Bende öyle hissediyorum karnim öyle çok gergin değil bu günlerde sanki son aya girmiş biri olarak biraz daha büyük olmalı gibiydiBenim göbeğim de küçük kuzum bebek de küçük :/
Sen toplamda 4.5 kg mi aldin ve bebek 2.7 kg öyle mi ay maşallah ya ne güzel ben kendimi bile az almış sayıyorum 9 kilo aldimBencede tombalak diyor doktorum ben toplamda 4.5 kilo olmuşum sonunda karnım küçük dikkatli bakımca anlaşılıyor. Sağlıklı olsunlarda canım kilo önemli değil ben aldıklarım olmıycak diye korkuyorum
Teşekkür ederim çapada yapıldı negatif çıktı zaten ama iğne vurulma haftasını baya bir geçtiğim için doğumdan sonra vurulacak dendi çapada
Gozunaydin canim insallah bidakine zamaninda bebise kavusmak icin gidersinTaburcu oldum kızlarrrrrr. Hayatımda ilk defa hastanede yattım. Çıkınca ağladım vallaAllah bi daha yaşatmasın inşAllah
Benimki de 4 haftada bir çağırıyor. 32de gittim, 36da gideceğim.Kızlar selam 34+5 haftalık hamileyim doktor en son gittiğimde 18 eylülde bir ay sonra gel dedi sizce normal mi grupta herkes daha sık gidiyor
Evet canım 3 -3.5 kilo arası gidiyordum son günlerde biraz yedim 1 kilo almışım. Normalde çok hızlı kilo alan bir bunyem vardı ama hamilelikte farklı oldu.Seninde gayet ideal ben 12 kilo sınır koymuştumSen toplamda 4.5 kg mi aldin ve bebek 2.7 kg öyle mi ay maşallah ya ne güzel ben kendimi bile az almış sayıyorum 9 kilo aldim
Ben 2 haftada bir 2-3 kilo alıyorum +18 kilodayımEvet canım 3 -3.5 kilo arası gidiyordum son günlerde biraz yedim 1 kilo almışım. Normalde çok hızlı kilo alan bir bunyem vardı ama hamilelikte farklı oldu.Seninde gayet ideal ben 12 kilo sınır koymuştum
Çok oturunca ve yürüyünce oluyorKızlar otururken sürekli karnım taş gibi oluyor sizdede böyle mi
Canim ben şu an 34. Haftanın içindeyim makat pozisyonunda. Ilk kızımda makat pozisyonundaydı ,sezeryan olacaktı zaten o doğumda önceden belliydi ve öyle oldu.Benim gibi bebeği makat pozisyonunda olan var mı? Ya da daha önceki doğumlarinda makat pozisyonunda olduğu için sezeryan olan?
Canim tansiyon gün içinde ölctugunde kaç geliyor? Idrarda kacak olmaması güzel. Tansiyonun hep yüksek olursa belki doktorun her hafta idrar testi isteyebilir.Benim tansıyon yüksek ama ıdrarda kaçak yok dedi doktor. Her hafta ıdrar testi mi yaptırayım
Canim pozisyon tansiyonla alakalı değildir.Baktım google danbas asagı olmyan ayaktan geliş . Tansiyon oldugu ıcın mı oyle oldu benımde tansıyonum var
Sticker kalitedi nasil bende aliyim diorum ama kararsz kaldmKızlar bende park beşiği kurdum...kitapligi bu hafta gelecek..oyuncak ve kitaplarını da dizeceğim,bitti isim.oda yapmadim,yatağımin yanında
Trendyoldan aldim canim çok kaliteli cıktı,biz begendikSticker kalitedi nasil bende aliyim diorum ama kararsz kaldm
Bi arastirayim bakim canimAcaba işe yarar mıözellikle gecelik çok kırışıyor
Aynisinn mavisni beğendim bende.. Ama bi yandn da figurlu seyler yapmayin odalarina korkarlarsa uyumaz diolar kafam karisti vallahiTrendyoldan aldim canim çok kaliteli cıktı,biz begendik
Uyy yerim yatağını ya artık insan doğsalar da sevsek diyoKızlar bende park beşiği kurdum...kitapligi bu hafta gelecek..oyuncak ve kitaplarını da dizeceğim,bitti isim.oda yapmadim,yatağımin yanında
güle güle yatsın. ben de park yatağında yatıracağım yanımda. 1 oda fazlamız var şu an giyinme odası olarak kullanıyoruz. yaşını geçince oda yaapcağım bende.Kızlar bende park beşiği kurdum...kitapligi bu hafta gelecek..oyuncak ve kitaplarını da dizeceğim,bitti isim.oda yapmadim,yatağımin yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?