Dün epey youtube dan dr kağan kocatepeyi izledim. Aslında 37 den sonra sını miadını doldurmuş sayarız ama 36 hâttâ 35 haftalık bebek bile bize göre gününü doldurmuş ve prematüre sayılmayan bebektir diyor yani 8 ay bittiği ve 9 ay içinde oldugumuz için bundan sonra Allahin izniyle tehlikeli değil senin de yatış olacak kontrol olacak sürekli bisey olmadığı müddet bekler dr un 37 nin dolmasını benceHaftasıyla uyumlu dedi. Ben 39 u beklerim diye düşünüyordum ama su az olduğu için hemen almak istiyorlar.
Teşekkür ederim bilgi için. Bakalım, sağlıkla doğar inşallahDün epey youtube dan dr kağan kocatepeyi izledim. Aslında 37 den sonra sını miadını doldurmuş sayarız ama 36 hâttâ 35 haftalık bebek bile bize göre gününü doldurmuş ve prematüre sayılmayan bebektir diyor yani 8 ay bittiği ve 9 ay içinde oldugumuz için bundan sonra Allahin izniyle tehlikeli değil senin de yatış olacak kontrol olacak sürekli bisey olmadığı müddet bekler dr un 37 nin dolmasını bence
Çekilin açılın doğuruveririm bakın öncelik benim dersin bugün bebek ürünleri günü müydü bimin ne almak istiyorsunGünaydın kızlar, şu halimle BİM’e gitmek istiyorum ama orda teyzelerle cebelleşemem herhalde
eşim de kızı okula bırakacak, dönüşü 9.30 falan oluyo kalmaz heralde bişi. Kısmet artık bakalım.
Günaydın bu gecede huzursuz uyudum kalkarken normalde canım acıyordu zorlaniyordum.bugün degisik birseydi kesin sanciydı dedim yatarken bi anda sag bel boşlugumdan sanki biçak saplanmis gibi birsey girdi kasiktan cikti ayaga kalkana kadar sürdü acıdan ziyade sancı gibiydi uzun sürseydi dayanamazdım heralde sonra yatmaya korktum oturur vaziyette uyudum.tekrar olmadı.1 tane cocugum var ama hiç agrı sancı olmadı onda erken oldugu icinmi bilmiyorum.bu defa çok korkuyorum.bu sancıysa nasıl dayanıyorlar ölüyorum sandım eşime seslendim hemen.Tersmi yattım acaba uykular haram oldu.soluma yatiyorumGünaydın anneler hayırlı cumalar olsun yine sabaha kadar 4 5 kere uyandım ve uykuya dalamadım vücudum doğum sonrasına hazırlanıyor uykusuzluğa tabi simdi uyaniyorum elim kolum boş oturuyorum o zaman bebeğim olacak inşallah çok özledim yeni doğmuş bebek
Sizin nasıldı geceniz
O en yoğun sancıyı bende bilmiyorum canım benimde bel ağrısı ve zonklayıcı ağrıyla doğumlar başladı ve sezaryen olmuştum korktuğum içinGünaydın bu gecede huzursuz uyudum kalkarken normalde canım acıyordu zorlaniyordum.bugün degisik birseydi kesin sanciydı dedim yatarken bi anda sag bel boşlugumdan sanki biçak saplanmis gibi birsey girdi kasiktan cikti ayaga kalkana kadar sürdü acıdan ziyade sancı gibiydi uzun sürseydi dayanamazdım heralde sonra yatmaya korktum oturur vaziyette uyudum.tekrar olmadı.1 tane cocugum var ama hiç agrı sancı olmadı onda erken oldugu icinmi bilmiyorum.bu defa çok korkuyorum.bu sancıysa nasıl dayanıyorlar ölüyorum sandım eşime seslendim hemen.Tersmi yattım acaba uykular haram oldu.soluma yatiyorum
herkesin herşeye bir fikri oluyor biz de konuşuyoruz ya bazen. ben çok takılmıyorum. kuaföre de gittim manikür pediküre deBen hamilelikte gitmedim sonrasinda giderim ceyda duvenci hic onermiyordu hamilelikte tehlikeliymis sanirim ordan aklimda kaldi
Çekilin açılın doğuruveririm bakın öncelik benim dersin bugün bebek ürünleri günü müydü bimin ne almak istiyorsun
Bende bir başlasam saymaya daha mi kolay olur bilemedim gün saymak daha mi zorgünaydın herkese
dün çantama koydum kıyafet grubunu. bugün de araç gereci koyacağım. sayılı günler kaldı şafak 17
Senin genel tarzın yaklaşımın iyiydi ya pimpiriklenmedin önceki kola çay kahve yorumlarında hoşuma gitmişti kasmadın kendini cezalandırır gibi geçirmedin hamileliği senin yorumlar beni de rahatlattı bende arada kola felan kaçırdım valla saç boyası da yaptırmıştın değil mi sen ana saçımı uzattım benim işime geldi yaptırmadım ama sevdim rahat davranmaniherkesin herşeye bir fikri oluyor biz de konuşuyoruz ya bazen. ben çok takılmıyorum. kuaföre de gittim manikür pediküre deöyle oturup herşeyi didik didik incelersem yaşayamam ben
Evet bizim de 4 kapılı küçük gardroplardan çocukların dolabı yetişmeyecek artık diyorum epey bi yerleştirmek ayarlamak gerekiyor bölümleriniahahah o teyzeler doğurmamı mı dinler
çay ışıklı top alacaktım bizimkilerin yatağına, öyle basamak askı falan işte, bebek askısı bebek kıyafetleri için iyi oluyor askı. Malum 3 oluyo bizde kıyafetlere yetişmeyecek
ilkini 6sene bekledik. o zaman bende çok dikkatliydim herşeyi takıyordum kafaya. sonra gereksizmiş dedim bundaSenin genel tarzın yaklaşımın iyiydi ya pimpiriklenmedin önceki kola çay kahve yorumlarında hoşuma gitmişti kasmadın kendini cezalandırır gibi geçirmedin hamileliği senin yorumlar beni de rahatlattı bende arada kola felan kaçırdım valla saç boyası da yaptırmıştın değil mi sen ana saçımı uzattım benim işime geldi yaptırmadım ama sevdim rahat davranmani
daha heyecanlı sanki. yaklaşıyor gelmekte olanBende bir başlasam saymaya daha mi kolay olur bilemedim gün saymak daha mi zor
Ayy hadi hyrlisi. Bakalım ne dicek senkn dr benim de yarin ve doğum seklini falan konuşmak istiyorum artik.Herkeze gunaydin hayırlı cuma lar bugün kontrol günümüz ve ilk net günümüz bakalim nasıl gecicek
konuşursunuz zaten. hatta sezeryan olacaksa tarih bile verebilir artık.Ayy hadi hyrlisi. Bakalım ne dicek senkn dr benim de yarin ve doğum seklini falan konuşmak istiyorum artik.
henuz sezryen gerektirecek bir durum yok ama bakalım çatı muayenesi yapar belki ama ona da erken gibi geldi bir de normalden korktuğumu soylicemkonuşursunuz zaten. hatta sezeryan olacaksa tarih bile verebilir artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?