2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar dogumda hemşireye vereceginiz ilk bebek kıyafet poşetine neler koydunuz
yarım kollu alttan çıtçıtlı atlet, hastane çıkışının alt üst takımı, çorap, 1 bez, 1 penye battaniye. ilave bir battaniye daha istiyorlar ameliyathaneye giderken bir de onu.

Ben isimli hastane cikisi yaptirdim onu hemsireye versem cok mu kirlenir daha sonra foto cektirecektim onunla ya da baya bir hastane cikisim var onlardan mi versem topuk kani denilen sey kucuk bir leke mi birakiyor

Ben isimli hastane cikisi yaptirdim onu hemsireye versem cok mu kirlenir daha sonra foto cektirecektim onunla ya da baya bir hastane cikisim var onlardan mi versem topuk kani denilen sey kucuk bir leke mi birakiyor
Ben onu sonra giydirecegim öncesinde başka şeyler ver sen citcitli atlet alt üst takım şapka eldiven bitane bez penye battaniye cirtli poşete hazırla öylece verirsiniz herşeyi böyle hazırladım ben

Ben onu sonra giydirecegim öncesinde başka şeyler ver sen citcitli atlet alt üst takım şapka eldiven bitane bez penye battaniye cirtli poşete hazırla öylece verirsiniz herşeyi böyle hazırladım ben
Ben santuktan kese yaptirmkstim onlara koyucam bugun utu yapip ne bilim tam takim olsun dedim ama kirlenir diyen cok o zaman vermeyeyim sonradan giydirmeye mecalim olur insallah

Ben santuktan kese yaptirmkstim onlara koyucam bugun utu yapip ne bilim tam takim olsun dedim ama kirlenir diyen cok o zaman vermeyeyim sonradan giydirmeye mecalim olur insallah
Neyi tam takım olsun dedin tam takım olsa ne olacakki onlara verdin onlar döküp orda içinden seçti giydirdi gerisini tekrar toplayıp veriyor içindeki küçük parçalar kayboluyor hem tulum hem zıbın hem citcitli hem alt üst takımı neden hemşirelere takım olarak vermeyi düşünüyorsun ki
Boşuna ameliyathaneye girip hemşireler hepsini didiklemesin ne giyilecekse o yaptırdım dediğin kesenin içine onları köy ver üst üste giydirmeyecekler

Benim takimda tulum ic atlet eldiven bere battaniye var baska parcasi yok o sekilde yaptilar isimli olani

Benim takimda tulum ic atlet eldiven bere battaniye var baska parcasi yok o sekilde yaptilar isimli olani
Iste onu da sonra giydirirsiniz bebek ilk çıktığında yapış yapış oluyor iyice silinmiş olmuyor önce başka ver giysin sonra değiştirmek gerekecek o zaman sende giyersin güzel pijamalarını bebek de giyer resim çekinirsiniz

isimli verme sakın. ilk anda kan sürülüyor veya üzerlerindeki verniks sıvısı bulaşıyor. odaya gelip kendinize gelince değişirsiniz. bizim de var isimli tulumumuz. onu sonra giydireceğim.

Hiç ölçmedim şekerimi ama ilacı içtikten yarım saat sonra bi çarpıntı gibi oluyor Önceki ilacım gayet ekşiydi bulamadım onu
Gebelik şekerimden dolayı ölçüm yapıyorum düzenli olarak canım ve bu ilacı içtikten sonra aynı şekilde bende de çarpıntı yapmıştı bıraktım o yüzden maden suyu içiyorum
İyi geceler hanımlar,

Çok moralim bozuk babama dün covid tanısı kondu Ve dün akşam birlikteydik. insanın sevdiklerine karşı çaresiz kalması çok zor. İnşallah kolaylıkla atlatır babacım
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah o da çabuk iyileşenlerden olur
Kızlar bir şey sorcam bu çatı muayenesi falan hangi haftadan sonra yapılıyor acaba bi fikriniz var mı ağdamı ona göre tam ayarlamak istiyorum
Genellikle 36. Haftada yapılıyor ama daha erken bakanlar da var canım doktorlar bir sonraki kontrolde bakacağını haber verebiliyor ama unutma ihtimaline karşı sen sor
Bebek tam temizlenmezse kıyafet kirlenebiliyor ıslak olabiliyor o yüzden odaya gelir gelmez kıyafetini değiştirmek gerekebilir canım

Gnaydin kizlar. Her gun bir adim daha yaklasiyoruz minik asklarimiza.

Dun esimin halasi geldi (akrabalari hic sevmem) cok zor gunler sizi bekliyor ben 4 torun büyüttüm bebekler surekli ağlıyor dedi. Ben de benimki akilli uslu olur inşallah dedim ahsjfjkg sonra anneme anlattım cocuğnu ovenin yüzü kara çıkarmış ama hadi bkalim dedi güldük. Ins minnosum kara cikarmaz

Kızlar ilk doğuma neden çıtçıtlı veriyorsunuz ki? İçinden çıkan zıbın var ya onu niye vermiyorsunuz? Genelde onu istiyor ve giydiriyorlar, tam 1 tk artı mutlaka fazladan bir battaniye daha istedikleri, ben giderken battaniyeyi bohça yapıp öyle almışlardı fazla bişi getirme dediler.

yarım kollu alttan çıtçıtlı atlet, hastane çıkışının alt üst takımı, çorap, 1 bez, 1 penye battaniye. ilave bir battaniye daha istiyorlar ameliyathaneye giderken bir de onu.
Zıbının altına da ayrıca pijama gibi bişey giydirmek gerekir mi acaba ? Çıtçıtlı zıbın , pijama , üstüne tulum ya da alt üst takıl gibi ? Bacakları üşür mü ki ? Gerçi battaniyeye sarılacak ama bilemedim

İyi geceler hanımlar,

Çok moralim bozuk babama dün covid tanısı kondu Ve dün akşam birlikteydik. insanın sevdiklerine karşı çaresiz kalması çok zor. İnşallah kolaylıkla atlatır babacım
Canım çok geçmiş olsun, hayırlısıyla atlatır inşallah baban.

Sende temaslı oluyorsun kendi kendini karantinaya al, herhangi bir belirti hissedersen mutlaka hastaneye git, ben olsam doktorumu da bilgilendirirdim, o da ona göre kontrollerini planlar ve Allah korusun aksi bi durum olursa ona göre hareket eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…