2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canim kilosu cokta az degil bebekler bi iki haftada gunde 50 gr alabiliyo cog badem ceviz iyi gelir

Canım sürekli kontrole git benimde bi gittiğim doktor geriden geliyor diyor diğerine gittim herşey normal diyor. Karın bölgesi geri ama herşeyi normal diyor cihazlarıyla mı alakalı artık anlamadım

Cikabiliyorsa cikar.ben çıkarsam takamicam gibi yastik kılıfı gibi yapmışlar fermuarlı değil uğrasasim gelmedi ama çıkmazsa da oyle aticam hassas programda bisi olmaz ins.
Fermuarlı çıkarabilirim galiba ama biraz dar fermuarı geri takmak zor olabilir. Saol canım deneyecem böyle

Bi doktora gidiyorum geride biraz diyor diğerine gidiyorum herşey normal diyor çok kafam karıştı benim bu konuda. Beslenmeme dikkat ediyorum derken neler yedin canım ben doktora sorduğumda bu gerilik senin yemenle alakalı değil dedi

Ben geçen hafta 3 farklı doktora gittim hepsinin ölçümleri de farklı çıktı. Ölçümlere çok kafanı takma cihazdan cihaza ve bebeğin duruşuna göre değişiyor

Kızlar benim ilk kızımda 4.3 kilo dediler son kontrolde 4 kg doğdu yani ölçümler yanılabiliyor. Bence çok az farklar bunlar doktorlar neden bu kadar takılıyor.

Benimde karın çevresi geri canım. Benim iştahım çok yok hamile olmama rağmen o yüzden ben kendimi suçlamıştım belki alakası yoktur beslenmeyle ama bilmiyorum 2 haftada 500-600 g alıyor çok şükür. Ben çok fazla et tüketmiyordum sevmiyorum zaten ama 2 hafta baya et yedim protein için. Sabahları yumurta yiyorum mutlaka. Her gün muz ceviz yiyorum. Süt ve yoğurdu arttırdım biraz daha.Bide bebe bisküvisi yedim sütle ıslatıp

ya benim doktorum hiç heyecan yaptırmıyor ölçümlerde. gayet sakin ve güzel bir dille anlatıyor. siz böyle gelişimlerle ilgili konuşup endişelenince kızıyorum doktorlarınıza. çooook önemli bir durum olmadığı sürece keşke endişe yaratmasalar
son haftalar stres yapıyor insan olumsuz şeyler duyunca.

Ben geçen hafta 3 farklı doktora gittim hepsinin ölçümleri de farklı çıktı. Ölçümlere çok kafanı takma cihazdan cihaza ve bebeğin duruşuna göre değişiyor
Çok farklı çıkıyor anlamadım bende başka doktora gidip kafa bulandırıyorum gibime geldi çünkü soruyo bana doktor hareketi az mı diye gayet hareketli tansiyonum şekerim yok kan akışına bakıyor onda da sorun yok suyu iyi plesentası yaşlanmamış sonra minyon olacak galiba diyor. Diğerine gittim çok sağlıklı herşey yolunda dedi

Kızlar alırım bı tahminlerinizi

Eklentiler

• IMG_20200930_115026.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 23
Aynen benjmki de sadece uyumlu diyo boy bile söylemiyor kilo söylüyor sadece sonra da uyumlu diyor cok gulec ve cok sakin cok memnunum ins doğumumuz da oyle gulecve kolayca gecer.

Canım bende çok iştahlı olmasamda iştah sorunu yoktu genel olarak diyetle gittim hep çok kilo almadım hamileliğin başından beri ama protein ağırlıklıydı diyetim. yumurta ceviz avokado hiç eksik etmedim Hatta 6. Aya kadar haftada 2 gün balık falanda tükettim. Süt kefir muz kuru incir kabak çekirdeği de eksik etmedim hiç o yüzden yememle alakalı olmadığını düşündü galiba.

Aynen benim doktor ben sorarsam söylüyor bana, yoksa sadece her şey yolunda filan diyor.

Selam kızlar, benim de bu kilo meselesi canımı sıkıyor. Ben hamile kaldığından beri toplamda 8-9 kilo aldım. 33. Haftadayım bebeğin kilosu 2 hafta önce 1800du. Doktor normal gününde gidiyor dedi. Ben en baştan beri protein ağırlıklı besleniyorum. Zaten öyle çok hamurişi yağlı tüketen bi insan da değilim. Ama su aralar yumurta yemekten tiksindim süt ve yoğurt ağırlıklı besleniyorum. Ama kayınvalid filan bu çocuk 2bucuk kilo anca doğar dediğinde moralim bozuluyor. Bende ne yapsam bilemedim. Sağlıklı doğusunda insallah gerisi önemli değil diyorum ama işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…