Kizlar bisey sorcam benim ilk normal 2. Sezeryan simdi buda zorunlu sezeryan olduguna gore ayni yerden kesicek ya agrisi acisi ilk sezeryana gore dahami fazla oluyo acaba merak ediyorum
Valla benimde eşim kesiyor yapamıyorumki ayakkabımıda giydiriyor kramp girdiginde ovuyorda nevar utanacak yapamıyorsak yapacaklar tabi.ilki erken olunca bu zamanında gelsin diye etrafımda dönüyor sağolsun canım benim.
Ay ne bilim kiz bizim grubun bebislerin maşallahı var en minnak bnm oğlusum olacak sanki hep 2700 2800 ler 3000 ler maşallah ben 2500 olur mu onu bile sanmıyorum anlamında demiştim
Doktor, normalde yatıracaktım seni ama 37 haftayı bekliyoruz genelde dedi. Sen kendin bebeğini dinle hareketleri az ise hemen gel dedi. Pazartesi günü 36+4 olacak. Malesef sezaryen olacakmış. Makat geliş çok riskliymiş.
Ben geçen aya kadar reflü den uyuyamıyor yatmıyordum ne gaviscon ne rennie fayda etti. Rabby diye bir hap verdi doktorum. Sabahları aç bir tane içtim, o kadar rahat ettim ki anlatamam. Sen de doktoruna bir sor istersen canım
Günaydın anneler hayırlı cumalar olsun yine sabaha kadar 4 5 kere uyandım ve uykuya dalamadım vücudum doğum sonrasına hazırlanıyor uykusuzluğa tabi simdi uyaniyorum elim kolum boş oturuyorum o zaman bebeğim olacak inşallah çok özledim yeni doğmuş bebek
Sizin nasıldı geceniz