Aaaa gozunaydin canim sen zaten benden once doguracaktin gun verilmismiydi tam kac haftaliktinKizlar ben dogurdum normal diye aksam yatirdilar sabah sezeryanla aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kilosu usgden az geldi 2900gr 47 cm bizim cimcime darisi dogum yapacaklarin basina
oy maşallah gözün aydınKizlar ben dogurdum normal diye aksam yatirdilar sabah sezeryanla aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kilosu usgden az geldi 2900gr 47 cm bizim cimcime darisi dogum yapacaklarin basina
Ben oldugu gibi atip yıkadım hic bisey olmadihyrlı olsun oyleyse ben de bir ilk aylar reflu yatağında yatırmak istiyorum Sevi Bebe Anne Yanı Bebek Reflü Yatağı Bulut | Trendyol soyleydi benimki sungeri cıkarıp yıkadım dun nasıl takacam hic bir fikrim yok cıkarırken de cok zorlandm.
Güle güle kullansınlar canım, benim aklımda ne babynest ne reflü yatağı vardı aslında ama sepet beşiğimiz var içine annem yorgan koymuştu yükseltmek için, içindeki yatak çok ince diye, o yorgan hiç lazım olmamıştı o yüzden duruyordu öyle kullanmıştım ama şimdi yorganlar lazım olunca anneme birini alalım yatağın içine dedim, annem de oyunu babynestten kullandıbende bimden demin reflu yatagi aldim
Canım müslin örtünün özelliği o, yıkanınca yumuşuyor ve inanılmaz çabuk emiyor suyu. Ben banyo sonrası kullanıyorum kızıma hala. Üzerini yazın örtmek için kullanıyorum. Pusetin üstüne örtü niyetine kullanıyorum. Ne biliyim yumuşacık ve inanılmaz güzel desenli, battaniyeden iyi bence bol bol var bende de. Ama hala 6 yaşındaki kızım bile kendine ait olanı vermiyor kimseyehmm bayağı vardi ben sert geldi almadim
Ay bende lambayı alayım diye bakıyordum 100-120 civarıydı fiyatı, 39’a görünce dayanamadım sırf onun için gittim bissürü bişi alıp geldimBende yogun olmayan bi bim vardi oraya gittik ponpon lambayi aylardir bekliyordum birde dayanamadim yine bi pijama takimi aldimpetek kurutmalikta bebekten dolayi cok lazim olacak onuda aliverdim hemen
sagolcnm benim beşiğe annem yatakyapti ama sert degil bende ondan aldim reflu yatginiGüle güle kullansınlar canım, benim aklımda ne babynest ne reflü yatağı vardı aslında ama sepet beşiğimiz var içime annem yorgan koymuştu yükseltmek için, içindeki yatak çok ince diye, hiç lazım olmamıştı o yüzden duruyordu öyle kullanmıştım ama şimdi yorganlar lazım olunca anneme birini alalım yatağın içine dedim, annem de oyunu babynestten kullandıbakayım eder kusma durumumuz falan olursa alırım ebebekten onu dedim.
Canım müslin örtünün özelliği o, yıkanınca yumuşuyor ve inanılmaz çabuk emiyor suyu. Ben banyo sonrası kullanıyorum kızıma hala. Üzerini yazın örtmek için kullanıyorum. Poşetin üstüne örtü niyetine kullanıyorum. Ne biliyim yumuşacık ve inanılmaz güzel desenli, battaniyeden iyi bence bol bol var bende de. Ama hala 6 yaşındaki kızım bile kendine ait olanı vermiyor kimseye
Ay bende lambayı alayım diye bakıyordum 100-120 civarıydı fiyatı, 39’a görünce dayanamadım sırf onun için gittim bissürü bişi alıp geldimPijama takımı mavi olsa alacaktım ama hep pembeydi, sabahlık gecelik vs hep pembe vardı. Petek kurutmalık gerçekten çok mantıklı bende banyodaki havlupanı çok kullanıyorum denk gelsem onu da alırdım o hengamede görmemişim.
20 dk kadardı sanırım. Çok aç gitme ki hareket etmeyince tekrarlıyorlar.Kzilar buugn ilkdefa ntsye girecegim
Kac dakika duracagiz orda
hmm önce muayene gitcm sonra nts saniirm20 dk kadardı sanırım. Çok aç gitme ki hareket etmeyince tekrarlıyorlar.
sagolcnm benim beşiğe annem yatakyapti ama sert degil bende ondan aldim reflu yatgini
Alsinda babynest alcktim kararsiz kaldim
Hala alsammi bielemdim
Musliyide sert görünce bu nededim :)
ilkbebek ya hicfikrim yok hep buradan fikir alıyorum
bence hepsine gerek yok, sonrasında eve kalabalık olacaklar maalesef ki
Ama müslin al sen, banyo sonrası önce müslin sonra havluya sararsın suyu hemen emdiğinden üşümez bebiş.
