Ay marka soruna cevap vermeyi unutmusum. Ebebekten aldımAa o zaman süpermiş desene. Ben nedense hemen sütümüz gelecek gibi düşündümmarka olarak ne aldın sen? Bence doğumdan bir kaç gün önce başlanabilir sanki? Bi araştırmak lazım sanki doğumdan 1-2 gün önce masaj falan da öneriyorlardı göğüslere.
Ah keşke içer içmez gelseAa o zaman süpermiş desene. Ben nedense hemen sütümüz gelecek gibi düşündümmarka olarak ne aldın sen? Bence doğumdan bir kaç gün önce başlanabilir sanki? Bi araştırmak lazım sanki doğumdan 1-2 gün önce masaj falan da öneriyorlardı göğüslere.
Ben 38 + yı gördüğüm gün doğurmak isterim ... Kızım 38+ 5 ye doğmuştu ama kordonu 2 kez boynuna dolanmıştı o yüzden beklemekten korkuyorumUlkemizde 37.haftadan itibaren normal diyorlar ama yurt dışında öyle değilmiş Bana da geç bir tarih geldi beklersem risk artarmış gibi .Cuma günü gelsin de detaylı görüşeyim
Yolunda giden bir sıkıntısı olmayan hamileliklerde 37 hafta çok erken canım
Ben ülkemizde 37 den itibaren sezaryene normal diyen dr daha görmedim
38 bitip 39 içinde 2 sezaryen oldum ikisi de sancı başlayınca mecburen oldu yoksa dr lar dolu dolu 39 hafta beklemek istiyor
3. Hamilelik ve 3. Sezaryen olduğu halde şimdi yinede bana 39 beklemeye çalışalım diyor dr istediğimiz güne denk gelsin diye erkenden sezaryan olmamali
Biraz şüpheli işte o doktor gelişimi takipe alalım dediİnsanlar da hep diyecek bişey buluyo beni arkadaşlarım panikletmişti o zaman 7 aylıktı bebek bana 4 aylık gibi görünüyor demişlerdi ben de doktoruma sormuştum. Her vücut her hamilelik farklı olabiliyo eğer bebek iyiyse sen kafana takma
Iyi iyi demek varmış benim gibileriAynen kızlar bence de cani sag olsun da zayif olsun zamanın da dogsun saglikli olsun insallah yani benimde öyle karnım vallahi hic yok geçen arkadas gordu bu ne hal böyle dedi
Alemsin vallaAy nasıl görüyorsan artık kendinibence gayet güzelsindir sen normalde böyle olmadığın için kötü hissediyorsun kendini, doğum sonrası anne güzelliği gelecek bak demiştin dersin, şimdi hormonlardan burnumuz kaşımız gözümüz iptal, ödemde var, geçecek bunlar, takılma sen.
Kız kocam Başak neresi uysalmükemmeliyetçi bişi beğenmez, 5 adım sonrasını düşünür
Hiç erkek akrep tanıdığım yok ama benim yaa, akrep çocukları nasıl oluyor acaba, benim çocuklar Aslan, balık, akrep oldular, iyi ki sezaryen hakkı 3 bilemedin 4, 7 hayvan Burcu da doğururdum heralde bu gidişle
Çok güzel yaaa isimede bayıldımKizlarrr bizim taki yastigimizda geldii ben cok begendim
Çok tesekkur ederim amin insallahÇok güzel yaaa isimede bayıldımhayırlısıyla kullanın inşanlah
Benim karnım sürekli sertleşiyor alıştım artık özellikle otururkenBugün biraz evde iş yaptım ve hiç halim yok
Sonrada korktum tabi çünkü karnim durup durup sertleşmeye başladı yorgunluktan şimdi de yattım ama inşallah hiçbişey olmaz diyorum
39 haftayı bekleyim derken daha 36 bitmeden bi iş çıkartmayım
Limon11 ne yaptı acaba cvp yazdı mi sonradan
Benim de öyle.ozellikle akşamları. Yorgunsam, bütün günün yorgunluğu oluyor. Bugün mesela gerginim yine şişti. Oturamiyorum bile sertlikten o derece. Sabah kalkinca öğlene kadar çok iyi yumuşak ve rahatBenim karnım sürekli sertleşiyor alıştım artık özellikle otururken
Benimki çok ilginç şekilde ayaktayken hareket halindeyken olmuyor ne zaman otursam yatsam karnım başlıyor kasılmaya. Gece gündüz hep aynı. Her gün yaşadığım için normal heralde yalancı kasılmalar diyorumBenim de öyle.ozellikle akşamları. Yorgunsam, bütün günün yorgunluğu oluyor. Bugün mesela gerginim yine şişti. Oturamiyorum bile sertlikten o derece. Sabah kalkinca öğlene kadar çok iyi yumuşak ve rahat
Ya haklısın bende korkuyorum ama çaktırmıyorumSaol canımŞuan 36+1 haftalık. Tam olarak ne zaman döndü bilmiyorum 27. Haftada gittiğimde dönmemişti sonra 31+5 te gitmiştim doktora dönmüş dedi o zaman ben taşınmıştım ev topla yerleştir derken çok hareketliydim bebekte çok hareketliydi ondan dönmüş olabileceğini düşünüyorum.
ben normalden de sezeryandan da korkuyorum
bebeği döndüreceğim diye ağır işler yapma bebce. bu sefer de farklı şeyler olur Allah korusunYa haklısın bende korkuyorum ama çaktırmıyoruminşallah benimki de döner ya normal doğum yapmak istiyorum yapmadığım şey kalmadı temizlik yapmazdım temizliğide başladım bakalım yarında banyo tuvalet girişeyim bari
çok güzelmiş. gelsin çeyrekler diyeceğim de o biraz zor şu dönemdeKizlarrr bizim taki yastigimizda geldii ben cok begendim
ya en çok korktuğum şeyler. insanın aklına ister istemez geliyor. bir de bu tarz şeyler usg de belli olmuyor o daha bir stresBen 38 + yı gördüğüm gün doğurmak isterim ... Kızım 38+ 5 ye doğmuştu ama kordonu 2 kez boynuna dolanmıştı o yüzden beklemekten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?