2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Haftasıyla uyumlu dedi. Ben 39 u beklerim diye düşünüyordum ama su az olduğu için hemen almak istiyorlar.
Dün epey youtube dan dr kağan kocatepeyi izledim. Aslında 37 den sonra sını miadını doldurmuş sayarız ama 36 hâttâ 35 haftalık bebek bile bize göre gününü doldurmuş ve prematüre sayılmayan bebektir diyor yani 8 ay bittiği ve 9 ay içinde oldugumuz için bundan sonra Allahin izniyle tehlikeli değil senin de yatış olacak kontrol olacak sürekli bisey olmadığı müddet bekler dr un 37 nin dolmasını bence

Teşekkür ederim bilgi için. Bakalım, sağlıkla doğar inşallah

Günaydın kızlar, şu halimle BİM’e gitmek istiyorum ama orda teyzelerle cebelleşemem herhalde

eşim de kızı okula bırakacak, dönüşü 9.30 falan oluyo kalmaz heralde bişi. Kısmet artık bakalım.
Çekilin açılın doğuruveririm bakın öncelik benim dersin bugün bebek ürünleri günü müydü bimin ne almak istiyorsun

Günaydın bu gecede huzursuz uyudum kalkarken normalde canım acıyordu zorlaniyordum.bugün degisik birseydi kesin sanciydı dedim yatarken bi anda sag bel boşlugumdan sanki biçak saplanmis gibi birsey girdi kasiktan cikti ayaga kalkana kadar sürdü acıdan ziyade sancı gibiydi uzun sürseydi dayanamazdım heralde sonra yatmaya korktum oturur vaziyette uyudum.tekrar olmadı.1 tane cocugum var ama hiç agrı sancı olmadı onda erken oldugu icinmi bilmiyorum.bu defa çok korkuyorum.bu sancıysa nasıl dayanıyorlar ölüyorum sandım eşime seslendim hemen.Tersmi yattım acaba uykular haram oldu.soluma yatiyorum

O en yoğun sancıyı bende bilmiyorum canım benimde bel ağrısı ve zonklayıcı ağrıyla doğumlar başladı ve sezaryen olmuştum korktuğum için
Şimdi de bazen zonklayıcı ağrı oluyor adet olacak gibi ama artmıyor
Sende dikkat et yatış pozisyonunlada ilgili olabilir ve kendini artık takip et her an her şey olabilir

Gnaydin kizlar bir önceki gece uyuyamayinca bugun deliksiz uyumusum ihihi.

K Kidem34 kzusum sen miydin normal doğum korkusu var mi yazan bende cok var cok korkuyorum. Bir de normal daha sağlikli evt ama sezaryen daha risksiz gibi geliyo

Ben hamilelikte gitmedim sonrasinda giderim ceyda duvenci hic onermiyordu hamilelikte tehlikeliymis sanirim ordan aklimda kaldi
herkesin herşeye bir fikri oluyor biz de konuşuyoruz ya bazen. ben çok takılmıyorum. kuaföre de gittim manikür pediküre deöyle oturup herşeyi didik didik incelersem yaşayamam ben

Çekilin açılın doğuruveririm bakın öncelik benim dersin bugün bebek ürünleri günü müydü bimin ne almak istiyorsun

ahahah o teyzeler doğurmamı mı dinler

çay ışıklı top alacaktım bizimkilerin yatağına, öyle basamak askı falan işte, bebek askısı bebek kıyafetleri için iyi oluyor askı. Malum 3 oluyo bizde kıyafetlere yetişmeyecek

herkesin herşeye bir fikri oluyor biz de konuşuyoruz ya bazen. ben çok takılmıyorum. kuaföre de gittim manikür pediküre deöyle oturup herşeyi didik didik incelersem yaşayamam ben
Senin genel tarzın yaklaşımın iyiydi ya pimpiriklenmedin önceki kola çay kahve yorumlarında hoşuma gitmişti kasmadın kendini cezalandırır gibi geçirmedin hamileliği senin yorumlar beni de rahatlattı bende arada kola felan kaçırdım valla saç boyası da yaptırmıştın değil mi sen ana saçımı uzattım benim işime geldi yaptırmadım ama sevdim rahat davranmani

Evet bizim de 4 kapılı küçük gardroplardan çocukların dolabı yetişmeyecek artık diyorum epey bi yerleştirmek ayarlamak gerekiyor bölümlerini
Teyzeler kimseyi dinlemez bencede iteler geçerler

ilkini 6sene bekledik. o zaman bende çok dikkatliydim herşeyi takıyordum kafaya. sonra gereksizmiş dedim bundakafam rahat olunca tansiyon sorunu yaşamadım mesela. yediklerime dikkat etmediğim halde daha az kilo aldım. daha rahat hamilelik geçirdim. pandemiye rağmen daha mutlu oldum. bu günler daha geri gelmez 3.yü düşünmüyoruz çünkükuaföre de gittim evet. tedbiri elden bırakmadan gönlümce yaşadım bu süreci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…