2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
ugurbocuuu canım Hüseyin bey poliklinik yapmayacakmış bu ay, pandemiye bakıyormuş sadece mesaj attım inşallah başka birine devretmez beni de, öyle olursa da sıkıntı olmaz Mehmet beyle devam ederim napim, hayırlısı olsun bakalım.

Ben zaten ümidimi kesmiştim canım bi türlü randevu açmadılar dedim ya hastalandı yada başka birşey var birde bana tamam yaparim hiç demedi ameliyatı tanıyorsan mehmet beyi güven sağladıysanız onla devam edersin ben yarın şehir hast son kez gideceğim hüseyin azer beye
Hüma daki dr umda çok iyi seviyorum güveniyorum boşuna özele para vermek istemedim aslında ama devlet de de karambole kim denk gelirse ameliyat olamam humadaki dr um yeni bi arkadaşıma da sezaryen yaptı ameliyatı çok güzel geçti inşallah bende kararımı kesinlestirdim diğer çocukları da hüma da doğurmuştum bu da kısmet orasıymış

Doğru diyorsun her hamilelik 2 dişimi götürdü bebek bizden besleniyor bizim depolar tükeniyor

Parasından daha önemli bence doktoruna güvenip rahatça doğum yapmak, o yüzden sevmişsin de hiç kafanı karıştırma, güzelce doğumumuzu yapalım inşallah, pazartesi görüşelim dedi şimdi dur bakalım pek bişi kalmadı bizimde zaten, günü versin de kontrolleri Bi şekilde hallederiz zaten sorun olmaz Bi başkasıyla da hallederim onu.

Hayırlı haberler alırız inşallah bundan sonra canım benim.

Çok doğru söylediniz gerçekten hamilelik boyunca 15 kilo alan ben bebek ufak tefek dedi doktor

Kesinlikle yapı ve annenin vücudunun beslemesine bağlı. Ben ilk 4 ay sadece domates ve tuzlu peynirle beslendim hâlâ daha istifar ediyorum yediğim pek bisey yok sabah ve akşam yiyiyorum çok kalkamadigim için de pek guz3l yemekler yapamıyorum sıradan şeyler.Sabahlari 1 süt 1 yumurta 2 ceri dometes bir dilim kepek ekmek le doyuyorum öğlen yediğim bisey yok akşam da sıradan şeyler. Günde 1 bardak süt ve 1 ad meyvem garanti onun dışında Allah ne verdiyse ama bebeğimin maşallahı var .ilk aylar bakliyattan tiksindim evde pişmiyor et desen ayda 1 anca 2 kez balık yedim sadece.Bence yemekle alakası yok.Vucut verdiğini veriyor bebeğe.

Annenin kilo ve beslenmesi ile tamamen doğrudan alakası yok bebeğin kilo almasının...
Ben kızımda 13kg aldım kızım 3200doğdu 38haffa 0gün iken mecbur doğum oldu..
Arkadasım benden daha cok kilo aldı ve zaten çok kilolu idi bebeği 2kg larda bir Seydi...

Çok doğru söylediniz gerçekten hamilelik boyunca 15 kilo alan ben bebek ufak tefek dedi doktor
Ay cnm bende en son 3 hafta önce tartıldığımda, toplamda 15 kilo almışım şuan ne durumdayım allah bilir ve bebeğimde zayıf vücudumdaki tek şiş olan yer göbeğim nereye gitti o kilo haala anlamış değilim

Kizlar kan sulandırıcı iğne kullananlar epidural dogum mu oluyor yoksa genel mi acaba

Herkese iyi akşamlar bugün kontrolüm vardı, doktor bebeğimin dönmediğini makat gelişte kaldığını söyledi. 2 defa NST çektirdi amniyon sıvısı da sınırda olduğu için pazartesi günü için randevu al dedi bebeğini doğurturuz artık dedi. Bu sürece kadar bebeğin hareketlerini dinle eğer 10 dan az ise pazartesiyi bekleme hemen gel dedi. Heyecan ve endişe arasında gidip geliyorum.

Tabiki daha önemli ama hüseyin bey olsaydı yapsaydı da çok isterdim birbirine alternatif olarak devam ettim ikisine de kısmet hüseyin bey olmayınca özel deki ni degerlendirecegim hakkımızda en hayırlısını versin rabbim

Aaaaaa doğum mu yapacaksın kac haftan dolmuş olacak pazartesi ye 37 oluyormu canım biraz daha beklemez miymiş
Kilonuz gelişiminiz nasıl hayırlı doğumlar olsun
Sezaryen mi alınacaksın

Nasi yani hemen nu pazartesi mi

Aaaaaa doğum mu yapacaksın kac haftan dolmuş olacak pazartesi ye 37 oluyormu canım biraz daha beklemez miymiş
Kilonuz gelişiminiz nasıl hayırlı doğumlar olsun
Sezaryen mi alınacaksın
Doktor, normalde yatıracaktım seni ama 37 haftayı bekliyoruz genelde dedi. Sen kendin bebeğini dinle hareketleri az ise hemen gel dedi. Pazartesi günü 36+4 olacak. Malesef sezaryen olacakmış. Makat geliş çok riskliymiş.

Ah ah inşaallah öyle olur canım sende güzel ideal aldın ben de çok almadığım için hem iyi diyorum hemde yoksa bebek de mi küçük diyorum ama genetik olan neyse o diyor bugün dr kağan kocatepeyi dinledim de youtube da bugün ki tartıma göre hala +8.5 kg sabah muayenem var bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…