- 16 Mart 2011
- 265
- 575
- 303
Ben de geçen gece yatarak rahat edemedim iki yastıkla oturur pozisyonda uyudum 2-den 7’ye kadar. Az kaldı inşallah geçicek bu rahatsızlıklarKızlar otururken sürekli karnım taş gibi oluyor sizdede böyle mi ☹
Biz de önden gidiyoruz doktorun dediğine göre ama belli olmaz son haftalarda belki duraklarlar hayırlı sağlıklı gelsinler de önemli olan oGunaydin dun kontrole gittim 35+1im ve bebegimin kafasi 4 hafta ondeymis normal olmaz buyuk ihtimal dedi kilosu 2800 boyle bir dueumla karsilasan var mi biraz korktum
Günaydın.Ya bugün bende hic yatamadım canım cok acıdi.Cocugun bir taraflarınimi ezdim acaba.sagdada soldada kasıklarım acıdı.kalkarkende cok acidı yatarkende.yuruyunce geciyoŕ.biraz oturarak uyuyordum geceleri ama sola yatmaktan kalcam aciyor diye.şimdi tamamen oturarak uyıcam sanirim.yatınca canım cok aciyor çünkü.benimde cuma kontrolüm ne durumdayız cok merak ediyorum.sende güzel haberlerle gel insallahyarın kontrolüm var. bugün sağ kasığımı başıyla sol boşluğumu ayaklarıyla mahvetti resmensanırım yan duruyor. yarın sorucam doktora
yok daha kesinleşmedi. bugün kontrolüm var.Kaç günün kaldı canım günün kesinlestimi
benim yatmamda sorun yok yafıp uyuyorum bir şekilde şimdilik amaGünaydın.Ya bugün bende hic yatamadım canım cok acıdi.Cocugun bir taraflarınimi ezdim acaba.sagdada soldada kasıklarım acıdı.kalkarkende cok acidı yatarkende.yuruyunce geciyoŕ.biraz oturarak uyuyordum geceleri ama sola yatmaktan kalcam aciyor diye.şimdi tamamen oturarak uyıcam sanirim.yatınca canım cok aciyor çünkü.benimde cuma kontrolüm ne durumdayız cok merak ediyorum.sende güzel haberlerle gel insallah
Alp degerım 233 cıktı cok yuksek karaciğer enzimlerinde sıkıntı var sanırımCanim tansiyon gün içinde ölctugunde kaç geliyor? Idrarda kacak olmaması güzel. Tansiyonun hep yüksek olursa belki doktorun her hafta idrar testi isteyebilir.
Geçmiş olsun canım umarım ciddi bi şey değildirGünaydın kızlar sonuçlarım açıklandı . İdrarda protein yok. Ama karaciğer enzimim ALP 233 cıkmıs.zaten ıkı aydır sağ gogus altım cok agrıyordu ama ben bebek sıkıstırıyor zannedıyordum . Karaciğerimde sıkıntı var sanırım. Simdi netten okudum gebelk sarılıgı diye birşey varmıs o mu acaba bılmıyorum doktoruma gonderdım sonucları daha görmedi dahıleycıye gitmem lazım sanırım nedeni nedir
Ya benim de sağ göğüs altımda ağrı oluyor bu karaciğer ağrısı mi baş ağrısı da yaşıyorumGünaydın kızlar sonuçlarım açıklandı . İdrarda protein yok. Ama karaciğer enzimim ALP 233 cıkmıs.zaten ıkı aydır sağ gogus altım cok agrıyordu ama ben bebek sıkıstırıyor zannedıyordum . Karaciğerimde sıkıntı var sanırım. Simdi netten okudum gebelk sarılıgı diye birşey varmıs o mu acaba bılmıyorum doktoruma gonderdım sonucları daha görmedi dahıleycıye gitmem lazım sanırım nedeni nedir
Günaydın kızlar sonuçlarım açıklandı . İdrarda protein yok. Ama karaciğer enzimim ALP 233 cıkmıs.zaten ıkı aydır sağ gogus altım cok agrıyordu ama ben bebek sıkıstırıyor zannedıyordum . Karaciğerimde sıkıntı var sanırım. Simdi netten okudum gebelk sarılıgı diye birşey varmıs o mu acaba bılmıyorum doktoruma gonderdım sonucları daha görmedi dahıleycıye gitmem lazım sanırım nedeni nedir
Biber yedim ondan oldu canım biber kötü ediyor da canım cekti iste cektim cezasiniYemekleri çok az yağ ve salça kullanmaya çalış baharat hiç atma bu şekil olunca bir kaç gündür iyiyim
Canım benimde aynı 33+1 de 2600 kafasi 3bucuk hafta önde ama doğum şekliyle ilgili sorun olmaz son haftalarda durabiliyor yakalıyor haftasını telaslanma dedi doktorumGunaydin dun kontrole gittim 35+1im ve bebegimin kafasi 4 hafta ondeymis normal olmaz buyuk ihtimal dedi kilosu 2800 boyle bir dueumla karsilasan var mi biraz korktum
Wendy canım sen sağlıkçı miydin
Evet canım, hayırdır?Wendy canım sen sağlıkçı miydin
Arkadaşlardan biri yazmış ki göğsümun altı sağ taraf da ağrı oluyor o ağrı bende de hep oluyor birde baş ağrım oluyor migrenim var ona yoruyorum karaciğerle ilgili olabilir mi ki bebeklerin popo kısmı buraya denk geliyor ondan ağrı gerilme yapıyor diyorduk grupta da yazışmıştık yoksa gebelik zehirlenmesimi yani daha ciddi belirtiler olmaz mi öyle olsaEvet canım, hayırdır?
Arkadaşlardan biri yazmış ki göğsümun altı sağ taraf da ağrı oluyor o ağrı bende de hep oluyor birde baş ağrım oluyor migrenim var ona yoruyorum karaciğerle ilgili olabilir mi ki bebeklerin popo kısmı buraya denk geliyor ondan ağrı gerilme yapıyor diyorduk grupta da yazışmıştık yoksa gebelik zehirlenmesimi yani daha ciddi belirtiler olmaz mi öyle olsa
gebelik zehirlenmesine yüksek tansiyon eşlik eder. enzimleri bilemiyorum bende bir fikrim yokArkadaşlardan biri yazmış ki göğsümun altı sağ taraf da ağrı oluyor o ağrı bende de hep oluyor birde baş ağrım oluyor migrenim var ona yoruyorum karaciğerle ilgili olabilir mi ki bebeklerin popo kısmı buraya denk geliyor ondan ağrı gerilme yapıyor diyorduk grupta da yazışmıştık yoksa gebelik zehirlenmesimi yani daha ciddi belirtiler olmaz mi öyle olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?