydunuz

sanki daha önce hiç doğurmamış gibiyim bi uzun kollu çıtçıtlı zıbın ve patikli pantolon veririm bi de kundak tulum yün bere

Gülnihal Bülbül’ün doğal doğum kitabını okudum. Ten tene temasın önemini biliyodum ama bu denli önemli olduğunu bilmiyodum. Kızımda taşipne yani hızlı nefes alıp verme durumu olmuştu. Hemen ememişti. İlk bir saat içinde tentene temas çpk önemliymiş ve şimdi farkediyorumki biz bunu yapmamışız. Doktorla konuşucam ilk saat çok önemli bir durum olmadıkça yanımdan almalarına izin vermiycem gerekirse hastane bile değiştirmeyi düşünüyorum. Kafamda bir sürü soru işareti oluştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…