- 8 Temmuz 2013
- 1.158
- 1.043
- 133
Aynen bende öyle bi sağda bi solda daha çok vajina üstünde bugün ilk defa midemin altında hissettimKızlar bebeğinizin hıçkırıklarını karnınızın en çok hangi kısmında hissediyorsunuz benim bebiş sürekli pozisyon değiştiriyor sanki her seferinde farklı bir yerde hissediyorum
Merhaba canım sen son adet tarihine göre haftana bakıcaksın. Diğer yazan ölçümler genel ortalamaya göre alınıyor meselq baş çevresini ölçüyor 33 hafra cıkar karnını ölçer 33+5 cıkar vsKizlar bana akil verin kafam karisti yaagecen carsamba kontrolum.vardi 33+2 idi 2053 gram di bugun tekrar kontrolum vardi 33+0 yaziyordu 2183 gram di.kilosu gecen hafta az demisti haftasina .bu hafta iyi dedi gelisimi.bende hocam gecen hafta ultrason kagidinda 33+2 iken simdi 33+0 dedim ama farkli yerlerin ölcumu dedi takilma gelisimi iyi dedi simdi kac haftalikim kafam karisti benim ya
Canim tup bebek olunca nasil hesaplicam 3 martta transfer olunduMerhaba canım sen son adet tarihine göre haftana bakıcaksın. Diğer yazan ölçümler genel ortalamaya göre alınıyor meselq baş çevresini ölçüyor 33 hafra cıkar karnını ölçer 33+5 cıkar vs
Sen sat e göre haftanı takip et
30 derecede herhangi bişi olmadı demi canımBaby nestin fermuarlı yerinden süngerini alıp yukadım 30 derecede ama sonradan farkettimki sadece elde yıkanmalı diyomuş. Bi problem olmadı süngeri de elde yıkadım şekil bozulmasın diye. Reflü yatağı almadım.
Evet normal galiba . Ben bazen alttan çıkacak sanıyorumBu haftalarda normal ozaman bende aynı şeyleri yaşıyorum yatarken kasıklarım acıyor.geceleride cok hareketli artık
Sunger yıkanıyor muBaby nestin fermuarlı yerinden süngerini alıp yukadım 30 derecede ama sonradan farkettimki sadece elde yıkanmalı diyomuş. Bi problem olmadı süngeri de elde yıkadım şekil bozulmasın diye. Reflü yatağı almadım.
Bende daha yıkamadım benim babynest süngeri biraz kalın duruyor makineye atacam ama bozulmasından çekindimBen yikicam da babynest seklinde benkm reflu yataği çıkaramadım sungerini icinden pof. Bir de babinest hediye gelmişti duz o kalin bi sunger yok knu oyle atcam makinaya narine. Sadece biraz yaklaşsin doğum diye bekliyorum hic koycak yerim yok onlari tekrar toz olurlar.
Kaç derecede yıkadın canımBenimki fermuarliydi komple cikardim sunger haric makineye attim yikadim canim baby nest inde ortasi sungerdi onu cikardim fermuarindan kenarlarida elyaf gibi bisey sanirim orasi acilmiyordu makineye o sekilde attim birsey de olmadi
Cikabiliyorsa cikar.ben çıkarsam takamicam gibi yastik kılıfı gibi yapmışlar fermuarlı değil uğrasasim gelmedi ama çıkmazsa da oyle aticam hassas programda bisi olmaz ins.Bende daha yıkamadım benim babynest süngeri biraz kalın duruyor makineye atacam ama bozulmasından çekindim
Masallah kilosunaKızlar kontrolden çıktım.
36+0 ım ama bebeğin kilosu 3100 ve başı da büyük çıkıyor. İri bebek dedi doktor. Çatı muayenesi yaptı açılmam yok ama sancım çıktı nst de. Haftaya tekrar çağırdı sanırım sezeryana dönecek benim doğum.
Canım benimde bir ay önce 12 gün geri çıkmıştı daha sonra beslenmeme çok dikkat ettim şimdi bir hafta geriden geliyor 2 haftada bir gidiyorum sürekli artıyor kilosu çok şükür.doktor sıkıntı değil dedi herşey normalmiş. 2 gün önce kontrole gittim 34+5 te 2300 gr benim bebeğimde.Kızlar lütfen yardımcı olun benim durumum da olan var mı? Bebk 34 haftalık ama 32 haftalık çıkıyor gelişimi haftaya yine çağırdı kontröle. Boyu iyi ama kilosu 2.100 grm korktum çok üzüldüm bir sorun olır mu ki acaba
internete tüp bebek genelik hesaplama yazarsan ordan belli olur. usg de doktor giriyor aslında o bilgiyi. gözüne çarpmadı mı hiç. ben 25şubatta transfer oldum. 2 şubat sat.Kizlar bana akil verin kafam karisti yaagecen carsamba kontrolum.vardi 33+2 idi 2053 gram di bugun tekrar kontrolum vardi 33+0 yaziyordu 2183 gram di.kilosu gecen hafta az demisti haftasina .bu hafta iyi dedi gelisimi.bende hocam gecen hafta ultrason kagidinda 33+2 iken simdi 33+0 dedim ama farkli yerlerin ölcumu dedi takilma gelisimi iyi dedi simdi kac haftalikim kafam karisti benim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?