Bana doktorum başla dogumdan önce dedi.Mumsy natural aldım internetteki yorumları çok iyiydi eczacıda bunu önerdi bitkisel diye. Bir haftadır sürüyorum gögüs uvundaki çatlaklarım epey düzeldi
Bende 34 bitti sayılır kilosu 2.100 grmEvet rahatlamaz mi yarında benim dr günüm benim dr umda bana güzel şeyler söylese de bende rahatlasam yarın tam 35+0 oluyorum 2.5 kg a bile raziyim
Maşallah canım kac haftaliksın.benimde yarın kontrolüm.sezaryenmi normalmi bellimiKızlar dr geldim ,3050 gr olmus ,49.5 cm boyu ,suyu biraz fazla ,tatlıyı kes dedi
Daha fazladır inşallah canım endişe etme. Güzel haberlerle gel inşallah bize de haber etEvet rahatlamaz mi yarında benim dr günüm benim dr umda bana güzel şeyler söylese de bende rahatlasam yarın tam 35+0 oluyorum 2.5 kg a bile raziyim
Canim hindistan cevizi yagi kullanma o tuylenme yapiyorbenim bir günüm diğerine uymuyor. dün enerjim yerindeyse bugün değil. kolumu kaldırmaya halim yok. bir aksam uyuyorsam diğer aksam mumkun değil. boyle geçiyor. dün mesela bebek çok hareketsizdi ondan önceki günler hareketli, bugün yine hareketi normal. günüm günüme uymuyor kısacası. ben dr. organic manuka balı vucut balsamından sureceğim gögüslerime. Turkıyedeyken de kullanırdım çok iyiydi, şimdi Türk pazarından çekilmiş olabilir. burda lansinoh çok pahalı, yine dr. organic devam edeceğim. onun dışında arada zeytinyagı, avokado yağı ve hindistan yağı karısımı da sürerim. evde olan yağlardan hazırlarım küçük bir karışım.
Kuzum tam 39 da neden almiyor doktorun benimki bi aksilik olmazsa tam 39 dedibizim sezeryan tarihimiz de 38+1 yani 26ekim olarak belirlendi
Bu ilk saklama ücreti benim bildiğim sonra dolar üzerinden senelik saklama ücreti alıyorlarCanım teşekkür ederiz bilgilendirme için, öğrenmiş olduk sayende.
Eğer dolar üstünden falan değilse gözü karartıp ödenebilir bi ücretmiş, sen Ankara’da mısın?
Bende hep bu konuyu merak ediyordum o kadar uyku tulumu baktim hic 3.6 ay gorememistim iyikide gorememisimBebisler minnacik olacak dönemeyecekleri içinde üzerlerini açamazlar bu nedenle battaniyeye sarmak yeterli olur diye düsünüyorum uyku tulum bir dahaki kış iyi olacak
Gittiğim bi doktor öyle dedi gerilik devam ederse anne karnında gelişmeyen bebeği erken alırız diye bende sonra başka doktora gittim ona göre şuan herşey normal önde gitmiyor ama ciddi anlamda bi gerilikte yok dedi. Bende o doktora devam edeceğim artıkKilo yu ben de prk takmıyorum gelişmesi önemli doktorun gerilik olursa erken alınması gerekir demişsin bana doktorum hiç bahsetmedi
35 de 2.5 gra raziyim derken ?canim benim 35+4 de tam 2500 gr di bir hafta olan gerilik 4 gune düşmuş hersey cok sukur yolunda saglikli olsunlar zayif olsunlar canim ki benim doktor 3 yada 3300 kg dogar dedi azda degil yani normalEvet rahatlamaz mi yarında benim dr günüm benim dr umda bana güzel şeyler söylese de bende rahatlasam yarın tam 35+0 oluyorum 2.5 kg a bile raziyim
Zorunlu Sezeryanim ben canım.35 hafta 3 gunlukMaşallah canım kac haftaliksın.benimde yarın kontrolüm.sezaryenmi normalmi bellimi
Evet rahatlamaz mi yarında benim dr günüm benim dr umda bana güzel şeyler söylese de bende rahatlasam yarın tam 35+0 oluyorum 2.5 kg a bile raziyim
[/QUOT inşallah söyler canım merak etme.ben hergun 1 muz ,3 litre su ,yoğurt,süt bol tüketmiyorum.1 elma yeşil...
tüp bebek, dondurulmuş embriyo gibi sebepleri varKuzum tam 39 da neden almiyor doktorun benimki bi aksilik olmazsa tam 39 dedi
Olabilir, hormonların oyunu da olabilir tabi, takma kafana, rahatlatmaya çalış kendini, en güzel zamanlarımız aslında, dua et olmazsa bazen manevi boşluk bile huzursuz ediyor insanı.Bilmiyorum ki canım adet dönemim mi acaba diyorum bazen adet dönemlerinde olurdum böyle
Tahmin ettim büyük ihtimalle öyledir.Bu ilk saklama ücreti benim bildiğim sonra dolar üzerinden senelik saklama ücreti alıyorlar
Bilmiyordum bunu, tamamCanim hindistan cevizi yagi kullanma o tuylenme yapiyor
Hergun muz yedim ,1 tane yeşil elma, 3 litre su ,ne olursa evde 2 bardak süt,kefir,ayran yoğurt 1 kase,2 tane sise maden suyu (bazen maden suyuna ayran i karistirdim) muz aldim ama çok tatlı değil aldıklarım.haftada 1_2 avokado.muz u ara öğün yaptım.elmayi da gece yatmadan yiyorum uyku versin diyeMaşallah canım ne yiyip ne içiyorsun bize de söyleaz kilo aldıralım
Benimkide tup bebektüp bebek, dondurulmuş embriyo gibi sebepleri varzaten 38.haftayı tamamlamış oluyor. risk almaya gerek yok dedi. sancı vs istemiyoruz.
Kaç haftalık canım benimde haftasına göre kilosu ilerde ama doğumla ilgili kesin bir şey demedi doktorKızlar dr geldim ,3050 gr olmus ,49.5 cm boyu ,suyu biraz fazla ,tatlıyı kes dedi
Ay ne bilim kiz bizim grubun bebislerin maşallahı var en minnak bnm oğlusum olacak sanki hep 2700 2800 ler 3000 ler maşallah ben 2500 olur mu onu bile sanmıyorum anlamında demiştim35 de 2.5 gra raziyim derken ?canim benim 35+4 de tam 2500 gr di bir hafta olan gerilik 4 gune düşmuş hersey cok sukur yolunda saglikli olsunlar zayif olsunlar canim ki benim doktor 3 yada 3300 kg dogar dedi azda degil yani normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?