2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kizlar bisey sorcam benim ilk normal 2. Sezeryan simdi buda zorunlu sezeryan olduguna gore ayni yerden kesicek ya agrisi acisi ilk sezeryana gore dahami fazla oluyo acaba merak ediyorum
Benim ikinci ilkine göre çok daha kolay ve az ağrılı oldu canim ilk sezaryen daha zordu 3. De daha da kolay olur inşallah diye dua ediyorum

Eşin kessin. Ben utana sıkıla uzatıyorum ayaklarımı
Valla benimde eşim kesiyor yapamıyorumki ayakkabımıda giydiriyor kramp girdiginde ovuyorda nevar utanacak yapamıyorsak yapacaklar tabi.ilki erken olunca bu zamanında gelsin diye etrafımda dönüyor sağolsun canım benim.

Bebegin kilosu kac canim hadi hayirlisi kedke biraz daha beklese ama acilse mecbur tabi allahim sagsaglim dogum nasip etsin

ben normalde gidiyorum manikür pediküre ama az doğuma yakın gideyim diye bekliyorum. sadece tırnağım uzun gelince kestim
Ben hamilelikte gitmedim sonrasinda giderim ceyda duvenci hic onermiyordu hamilelikte tehlikeliymis sanirim ordan aklimda kaldi

Mide yanmasından uyuyamayanlar
Ben geçen aya kadar reflü den uyuyamıyor yatmıyordum ne gaviscon ne rennie fayda etti. Rabby diye bir hap verdi doktorum. Sabahları aç bir tane içtim, o kadar rahat ettim ki anlatamam. Sen de doktoruna bir sor istersen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…