2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım teşekkür ederiz bilgilendirme için, öğrenmiş olduk sayende.

Eğer dolar üstünden falan değilse gözü karartıp ödenebilir bi ücretmiş, sen Ankara’da mısın?
ben istanbuldayım
ama bu konuda en tecrübeli şirket ankaradaymış
orayı tavsiye ettiler
kordon kanı bankası da ankaradaymış

Umarım pazartesi güzel haberlerimiz olur

Kendim icin değilde bu kilonun bebege zararı olurmu şeker çıkmamıştı bende bebekte 3 hafta falan önden gidiyor.bebeğe zararı olurmu acaba.kilo alıyorum yani elimde değil

Kendim icin değilde bu kilonun bebege zararı olurmu şeker çıkmamıştı bende bebekte 3 hafta falan önden gidiyor.bebeğe zararı olurmu acaba.kilo alıyorum yani elimde değil
Yok yav senin kilonla onun cok ilgisi yok seker yoksa ben seker var sandm. Benim var senin kilo belki odemdr cok hızlı aldıysan.

Merhaba bendede yapışıklık çıktı kürtajdan dolayı histeroskopi yapilmasi lazimmi Zeynep Kamil hangi doktoru önerirsiniz acabaa

Çok büyük miyomum var,rahmi kapatıyor.miyomun patlamaması gerekiyor, patlarsa kan kaybın olur ,Allah korusun tehlikeye girersin dedi
Allah korusun canım sağ salim kucağına alirsin inşallah. Bu hafta doktora gittigimde ebe eğitim verdi bana yaşlı bir kadın 52 yaşındaydı sanırım ilk çocuk normal doğum 2.çocuk zorunlu sezeryan olmuş onunkide çok büyükmüş miyom dan rahim büyümüyordu dedi o çok şükür kavuşmuş şimdi 14 yaşında demişti. Bazen ıstediğimiz gibi yolunda gitmeyebikir. Bende çok isterdim normal doğum o sancıyı aciyi çekmeyi. Ama ağzıma normal doğum kelimesini bile almiyorum .sağlıkla gelsinler ❤❤❤

Yok yav senin kilonla onun cok ilgisi yok seker yoksa ben seker var sandm. Benim var senin kilo belki odemdr cok hızlı aldıysan.
Bacaklar toto kollar sadece göbek yok bildigin şiştim.ödem degil ama heryerim aldı öyle diyim.ilk bebegim 33.haftada dogdu 2300 gr.Toplamda 22 kilo almistim.Bundada yaklasik ayni aliyorum ama bukez prolutun depot igne kullaniyorum.Allaha şükur 34.haftayida bitiriyoruz.Fakat bu kiloyla bebek iri olursa sıkıntı olurmu acaba diye düşünüyorum nebiliyim.ilkinde bu haftaları görmedim.bunda dogum yaklastikca hafiften korkuyorum.sezaryen olacak.off saglikli bir şekilde kucagimiza alalım başka hicbirsey istemiyorum.

Doğurturuz derken makat geliş normal mi deneyecek nasıl olacak canım, hayırlısı ile kucağına al inşallah

Öyle canım sağlıkla gelsinler, ben normal dogumu hiç istemedim ,annemin çok zor geçmiş ondan çok etkilendim herhalde.dr zorunlu sezeryan deyince öyle mutlu oldum ki

Bu haftalarda normal ozaman bende aynı şeyleri yaşıyorum yatarken kasıklarım acıyor.geceleride cok hareketli artık
Aynen fena sert karnım büyüme cok olmadı bu ay ama sertlesme cok gergin . Uzandıktan sonra kalkınca bı agrı oluyor bı gerılme oluyor. Bebekte hareketlı aynen bakalım ılk kım dogurcakk alttan muayene olan varmı catı kontrolu??

Doğurturuz derken makat geliş normal mi deneyecek nasıl olacak canım, hayırlısı ile kucağına al inşallah
Canım bence baska doktorada git 37 de alsınlar olmadı kılosu falan nasıl ? Bılmıyorum ama doktoruna guvenıyosan bısı dıyemem yad abaska doktorunda fıkrını al ıstersen

Canım bence baska doktorada git 37 de alsınlar olmadı kılosu falan nasıl ? Bılmıyorum ama doktoruna guvenıyosan bısı dıyemem yad abaska doktorunda fıkrını al ıstersen
Benim için mi diyorsun canım anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…