2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bugun biraz adet ağrisi gibi ağrım var hafif korkuyom. Yarin da cok sevdiğm bi arkadaşımın ablasi doğum yapcak onun yanına gitti cok heycanli

Sen toplamda 4.5 kg mi aldin ve bebek 2.7 kg öyle mi ay maşallah ya ne güzel ben kendimi bile az almış sayıyorum 9 kilo aldim

Teşekkür ederim çapada yapıldı negatif çıktı zaten ama iğne vurulma haftasını baya bir geçtiğim için doğumdan sonra vurulacak dendi çapada
Taburcu oldum kızlarrrrrr. Hayatımda ilk defa hastanede yattım. Çıkınca ağladım valla Allah bi daha yaşatmasın inşAllah
Gozunaydin canim insallah bidakine zamaninda bebise kavusmak icin gidersin

Kizlar bende cok yorgunum hele bu aralar bacagimin en ust kismina bi agri giriyo yuruyemiyorum esim yardim ediyo sagolsun evi supurgeye verirken dinlene dinlene yapiyorum cok agirlastim ise gitseydim yapamazdim heralde sag tarafimi hic soylemiyorum ayaga kalkinca Rabbim hayirlisiyla dogurmayi nasip etsin ondan sonrada uykusuz geceleri konusacagiz insallah akilli bebekler olsun ben diger cocuklarimda cok cektim oturup birlikte agliyoduk

Sen toplamda 4.5 kg mi aldin ve bebek 2.7 kg öyle mi ay maşallah ya ne güzel ben kendimi bile az almış sayıyorum 9 kilo aldim
Evet canım 3 -3.5 kilo arası gidiyordum son günlerde biraz yedim 1 kilo almışım. Normalde çok hızlı kilo alan bir bunyem vardı ama hamilelikte farklı oldu.Seninde gayet ideal ben 12 kilo sınır koymuştum

Benim gibi bebeği makat pozisyonunda olan var mı? Ya da daha önceki doğumlarinda makat pozisyonunda olduğu için sezeryan olan?
Canim ben şu an 34. Haftanın içindeyim makat pozisyonunda. Ilk kızımda makat pozisyonundaydı ,sezeryan olacaktı zaten o doğumda önceden belliydi ve öyle oldu.

Benim tansıyon yüksek ama ıdrarda kaçak yok dedi doktor. Her hafta ıdrar testi mi yaptırayım
Canim tansiyon gün içinde ölctugunde kaç geliyor? Idrarda kacak olmaması güzel. Tansiyonun hep yüksek olursa belki doktorun her hafta idrar testi isteyebilir.

Kızlar bende park beşiği kurdum...kitapligi bu hafta gelecek..oyuncak ve kitaplarını da dizeceğim,bitti isim.oda yapmadim,yatağımin yanında
Sticker kalitedi nasil bende aliyim diorum ama kararsz kaldm

Aynisinn mavisni beğendim bende.. Ama bi yandn da figurlu seyler yapmayin odalarina korkarlarsa uyumaz diolar kafam karisti vallahi
Vala ben çok araştırdım, hatta ayı seçmemın bile sebebi var ,meltem günerin sırlar bohçası kitabını okudum orda yazılanlardan yola çıkarak düşündüm.

Eklentiler

• 20201006_234050.webp
    66,4 KB · Görüntüleme: 45
  • 20201006_233958.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar bende park beşiği kurdum...kitapligi bu hafta gelecek..oyuncak ve kitaplarını da dizeceğim,bitti isim.oda yapmadim,yatağımin yanında
güle güle yatsın. ben de park yatağında yatıracağım yanımda. 1 oda fazlamız var şu an giyinme odası olarak kullanıyoruz. yaşını geçince oda yaapcağım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…