Bu haftalar boy olculmjyormus canim dogru cikmiyormusAynen benjmki de sadece uyumlu diyo boy bile söylemiyor kilo söylüyor sadece sonra da uyumlu diyor cok gulec ve cok sakin cok memnunum ins doğumumuz da oyle gulecve kolayca gecer.
Valla canım kilosunu çok takmıyorum yeterince dikkat ediyorum zaten. Bir doktor değiştirme sürecimiz oldu gittiğim bi doktor karından gerilik var devam ederse erken alınması gerekir dedi Diğerine göre herşey normal takmıyorum moralimi bozmak istemiyorum aslında ama bazen ya gerçekten erken alınması gerekir mi diye düşündüğümde oluyorSen iyi beslenmişsin o zaman canım. ilk zamanlar ben çok üzülmüştüm ama şimdi üzülmüyorum hatta doktorum bana kızdı öyle deyince ben size gelişimi geri demedim herşey normal dedi minyon olabilir dedi ki ben de öyleyim zaten. Bence sağlıklı doğsunlarda kiloyu çok takmayalım boş yere üzülmeyelim
İnş canım bende yarın gidecem bi kontrole bakalım ne dicek sağlıklı olsunlarda kilo çok takmıyorumÇok sağlıklı besleniyorum aksine bana da yemekle alakalı olmadığını söyle di zaten hamilelik boyunca 15 kilo aldım. Bu yediklerim nereye gitti anlamadım. İnşanlah haftaya gittiğimde iyi bişey söyler.
Kilo yu ben de prk takmıyorum gelişmesi önemli doktorun gerilik olursa erken alınması gerekir demişsin bana doktorum hiç bahsetmediİnş canım bende yarın gidecem bi kontrole bakalım ne dicek sağlıklı olsunlarda kilo çok takmıyorum
Ben de aynısını soracaktımHanımlar göğüs ucu kremi aldınız mı1 ay öncesinden basliyorlarmis ya alayım dedim ama hangisinden alsam bilemedim. Kızımda lansinoh aldirmislardi yine ondan mı alsam ki
Hanımlar göğüs ucu kremi aldınız mı1 ay öncesinden basliyorlarmis ya alayım dedim ama hangisinden alsam bilemedim. Kızımda lansinoh aldirmislardi yine ondan mı alsam ki
Bana doktorum başla dogumdan önce dedi.Mumsy natural aldım internetteki yorumları çok iyiydi eczacıda bunu önerdi bitkisel diye. Bir haftadır sürüyorum gögüs uvundaki çatlaklarım epey düzeldiBen de aynısını soracaktım
başlamak lazım mı
ne almalı acaba
gümüş göğüs kapakları var ben onlardan kullanamam gibi geliyor
yine krem almalı ama alanlar fikir verirse çok sevinirim
onu da duydum belki daha sonra onu denerm diye dusundum ben de.Bana doktorum başla dogumdan önce dedi.Mumsy natural aldım internetteki yorumları çok iyiydi eczacıda bunu önerdi bitkisel diye. Bir haftadır sürüyorum gögüs uvundaki çatlaklarım epey düzeldi
Garmastan çok işe yarıyormuş ama her emzirmeden önce yıkamak gerekiyormuş ve bitkisel değilmiş öyle dediler ama yaraları geçirmede etkiliymişben lansinoh almıstım trendyoldan kargoda kayboldu gelmedi. sonra bi abla garmastan al lansinoh falan hic ise yaramıyoru dedi simdi garmastan aldım
evt ben de oyle olduğunu bildiğim icin ilkin lansinoh almıstım sonra indirimde gorunce lansinoh da elime gecmeyince garmastan alıyım dedm. ama ilk etapta lansinoh ya da mustela kullanıp onu yara olursa mı kullansam bilemedm kafam karıstı aslında. gumus kapak da almadım onu da yara olursa mı alsam dedim.Garmastan çok işe yarıyormuş ama her emzirmeden önce yıkamak gerekiyormuş ve bitkisel değilmiş öyle dediler ama yaraları geçirmede etkiliymiş
mustela aldım 2-3günde 1 sürüyorum.Hanımlar göğüs ucu kremi aldınız mı1 ay öncesinden basliyorlarmis ya alayım dedim ama hangisinden alsam bilemedim. Kızımda lansinoh aldirmislardi yine ondan mı alsam ki
canım ben de 32 de gittim rapor aldım 35 te çağırdı tekrar. Kaldı ki benim pleasanta da aşağıda takipliyim, takma o yüzden.Benimki de 4 haftada bir çağırıyor. 32de gittim, 36da gideceğim.
