2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benimde muayene haftaya cuma... Aynen öyle genetik..
İstersen dünyayı ye, istersen günlerce aç kal.. Bebek alacaksa alıyor.. Bak benim bir ara sorunlarım vardı inan yemek yiyemezdm... 5hafta da ala ala 600gr almıstım..
Ama bebiş maşaallah hepsini o almıs
Misal bu bir örnek.. Dünyayı da yesen bebek almıyorsa almıyor. Yapack bri sey yok...

Kızlar normal dogum dusunenler varmı?
Korkusu olan varmı ya benım korkularım basladı su gelme olayı ne mesela nasıl anlıcam ne yapmam lazım hemen hastaneye gitsem mi evdemı sancı ceksem kafamda cok soru var

Canim ben gorusmedim henuz ama genel istiyorum. Ama.soyle de bir durum var ani olursa genel anestezide ac olmak felan gerekiyor. Yani ona fırsat kalmaz ise belden mi oluyor
ben acil dış gebelik ameliyatına alınmıştım. o zaman lavman yapıp genel anestezi ile ameliyat olmuştum. yani açlık da yoktu ameliyat öncesi

Sen haftaya artık son kez gidersin 37 olmuş olacaksın dediklerin doğru onlar büyürmüş evet annelik içgüdüsü belkide insan düşünüyor işte yeterince besleniyor mu diye

Kızlar normal dogum dusunenler varmı?
Korkusu olan varmı ya benım korkularım basladı su gelme olayı ne mesela nasıl anlıcam ne yapmam lazım hemen hastaneye gitsem mi evdemı sancı ceksem kafamda cok soru var
Benim ilk gebeligim normal doğumdu ama agrısız doğum epudurel iğne yaptırdım. Suyum evde gelmişti ama ben bir türlü anlayamadım. Kontrole gittimde doğumum başlamıştı. Rahimim 6 cm olmuş tu ve hiç sancı çekmediğim halde inşanlah yine öyle olur. Sende güzel düşün bir bakarsın doğmuş bitmişte

ben normalde gidiyorum manikür pediküre ama az doğuma yakın gideyim diye bekliyorum. sadece tırnağım uzun gelince kestim
Ben her zaman gidemiyorum saçım ve cildim için salona gittiğimde bi kaç kere yaptırdım guzel oluyor evet ama düzenli bütçe ayıramam saçıma falan ancak düzenli gidebiliyorum

Ne güzel bir normal doğum hikayesi 2. Ler hep daha kolay olur diyorlar bilmem doğru mu ama inşallah daha kolay olur canim

Tamam doğru beslenmede önemli hem anne için hem bebek için bazı hamileliklerde anne hiçbirşey yiyemez ama hamliliklten önce sağlıklı bünyesi varsa bebek anneden beslenir cokta güzel kilo alır kanaatindeyim sonrasında annnede hep değerler düşük çıkar yani aslında bebekten çok anneye zarar beslenememesi

Kizlar bisey sorcam benim ilk normal 2. Sezeryan simdi buda zorunlu sezeryan olduguna gore ayni yerden kesicek ya agrisi acisi ilk sezeryana gore dahami fazla oluyo acaba merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…