2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
internete tüp bebek genelik hesaplama yazarsan ordan belli olur. usg de doktor giriyor aslında o bilgiyi. gözüne çarpmadı mı hiç. ben 25şubatta transfer oldum. 2 şubat sat.
Canim son adet 7 subat tarnsfer 3 mart .bi bakayim yine

Bayanlar uçuk çıkaran var mı dudakta bayadır vitaminleri içmiyordum bağışıklığım düştü herhalde hafif boğaz ağrısı ve halsizlik de yaptı
Bende uçuk çıkmadı şuana kadar. Grip olabilir.
Selam kizlar sabahtan beri bebek kasiliyo durumda haftasi benden ilerde olanlar bu sekildemi devam ediyorsunuz sanci hissetmiyorum sizde boylemisiniz yeri cok daraldi galiba
Benimde kasılmalarım çok oluyor karnım taş gibi oluyor sürekli. Nst de sancım çıktı hatta. Su iç ve biraz yürü eğer geçmezse doktora git.

Selam kizlar sabahtan beri bebek kasiliyo durumda haftasi benden ilerde olanlar bu sekildemi devam ediyorsunuz sanci hissetmiyorum sizde boylemisiniz yeri cok daraldi galiba
Karında gerilme sertleşme gibi şeyler oluyor canım ama sürekli değil bendeki en fazla 5 dk falan oluyor sonra dinlenince geçiyor artık yerleri daralıyor eskisi gibi rahat hareket edemediklerinden oluyordur

Sorun olduğunu sanmıyorum canım her bebek aynı olmuyor birde ultrason ölçümleri sapabiliyor

Sorun olduğunu sanmıyorum canım her bebek aynı olmuyor birde ultrason ölçümleri sapabiliyor
Bir hafta sonra yine gdcm benim ilk çocuguöun gelişimi çok iyi mesela yaşıtlarına göre çok büyük görünüyor anlamadım umarım kötü bişey yoktur. Çok morelim bozuldu var mı arkadaşlar benim durumumu yaşayan

Kizlar belki cok konuşuldu ama simdi doğduktan ve eve geldikten sonra gece yatarken pijamanın ustune uyku tulumu olarak ne aldiniz aldiğniz ürünün linkini atar msnz? 0 3 ay için ne alsam bilemedim.
Bebisler minnacik olacak dönemeyecekleri içinde üzerlerini açamazlar bu nedenle battaniyeye sarmak yeterli olur diye düsünüyorum uyku tulum bir dahaki kış iyi olacak

Geri değil ki ben cuma 35 haftam dolmuş olarak doktora gideceğim ve 2400 bile beklemiyorum karnım kucuk bebeğim hareketli ama çok iri hissetmiyorum bir de daha önce de demistim 2500 g doğan bir bebek bile normal kabul edilirken daha 3 haftan var senin o zamana kilosu artacak neden böyle yapıyor bi dr lar
Ben kabak çekirdeği muz yumurta süt ceviz kuru üzüm çok güzel kilo yapiyor diye biliyorum canim

Canım bas agrısı da varsa hemen git saglık ocagında ıdrar testı ve karaciğer enzımlerine baktır. Sağ gogus altında karaciğer varmıs bende cocuk sıkıstırıyo zannedıyordum
Ya aslında genel olarak iyi gibiyim ama o ağrı hep oldu cuma günü dr a gidicem doğum öncesi son tahlillerin yapılacak dedi dr um o zaman o tahlillerime de baktırırım artık migrenim var baş ağrımi ona yoruyordum hep ağrımıyor bi kaç kere tuttu kaburgamın ordada yanma gibi bir ağrı var

Dr iyi dediyse hiç takılma stres daha çok etkiler senide bebegide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…