2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kizlar ben dogurdum normal diye aksam yatirdilar sabah sezeryanla aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kilosu usgden az geldi 2900gr 47 cm bizim cimcime darisi dogum yapacaklarin basina
Aaaa gozunaydin canim sen zaten benden once doguracaktin gun verilmismiydi tam kac haftaliktin

Kizlar ben dogurdum normal diye aksam yatirdilar sabah sezeryanla aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kilosu usgden az geldi 2900gr 47 cm bizim cimcime darisi dogum yapacaklarin basina
oy maşallah gözün aydın
ikinize de geçmiş olsun
sağlıkla mutlulukla büyüsün

bende bimden demin reflu yatagi aldim
Güle güle kullansınlar canım, benim aklımda ne babynest ne reflü yatağı vardı aslında ama sepet beşiğimiz var içine annem yorgan koymuştu yükseltmek için, içindeki yatak çok ince diye, o yorgan hiç lazım olmamıştı o yüzden duruyordu öyle kullanmıştım ama şimdi yorganlar lazım olunca anneme birini alalım yatağın içine dedim, annem de oyunu babynestten kullandı bakayım eder kusma durumumuz falan olursa alırım ebebekten onu dedim.

hmm bayağı vardi ben sert geldi almadim
Canım müslin örtünün özelliği o, yıkanınca yumuşuyor ve inanılmaz çabuk emiyor suyu. Ben banyo sonrası kullanıyorum kızıma hala. Üzerini yazın örtmek için kullanıyorum. Pusetin üstüne örtü niyetine kullanıyorum. Ne biliyim yumuşacık ve inanılmaz güzel desenli, battaniyeden iyi bence bol bol var bende de. Ama hala 6 yaşındaki kızım bile kendine ait olanı vermiyor kimseye
Bende yogun olmayan bi bim vardi oraya gittik ponpon lambayi aylardir bekliyordum birde dayanamadim yine bi pijama takimi aldim petek kurutmalikta bebekten dolayi cok lazim olacak onuda aliverdim hemen
Ay bende lambayı alayım diye bakıyordum 100-120 civarıydı fiyatı, 39’a görünce dayanamadım sırf onun için gittim bissürü bişi alıp geldim Pijama takımı mavi olsa alacaktım ama hep pembeydi, sabahlık gecelik vs hep pembe vardı. Petek kurutmalık gerçekten çok mantıklı bende banyodaki havlupanı çok kullanıyorum denk gelsem onu da alırdım o hengamede görmemişim.

Son düzenleme:
sagolcnm benim beşiğe annem yatakyapti ama sert degil bende ondan aldim reflu yatgini

Alsinda babynest alcktim kararsiz kaldim
Hala alsammi bielemdim
Musliyide sert görünce bu nededim :)
ilkbebek ya hicfikrim yok hep buradan fikir alıyorum

bence hepsine gerek yok, sonrasında eve kalabalık olacaklar maalesef ki
Ama müslin al sen, banyo sonrası önce müslin sonra havluya sararsın suyu hemen emdiğinden üşümez bebiş.

Hayırlı olsun canım darisi basiniza tam kaçıncı haftada oldu..

Ben de bugün gitmek istiyordum bime ama evde de çok işim vardı gidemedim.
Sabah domates konserve yaptım, şimdi yağlı biber turşusu yapacağım inşallah. O arada patlıcan közledim, domates çorbası yaptım. Kızımın kahvaltısını filan yaptırdım derkennnn kaldı Bim işi

Burasi sakindi hersey vardi bende simdi dogum icin geldiğim icin cok esyayla geldim bide dunde engilish homede indirim vardi bulundugum ilde yok ordanda alisveris yaptim bimdende zaten daha oncesi babynest reflu yatagi nohut battaniye patik çorap almistim bu sefer senin gibi ozellikle lamba icin gittim gule gule giymek nasip olsun bebişlere haftayada a 101 den uc boyutlu kitap falan alacam eşim korkuyor oralarda dogum yapacaksin yeter alma diyor

maşallah canım sana, neler yapmışsın ellerine sağlık Senin pek eksik kalmadı sanki ya, gitmediğin daha iyi olmuş, görünce dayanamıyor alıyor insan

Eşyalar dönüste bagaja nasil sigacak onu dusunuyorum kara kara

Kuzumm kolay gelsin ellerine saglik cok sukur benim o isler bittibiber salcami zeytinimi domatesimi kayinvalidem sagolsun yapmis gonderdiler buraya gelmeden bende baya kislik yaptim malum ben tek bakacam evime gecince benim icin iyi oldu fazla fazla yapmak

Ya englishome’a benim de gitmem lazım. Nevresim almam gerekiyor Ama çoooook uzun zamandır avmye gitmiyorum onlineda da pek bişi bulamadım, indirim dün için miydi ki? Devam ediyor mu acaba? A101’in de aktüel ürünlerini göremedim, görsem ihtiyacım olan bişi var mı bakarım bi. Ama BİM’in ürünleri hepsinden kaliteli çıktı şimdiye kadar aldıklarım içinde.
Eşyalar dönüste bagaja nasil sigacak onu dusunuyorum kara kara

arka koltuğa kimse oturmayacaksa bi şekilde sığarsınız

doğum sonrası mı gideceksin sen evine?

maşallah canım sana, neler yapmışsın ellerine sağlık Senin pek eksik kalmadı sanki ya, gitmediğin daha iyi olmuş, görünce dayanamıyor alıyor insan
Sağ ol canım aynen kalmadı eksik artık fazlası gereksiz oluyor cidden ama işte insan gidince alası geliyor Çorap patik filan alırdım belki, mereka etrin gelen ürünleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…