Sezaryen olacakmış.Doğurturuz derken makat geliş normal mi deneyecek nasıl olacak canım, hayırlısı ile kucağına al inşallah
Hıı yok bana gelmiş :)A yok snın yorum yaptıgın kısıye pylz sanırm nıckı. Yazınca ıkınızedemı gelıyor
Benimde muayene haftaya cuma...Ah ah inşaallah öyle olur canım sende güzel ideal aldın ben de çok almadığım için hem iyi diyorum hemde yoksa bebek de mi küçük diyorum ama genetik olan neyse o diyor bugün dr kağan kocatepeyi dinledim de youtube da bugün ki tartıma göre hala +8.5 kg sabah muayenem var bakalim
Hadi hayırlısı canım sağlıkla gelsinSezaryen olacakmış.
Eşine kestirAyak tirnaklarm kasla goz arasında uzamış kes kesebilirsen birini kestim biri kaldi bebism darlanmasin diye kesemedm
Eşin kessin. Ben utana sıkıla uzatıyorum ayaklarımıAyak tirnaklarm kasla goz arasında uzamış kes kesebilirsen birini kestim biri kaldi bebism darlanmasin diye kesemedm
ay ben o işi geçen yaparken nasıl dibini kestim köşeden anlatamam. iltihap kapcak diye korktum acıyor valla. artık doğuma yakın pediküre gidicemAyak tirnaklarm kasla goz arasında uzamış kes kesebilirsen birini kestim biri kaldi bebism darlanmasin diye kesemedm
ben acil dış gebelik ameliyatına alınmıştım. o zaman lavman yapıp genel anestezi ile ameliyat olmuştum. yani açlık da yoktu ameliyat öncesiCanim ben gorusmedim henuz ama genel istiyorum. Ama.soyle de bir durum var ani olursa genel anestezide ac olmak felan gerekiyor. Yani ona fırsat kalmaz ise belden mi oluyor
Ben hala kesiyorum ya biraz zorlaştı ama esime kestirecek kadar değilim bi de ben eşim kesemez etimi felan keser ondan korkarım benay ben o işi geçen yaparken nasıl dibini kestim köşeden anlatamam. iltihap kapcak diye korktum acıyor valla. artık doğuma yakın pediküre gidicem
ben normalde gidiyorum manikür pediküre ama az doğuma yakın gideyim diye bekliyorum. sadece tırnağım uzun gelince kestimBen hala kesiyorum ya biraz zorlaştı ama esime kestirecek kadar değilim bi de ben eşim kesemez etimi felan keser ondan korkarım ben
Sen haftaya artık son kez gidersin 37 olmuş olacaksın dediklerin doğru onlar büyürmüş evet annelik içgüdüsü belkide insan düşünüyor işte yeterince besleniyor mu diyeBenimde muayene haftaya cuma...Aynen öyle genetik..
İstersen dünyayı ye, istersen günlerce aç kal.. Bebek alacaksa alıyor.. Bak benim bir ara sorunlarım vardı inan yemek yiyemezdm... 5hafta da ala ala 600gr almıstım..
Ama bebiş maşaallah hepsini o almıs
Misal bu bir örnek.. Dünyayı da yesen bebek almıyorsa almıyor. Yapack bri sey yok...
Benim ilk gebeligim normal doğumdu ama agrısız doğum epudurel iğne yaptırdım. Suyum evde gelmişti ama ben bir türlü anlayamadım. Kontrole gittimde doğumum başlamıştı. Rahimim 6 cm olmuş tu ve hiç sancı çekmediğim halde inşanlah yine öyle olur. Sende güzel düşün bir bakarsın doğmuş bitmişteKızlar normal dogum dusunenler varmı?
Korkusu olan varmı ya benım korkularım basladı su gelme olayı ne mesela nasıl anlıcam ne yapmam lazım hemen hastaneye gitsem mi evdemı sancı ceksem kafamda cok soru var
Ben her zaman gidemiyorum saçım ve cildim için salona gittiğimde bi kaç kere yaptırdım guzel oluyor evet ama düzenli bütçe ayıramam saçıma falan ancak düzenli gidebiliyorumben normalde gidiyorum manikür pediküre ama az doğuma yakın gideyim diye bekliyorum. sadece tırnağım uzun gelince kestim
Ne güzel bir normal doğum hikayesi 2. Ler hep daha kolay olur diyorlar bilmem doğru mu ama inşallah daha kolay olur canimBenim ilk gebeligim normal doğumdu ama agrısız doğum epudurel iğne yaptırdım. Suyum evde gelmişti ama ben bir türlü anlayamadım. Kontrole gittimde doğumum başlamıştı. Rahimim 6 cm olmuş tu ve hiç sancı çekmediğim halde inşanlah yine öyle olur. Sende güzel düşün bir bakarsın doğmuş bitmişte
İnşallah canım benim bebekte minnak olduğuna göre daha kolay doğar herhaldeNe güzel bir normal doğum hikayesi 2. Ler hep daha kolay olur diyorlar bilmem doğru mu ama inşallah daha kolay olur canim
Tamam doğru beslenmede önemli hem anne için hem bebek için bazı hamileliklerde anne hiçbirşey yiyemez ama hamliliklten önce sağlıklı bünyesi varsa bebek anneden beslenir cokta güzel kilo alır kanaatindeyim sonrasında annnede hep değerler düşük çıkar yani aslında bebekten çok anneye zarar beslenememesiKizlar ben kilonun irsi olduguna inaniyorum ne kadar fazla yersen ye farketmiyo ben hamileeliklerimde sut urunleri ceviz falan yiyemezdim kilosu cok guzeldi bu biraz dusuk gibi ama yemediklerim hep benden cikti kemik erimesi vitaminsiz kalmam siz once kendiniz icin yiyin bebek alacagi varsa aliyo yoksa biz aliyoruz
Bu tabloyu görünce cooook heycanladım2020 Kasım Anneleri
Bebeğine Kavuşan Annemiz Doğum Tarihi Bebeğin Cinsiyeti Bebeğin İsmi Bebeğin Haftası Bebeğin Kilosu Bebeğin Boyu Doğum Şekli
Çok saol canim benim lavman ne bir bakım netten çok bilmiyorumben acil dış gebelik ameliyatına alınmıştım. o zaman lavman yapıp genel anestezi ile ameliyat olmuştum. yani açlık da yoktu ameliyat öncesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?