2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar selamlar
dün kordon kanı ile ilgili sormuştum bilen yoktu
baya araştırdım ankarada bir firma ile görüştüm
1 yıl saklama dahil 3100 tl ye yapıyorlar.
Önden kit gönderiyorlar ve doğum saatinde hastanede oluyorlar
istediğin sene kadar saklayabiliyorsun
sanırım ben yaptıracağım
özellikle kan hastalıklarında çok etkili
biraz zorlayacak bizi de ama
yine de kenarda dursun istiyorum
merak eden olursa bilgi vereyim istedim

Benim gibi elleri ayaklari shrek ayagi gibi olan sisen var mi2 3 numara buyudu gibi sisti idarar tahlillerim hep temiz nedeni yok diyorlar
Canım eller özellikle de ayaklar dengeyi sağlamak için yarim yada 1 numara büyürmüş benimde biraz büyüdü gibi vücudun ağırlık merkezi değiştiği için sakarlık ve denge sorunları olurmuş ve vücut dengeyi sağlasın diye ayak kemiklerinin arası açılır genişlermiş yere sağlam basalım diye

Ben de aynısını soracaktım
başlamak lazım mı
ne almalı acaba
gümüş göğüs kapakları var ben onlardan kullanamam gibi geliyor
yine krem almalı ama alanlar fikir verirse çok sevinirim

Ben gumus kapak almistim ve kullanmaya basladim bence ise yarayacak gibi duruyor ama yine zaman gosterecek gogus uclarim kurumaya baslamisti kapagi takinca sanki krem surmusum gibi yumusacik ve parlak oluyor gogus uclarim insallah emzirirken ise yararlar

Hanımlar göğüs ucu kremi aldınız mı 1 ay öncesinden basliyorlarmis ya alayım dedim ama hangisinden alsam bilemedim. Kızımda lansinoh aldirmislardi yine ondan mı alsam ki
İlk bebeğimde lansinoh bi işe yaramamıştı. O yüzden bu kez mustela aldım lanolin içermemesinden ve organik oluşundan dolayı. Henüz başlamadım kullanmaya ama inşallah işe yarar. Bir de garmastan var aklımda onu da mustela işe yaramazsa deneyeceğim. Ama onu her seferinde yıkamak lazım bitkisel değil içeriği.

Canım hazır almışken ve bebek doğmamışken garmastan sürmeye başla yıkamanda gerekmez. Bebek doğunca gögsünde sorun olursa bitkisel bir ürün alırsın veya gümüş kapak kullanırsın. Doktor bana dogumdan önce garmastan sürmeye başla demişti ama ben dogumdan sonrada kullanırım diye bitkisel aldım

Kızlar bugün ruh halim çok kötü çok çökkün hiç birşey yapasım yok bunalıyorum kolumu kıpırdatacak halim yok içim de çok darlaniyor aklıma kötü hatıralar geliyor daha bir bunalıyorum
Bu zamana kadar iyiydim olmuyordu hamilelikten önce bazen olurdum böyle iç daralması vs şimdi de yine oldu sabah uyandığımdan beri nedense

Ben de aynısını soracaktım
başlamak lazım mı
ne almalı acaba
gümüş göğüs kapakları var ben onlardan kullanamam gibi geliyor
yine krem almalı ama alanlar fikir verirse çok sevinirim
Garmastan tabiki onceden baslanildiginda yara kesinlikle olmuyo kendi tecrubem bebek dogdugunda lansinohla degismeli kullanabilirsin cnm

Vala canım ben dr sordum gerek yok dedi direk.

Canım neden öyle oldun hayırdır?

Canım teşekkür ederiz bilgilendirme için, öğrenmiş olduk sayende.

Eğer dolar üstünden falan değilse gözü karartıp ödenebilir bi ücretmiş, sen Ankara’da mısın?

aa gelir gelmez sureyim oyleyse hemen. doğumdan sonra da mustela alırm belki ya da yıkarım her sefernde.

Kızlar dr geldim ,3050 gr olmus ,49.5 cm boyu ,suyu biraz fazla ,tatlıyı kes dedi
ay msallah baya insan kılosuna geldi bebislermz cok mtlu oluyorm.

uf benim hep oyle biliyo msn seni cok iyi anlıyorum. benım hamilelikten once olmazdı bir seyleri kafaya takan birisi değilm ama hormonlar yzunden surekli durup dururken ağlıyorm. ama bugun bir tık ıyıyım. bir de 8 ekimde adanada hava hala 34 derece o da bunaltıyo beni.

aa gelir gelmez sureyim oyleyse hemen. doğumdan sonra da mustela alırm belki ya da yıkarım her sefernde.

ay msallah baya insan kılosuna geldi bebislermz cok mtlu oluyorm.
Sağol cnm ,benimde içim rahatladı çok .Dr suyun gelse bile korkma dedi artık,hemen hastaneye git beni ara gelirim dedi.

Sağol cnm ,benimde içim rahatladı çok .Dr suyun gelse bile korkma dedi artık,hemen hastaneye git beni ara gelirim dedi.
Evet rahatlamaz mi yarında benim dr günüm benim dr umda bana güzel şeyler söylese de bende rahatlasam yarın tam 35+0 oluyorum 2.5 kg a bile raziyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…