Canım inşallah yolundadır korkma sen, genelde doktorlar 36dan sonra her hafta ya da daha sık çağırıyorlar, o zamana da sen inşallah karantinadan çıkmış olacaksın. Babandı dimi? Nasıl oldu?Hayırlı cumalar kızlar , bugün bende bime gidecektim güya ama karantina hesapları bozduİşin kötüsü şuan 33+6 dayım ve 9 gün daha karantinadayım. 2 haftada bir gitmem gereken muayeneye 4. Hafta gitmiş olacağım. İnşallah her şey yolunda gidiyordur
Oh güle güle kullansınlarBende bim e uğradım kalanlardan bişeyler aldım
Aaaaaaa inanmıyorum gözün Aydın bebişler gelmeye başladılarKizlar ben dogurdum normal diye aksam yatirdilar sabah sezeryanla aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kilosu usgden az geldi 2900gr 47 cm bizim cimcime darisi dogum yapacaklarin basina
Ben bakmamışım hiç şoka BİM’e o kadar adapte olmuştum ki şoku unutmuşumBen şoka koştum reflü yatağı falan aldım orayada gelmişti haftaya da A101 e gelecek bebek ürünleri şükür ben hepsini bitirdüm bir ağız mendili kaldı. Bu arada kızlar neden uykusuzluk başladı anlamıyorum.
Ay inanmıyorumKizlar ben dogurdum normal diye aksam yatirdilar sabah sezeryanla aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kilosu usgden az geldi 2900gr 47 cm bizim cimcime darisi dogum yapacaklarin basina
ay inanmıyoruuuuuuuuuum sok oldum. gerci sen bizden bi kac hafta onceydin zten. hyrlı olsun ay cok svindim. ihihi.Kizlar ben dogurdum normal diye aksam yatirdilar sabah sezeryanla aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kilosu usgden az geldi 2900gr 47 cm bizim cimcime darisi dogum yapacaklarin basina
Cok tesekkur ederim canim darisi basiniza
37+6 da dogurdum canim saglikla hepinizin basina hayirli dogumlar insAy inanmıyorumkaç haftalık doğdu canım. Gözün aydın.. Tek tek doğumlar basladı. Bugünlere kadar geldik
ay inanmıyoruuuuuuuuuum sok oldum. gerci sen bizden bi kac hafta onceydin zten. hyrlı olsun ay cok svindim. ihihi.
baslıyoruz galibaaaaaaaaaaa heycanlandm.
bende bimden demin reflu yatagi aldimBen bakmamışım hiç şoka BİM’e o kadar adapte olmuştum ki şoku unutmuşumA101’e de Alez gelirse onu alsam bari.
ne kadardı merak ettim bir de babynest seklinde mi? ben koronadan dolayı gitmedim esim oğle arası gitmis muslin istemistim 1 tane muslin bulmus sonuncu baska bir sey kalmamıs talan edilmis resmen oyle dedibende bimden demin reflu yatagi aldim
Valal fiyata bakmadim cnm babynest ayri vardi tuurncu onu begenemdimne kadardı merak ettim bir de babynest seklinde mi? ben koronadan dolayı gitmedim esim oğle arası gitmis muslin istemistim 1 tane muslin bulmus sonuncu baska bir sey kalmamıs talan edilmis resmen oyle dedi
Maşşalah canım benim ilk doğumu sen yaptın hayırlı bir şekilde büyütmek nasip olsun. Darısı bizim başımızaKizlar ben dogurdum normal diye aksam yatirdilar sabah sezeryanla aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kilosu usgden az geldi 2900gr 47 cm bizim cimcime darisi dogum yapacaklarin basina
Maşallah canım güle güle büyüsün inşallah :) Ne ara doğurdun şaşırdım.Kizlar ben dogurdum normal diye aksam yatirdilar sabah sezeryanla aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kilosu usgden az geldi 2900gr 47 cm bizim cimcime darisi dogum yapacaklarin basina
hyrlı olsun oyleyse ben de bir ilk aylar reflu yatağında yatırmak istiyorum Sevi Bebe Anne Yanı Bebek Reflü Yatağı Bulut | Trendyol soyleydi benimki sungeri cıkarıp yıkadım dun nasıl takacam hic bir fikrim yok cıkarırken de cok zorlandm.Valal fiyata bakmadim cnm babynest ayri vardi tuurncu onu begenemdim
Reflu yatak skelinde beyaz süngerli
bu öyle degil.normal yatak skelindehyrlı olsun oyleyse ben de bir ilk aylar reflu yatağında yatırmak istiyorum Sevi Bebe Anne Yanı Bebek Reflü Yatağı Bulut | Trendyol soyleydi benimki sungeri cıkarıp yıkadım dun nasıl takacam hic bir fikrim yok cıkarırken de cok zorlandm.
hem kundak yapıyorlar hem üstüne altına ortuyorlar bol bol al demisti arkadslarım 5 6 tane aldım ben de. lcwdan daha once yeter heralde.bu öyle degil.normal yatak skelinde
Musli ortu coktu ben almadim ne ise yariyor o
hmm bayağı vardi ben sert geldi almadimhem kundak yapıyorlar hem üstüne altına ortuyorlar bol bol al demisti arkadslarım 5 6 tane aldım ben de. lcwdan daha once yeter heralde.
Gozunaydin canim cok sukur darisi bize guzel gunlerde buyutmeniz dilegiyle hayirli omurleri olsun insallahKizlar ben dogurdum normal diye aksam yatirdilar sabah sezeryanla aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kilosu usgden az geldi 2900gr 47 cm bizim cimcime darisi dogum yapacaklarin basina
Bende yogun olmayan bi bim vardi oraya gittik ponpon lambayi aylardir bekliyordum birde dayanamadim yine bi pijama takimi aldimAnnemi aradım saolsun geldi, gittik birlikte BİM’e
çok cebelleşmedim ama resmen kapıda kuyruk vardı, neyse ki benim istediklerim 1tane değildi de aldım kaçtım hemen.
Hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallahKizlar ben dogurdum normal diye aksam yatirdilar sabah sezeryanla aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kilosu usgden az geldi 2900gr 47 cm bizim cimcime darisi dogum yapacaklarin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?