2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım şimdiden kendini bunaltma .Senin zaten özünde var anne olmak bunun için yaratilmissin. Küçükken neden evcilik oynarken anne olup bebeklerimizi yedirip giydiriyorduk banyosunu yaptiriyorduk kimse bize böyle yapın demedi içgüdüsel .Esin destekçinmis ikinizde üstesinden gelirsiniz. Annelerimizde korktu korkmazlar mi onlarda insan annem bana doğumunda karnimda sen olmasaydın kendimi aşağı atmayı düşündüm der biz şimdi okuyoruz araştırıyoruz az çok neyle karşılaşacağımızı biliyoruz korkudan tecrubesizlikten kendini tuvalete kilitlemiş doktor onu çıkardığında benim saçlarım gözüküyormuş düşün. Bizim neslimizin konforu yerinde ananelerimiz babanelerimiz onlar daha zor şartlar altındaymış doğumun ertesi günü tarlaya bahçeye hayvana giderlermiş.
Ailen yanında olmasa da şükür ki hayattalar bak telefonda bike onların tecrübelerinden yararlanırsın sen .Eminim doğduğunda kucağına verdiklerinde sanki 40 yıllık anneymissin gibi davranacaksin canım

Çok tatlısın, evet doğru diyorsun

Kendim yapabilsem hiç durmıcamda yemek yaptığıma sukrediyorum.2 dk ayakta durıyım topuklarım bacaklarım sızlıyor.eğilip kalkma zaten yok.ben söylicem eşim yapacak artık.Siz iyi yapabiliyorsunuz.gerci ilk hamileligimde bende cok aktiftim.bunda öyle değilim

Sancım devam ediyor kızlar yazamıyorum kollarım şişti serumdan . Baş agrisida var . Sabah doktor ne derse artık . Onca ilca rağmen durmuyor sancılar . Öylece bekliyorum elimden birşey gelmiyor
Dogmak istiyor sanirim. Doktor sancı neden başlamış sebep söyledi mi? En güzeli olsun senin için. Sağlıkla gelsin minnoş en uygun zamanda

Sancım devam ediyor kızlar yazamıyorum kollarım şişti serumdan . Baş agrisida var . Sabah doktor ne derse artık . Onca ilca rağmen durmuyor sancılar . Öylece bekliyorum elimden birşey gelmiyor
En hayırlısı neyse o olsun bebek de sende sağlıklı ol da vakte takılma büyümüş maşallah

pylz seninde bugün kontrolun vardı. Makat gelisiydi diye hatırlıyorum, ne oldu durumun?
Ben şehir hastanesine gidiyorum ordaki doktorlar hep değişiyor. Yani her muayeneme farklı doktor giriyor. Dün muayenemi yapan doktordan memnun kalmadım bana sancım var mı diye sordu NST de sancım çıktı ki gerçekten de sancım vardı. Sancımı beklememi söyledi. 5 dk da bir gelecek dedi. Açıklığım var mı diye elle muayene etti. Çok azmış dedi. Açıklığım olsaydı yatıracaktı. Her an sancın başlayabilir dedi. Özellikle sordum ben sezaryen olacaktım sancımın olması gerekli mi diye, o da evet sezaryen için sancıyı bekliyoruz dedi. Haftaya gel sen dedi. Bi doktor beklemeyelim bebeği doğurtalım diyor başka doktor hayır bekleyelim sancın gelsin öyle doğurtalım diyor. Bu doktorun yaptığı uygulamalar bana mantıklı gelmedi perşembe günü için başka bir doktora randevu aldım. Tekrar gideceğim. Sende durumlar nasıl?

Şehir hast de olsa hep aynı dr a gidebilirsin cnm randevu alıp ben kaçırmışım galiba sancin mi oldu senin

Şehir hast de olsa hep aynı dr a gidebilirsin cnm randevu alıp ben kaçırmışım galiba sancin mi oldu senin
Pazar gecesi ve pazartesi sabahı kasıklarımdan belime vuran kasılmalarım oldu doktor muayene ederken de oldu sol kasığımı eliyle muayene etti kasılmaların başlamış dedi. Bugün nolacak bakalım şuan hiçbir şeyim yok. Ya ben bulamıyorum aynı doktora hiç denk getiremiyorum. Çok sıkıntı ya önceden perinatoloji bölümüne gidiyordum orda randevu alabiliyordum aynı doktora ama şimdi gebe takip için alamıyorum ki doktora da söyledim ben sizi her zaman bulamıyorum diye o da doğrudur farklı yerlerde oluyoruz her zaman denk gelemiyoruz demişti.

Kasılmaları cok olan arkadaslar benjm de cok oluyordu doktora sordum 35 ve 37 haftalarda çok olur dedi o zamanlar 2 tane magnezyum hapı al dedi kasılmalar doğumu tetiklemesin dedi ve gerçekten dün 2 tane içtim çok rahattim

Canım ben taşındığım dönemde 2. Trimesterdeydim ve hareketliydim ama sonraları çok kemik kas ağrıları çektim. Senin haftalarda artık yemeği bile zor yapar oldum. O yüzden temizlik işine dikkat et dönecek diye yapma haftan ilerlemiş artık ağrıların artar sen sadece temiz havada yürüyüş yap herhangi bir hareket yapabilme ihtimalini doktora sormadan yapma. Normal sezeryan doğum önemli değil bebeğin sağlıklı ve zamanında gelmesi önemli. Hangisi hayırlıysa o şekilde olsun dediğim gibi ilk olduğu için ben hepsinden korkuyorum ama bebeğim olsun diye çok emek çektim inş ona kavuşacağım diye motive ediyorum kendimi korkmamaya çalışıyorum

Canım inş iyi olur sizin için. Bebeğin kalp atışı yüksek oldu mu senin nabzın yüksek oluyor mu? Bazen çarpıntım oluyor nabzım yükseliyor o zaman karnımda ritmik hareketleri oluyor damar atması gibi doktora gitmedim bende yarın gitmeyi düşünüyorum

günaydın herkese

şafak 13

Yaaa heyecanlandırma dur allahım bi taraftan korkuyorum bi taraftan doğsun da şu stresten kurtulayım diyorum

Altan muane oluyorum sürekli .kızlar temiz leyin valla ben pişman oldum temizlemedigime dün . Herkes bakıyor hicgormemis gibi. Şuan sancım iyiye gidiyor . Akşam belli olcak çıkıp cikmayacgim

Aman kuzum siz iyi olun da neler görmüştür ebeler boşver takılma onlara, inşallah sakinleşir kuzu da çıkarsınız sizde, içine sindiği gibi doğumunu rahatça yaparsın.

Canım o hıçkırık olabilir, korkma.

Bende diyorum doğum için öngördüğü hafta içeyim öncesinde dogum olacagı günün önceki günleri yani
Bol bol içerim sabahında da doğuma girerim

Bugün halılarım ve salon perdem için randevu aldım, artık doğum günü bile belliyse kimse gelmese bile evi dip köşe halletmek lazım dimi

Eşimin de hiç gönlü yok, bozulur diye hiç sevmez öyle şeyleri, gönderiyorum ama inşallah başlarına bişi gelmez. Bu temizlik konusunda hiç anlaşamıyoruz eşimle, nefret ediyor yardımcıdan da halı perde yıkatmaktanda.

E ama yapılacak sımdı olmasa sonra olacak ama olacak yani
Bu erkekler, kadın islerine pek karısmasa süper olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…