2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sancın kasılman çıktı mı nst de

Kizlar kan sulandırıcı iğne kullananlar epidural dogum mu oluyor yoksa genel mi acaba
Canim bende kullaniyorum ikisi genel anestezi oldu dr oyle uygun gordu ama arkadslardan bazilari belden uusturdular bunu daha hic gorusmedik sen dr gorustunmu

Rabbim hakkinda hayirlisi olsun canim cok sukur 37.haftalara gelebilmissin insallah saglicakla dogsun bebisin

Ugur bocegi bende bu bebegimde cok kararsiz kaldim cunku duzenli bi dr gidemedin once ozele devlete ayrintilidan sonra bazip problemler cikinca arastirmaya yanlis teshis konuldugu icin ozele baska bi dr gittim simdi halimi bi gorsen Rabbim sasirtmasinda ne yapcagimi bilmiyorum digerlerinde boyle olmamistim esime diyorumki bisey olursa bayiltin beni nereye goturuyosaniz goturun devlet ozel arastirma farketmez

Son düzenleme:
Canim bende kullaniyorum ikisi genel anestezi oldu dr oyle uygun gordu ama arkadslardan bazilari belden uusturdular bunu daha hic gorusmedik sen dr gorustunmu
Canim ben gorusmedim henuz ama genel istiyorum. Ama.soyle de bir durum var ani olursa genel anestezide ac olmak felan gerekiyor. Yani ona fırsat kalmaz ise belden mi oluyor

Yani gormek de pek istemiyorm aslında o ameliyat anini korkuyorum sanırım

Hayır nasıl oluyor anlamiyorum dün 80 kiloydum bugün 81 im millet 2 haftada 1 kilo alıyor.ofyasadece sumu içsem.sanırım misal mandalinayi 1 tane degil 3 tane yiyorum ceviz 3 tane degil 7-8 tane yiyorum.kilo aldı başını gidiyor.hayır bebege zararı olursa diye korkuyorum.dogumdan sonra bisekilde veririm tek korkum bebege zararı olurmu diyetadımlık degil doyumlukmu yiyorum acaba.normaldede ayni sekilde yiyorum ama kilolu biri degilimdir.birde 7 aydan itibaren iştahım cok arttı

Benimle tam olarak aynı durumdasin. Aynı haftadayiz ve doktor aynı şeyi dedi. Bebeğim makat gelişi. Ultrasonda su keseciklerine bakti 5 cm dedi. 5-8 cm arası normal su. 5cm den az azalan su, 8cmden çoksa fazla duymuş. Pazartesi ben de gideceğim suyum azaliyorsa sezeryan günü verecek. Senin su kesen kaç cm biliyor musun? Bebek hareketlerin nasıl?

Cnim ben de aksamlari 2 iri mandalina yiyorum 2 haftadir eksi diye sekerime de hic bakmadm bugun bakcam 1 saat sonra ama mandalina büyükse 3 fazla olablr. Cevizi sutu sebzeyi kismadm ben diyet listesnden cunku diyete uyarsam cok dusuk kaliyor seker ekmek de yesem yukselmiyor diyetle ben de bazi gunler pilav makarna yiyorum mesela cekirdek cok çitlıyorum listede olmamasına rağmen karbonhidrat değil diye. Doğum öncesi abartmasak iyi olur meyveyi ne olur ne olmaz hem bize aldırır hem bebisi gereksz irilestrir allah korusn. Ama mandalina zayif noktam dayanamiyorm. Kilonu da hic takma 20 kusur kilo alan arkdslarm doğumdan -10 la çıkıp kalani emzrirken verdi helsi eski haline dondu.

Canım çok şükür selametle şu aşamaya geldik ya Artık güzel ameliyat yapacak dr lazım bize 3. Kez aynı yerden açılacak karnımız

Su kesemi bilmiyorum sadece suyun sınırda az dedi. Bebek hareketleri çok hissedemiyorum kendi kendine kıpırdıyor ama genelde ben dokunarak hareket ettirmeye çalışıyorum.

Su kesemi bilmiyorum sadece suyun sınırda az dedi. Bebek hareketleri çok hissedemiyorum kendi kendine kıpırdıyor ama genelde ben dokunarak hareket ettirmeye çalışıyorum.
Ikimizinde pazartesi randevusu var. Bakalım ne çıkacak. Benim suyum azalmazsa beklerler sanırım. Bir de doktor önce elle döndürmeye deneyeceğim masajla dedi. O olmazsa suyum varsa bekleyecek azalmaya geçmişse sezaryan günü verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…