2.5doğsun ne olmuş yani. sağlıklı olsun yeterki. benim de beslenme düzenim öyle protein ağırlıklı vs olmadı. canım ne isterse onu yedim. bence bebekteki kilo olayı kişiden kişiye genetik gibi geliyor bana. şeker vs yoksa bebeğin kilosu da kişinin kendine özel benceSelam kızlar, benim de bu kilo meselesi canımı sıkıyor. Ben hamile kaldığından beri toplamda 8-9 kilo aldım. 33. Haftadayım bebeğin kilosu 2 hafta önce 1800du. Doktor normal gününde gidiyor dedi. Ben en baştan beri protein ağırlıklı besleniyorum. Zaten öyle çok hamurişi yağlı tüketen bi insan da değilim. Ama su aralar yumurta yemekten tiksindim süt ve yoğurt ağırlıklı besleniyorum. Ama kayınvalid filan bu çocuk 2bucuk kilo anca doğar dediğinde moralim bozuluyor. Bende ne yapsam bilemedim. Sağlıklı doğusunda insallah gerisi önemli değil diyorum ama işte.
Maşallah güzel beslenmişsin Rabbim bebege bol bol kilo olsun inşallahBenimde karın çevresi geri canım. Benim iştahım çok yok hamile olmama rağmen o yüzden ben kendimi suçlamıştım belki alakası yoktur beslenmeyle ama bilmiyorum 2 haftada 500-600 g alıyor çok şükür. Ben çok fazla et tüketmiyordum sevmiyorum zaten ama 2 hafta baya et yedim protein için. Sabahları yumurta yiyorum mutlaka. Her gün muz ceviz yiyorum. Süt ve yoğurdu arttırdım biraz daha.Bide bebe bisküvisi yedim sütle ıslatıp
Hayırlı olsun gönlünde olanı Rabbim hayırlısıyla nasip etsin saglıkla gelsin inşallah. Bi tahminimiz yok maalesefKızlar alırım bı tahminlerinizi ♥♥♥
Eki Görüntüle 2701574
Of iyi uğraşmışsın benim iştahım çok kötü ya 28 haftadan beri kilo almadım yarim kilo aşağı yarim kilo yukarı bebek iyi diyor dr şimdiye kadar iyi gitti yumurta pek yiyemiyorum süt içemiyorum kuruyemiş ve muz yoğurt kurumeyve yiyorum bebeğe gitsin diye inşallah faydası olur bebe biskuvisi felan hayatta yiyemem içim almaz yumurtada haşlanmış olunca kokuyor asla yiyemiyorumBenimde karın çevresi geri canım. Benim iştahım çok yok hamile olmama rağmen o yüzden ben kendimi suçlamıştım belki alakası yoktur beslenmeyle ama bilmiyorum 2 haftada 500-600 g alıyor çok şükür. Ben çok fazla et tüketmiyordum sevmiyorum zaten ama 2 hafta baya et yedim protein için. Sabahları yumurta yiyorum mutlaka. Her gün muz ceviz yiyorum. Süt ve yoğurdu arttırdım biraz daha.Bide bebe bisküvisi yedim sütle ıslatıp
Canım yakalar merak etme ,hergun muz ye ve bol su iç ve kefir,yoğurt, süt iç ,ceviz badem ye ...takılma stresini almasın bebekKızlar lütfen yardımcı olun benim durumum da olan var mı? Bebk 34 haftalık ama 32 haftalık çıkıyor gelişimi haftaya yine çağırdı kontröle. Boyu iyi ama kilosu 2.100 grm korktum çok üzüldüm bir sorun olır mu ki acaba
Napalim ya doğunca büyür bu kayinvaldelerde 4.5 kilo doğursak anca gözü doyar heraldeSelam kızlar, benim de bu kilo meselesi canımı sıkıyor. Ben hamile kaldığından beri toplamda 8-9 kilo aldım. 33. Haftadayım bebeğin kilosu 2 hafta önce 1800du. Doktor normal gününde gidiyor dedi. Ben en baştan beri protein ağırlıklı besleniyorum. Zaten öyle çok hamurişi yağlı tüketen bi insan da değilim. Ama su aralar yumurta yemekten tiksindim süt ve yoğurt ağırlıklı besleniyorum. Ama kayınvalid filan bu çocuk 2bucuk kilo anca doğar dediğinde moralim bozuluyor. Bende ne yapsam bilemedim. Sağlıklı doğusunda insallah gerisi önemli değil diyorum ama işte.
