2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
henuz sezryen gerektirecek bir durum yok ama bakalım çatı muayenesi yapar belki ama ona da erken gibi geldi bir de normalden korktuğumu soylicem
Valla bende çok korkuyorum günlerdir düsünüyorum buara iyice yoğunlaştım nasil doğum yapmaliyim diye bu aci hersekilde cekilecek normalde dogum esnasinda sezeryanda dogum sonrasinda arastirmalarima göre o nedenle normal dogurup dogum aninda cekip kurtulmak daha cazip geliyor bakalim sabah normal aksam sezeryan diyorum gel gitler fazla ama oranladigimda normal yuzde 70 sezeryan yuzde 30 kafama yatiyor ilk dogumum normaldi bunda bakalim son anda neler olacak

aynı seyleri dusunuyoz ben de bir gun sezryn bir gun normal diyorum. arkadasım sezryandan sonra hemen ayaklandı kimisi normalden sonra ayaklanamıyor aslında kisiden kisiye değisiyor her sey ama biraz acı esiğim dusuk o okafamı kurcalıyo

Sen haftaya artık son kez gidersin 37 olmuş olacaksın dediklerin doğru onlar büyürmüş evet annelik içgüdüsü belkide insan düşünüyor işte yeterince besleniyor mu diye
Evet son muayene,
Sonra doğum Allah ın izni ile

ben ışıklı toplardan aldım bimden az önce
valla bizim bimde tahminimden çok vardı
baya bi kalmıştı
ama diğer ürünleri falan talan etmişler
yeğenime oyuncak falan alacaktım
iki penye yelek alabildim o kadar

Ayy o mucadele zevkli olan zaten insanin herseyi alasi geliyor kimse kapmadan
Ahahahah herkes alıyo neymiş o diye bende baktım

ışıklı topu ben 2 tane aldım 2yatağımız var, ben alınca millet çoştu bi herkes aldı bilmem satın aldılar mı

öyle basamak askı falan derken birsürü para bayılıp geldim gitmesem daha iyiymiş

geçen tv de tencereyi yüzünden kavga eden teyzeler vardı a 101depaylaşılamayan tencere

ahahah ya izledim onu resmen yerlerde yuvarlanıyorlardı

Günaydın kızlar. Bim e bende gitmek istiyorum bebeğime ilk kıyafet bimden çit çitli badi almıştım çok kaliteli e bebeğin
Ben hala kesiyorum ya biraz zorlaştı ama esime kestirecek kadar değilim bi de ben eşim kesemez etimi felan keser ondan korkarım ben
Bizim yaklaşık bu işlem 1 saat sürüyor tüm ışıklar açılıyor

endiselenme kzus bir sey olmaz ins pozitif değilsindir de hemen gecer karantına temaslıydın galiba değil mi?

Bebeği makat gelişi olan hanımlar, klasik kedi hareketleri var sırtı kamburlastirip indirme bu arada popo ve kafa dik gergin olacak. Sonrada iki ellerini ileri itip esneme hareketi. Ne kadar rahatlatti belimi karnımı. Bu kediler bu yüzden esnekler sanırım. Resmen dört ayak kaldım evin içinde. Böyle bir rahatlık yok. Bebek ve tüm ağırlık boşluğa salınıyor. Kasiklar, bel ve bacaklar aşırı rahatlıyor. Keşke düzenli yapsaymisim bu hareketleri baştan beri
Aslında sadece makat gelişi bebeği olanları değil, herkesi rahatlatır bu hareketler. Bütün gün ağırlık belimize ve kasiklarimiza biniyor. Karnım sert taş gibi oluyordu, bu hareketlerle rahatladı ilginç sekilde

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, şu halimle BİM’e gitmek istiyorum ama orda teyzelerle cebelleşemem herhalde

eşim de kızı okula bırakacak, dönüşü 9.30 falan oluyo kalmaz heralde bişi. Kısmet artık bakalım.
Ben şoka koştum reflü yatağı falan aldım orayada gelmişti haftaya da A101 e gelecek bebek ürünleri şükür ben hepsini bitirdüm bir ağız mendili kaldı . Bu arada kızlar neden uykusuzluk başladı anlamıyorum.

uykusuzluk kronik hale dönüştü herhalde
doğuma kadar böyle gidecek gibi bende de
uyuyamıyorum gündüzleri de bastığım yeri bilmiyorum

Ayy hadi hyrlisi. Bakalım ne dicek senkn dr benim de yarin ve doğum seklini falan konuşmak istiyorum artik.
Benim kesin sezeryan olacağı için gün belli olur bugün diye düşünüyorum ben bekleyebildigim kadar beklemek istiyorum aslında ama doktor riske atamam demişti ilknkonustugumuz da 38 de alırım demişti bakalim bugün gün belli olur sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…