yarım kollu alttan çıtçıtlı atlet, hastane çıkışının alt üst takımı, çorap, 1 bez, 1 penye battaniye. ilave bir battaniye daha istiyorlar ameliyathaneye giderken bir de onu.Kızlar dogumda hemşireye vereceginiz ilk bebek kıyafet poşetine neler koydunuz
genelde 36 sonrası ama erken yapnlarda oluyor. doktoruna sor bence kontroldeKızlar bir şey sorcam bu çatı muayenesi falan hangi haftadan sonra yapılıyor acaba bi fikriniz var mı ağdamı ona göre tam ayarlamak istiyorum
bence hepsini koyma o takımın. içindeki tulum ayrı giydirilir. ya tulumu ya alt üst takımı koy derim ben. ayrıca iç zıbına da gerek yok. onun yerine çıtçıtlı atlet tercih et.10 lü hastane çıkışını ve bezini koydum.
Ben onu sonra giydirecegim öncesinde başka şeyler ver sen citcitli atlet alt üst takım şapka eldiven bitane bez penye battaniye cirtli poşete hazırla öylece verirsiniz herşeyi böyle hazırladım benBen isimli hastane cikisi yaptirdim onu hemsireye versem cok mu kirlenir daha sonra foto cektirecektim onunla ya da baya bir hastane cikisim var onlardan mi versem topuk kani denilen sey kucuk bir leke mi birakiyor
Ben santuktan kese yaptirmkstim onlara koyucam bugun utu yapip ne bilim tam takim olsun dedim ama kirlenir diyen cok o zaman vermeyeyim sonradan giydirmeye mecalim olur insallahBen onu sonra giydirecegim öncesinde başka şeyler ver sen citcitli atlet alt üst takım şapka eldiven bitane bez penye battaniye cirtli poşete hazırla öylece verirsiniz herşeyi böyle hazırladım ben
Neyi tam takım olsun dedin tam takım olsa ne olacakki onlara verdin onlar döküp orda içinden seçti giydirdi gerisini tekrar toplayıp veriyor içindeki küçük parçalar kayboluyor hem tulum hem zıbın hem citcitli hem alt üst takımı neden hemşirelere takım olarak vermeyi düşünüyorsun kiBen santuktan kese yaptirmkstim onlara koyucam bugun utu yapip ne bilim tam takim olsun dedim ama kirlenir diyen cok o zaman vermeyeyim sonradan giydirmeye mecalim olur insallah
Benim takimda tulum ic atlet eldiven bere battaniye var baska parcasi yok o sekilde yaptilar isimli olaniNeyi tam takım olsun dedin tam takım olsa ne olacakki onlara verdin onlar döküp orda içinden seçti giydirdi gerisini tekrar toplayıp veriyor içindeki küçük parçalar kayboluyor hem tulum hem zıbın hem citcitli hem alt üst takımı neden hemşirelere takım olarak vermeyi düşünüyorsun ki
Iste onu da sonra giydirirsiniz bebek ilk çıktığında yapış yapış oluyor iyice silinmiş olmuyor önce başka ver giysin sonra değiştirmek gerekecek o zaman sende giyersin güzel pijamalarını bebek de giyer resim çekinirsinizBenim takimda tulum ic atlet eldiven bere battaniye var baska parcasi yok o sekilde yaptilar isimli olani
isimli verme sakın. ilk anda kan sürülüyor veya üzerlerindeki verniks sıvısı bulaşıyor. odaya gelip kendinize gelince değişirsiniz. bizim de var isimli tulumumuz. onu sonra giydireceğim.Ben isimli hastane cikisi yaptirdim onu hemsireye versem cok mu kirlenir daha sonra foto cektirecektim onunla ya da baya bir hastane cikisim var onlardan mi versem topuk kani denilen sey kucuk bir leke mi birakiyor
Gebelik şekerimden dolayı ölçüm yapıyorum düzenli olarak canım ve bu ilacı içtikten sonra aynı şekilde bende de çarpıntı yapmıştı bıraktım o yüzden maden suyu içiyorumHiç ölçmedim şekerimi ama ilacı içtikten yarım saat sonra bi çarpıntı gibi oluyor Önceki ilacım gayet ekşiydi bulamadım onu
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah o da çabuk iyileşenlerden olurİyi geceler hanımlar,
Çok moralim bozuk babama dün covid tanısı konduVe dün akşam birlikteydik. insanın sevdiklerine karşı çaresiz kalması çok zor. İnşallah kolaylıkla atlatır babacım
Genellikle 36. Haftada yapılıyor ama daha erken bakanlar da var canım doktorlar bir sonraki kontrolde bakacağını haber verebiliyor ama unutma ihtimaline karşı sen sorKızlar bir şey sorcam bu çatı muayenesi falan hangi haftadan sonra yapılıyor acaba bi fikriniz var mı ağdamı ona göre tam ayarlamak istiyorum
Bebek tam temizlenmezse kıyafet kirlenebiliyor ıslak olabiliyor o yüzden odaya gelir gelmez kıyafetini değiştirmek gerekebilir canımBen isimli hastane cikisi yaptirdim onu hemsireye versem cok mu kirlenir daha sonra foto cektirecektim onunla ya da baya bir hastane cikisim var onlardan mi versem topuk kani denilen sey kucuk bir leke mi birakiyor
İç zıbın zıbın alt üst eldiven şapka çorap önlük penye battaniye belki isterler diye bi tane bezKızlar dogumda hemşireye vereceginiz ilk bebek kıyafet poşetine neler koydunuz
Zıbının altına da ayrıca pijama gibi bişey giydirmek gerekir mi acaba ? Çıtçıtlı zıbın , pijama , üstüne tulum ya da alt üst takıl gibi ? Bacakları üşür mü ki ? Gerçi battaniyeye sarılacak ama bilemedimyarım kollu alttan çıtçıtlı atlet, hastane çıkışının alt üst takımı, çorap, 1 bez, 1 penye battaniye. ilave bir battaniye daha istiyorlar ameliyathaneye giderken bir de onu.
Günaydın hanımlar bizde göbusun son durumu 35 haftalik
Canım çok geçmiş olsun, hayırlısıyla atlatır inşallah baban.İyi geceler hanımlar,
Çok moralim bozuk babama dün covid tanısı konduVe dün akşam birlikteydik. insanın sevdiklerine karşı çaresiz kalması çok zor. İnşallah kolaylıkla atlatır babacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?