2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar bebeğinizin hıçkırıklarını karnınızın en çok hangi kısmında hissediyorsunuz benim bebiş sürekli pozisyon değiştiriyor sanki her seferinde farklı bir yerde hissediyorum

Kızlar bebeğinizin hıçkırıklarını karnınızın en çok hangi kısmında hissediyorsunuz benim bebiş sürekli pozisyon değiştiriyor sanki her seferinde farklı bir yerde hissediyorum
Aynen bende öyle bi sağda bi solda daha çok vajina üstünde bugün ilk defa midemin altında hissettim

Kizlar bana akil verin kafam karisti yaagecen carsamba kontrolum.vardi 33+2 idi 2053 gram di bugun tekrar kontrolum vardi 33+0 yaziyordu 2183 gram di.kilosu gecen hafta az demisti haftasina .bu hafta iyi dedi gelisimi.bende hocam gecen hafta ultrason kagidinda 33+2 iken simdi 33+0 dedim ama farkli yerlerin ölcumu dedi takilma gelisimi iyi dedi simdi kac haftalikim kafam karisti benim ya

Merhaba canım sen son adet tarihine göre haftana bakıcaksın. Diğer yazan ölçümler genel ortalamaya göre alınıyor meselq baş çevresini ölçüyor 33 hafra cıkar karnını ölçer 33+5 cıkar vs
Sen sat e göre haftanı takip et

Kızlar lütfen yardımcı olun benim durumum da olan var mı? Bebk 34 haftalık ama 32 haftalık çıkıyor gelişimi haftaya yine çağırdı kontröle. Boyu iyi ama kilosu 2.100 grm korktum çok üzüldüm bir sorun olır mu ki acaba

Selam kizlar sabahtan beri bebek kasiliyo durumda haftasi benden ilerde olanlar bu sekildemi devam ediyorsunuz sanci hissetmiyorum sizde boylemisiniz yeri cok daraldi galiba

Canim tup bebek olunca nasil hesaplicam 3 martta transfer olundu

30 derecede herhangi bişi olmadı demi canım

Bu haftalarda normal ozaman bende aynı şeyleri yaşıyorum yatarken kasıklarım acıyor.geceleride cok hareketli artık
Evet normal galiba . Ben bazen alttan çıkacak sanıyorum oksururken felan şıp bebiş babasının kollarında

Sunger yıkanıyor mu su çok çekmedi mi kurutmasi nasıl

Kizlar belki cok konuşuldu ama simdi doğduktan ve eve geldikten sonra gece yatarken pijamanın ustune uyku tulumu olarak ne aldiniz aldiğniz ürünün linkini atar msnz? 0 3 ay için ne alsam bilemedim.

Bende daha yıkamadım benim babynest süngeri biraz kalın duruyor makineye atacam ama bozulmasından çekindim

Benimki fermuarliydi komple cikardim sunger haric makineye attim yikadim canim baby nest inde ortasi sungerdi onu cikardim fermuarindan kenarlarida elyaf gibi bisey sanirim orasi acilmiyordu makineye o sekilde attim birsey de olmadi
Kaç derecede yıkadın canım

Bende daha yıkamadım benim babynest süngeri biraz kalın duruyor makineye atacam ama bozulmasından çekindim
Cikabiliyorsa cikar.ben çıkarsam takamicam gibi yastik kılıfı gibi yapmışlar fermuarlı değil uğrasasim gelmedi ama çıkmazsa da oyle aticam hassas programda bisi olmaz ins.

Masallah kilosuna

Bayanlar uçuk çıkaran var mı dudakta bayadır vitaminleri içmiyordum bağışıklığım düştü herhalde hafif boğaz ağrısı ve halsizlik de yaptı

Canım benimde bir ay önce 12 gün geri çıkmıştı daha sonra beslenmeme çok dikkat ettim şimdi bir hafta geriden geliyor 2 haftada bir gidiyorum sürekli artıyor kilosu çok şükür.doktor sıkıntı değil dedi herşey normalmiş. 2 gün önce kontrole gittim 34+5 te 2300 gr benim bebeğimde.

internete tüp bebek genelik hesaplama yazarsan ordan belli olur. usg de doktor giriyor aslında o bilgiyi. gözüne çarpmadı mı hiç. ben 25şubatta transfer oldum. 2 şubat sat.

kızlar ben yıkadım babynesti direk attım 30derexede 600devir sıkma yaptırdım. hiç birşey olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…