2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım inşallah yolundadır korkma sen, genelde doktorlar 36dan sonra her hafta ya da daha sık çağırıyorlar, o zamana da sen inşallah karantinadan çıkmış olacaksın. Babandı dimi? Nasıl oldu?
Bende bim e uğradım kalanlardan bişeyler aldım
Oh güle güle kullansınlar

Ben bakmamışım hiç şoka BİM’e o kadar adapte olmuştum ki şoku unutmuşum A101’e de Alez gelirse onu alsam bari.

Kizlar ben dogurdum normal diye aksam yatirdilar sabah sezeryanla aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kilosu usgden az geldi 2900gr 47 cm bizim cimcime darisi dogum yapacaklarin basina
Ay inanmıyorum kaç haftalık doğdu canım. Gözün aydın.. Tek tek doğumlar basladı. Bugünlere kadar geldik

Kizlar ben dogurdum normal diye aksam yatirdilar sabah sezeryanla aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kilosu usgden az geldi 2900gr 47 cm bizim cimcime darisi dogum yapacaklarin basina
ay inanmıyoruuuuuuuuuum sok oldum. gerci sen bizden bi kac hafta onceydin zten. hyrlı olsun ay cok svindim. ihihi.

baslıyoruz galibaaaaaaaaaaa heycanlandm.

Cok tesekkur ederim canim darisi basiniza
Ay inanmıyorum kaç haftalık doğdu canım. Gözün aydın.. Tek tek doğumlar basladı. Bugünlere kadar geldik
37+6 da dogurdum canim saglikla hepinizin basina hayirli dogumlar ins

ay inanmıyoruuuuuuuuuum sok oldum. gerci sen bizden bi kac hafta onceydin zten. hyrlı olsun ay cok svindim. ihihi.
baslıyoruz galibaaaaaaaaaaa heycanlandm.

Evet canim ben 37+6ydim

ne kadardı merak ettim bir de babynest seklinde mi? ben koronadan dolayı gitmedim esim oğle arası gitmis muslin istemistim 1 tane muslin bulmus sonuncu baska bir sey kalmamıs talan edilmis resmen oyle dedi
Valal fiyata bakmadim cnm babynest ayri vardi tuurncu onu begenemdim
Reflu yatak skelinde beyaz süngerli

Maşşalah canım benim ilk doğumu sen yaptın hayırlı bir şekilde büyütmek nasip olsun. Darısı bizim başımıza

Maşallah canım güle güle büyüsün inşallah :) Ne ara doğurdun şaşırdım.

Gozunaydin canim cok sukur darisi bize guzel gunlerde buyutmeniz dilegiyle hayirli omurleri olsun insallah

Annemi aradım saolsun geldi, gittik birlikte BİM’e

çok cebelleşmedim ama resmen kapıda kuyruk vardı, neyse ki benim istediklerim 1tane değildi de aldım kaçtım hemen.
Bende yogun olmayan bi bim vardi oraya gittik ponpon lambayi aylardir bekliyordum birde dayanamadim yine bi pijama takimi aldim petek kurutmalikta bebekten dolayi cok lazim olacak onuda aliverdim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…