Bindi bile mutlu sona yaklaşıyoruzIs ciddiye biniyor gibi hissettim
Dr un çok iyi yapıyorya benim doktorum hiç heyecan yaptırmıyor ölçümlerde. gayet sakin ve güzel bir dille anlatıyor. siz böyle gelişimlerle ilgili konuşup endişelenince kızıyorum doktorlarınıza. çooook önemli bir durum olmadığı sürece keşke endişe yaratmasalar
son haftalar stres yapıyor insan olumsuz şeyler duyunca.
Çok sağlıklı besleniyorum aksine bana da yemekle alakalı olmadığını söyle di zaten hamilelik boyunca 15 kilo aldım. Bu yediklerim nereye gitti anlamadım. İnşanlah haftaya gittiğimde iyi bişey söyler.Bi doktora gidiyorum geride biraz diyor diğerine gidiyorum herşey normal diyor çok kafam karıştı benim bu konuda. Beslenmeme dikkat ediyorum derken neler yedin canım ben doktora sorduğumda bu gerilik senin yemenle alakalı değil dedi
Bende daha da dikat etmeye çalışacam ama sanırım bebek ten bebeğe degişiyorCanım benimde bir ay önce 12 gün geri çıkmıştı daha sonra beslenmeme çok dikkat ettim şimdi bir hafta geriden geliyor 2 haftada bir gidiyorum sürekli artıyor kilosu çok şükür.doktor sıkıntı değil dedi herşey normalmiş. 2 gün önce kontrole gittim 34+5 te 2300 gr benim bebeğimde.
Aynı durumdayız canım benimde canım sıkıldı daha hızlı gelişmesi kilo alması içim ne yapabilirim diye düşünüyorumMerhabalar 35+0 ım dün kontrolüm vardı bebeğimin kilosu 2400 çıktı doktorum gelişimi 1 hafta 10 gün geri dediprotein ağırlıklı beslen dedi 1 Kasım sezaryen günü verdi . Hızlı kilo alması için neler yemem lazım bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Sen iyi beslenmişsin o zaman canım. ilk zamanlar ben çok üzülmüştüm ama şimdi üzülmüyorum hatta doktorum bana kızdı öyle deyince ben size gelişimi geri demedim herşey normal dedi minyon olabilir dedi ki ben de öyleyim zaten. Bence sağlıklı doğsunlarda kiloyu çok takmayalım boş yere üzülmeyelimCanım bende çok iştahlı olmasamda iştah sorunu yoktu genel olarak diyetle gittim hep çok kilo almadım hamileliğin başından beri ama protein ağırlıklıydı diyetim. yumurta ceviz avokado hiç eksik etmedim Hatta 6. Aya kadar haftada 2 gün balık falanda tükettim. Süt kefir muz kuru incir kabak çekirdeği de eksik etmedim hiç o yüzden yememle alakalı olmadığını düşündü galiba.
Amin canım çok sağolMaşallah güzel beslenmişsin Rabbim bebege bol bol kilo olsun inşallahsenin gönlün rahatlasın kilosu hiç önemli degil haftasını doldursun yeter. Hep diyorlar ya dogunca da kilo alır yaşayarak ögrendim dogunca da kilo alıyor ama senin gönlün rahat olmayınca o gunler bir daha geri gelmiyor ki
Evet ya çok zorlandım ama arada midem bulandı hep. Bende kilo pek almıyorum şu ana kadar 7 kilo aldım. Dediğin gibi kaynamış yumurtadan bıktım artık zarzor yiyorum.bebe bisküvisi falan severim amaOf iyi uğraşmışsın benim iştahım çok kötü ya 28 haftadan beri kilo almadım yarim kilo aşağı yarim kilo yukarı bebek iyi diyor dr şimdiye kadar iyi gitti yumurta pek yiyemiyorum süt içemiyorum kuruyemiş ve muz yoğurt kurumeyve yiyorum bebeğe gitsin diye inşallah faydası olur bebe biskuvisi felan hayatta yiyemem içim almaz yumurtada haşlanmış olunca kokuyor asla yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?