- 25 Haziran 2019
- 1.117
- 2.600
- 133
Valla bende çok korkuyorum günlerdir düsünüyorum buara iyice yoğunlaştım nasil doğum yapmaliyim diye bu aci hersekilde cekilecek normalde dogum esnasinda sezeryanda dogum sonrasinda arastirmalarima göre o nedenle normal dogurup dogum aninda cekip kurtulmak daha cazip geliyor bakalim sabah normal aksam sezeryan diyorum gel gitler fazla ama oranladigimda normal yuzde 70 sezeryan yuzde 30 kafama yatiyor ilk dogumum normaldi bunda bakalim son anda neler olacakhenuz sezryen gerektirecek bir durum yok ama bakalım çatı muayenesi yapar belki ama ona da erken gibi geldi bir de normalden korktuğumu soylicem
aynı seyleri dusunuyoz ben de bir gun sezryn bir gun normal diyorum. arkadasım sezryandan sonra hemen ayaklandı kimisi normalden sonra ayaklanamıyor aslında kisiden kisiye değisiyor her sey ama biraz acı esiğim dusuk o okafamı kurcalıyoValla bende çok korkuyorum günlerdir düsünüyorum buara iyice yoğunlaştım nasil doğum yapmaliyim diye bu aci hersekilde cekilecek normalde dogum esnasinda sezeryanda dogum sonrasinda arastirmalarima göre o nedenle normal dogurup dogum aninda cekip kurtulmak daha cazip geliyor bakalim sabah normal aksam sezeryan diyorum gel gitler fazla ama oranladigimda normal yuzde 70 sezeryan yuzde 30 kafama yatiyor ilk dogumum normaldi bunda bakalim son anda neler olacak
Evet son muayene,Sen haftaya artık son kez gidersin 37 olmuş olacaksın dediklerin doğru onlar büyürmüş evet annelik içgüdüsü belkide insan düşünüyor işte yeterince besleniyor mu diye
Ayy o mucadele zevkli olan zaten insanin herseyi alasi geliyor kimse kapmadanAnnemi aradım saolsun geldi, gittik birlikte BİM’e
çok cebelleşmedim ama resmen kapıda kuyruk vardı, neyse ki benim istediklerim 1tane değildi de aldım kaçtım hemen.
ben ışıklı toplardan aldım bimden az önceahahah o teyzeler doğurmamı mı dinler
çay ışıklı top alacaktım bizimkilerin yatağına, öyle basamak askı falan işte, bebek askısı bebek kıyafetleri için iyi oluyor askı. Malum 3 oluyo bizde kıyafetlere yetişmeyecek
benim de bir alışveriş yapmamı görseniz kimseye yaklaşmıcam diyegeçen tv de tencereyi yüzünden kavga eden teyzeler vardı a 101depaylaşılamayan tencere
Ahahahah herkes alıyo neymiş o diye bende baktımAyy o mucadele zevkli olan zaten insanin herseyi alasi geliyor kimse kapmadan
ben ışıklı toplardan aldım bimden az önce
valla bizim bimde tahminimden çok vardı
baya bi kalmıştı
ama diğer ürünleri falan talan etmişler
yeğenime oyuncak falan alacaktım
iki penye yelek alabildim o kadar
geçen tv de tencereyi yüzünden kavga eden teyzeler vardı a 101depaylaşılamayan tencere
Bizim yaklaşık bu işlem 1 saat sürüyor tüm ışıklar açılıyorBen hala kesiyorum ya biraz zorlaştı ama esime kestirecek kadar değilim bi de ben eşim kesemez etimi felan keser ondan korkarım ben
endiselenme kzus bir sey olmaz ins pozitif değilsindir de hemen gecer karantına temaslıydın galiba değil mi?Hayırlı cumalar kızlar , bugün bende bime gidecektim güya ama karantina hesapları bozduİşin kötüsü şuan 33+6 dayım ve 9 gün daha karantinadayım. 2 haftada bir gitmem gereken muayeneye 4. Hafta gitmiş olacağım. İnşallah her şey yolunda gidiyordur
Mide yanmasından uyuyamayanlar
Ben şoka koştum reflü yatağı falan aldım orayada gelmişti haftaya da A101 e gelecek bebek ürünleri şükür ben hepsini bitirdüm bir ağız mendili kaldıGünaydın kızlar, şu halimle BİM’e gitmek istiyorum ama orda teyzelerle cebelleşemem herhalde
eşim de kızı okula bırakacak, dönüşü 9.30 falan oluyo kalmaz heralde bişi. Kısmet artık bakalım.
uykusuzluk kronik hale dönüştü herhaldeBen şoka koştum reflü yatağı falan aldım orayada gelmişti haftaya da A101 e gelecek bebek ürünleri şükür ben hepsini bitirdüm bir ağız mendili kaldı. Bu arada kızlar neden uykusuzluk başladı anlamıyorum.
Benim kesin sezeryan olacağı için gün belli olur bugün diye düşünüyorum ben bekleyebildigim kadar beklemek istiyorum aslında ama doktor riske atamam demişti ilknkonustugumuz da 38 de alırım demişti bakalim bugün gün belli olur sanirimAyy hadi hyrlisi. Bakalım ne dicek senkn dr benim de yarin ve doğum seklini falan konuşmak istiyorum artik.
uykusuz gecelere hazırlıyor vücud kendini sanırımuykusuzluk kronik hale dönüştü herhalde
doğuma kadar böyle gidecek gibi bende de
uyuyamıyorum gündüzleri de bastığım yeri bilmiyorum
Bende bim e uğradım kalanlardan bişeyler aldımAnnemi aradım saolsun geldi, gittik birlikte BİM’e
çok cebelleşmedim ama resmen kapıda kuyruk vardı, neyse ki benim istediklerim 1tane değildi de aldım kaçtım hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?