2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sağ olasın canım.
Ay ne güzel valla sağ olsunlar halletmişler sizinkiler.
Benim kayınvalide pek bir şey yapmadı sağ olsun iki tane kuşburnu kaynatmış verdi. Zaten yazın da köyde kendimiz çalıştık topladık ettik her şeyi hamileyim demedim yardım ettim.
İyi oluyor ama bebek varken böyle hazır şeyler filan, pratiklik sağlıyor yemek yaparken. İyi yapmışsın bol bol hazırlık yapmakla.

henuz sezryen gerektirecek bir durum yok ama bakalım çatı muayenesi yapar belki ama ona da erken gibi geldi bir de normalden korktuğumu soylicem
Benim de yarın kontrolüm var eğer normal doğumu seçersem doktor çatı muayenesi yapacağını söyledi ama ben bir türlü ne istediğime karar veremedim çok kararsızım sanırım yarın doktorun yanında onunla konuşunca karar vereceğim
Kizlar ben dogurdum normal diye aksam yatirdilar sabah sezeryanla aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kilosu usgden az geldi 2900gr 47 cm bizim cimcime darisi dogum yapacaklarin basina
maşallah canım hayırlı olsun Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin

Kizlar her ntsden sonra idrar verecekmisim
İlkdefa duydum
Simdi sonuclari doktora gosterecem

Bana suan erken dogum icin dedi
Inşallah normal olur dedi
Esimde ordan normal normal diyir
Gelinde siz yapin normali dedim
Nst sen sorna idrar mı? İlk kez duydum ne kızımda ne de bu bebişte nst girdikten sonra Dr ler hiç istemedi benden...

Kizlar ben dogurdum normal diye aksam yatirdilar sabah sezeryanla aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kilosu usgden az geldi 2900gr 47 cm bizim cimcime darisi dogum yapacaklarin basina
Aaaa ne güzel bi haber hayırlı olsun canım İyi olmamıza çok sevindim. sancın mi tuttu hastaneye gittin

ışıklı top ne odasına falan mi asılıyor ben hiç bakmadım bim ürünlerine ne geliyormuş gideyim bari ne kalmış bende bakayım

Maşallah canım erken mi oldu sanki biraz sancin mi tutup yatmıştın sen güle güle büyüt çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…