canım ben bunu 5. aydan beri çekiyorum. Aynen bağ ağrısı diye bir şey son trimesterda azalıyor ara ara tutuyor şu an. ikinci trimesterda her gün oluyordu oturduğum yerden kalkamıyordum hatta.Böyle bi durum varmış bu aylarda kızlar
yaa tebrikler hayırla gelsin kuzucukkkbizim sezeryan tarihimiz de 38+1 yani 26ekim olarak belirlendi
benim de migrenim var stres olup kendimi yorduğumda ya da sıcaktan tutuyor arada canım. uyuyunca geçiyor ama inatcı değil. sağ kaburga altı yanma ve acı bende de var hem de taa 4-5 aydan beri. ben kesenin büyümesine bağlıyorum. hatta sırtıma vuran karşılıklı yanma gibi bir ağrı var, safra kesesi mi diye düşündüm ama sürekli ve düzenli değil. o yüzden üzerinde durmuyorum. sen devam ederse baktır ama inş bir şey yoktur.Ya aslında genel olarak iyi gibiyim ama o ağrı hep oldu cuma günü dr a gidicem doğum öncesi son tahlillerin yapılacak dedi dr um o zaman o tahlillerime de baktırırım artık migrenim var baş ağrımi ona yoruyordum hep ağrımıyor bi kaç kere tuttu kaburgamın ordada yanma gibi bir ağrı var
ya canım benim ilki 2600 doğdu. nöbetçi doktor doğurttu hatta kendi doktorum tatildeydi. kendi doktorum 3 kilo var diyordu. ama nöbetçi baktı bu bebek max 2600 dedi, öyle de çıktı :) 36+6 da erkenden kucağıma aldım ama çok şükür güçlü bir bebekti. küvezde de kalmadı. o yüzden sen kimseye bakma. şu an karşımda elma yiyor 7 yaşındaSelam kızlar, benim de bu kilo meselesi canımı sıkıyor. Ben hamile kaldığından beri toplamda 8-9 kilo aldım. 33. Haftadayım bebeğin kilosu 2 hafta önce 1800du. Doktor normal gününde gidiyor dedi. Ben en baştan beri protein ağırlıklı besleniyorum. Zaten öyle çok hamurişi yağlı tüketen bi insan da değilim. Ama su aralar yumurta yemekten tiksindim süt ve yoğurt ağırlıklı besleniyorum. Ama kayınvalid filan bu çocuk 2bucuk kilo anca doğar dediğinde moralim bozuluyor. Bende ne yapsam bilemedim. Sağlıklı doğusunda insallah gerisi önemli değil diyorum ama işte.
hahahha ya o kadar haklısın ki. ben de senin ölçülerindeyim minyonum diyorum napim koca bebeği taşıyamam edemem yani. 3 kilo olsun sağlıklı olsun yeter. 4'te 5'te gözüm yok :dNapalim ya doğunca büyür bu kayinvaldelerde 4.5 kilo doğursak anca gözü doyar heraldebende 8 9 kilo ancak aldım aldıysam bugün heryere yazdim heralde bebegimi de küçük doğacak gibi hissediyorum pek iri değil 3 olur olmaz diyorum ama yapacak birşey yok
Doktorlarında o kadar kilonun gr ların üstünde durmasına şaşırıyorum belli aralık vardır normal kabul edilen o sınırlar içindeyse neden hamile kadınları stres yaparlar ki yok geri yok ileri yok bacağı kısa kafası büyük genetik faktör diye birşey var ben 160 boyumla 55 santim bebek doğuramam doğmuyor napalimanca 50 cm 3 kg bisey olursa çok şükür
ben istanbuldayım şu günlerde burada inanılmaz bir nem var sular akıyor vücudumdan ayaklarım balon gibi sabah kalktığımda bile. akşam olunca hatta basamaz oluyorum resmen. ama sıcaktan ve nemden bence. ilk bebekte de olmuştu o yüzden takılma bence canım.Benim gibi elleri ayaklari shrek ayagi gibi olan sisen var mi2 3 numara buyudu gibi sisti idarar tahlillerim hep temiz nedeni yok diyorlar
canım ben ilk bebekte neler neler kullandım fayda etmemişti. şimdi biraz pahalı bir ürün aldım bakalım başlıcam kullanmaya. tr de pek yok üründen ve çok pahalı. benim abim düzenli yurtdışına gidip geliyor ona aldırdım o yüzden.Hanımlar göğüs ucu kremi aldınız mı1 ay öncesinden basliyorlarmis ya alayım dedim ama hangisinden alsam bilemedim. Kızımda lansinoh aldirmislardi yine ondan mı alsam ki
yukarıda aldığım ürünü yazdım canım. ben de gümüş kapak kullanamam ya.Ben de aynısını soracaktım
başlamak lazım mı
ne almalı acaba
gümüş göğüs kapakları var ben onlardan kullanamam gibi geliyor
yine krem almalı ama alanlar fikir verirse çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?