Bana şimdiye kadar günüyle tam uyumlu dediler ama ben nedense grupta çok konuşulduğu içinmi bilmem öyle hissediyorumBenim kızıma da minyon diyor doktorlar benimki de az doğacak galiba
ben istanbuldayımCanım teşekkür ederiz bilgilendirme için, öğrenmiş olduk sayende.
Eğer dolar üstünden falan değilse gözü karartıp ödenebilir bi ücretmiş, sen Ankara’da mısın?
ben de öyle biliyordum amaBu ilk saklama ücreti benim bildiğim sonra dolar üzerinden senelik saklama ücreti alıyorlar
Umarım pazartesi güzel haberlerimiz olurIkimizinde pazartesi randevusu var. Bakalım ne çıkacak. Benim suyum azalmazsa beklerler sanırım. Bir de doktor önce elle döndürmeye deneyeceğim masajla dedi. O olmazsa suyum varsa bekleyecek azalmaya geçmişse sezaryan günü verecek
Kendim icin değilde bu kilonun bebege zararı olurmu şeker çıkmamıştı bende bebekte 3 hafta falan önden gidiyor.bebeğe zararı olurmu acaba.kilo alıyorum yani elimde değilCnim ben de aksamlari 2 iri mandalina yiyorum 2 haftadir eksi diye sekerime de hic bakmadm bugun bakcam 1 saat sonra ama mandalina büyükse 3 fazla olablr. Cevizi sutu sebzeyi kismadm ben diyet listesnden cunku diyete uyarsam cok dusuk kaliyor seker ekmek de yesem yukselmiyor diyetle ben de bazi gunler pilav makarna yiyorum mesela cekirdek cok çitlıyorum listede olmamasına rağmen karbonhidrat değil diye. Doğum öncesi abartmasak iyi olur meyveyi ne olur ne olmaz hem bize aldırır hem bebisi gereksz irilestrir allah korusn. Ama mandalina zayif noktam dayanamiyorm. Kilonu da hic takma 20 kusur kilo alan arkdslarm doğumdan -10 la çıkıp kalani emzrirken verdi helsi eski haline dondu.
Yok yav senin kilonla onun cok ilgisi yok seker yoksa ben seker var sandm. Benim varKendim icin değilde bu kilonun bebege zararı olurmu şeker çıkmamıştı bende bebekte 3 hafta falan önden gidiyor.bebeğe zararı olurmu acaba.kilo alıyorum yani elimde değil
Insallah kizlar iyi hberlernzi bekliyoruzUmarım pazartesi güzel haberlerimiz olur
Merhaba bendede yapışıklık çıktı kürtajdan dolayı histeroskopi yapilmasi lazimmi Zeynep Kamil hangi doktoru önerirsiniz acabaacanım uzun uzun yazışsın. allah razı olsun senden. hakkını helal et.
Ben de dokotrum kürtaj deyince aklıma ilk zeynep kamil geldi hani uzman ellerde yapılsın dedik. Onlarca hasta geliyor dedik oraya kürtaj için. NEyse yapıldı 2 ay süreyle benim lekelenmelerim bitmedi birtürlü bu süreçte gittim kontrollere falan en son yine zeynep kamil de bir doçent doktora gittim o da rahimde birşey var ama ne olduğunu anlamak için histereskopi yapmalıyız dedi. Polip de olabilir dedi. DErken ben kürtajdan iki ay sonra histerskopi oldum. Ve bebeğin plesentasının fazlasıyla rahim duvarına yapışık olduğunun bilgisini aldım doktor epey zorlandım ama temizledim dedi zarar vermeden oldukça zor geçti dedi operasyonun ve sonraki konroellerimde cam gibi rahimin dedi. bana 3 ay korun dedi ki öyle de yaptık 3 ay korunduk. üstünden 3 ay geçti gebelik oluşmadı dedim tekrar bu sefer özele gideyim. Öneriyle de gittim şuanki doktora Sancaktepe bölge hastanesi Özlem Aras dr. adı. ayrıca tüp bebek uzamnı da kendisi. Rahime vs baktı muayene etti bir yapışıklık görüyorum dedi rahimde. HSG istedi hsg ile açılacak ite bu küçük yapışıklıklar dedi. Ben de dün hsg yi çektirdim çeken uzmana dedim açıldımı bari yapışıklılar bana rahimdeki yapışıklılar hsg ile açılmaz tüplerdeki yapışıklılar açılır dedi. Neyse benn verilen raporumu doktora gönderdim watsup tan yapışıklık var hsg yaptırmanız lazım dedi. Şimdi cuma günüe randevu aldım gideceğim filimleri de göstermeye. Yani bu şekilde gebe bile kalınsa düşük yapma riski olduğunu yazdı bana watsuptan. Yani ne bilim yapışıklığın derecesine bağlı olablir. Filmi çeken radyoloji uzmanı küçük önemli olmayan yapışıklıklar dedi. Şuan ben ne yapayım bilmiyorum yaGideyim mi bak senin anlattıklarını okuyunca da çok tedirgin oldum.
