2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bana doktorum başla dogumdan önce dedi.Mumsy natural aldım internetteki yorumları çok iyiydi eczacıda bunu önerdi bitkisel diye. Bir haftadır sürüyorum gögüs uvundaki çatlaklarım epey düzeldi
Evet rahatlamaz mi yarında benim dr günüm benim dr umda bana güzel şeyler söylese de bende rahatlasam yarın tam 35+0 oluyorum 2.5 kg a bile raziyim
Bende 34 bitti sayılır kilosu 2.100 grm

Canim hindistan cevizi yagi kullanma o tuylenme yapiyor

Bebisler minnacik olacak dönemeyecekleri içinde üzerlerini açamazlar bu nedenle battaniyeye sarmak yeterli olur diye düsünüyorum uyku tulum bir dahaki kış iyi olacak
Bende hep bu konuyu merak ediyordum o kadar uyku tulumu baktim hic 3.6 ay gorememistim iyikide gorememisim deli gibi ruyalarima giriyordu ya battaniyeyi yuzune cekerse sirf bunun korkusuyla alacaktim gerek yokmus

Kilo yu ben de prk takmıyorum gelişmesi önemli doktorun gerilik olursa erken alınması gerekir demişsin bana doktorum hiç bahsetmedi
Gittiğim bi doktor öyle dedi gerilik devam ederse anne karnında gelişmeyen bebeği erken alırız diye bende sonra başka doktora gittim ona göre şuan herşey normal önde gitmiyor ama ciddi anlamda bi gerilikte yok dedi. Bende o doktora devam edeceğim artık

Evet rahatlamaz mi yarında benim dr günüm benim dr umda bana güzel şeyler söylese de bende rahatlasam yarın tam 35+0 oluyorum 2.5 kg a bile raziyim
35 de 2.5 gra raziyim derken ?canim benim 35+4 de tam 2500 gr di bir hafta olan gerilik 4 gune düşmuş hersey cok sukur yolunda saglikli olsunlar zayif olsunlar canim ki benim doktor 3 yada 3300 kg dogar dedi azda degil yani normal

Bilmiyorum ki canım adet dönemim mi acaba diyorum bazen adet dönemlerinde olurdum böyle
Olabilir, hormonların oyunu da olabilir tabi, takma kafana, rahatlatmaya çalış kendini, en güzel zamanlarımız aslında, dua et olmazsa bazen manevi boşluk bile huzursuz ediyor insanı.
Bu ilk saklama ücreti benim bildiğim sonra dolar üzerinden senelik saklama ücreti alıyorlar
Tahmin ettim büyük ihtimalle öyledir.

Maşallah canım ne yiyip ne içiyorsun bize de söyle az kilo aldıralım
Hergun muz yedim ,1 tane yeşil elma, 3 litre su ,ne olursa evde 2 bardak süt,kefir,ayran yoğurt 1 kase,2 tane sise maden suyu (bazen maden suyuna ayran i karistirdim) muz aldim ama çok tatlı değil aldıklarım.haftada 1_2 avokado.muz u ara öğün yaptım.elmayi da gece yatmadan yiyorum uyku versin diye

tüp bebek, dondurulmuş embriyo gibi sebepleri varzaten 38.haftayı tamamlamış oluyor. risk almaya gerek yok dedi. sancı vs istemiyoruz.
Benimkide tup bebek hayirlisiyla gelsinlerde bi aynen banada risk olursa 38+2 de aliriz dedi bakalim ne olacak

35 de 2.5 gra raziyim derken ?canim benim 35+4 de tam 2500 gr di bir hafta olan gerilik 4 gune düşmuş hersey cok sukur yolunda saglikli olsunlar zayif olsunlar canim ki benim doktor 3 yada 3300 kg dogar dedi azda degil yani normal
Ay ne bilim kiz bizim grubun bebislerin maşallahı var en minnak bnm oğlusum olacak sanki hep 2700 2800 ler 3000 ler maşallah ben 2500 olur mu onu bile sanmıyorum anlamında demiştim

Kizlar ben kilonun irsi olduguna inaniyorum ne kadar fazla yersen ye farketmiyo ben hamileeliklerimde sut urunleri ceviz falan yiyemezdim kilosu cok guzeldi bu biraz dusuk gibi ama yemediklerim hep benden cikti kemik erimesi vitaminsiz kalmam siz once kendiniz icin yiyin bebek alacagi varsa aliyo yoksa biz aliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…