Canim son adet 7 subat tarnsfer 3 mart .bi bakayim yineinternete tüp bebek genelik hesaplama yazarsan ordan belli olur. usg de doktor giriyor aslında o bilgiyi. gözüne çarpmadı mı hiç. ben 25şubatta transfer oldum. 2 şubat sat.
Sunger yıkanıyor musu çok çekmedi mi kurutmasi nasıl
Bende uçuk çıkmadı şuana kadar. Grip olabilir.Bayanlar uçuk çıkaran var mı dudakta bayadır vitaminleri içmiyordum bağışıklığım düştü herhalde hafif boğaz ağrısı ve halsizlik de yaptı
Benimde kasılmalarım çok oluyor karnım taş gibi oluyor sürekli. Nst de sancım çıktı hatta. Su iç ve biraz yürü eğer geçmezse doktora git.Selam kizlar sabahtan beri bebek kasiliyo durumda haftasi benden ilerde olanlar bu sekildemi devam ediyorsunuz sanci hissetmiyorum sizde boylemisiniz yeri cok daraldi galiba
Karında gerilme sertleşme gibi şeyler oluyor canım ama sürekli değil bendeki en fazla 5 dk falan oluyor sonra dinlenince geçiyor artık yerleri daralıyor eskisi gibi rahat hareket edemediklerinden oluyordurSelam kizlar sabahtan beri bebek kasiliyo durumda haftasi benden ilerde olanlar bu sekildemi devam ediyorsunuz sanci hissetmiyorum sizde boylemisiniz yeri cok daraldi galiba
Sorun olduğunu sanmıyorum canım her bebek aynı olmuyor birde ultrason ölçümleri sapabiliyorKızlar lütfen yardımcı olun benim durumum da olan var mı? Bebk 34 haftalık ama 32 haftalık çıkıyor gelişimi haftaya yine çağırdı kontröle. Boyu iyi ama kilosu 2.100 grm korktum çok üzüldüm bir sorun olır mu ki acaba
Transferden 14 gün öncesini sat sayarsınCanim son adet 7 subat tarnsfer 3 mart .bi bakayim yine
Bir hafta sonra yine gdcm benim ilk çocuguöun gelişimi çok iyi mesela yaşıtlarına göre çok büyük görünüyor anlamadım umarım kötü bişey yoktur. Çok morelim bozuldu var mı arkadaşlar benim durumumu yaşayanSorun olduğunu sanmıyorum canım her bebek aynı olmuyor birde ultrason ölçümleri sapabiliyor
Eğer 3. Gün embriyosu transferi ise 33+3 günlük şayet blastokist yani 5. gün embriyosu transferi ise 33+6 günlüksünüz.Canim son adet 7 subat tarnsfer 3 mart .bi bakayim yine
Bebisler minnacik olacak dönemeyecekleri içinde üzerlerini açamazlar bu nedenle battaniyeye sarmak yeterli olur diye düsünüyorum uyku tulum bir dahaki kış iyi olacakKizlar belki cok konuşuldu ama simdi doğduktan ve eve geldikten sonra gece yatarken pijamanın ustune uyku tulumu olarak ne aldiniz aldiğniz ürünün linkini atar msnz? 0 3 ay için ne alsam bilemedim.
4.gun blastokist dedi doktorEğer 3. Gün embriyosu transferi ise 33+3 günlük şayet blastokist yani 5. gün embriyosu transferi ise 33+6 günlüksünüz.
33+5 33+6 gübi düşünebilirsiniz o zaman4.gun blastokist dedi doktor
Kaç derecede yıkadın canım
Geri değil ki ben cuma 35 haftam dolmuş olarak doktora gideceğim ve 2400 bile beklemiyorum karnım kucuk bebeğim hareketli ama çok iri hissetmiyorum bir de daha önce de demistim 2500 g doğan bir bebek bile normal kabul edilirken daha 3 haftan var senin o zamana kilosu artacak neden böyle yapıyor bi dr larMerhabalar 35+0 ım dün kontrolüm vardı bebeğimin kilosu 2400 çıktı doktorum gelişimi 1 hafta 10 gün geri dediprotein ağırlıklı beslen dedi 1 Kasım sezaryen günü verdi . Hızlı kilo alması için neler yemem lazım bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Hadi maşallah hayırla gelsin benim de günüm konsa da yolum planım programım belli olsa bebegin gelişimi nasıl canım kilosu vsbizim sezeryan tarihimiz de 38+1 yani 26ekim olarak belirlendi
Ya aslında genel olarak iyi gibiyim ama o ağrı hep oldu cuma günü dr a gidicem doğum öncesi son tahlillerin yapılacak dedi dr um o zaman o tahlillerime de baktırırım artık migrenim var baş ağrımi ona yoruyordum hep ağrımıyor bi kaç kere tuttu kaburgamın ordada yanma gibi bir ağrı varCanım bas agrısı da varsa hemen git saglık ocagında ıdrar testı ve karaciğer enzımlerine baktır. Sağ gogus altında karaciğer varmıs bende cocuk sıkıstırıyo zannedıyordum
Dr iyi dediyse hiç takılma stres daha çok etkiler senide bebegideKizlar bana akil verin kafam karisti yaagecen carsamba kontrolum.vardi 33+2 idi 2053 gram di bugun tekrar kontrolum vardi 33+0 yaziyordu 2183 gram di.kilosu gecen hafta az demisti haftasina .bu hafta iyi dedi gelisimi.bende hocam gecen hafta ultrason kagidinda 33+2 iken simdi 33+0 dedim ama farkli yerlerin ölcumu dedi takilma gelisimi iyi dedi simdi kac haftalikim kafam karisti benim ya
tam uyumlu haftasıyla. 2 haftada 400gr almış. 2800gr 48cmHadi maşallah hayırla gelsin benim de günüm konsa da yolum planım programım belli olsa bebegin gelişimi nasıl canım kilosu vs
Çok güzel hayırla gelsintam uyumlu haftasıyla. 2 haftada 400gr almış. 2800gr 48cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?