Canim kilosu cokta az degil bebekler bi iki haftada gunde 50 gr alabiliyo cog badem ceviz iyi gelirMerhabalar 35+0 ım dün kontrolüm vardı bebeğimin kilosu 2400 çıktı doktorum gelişimi 1 hafta 10 gün geri dediprotein ağırlıklı beslen dedi 1 Kasım sezaryen günü verdi . Hızlı kilo alması için neler yemem lazım bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Canım sürekli kontrole git benimde bi gittiğim doktor geriden geliyor diyor diğerine gittim herşey normal diyor. Karın bölgesi geri ama herşeyi normal diyor cihazlarıyla mı alakalı artık anlamadımKızlar lütfen yardımcı olun benim durumum da olan var mı? Bebk 34 haftalık ama 32 haftalık çıkıyor gelişimi haftaya yine çağırdı kontröle. Boyu iyi ama kilosu 2.100 grm korktum çok üzüldüm bir sorun olır mu ki acaba
Fermuarlı çıkarabilirim galiba ama biraz dar fermuarı geri takmak zor olabilir. Saol canım deneyecem böyleCikabiliyorsa cikar.ben çıkarsam takamicam gibi yastik kılıfı gibi yapmışlar fermuarlı değil uğrasasim gelmedi ama çıkmazsa da oyle aticam hassas programda bisi olmaz ins.
Bi doktora gidiyorum geride biraz diyor diğerine gidiyorum herşey normal diyor çok kafam karıştı benim bu konuda. Beslenmeme dikkat ediyorum derken neler yedin canım ben doktora sorduğumda bu gerilik senin yemenle alakalı değil dediCanım benimde bir ay önce 12 gün geri çıkmıştı daha sonra beslenmeme çok dikkat ettim şimdi bir hafta geriden geliyor 2 haftada bir gidiyorum sürekli artıyor kilosu çok şükür.doktor sıkıntı değil dedi herşey normalmiş. 2 gün önce kontrole gittim 34+5 te 2300 gr benim bebeğimde.
Saol canım30 derecede 400de sıkma yarim saatlik programa attim canim
Ben geçen hafta 3 farklı doktora gittim hepsinin ölçümleri de farklı çıktı. Ölçümlere çok kafanı takma cihazdan cihaza ve bebeğin duruşuna göre değişiyorBi doktora gidiyorum geride biraz diyor diğerine gidiyorum herşey normal diyor çok kafam karıştı benim bu konuda. Beslenmeme dikkat ediyorum derken neler yedin canım ben doktora sorduğumda bu gerilik senin yemenle alakalı değil dedi
Hadi sağlıcakla canım :)bizim sezeryan tarihimiz de 38+1 yani 26ekim olarak belirlendi
Benimde karın çevresi geri canım. Benim iştahım çok yok hamile olmama rağmen o yüzden ben kendimi suçlamıştım belki alakası yoktur beslenmeyle ama bilmiyorum 2 haftada 500-600 g alıyor çok şükür. Ben çok fazla et tüketmiyordum sevmiyorum zaten ama 2 hafta baya et yedim protein için. Sabahları yumurta yiyorum mutlaka. Her gün muz ceviz yiyorum. Süt ve yoğurdu arttırdım biraz daha.Bide bebe bisküvisi yedim sütle ıslatıpBi doktora gidiyorum geride biraz diyor diğerine gidiyorum herşey normal diyor çok kafam karıştı benim bu konuda. Beslenmeme dikkat ediyorum derken neler yedin canım ben doktora sorduğumda bu gerilik senin yemenle alakalı değil dedi
Yaa ne guzel 26 ekim benim dogum gunum kendiminkini tutturamadimbizim sezeryan tarihimiz de 38+1 yani 26ekim olarak belirlendi
Çok farklı çıkıyor anlamadım bende başka doktora gidip kafa bulandırıyorum gibime geldi çünkü soruyo bana doktor hareketi az mı diye gayet hareketli tansiyonum şekerim yok kan akışına bakıyor onda da sorun yok suyu iyi plesentası yaşlanmamış sonra minyon olacak galiba diyor. Diğerine gittim çok sağlıklı herşey yolunda dediBen geçen hafta 3 farklı doktora gittim hepsinin ölçümleri de farklı çıktı. Ölçümlere çok kafanı takma cihazdan cihaza ve bebeğin duruşuna göre değişiyor
Aynen benjmki de sadece uyumlu diyo boy bile söylemiyor kilo söylüyor sadece sonra da uyumlu diyor cok gulec ve cok sakin cok memnunum ins doğumumuz da oyle gulecve kolayca gecer.ya benim doktorum hiç heyecan yaptırmıyor ölçümlerde. gayet sakin ve güzel bir dille anlatıyor. siz böyle gelişimlerle ilgili konuşup endişelenince kızıyorum doktorlarınıza. çooook önemli bir durum olmadığı sürece keşke endişe yaratmasalar
son haftalar stres yapıyor insan olumsuz şeyler duyunca.
Canım bende çok iştahlı olmasamda iştah sorunu yoktu genel olarak diyetle gittim hep çok kilo almadım hamileliğin başından beri ama protein ağırlıklıydı diyetim. yumurta ceviz avokado hiç eksik etmedim Hatta 6. Aya kadar haftada 2 gün balık falanda tükettim. Süt kefir muz kuru incir kabak çekirdeği de eksik etmedim hiç o yüzden yememle alakalı olmadığını düşündü galiba.Benimde karın çevresi geri canım. Benim iştahım çok yok hamile olmama rağmen o yüzden ben kendimi suçlamıştım belki alakası yoktur beslenmeyle ama bilmiyorum 2 haftada 500-600 g alıyor çok şükür. Ben çok fazla et tüketmiyordum sevmiyorum zaten ama 2 hafta baya et yedim protein için. Sabahları yumurta yiyorum mutlaka. Her gün muz ceviz yiyorum. Süt ve yoğurdu arttırdım biraz daha.Bide bebe bisküvisi yedim sütle ıslatıp
Bu işten pek anlamam ama kız yibi geldi banaKızlar alırım bı tahminlerinizi ♥♥♥
Eki Görüntüle 2701574
Aynen benim doktor ben sorarsam söylüyor bana, yoksa sadece her şey yolunda filan diyor.ya benim doktorum hiç heyecan yaptırmıyor ölçümlerde. gayet sakin ve güzel bir dille anlatıyor. siz böyle gelişimlerle ilgili konuşup endişelenince kızıyorum doktorlarınıza. çooook önemli bir durum olmadığı sürece keşke endişe yaratmasalar
son haftalar stres yapıyor insan olumsuz şeyler duyunca.
Kız benceKızlar alırım bı tahminlerinizi ♥♥♥
Eki Görüntüle 2701574
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?