Aynen, çıktı veriyorlar onu gösteriyorsun, sancı var öı yok mu bakıyor ondan, bazen hemşireler whatsapptan gönderiyor falan hastane prosedürüne bağlı işte.hmm önce muayene gitcm sonra nts saniirm
Ntsden sonra doktor cagriormu ki
Hayırlı olsun canım darisi basiniza tam kaçıncı haftada oldu..Kizlar ben dogurdum normal diye aksam yatirdilar sabah sezeryanla aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kilosu usgden az geldi 2900gr 47 cm bizim cimcime darisi dogum yapacaklarin basina
Burasi sakindi hersey vardi bende simdi dogum icin geldiğim icin cok esyayla geldim bide dunde engilish homede indirim vardi bulundugum ilde yok ordanda alisveris yaptim bimdende zaten daha oncesi babynest reflu yatagi nohut battaniye patik çorap almistimGüle güle kullansınlar canım, benim aklımda ne babynest ne reflü yatağı vardı aslında ama sepet beşiğimiz var içine annem yorgan koymuştu yükseltmek için, içindeki yatak çok ince diye, o yorgan hiç lazım olmamıştı o yüzden duruyordu öyle kullanmıştım ama şimdi yorganlar lazım olunca anneme birini alalım yatağın içine dedim, annem de oyunu babynestten kullandıbakayım eder kusma durumumuz falan olursa alırım ebebekten onu dedim.
Canım müslin örtünün özelliği o, yıkanınca yumuşuyor ve inanılmaz çabuk emiyor suyu. Ben banyo sonrası kullanıyorum kızıma hala. Üzerini yazın örtmek için kullanıyorum. Pusetin üstüne örtü niyetine kullanıyorum. Ne biliyim yumuşacık ve inanılmaz güzel desenli, battaniyeden iyi bence bol bol var bende de. Ama hala 6 yaşındaki kızım bile kendine ait olanı vermiyor kimseye
Ay bende lambayı alayım diye bakıyordum 100-120 civarıydı fiyatı, 39’a görünce dayanamadım sırf onun için gittim bissürü bişi alıp geldimPijama takımı mavi olsa alacaktım ama hep pembeydi, sabahlık gecelik vs hep pembe vardı. Petek kurutmalık gerçekten çok mantıklı bende banyodaki havlupanı çok kullanıyorum denk gelsem onu da alırdım o hengamede görmemişim.
Ben de bugün gitmek istiyordum bime ama evde de çok işim vardı gidemedim.
Sabah domates konserve yaptım, şimdi yağlı biber turşusu yapacağım inşallah. O arada patlıcan közledim, domates çorbası yaptım. Kızımın kahvaltısını filan yaptırdım derkennnn kaldı Bim işi
Eşyalar dönüste bagaja nasil sigacak onu dusunuyorum kara karaBurasi sakindi hersey vardi bende simdi dogum icin geldiğim icin cok esyayla geldim bide dunde engilish homede indirim vardi bulundugum ilde yok ordanda alisveris yaptim bimdende zaten daha oncesi babynest reflu yatagi nohut battaniye patik çorap almistimbu sefer senin gibi ozellikle lamba icin gittim gule gule giymek nasip olsun bebişlere haftayada a 101 den uc boyutlu kitap falan alacam eşim korkuyor oralarda dogum yapacaksin yeter alma diyor
Kuzumm kolay gelsin ellerine saglik cok sukur benim o isler bittibiber salcami zeytinimi domatesimi kayinvalidem sagolsun yapmis gonderdiler buraya gelmeden bende baya kislik yaptim malum ben tek bakacam evime gecince benim icin iyi oldu fazla fazla yapmakBen de bugün gitmek istiyordum bime ama evde de çok işim vardı gidemedim.
Sabah domates konserve yaptım, şimdi yağlı biber turşusu yapacağım inşallah. O arada patlıcan közledim, domates çorbası yaptım. Kızımın kahvaltısını filan yaptırdım derkennnn kaldı Bim işi
Burasi sakindi hersey vardi bende simdi dogum icin geldiğim icin cok esyayla geldim bide dunde engilish homede indirim vardi bulundugum ilde yok ordanda alisveris yaptim bimdende zaten daha oncesi babynest reflu yatagi nohut battaniye patik çorap almistimbu sefer senin gibi ozellikle lamba icin gittim gule gule giymek nasip olsun bebişlere haftayada a 101 den uc boyutlu kitap falan alacam eşim korkuyor oralarda dogum yapacaksin yeter alma diyor
Eşyalar dönüste bagaja nasil sigacak onu dusunuyorum kara kara
Hayırlı olsun canım analı babalı büyüsün inşAllahKizlar ben dogurdum normal diye aksam yatirdilar sabah sezeryanla aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kilosu usgden az geldi 2900gr 47 cm bizim cimcime darisi dogum yapacaklarin basina
Sağ ol canım aynen kalmadı eksik artık fazlası gereksiz oluyor cidden ama işte insan gidince alası geliyormaşallah canım sana, neler yapmışsın ellerine sağlıkSenin pek eksik kalmadı sanki ya, gitmediğin daha iyi olmuş, görünce dayanamıyor alıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?