2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Valla canım kilosunu çok takmıyorum yeterince dikkat ediyorum zaten. Bir doktor değiştirme sürecimiz oldu gittiğim bi doktor karından gerilik var devam ederse erken alınması gerekir dedi Diğerine göre herşey normal takmıyorum moralimi bozmak istemiyorum aslında ama bazen ya gerçekten erken alınması gerekir mi diye düşündüğümde oluyor iyiye inanmak istiyorum hep

Çok sağlıklı besleniyorum aksine bana da yemekle alakalı olmadığını söyle di zaten hamilelik boyunca 15 kilo aldım. Bu yediklerim nereye gitti anlamadım. İnşanlah haftaya gittiğimde iyi bişey söyler.
İnş canım bende yarın gidecem bi kontrole bakalım ne dicek sağlıklı olsunlarda kilo çok takmıyorum

İnş canım bende yarın gidecem bi kontrole bakalım ne dicek sağlıklı olsunlarda kilo çok takmıyorum
Kilo yu ben de prk takmıyorum gelişmesi önemli doktorun gerilik olursa erken alınması gerekir demişsin bana doktorum hiç bahsetmedi

Kizlar nasilsiniz ?ben geceleri uyuyamaz oldum wc su bebegin hareketleri derken bi bakiyorum sabah olmuş benimde ellerim ayaklarim şiş doktorumda ayaklarinda odem yok dedi eeee oyleyse neden atakkabim olmuyor terliklerim zorla oluyor

Hanımlar göğüs ucu kremi aldınız mı 1 ay öncesinden basliyorlarmis ya alayım dedim ama hangisinden alsam bilemedim. Kızımda lansinoh aldirmislardi yine ondan mı alsam ki
Ben de aynısını soracaktım
başlamak lazım mı
ne almalı acaba
gümüş göğüs kapakları var ben onlardan kullanamam gibi geliyor
yine krem almalı ama alanlar fikir verirse çok sevinirim

Hanımlar göğüs ucu kremi aldınız mı 1 ay öncesinden basliyorlarmis ya alayım dedim ama hangisinden alsam bilemedim. Kızımda lansinoh aldirmislardi yine ondan mı alsam ki
başlamak lazım mı
ne almalı acaba
Bana doktorum başla dogumdan önce dedi.Mumsy natural aldım internetteki yorumları çok iyiydi eczacıda bunu önerdi bitkisel diye. Bir haftadır sürüyorum gögüs uvundaki çatlaklarım epey düzeldi

Bana doktorum başla dogumdan önce dedi.Mumsy natural aldım internetteki yorumları çok iyiydi eczacıda bunu önerdi bitkisel diye. Bir haftadır sürüyorum gögüs uvundaki çatlaklarım epey düzeldi
onu da duydum belki daha sonra onu denerm diye dusundum ben de.

ben lansinoh almıstım trendyoldan kargoda kayboldu gelmedi. sonra bi abla garmastan al lansinoh falan hic ise yaramıyoru dedi simdi garmastan aldım
Garmastan çok işe yarıyormuş ama her emzirmeden önce yıkamak gerekiyormuş ve bitkisel değilmiş öyle dediler ama yaraları geçirmede etkiliymiş

Garmastan çok işe yarıyormuş ama her emzirmeden önce yıkamak gerekiyormuş ve bitkisel değilmiş öyle dediler ama yaraları geçirmede etkiliymiş
evt ben de oyle olduğunu bildiğim icin ilkin lansinoh almıstım sonra indirimde gorunce lansinoh da elime gecmeyince garmastan alıyım dedm. ama ilk etapta lansinoh ya da mustela kullanıp onu yara olursa mı kullansam bilemedm kafam karıstı aslında. gumus kapak da almadım onu da yara olursa mı alsam dedim.

benim bir günüm diğerine uymuyor. dün enerjim yerindeyse bugün değil. kolumu kaldırmaya halim yok. bir aksam uyuyorsam diğer aksam mumkun değil. boyle geçiyor. dün mesela bebek çok hareketsizdi ondan önceki günler hareketli, bugün yine hareketi normal. günüm günüme uymuyor kısacası. ben dr. organic manuka balı vucut balsamından sureceğim gögüslerime. Turkıyedeyken de kullanırdım çok iyiydi, şimdi Türk pazarından çekilmiş olabilir. burda lansinoh çok pahalı, yine dr. organic devam edeceğim. onun dışında arada zeytinyagı, avokado yağı ve hindistan yağı karısımı da sürerim. evde olan yağlardan hazırlarım küçük bir karışım.

Benimki de 4 haftada bir çağırıyor. 32de gittim, 36da gideceğim.
canım ben de 32 de gittim rapor aldım 35 te çağırdı tekrar. Kaldı ki benim pleasanta da aşağıda takipliyim, takma o yüzden.
Böyle bi durum varmış bu aylarda kızlar
canım ben bunu 5. aydan beri çekiyorum. Aynen bağ ağrısı diye bir şey son trimesterda azalıyor ara ara tutuyor şu an. ikinci trimesterda her gün oluyordu oturduğum yerden kalkamıyordum hatta.

bizim sezeryan tarihimiz de 38+1 yani 26ekim olarak belirlendi
yaa tebrikler hayırla gelsin kuzucukkk
benim de migrenim var stres olup kendimi yorduğumda ya da sıcaktan tutuyor arada canım. uyuyunca geçiyor ama inatcı değil. sağ kaburga altı yanma ve acı bende de var hem de taa 4-5 aydan beri. ben kesenin büyümesine bağlıyorum. hatta sırtıma vuran karşılıklı yanma gibi bir ağrı var, safra kesesi mi diye düşündüm ama sürekli ve düzenli değil. o yüzden üzerinde durmuyorum. sen devam ederse baktır ama inş bir şey yoktur.
ya canım benim ilki 2600 doğdu. nöbetçi doktor doğurttu hatta kendi doktorum tatildeydi. kendi doktorum 3 kilo var diyordu. ama nöbetçi baktı bu bebek max 2600 dedi, öyle de çıktı :) 36+6 da erkenden kucağıma aldım ama çok şükür güçlü bir bebekti. küvezde de kalmadı. o yüzden sen kimseye bakma. şu an karşımda elma yiyor 7 yaşında
hahahha ya o kadar haklısın ki. ben de senin ölçülerindeyim minyonum diyorum napim koca bebeği taşıyamam edemem yani. 3 kilo olsun sağlıklı olsun yeter. 4'te 5'te gözüm yok :d
Benim gibi elleri ayaklari shrek ayagi gibi olan sisen var mi2 3 numara buyudu gibi sisti idarar tahlillerim hep temiz nedeni yok diyorlar
ben istanbuldayım şu günlerde burada inanılmaz bir nem var sular akıyor vücudumdan ayaklarım balon gibi sabah kalktığımda bile. akşam olunca hatta basamaz oluyorum resmen. ama sıcaktan ve nemden bence. ilk bebekte de olmuştu o yüzden takılma bence canım.
canım ben ilk bebekte neler neler kullandım fayda etmemişti. şimdi biraz pahalı bir ürün aldım bakalım başlıcam kullanmaya. tr de pek yok üründen ve çok pahalı. benim abim düzenli yurtdışına gidip geliyor ona aldırdım o yüzden.
buraya bırakıyorum belki ilgilenen olursa. yorumları en iyi krem buydu. %100 de doğal.
başlamak lazım mı
ne almalı acaba
yukarıda aldığım ürünü yazdım canım. ben de gümüş kapak kullanamam ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…