2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
2.5doğsun ne olmuş yani. sağlıklı olsun yeterki. benim de beslenme düzenim öyle protein ağırlıklı vs olmadı. canım ne isterse onu yedim. bence bebekteki kilo olayı kişiden kişiye genetik gibi geliyor bana. şeker vs yoksa bebeğin kilosu da kişinin kendine özel bence

Maşallah güzel beslenmişsin Rabbim bebege bol bol kilo olsun inşallah senin gönlün rahatlasın kilosu hiç önemli degil haftasını doldursun yeter. Hep diyorlar ya dogunca da kilo alır yaşayarak ögrendim dogunca da kilo alıyor ama senin gönlün rahat olmayınca o gunler bir daha geri gelmiyor ki

Of iyi uğraşmışsın benim iştahım çok kötü ya 28 haftadan beri kilo almadım yarim kilo aşağı yarim kilo yukarı bebek iyi diyor dr şimdiye kadar iyi gitti yumurta pek yiyemiyorum süt içemiyorum kuruyemiş ve muz yoğurt kurumeyve yiyorum bebeğe gitsin diye inşallah faydası olur bebe biskuvisi felan hayatta yiyemem içim almaz yumurtada haşlanmış olunca kokuyor asla yiyemiyorum

Kizlar belki cok konuşuldu ama simdi doğduktan ve eve geldikten sonra gece yatarken pijamanın ustune uyku tulumu olarak ne aldiniz aldiğniz ürünün linkini atar msnz? 0 3 ay için ne alsam bilemedim.
[/QUOTE] Canım odanın termometresini ayarla ,sen ne giyiyorsan iki katı olacak üzerine de gece yatarken ben pazen battaniye kullanicam

Canım yakalar merak etme ,hergun muz ye ve bol su iç ve kefir,yoğurt, süt iç ,ceviz badem ye ...takılma stresini almasın bebek

Napalim ya doğunca büyür bu kayinvaldelerde 4.5 kilo doğursak anca gözü doyar heraldebende 8 9 kilo ancak aldım aldıysam bugün heryere yazdim heralde bebegimi de küçük doğacak gibi hissediyorum pek iri değil 3 olur olmaz diyorum ama yapacak birşey yok
Doktorlarında o kadar kilonun gr ların üstünde durmasına şaşırıyorum belli aralık vardır normal kabul edilen o sınırlar içindeyse neden hamile kadınları stres yaparlar ki yok geri yok ileri yok bacağı kısa kafası büyük genetik faktör diye birşey var ben 160 boyumla 55 santim bebek doğuramam doğmuyor napalim anca 50 cm 3 kg bisey olursa çok şükür

Dr un çok iyi yapıyor

Çok sağlıklı besleniyorum aksine bana da yemekle alakalı olmadığını söyle di zaten hamilelik boyunca 15 kilo aldım. Bu yediklerim nereye gitti anlamadım. İnşanlah haftaya gittiğimde iyi bişey söyler.

Bende daha da dikat etmeye çalışacam ama sanırım bebek ten bebeğe degişiyor

Aynı durumdayız canım benimde canım sıkıldı daha hızlı gelişmesi kilo alması içim ne yapabilirim diye düşünüyorum

Sen iyi beslenmişsin o zaman canım. ilk zamanlar ben çok üzülmüştüm ama şimdi üzülmüyorum hatta doktorum bana kızdı öyle deyince ben size gelişimi geri demedim herşey normal dedi minyon olabilir dedi ki ben de öyleyim zaten. Bence sağlıklı doğsunlarda kiloyu çok takmayalım boş yere üzülmeyelim

Ami
Amin canım çok sağol Evet herkes zayıf bebekler doğunca hızla kilo alıyorlar dedi öyle olunca içim rahatladı benimde artık

Evet ya çok zorlandım ama arada midem bulandı hep. Bende kilo pek almıyorum şu ana kadar 7 kilo aldım. Dediğin gibi kaynamış yumurtadan bıktım artık zarzor yiyorum.bebe bisküvisi falan severim ama maşallah senin bebiş iyiyse inşallah hep öyle gider doğana kadar

Sonucta 2500 ile 4000 arasi normalse kilolari lafaya takmamak gerek. Bir de ultrason cihazlari tahmini değerler veriyor oynadığı cok oluyor o ddğerlern artık belli bi kiloya geldikten sonra sigara falan kullanmadiysaniz kilo için endişelenmeye gerek yok bence ben de kardesimde 38. Haftada 2000 ve 2300 gr doğmusuz kuvezde falan da kalmamisz yapisal galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…