Gunaydin dun kontrole gittim 35+1im ve bebegimin kafasi 4 hafta ondeymis normal olmaz buyuk ihtimal dedi kilosu 2800 boyle bir dueumla karsilasan var mi biraz korktum
Günaydın kızlar sonuçlarım açıklandı . İdrarda protein yok. Ama karaciğer enzimim ALP 233 cıkmıs.zaten ıkı aydır sağ gogus altım cok agrıyordu ama ben bebek sıkıstırıyor zannedıyordum . Karaciğerimde sıkıntı var sanırım. Simdi netten okudum gebelk sarılıgı diye birşey varmıs o mu acaba bılmıyorum doktoruma gonderdım sonucları daha görmedi dahıleycıye gitmem lazım sanırım nedeni nedir
Hiç duymadım daha önceGünaydın kızlar sonuçlarım açıklandı . İdrarda protein yok. Ama karaciğer enzimim ALP 233 cıkmıs.zaten ıkı aydır sağ gogus altım cok agrıyordu ama ben bebek sıkıstırıyor zannedıyordum . Karaciğerimde sıkıntı var sanırım. Simdi netten okudum gebelk sarılıgı diye birşey varmıs o mu acaba bılmıyorum doktoruma gonderdım sonucları daha görmedi dahıleycıye gitmem lazım sanırım nedeni nedir
Benimkinin kafasıda 2 hafta önde gidiyor. Ama doktor hiç sezeryan lafı etmedi normal diyorCanım benimde aynı 33+1 de 2600 kafasi 3bucuk hafta önde ama doğum şekliyle ilgili sorun olmaz son haftalarda durabiliyor yakalıyor haftasını telaslanma dedi doktorum
Canım geçmiş olsun ama doktorunla konuşmadan evham yapma bence nette her yazan doğru değil. Doktorun yönlendirecektir seni bi sıkıntı görürseGünaydın kızlar sonuçlarım açıklandı . İdrarda protein yok. Ama karaciğer enzimim ALP 233 cıkmıs.zaten ıkı aydır sağ gogus altım cok agrıyordu ama ben bebek sıkıstırıyor zannedıyordum . Karaciğerimde sıkıntı var sanırım. Simdi netten okudum gebelk sarılıgı diye birşey varmıs o mu acaba bılmıyorum doktoruma gonderdım sonucları daha görmedi dahıleycıye gitmem lazım sanırım nedeni nedir
Kızlar bu reflü yatağını makinaya attınız mı benim baby nest reflü yatağı duruyor daha yıkamadım
Merhabalar 35+0 ım dün kontrolüm vardı bebeğimin kilosu 2400 çıktı doktorum gelişimi 1 hafta 10 gün geri dediprotein ağırlıklı beslen dedi 1 Kasım sezaryen günü verdi . Hızlı kilo alması için neler yemem lazım bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Selam kizlar . Adet sancısı gibi sancı çektim gece uyuyamadım bel agrisida cabasi . Bu aralar suyu çok içiyorum acaba ondan mı oldu ağrı anlamadım .bide wc gitmeyi unutuyorumkızım çok hareketli artık tekmelemesi canımı yakıyor . Bazen sanki elinden oyuncağını almışım gibi art artda vuruyor karın sertlesmeleri herkeste artmış galiba bende de arttı . Toplanıp kalıyor . Bebisler yolda galiba kim doğuracak bu ay ilk merak ediyorum
genelde o yazan guncen once doğuyorlar 38 39 da ama belli de olmaz tabii ya ben de kendi doğum gunume gelsin cok istiyorum tabi hayırlısıysa. ama napim cogzel olmaz mı :) kayınvalidemle gorumcemin aynı hep beraber kutluyoz onlara cok sasırmstm simdi bizim de boyle bi ihtimalimz oldu :)Benim 2 kasım ama vaktinde mi gelir acaba ben de çok merak ediyorum. Babasına kalsa bi hafta geç gelsin benimle doğum günü aynı olsunince hesaplara girdi
Canım bas agrısı da varsa hemen git saglık ocagında ıdrar testı ve karaciğer enzımlerine baktır. Sağ gogus altında karaciğer varmıs bende cocuk sıkıstırıyo zannedıyordumYa benim de sağ göğüs altımda ağrı oluyor bu karaciğer ağrısı mi baş ağrısı da yaşıyorum
Aynen canım ama doktorum cok yavastan alıylr umursamıyor gibi hareketleri . Kuzenım dktor ona soyledım gebelık sarılıgı olabılır gecıktırme dedi anlamadım bu ısten bişi ıns bırsey yoktur
Canım muz ve kaşar peyniri bebekte kilo aldırıyor diyorlar bılmıyorum ama ceviz ye avakado ye saglıklı seyler yemeğe gayret et ınsallah toparlanır ama zaten dogunca sen onu guzelce beslersın bırşeyi kalmaz ınsMerhabalar 35+0 ım dün kontrolüm vardı bebeğimin kilosu 2400 çıktı doktorum gelişimi 1 hafta 10 gün geri dediprotein ağırlıklı beslen dedi 1 Kasım sezaryen günü verdi . Hızlı kilo alması için neler yemem lazım bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Bu haftalarda normal ozaman bende aynı şeyleri yaşıyorum yatarken kasıklarım acıyor.geceleride cok hareketli artıkSelam kizlar . Adet sancısı gibi sancı çektim gece uyuyamadım bel agrisida cabasi . Bu aralar suyu çok içiyorum acaba ondan mı oldu ağrı anlamadım .bide wc gitmeyi unutuyorumkızım çok hareketli artık tekmelemesi canımı yakıyor . Bazen sanki elinden oyuncağını almışım gibi art artda vuruyor karın sertlesmeleri herkeste artmış galiba bende de arttı . Toplanıp kalıyor . Bebisler yolda galiba kim doğuracak bu ay ilk merak ediyorum
Kızlar bu reflü yatağını makinaya attınız mı benim baby nest reflü yatağı duruyor daha yıkamadım
Son ana bırakma bence. Evdeki tozdan ne olacak. Zaten bagisikligi için çok hassas yetiştirmemek lazım diye düşünüyorum. Köy çocukları kıpkırmızı yanaklı oluyor tozun kırın içindeBen yikicam da babynest seklinde benkm reflu yataği çıkaramadım sungerini icinden pof. Bir de babinest hediye gelmişti duz o kalin bi sunger yok knu oyle atcam makinaya narine. Sadece biraz yaklaşsin doğum diye bekliyorum hic koycak yerim yok onlari tekrar toz olurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?