Allah korusun canım sağ salim kucağına alirsin inşallah. Bu hafta doktora gittigimde ebe eğitim verdi bana yaşlı bir kadın 52 yaşındaydı sanırım ilk çocuk normal doğum 2.çocuk zorunlu sezeryan olmuş onunkide çok büyükmüş miyom dan rahim büyümüyordu dedi o çok şükür kavuşmuş şimdi 14 yaşında demişti. Bazen ıstediğimiz gibi yolunda gitmeyebikir. Bende çok isterdim normal doğum o sancıyı aciyi çekmeyi. Ama ağzıma normal doğum kelimesini bile almiyorum .sağlıkla gelsinler ❤❤❤Çok büyük miyomum var,rahmi kapatıyor.miyomun patlamaması gerekiyor, patlarsa kan kaybın olur ,Allah korusun tehlikeye girersin dedi
Bacaklar toto kollar sadece göbek yok bildigin şiştim.ödem degil ama heryerim aldı öyle diyim.ilk bebegim 33.haftada dogdu 2300 gr.Toplamda 22 kilo almistim.Bundada yaklasik ayni aliyorum ama bukez prolutun depot igne kullaniyorum.Allaha şükur 34.haftayida bitiriyoruz.Fakat bu kiloyla bebek iri olursa sıkıntı olurmu acaba diye düşünüyorum nebiliyim.ilkinde bu haftaları görmedim.bunda dogum yaklastikca hafiften korkuyorum.sezaryen olacak.off saglikli bir şekilde kucagimiza alalım başka hicbirsey istemiyorum.Yok yav senin kilonla onun cok ilgisi yok seker yoksa ben seker var sandm. Benim varsenin kilo belki odemdr cok hızlı aldıysan.
Doğurturuz derken makat geliş normal mi deneyecek nasıl olacak canım, hayırlısı ile kucağına al inşallahHerkese iyi akşamlarbugün kontrolüm vardı, doktor bebeğimin dönmediğini makat gelişte kaldığını söyledi. 2 defa NST çektirdi amniyon sıvısı da sınırda olduğu için pazartesi günü için randevu al dedi bebeğini doğurturuz artık dedi. Bu sürece kadar bebeğin hareketlerini dinle eğer 10 dan az ise pazartesiyi bekleme hemen gel dedi. Heyecan ve endişe arasında gidip geliyorum.
Öyle canım sağlıkla gelsinler, ben normal dogumu hiç istemedim ,annemin çok zor geçmiş ondan çok etkilendim herhalde.dr zorunlu sezeryan deyince öyle mutlu oldum kiAllah korusun canım sağ salim kucağına alirsin inşallah. Bu hafta doktora gittigimde ebe eğitim verdi bana yaşlı bir kadın 52 yaşındaydı sanırım ilk çocuk normal doğum 2.çocuk zorunlu sezeryan olmuş onunkide çok büyükmüş miyom dan rahim büyümüyordu dedi o çok şükür kavuşmuş şimdi 14 yaşında demişti. Bazen ıstediğimiz gibi yolunda gitmeyebikir. Bende çok isterdim normal doğum o sancıyı aciyi çekmeyi. Ama ağzıma normal doğum kelimesini bile almiyorum .sağlıkla gelsinler ❤❤❤
Aynen fena sert karnım büyüme cok olmadı bu ay ama sertlesme cok gergin . Uzandıktan sonra kalkınca bı agrı oluyor bı gerılme oluyor. Bebekte hareketlı aynenBu haftalarda normal ozaman bende aynı şeyleri yaşıyorum yatarken kasıklarım acıyor.geceleride cok hareketli artık
Canım bence baska doktorada git 37 de alsınlar olmadı kılosu falan nasıl ? Bılmıyorum ama doktoruna guvenıyosan bısı dıyemem yad abaska doktorunda fıkrını al ıstersenDoğurturuz derken makat geliş normal mi deneyecek nasıl olacak canım, hayırlısı ile kucağına al inşallah
Benim için mi diyorsun canım anlamadımCanım bence baska doktorada git 37 de alsınlar olmadı kılosu falan nasıl ? Bılmıyorum ama doktoruna guvenıyosan bısı dıyemem yad abaska doktorunda fıkrını al ıstersen
A yok snın yorum yaptıgın kısıye pylz sanırm nıckı. Yazınca ıkınızedemı gelıyorBenim için mi diyorsun canım anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?