2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ay marka soruna cevap vermeyi unutmusum. Ebebekten aldım
Humana still tea
Moms still tea
Milk tea süt çayı.... Bunları aldım

Ah keşke içer içmez gelse

Ulkemizde 37.haftadan itibaren normal diyorlar ama yurt dışında öyle değilmiş Bana da geç bir tarih geldi beklersem risk artarmış gibi .Cuma günü gelsin de detaylı görüşeyim
Ben 38 + yı gördüğüm gün doğurmak isterim ... Kızım 38+ 5 ye doğmuştu ama kordonu 2 kez boynuna dolanmıştı o yüzden beklemekten korkuyorum

bemim sezeryanımda 38+1de olacak. yani 39a girmiş oluyoruz. benim doktor da beklemek istemiyor çok fazla. sancı vs olmasın istiyor. bir de benim 3.kesiğim olacak. sanırım onu da göz önünde bulunduruyor

Bugün biraz evde iş yaptım ve hiç halim yok
Sonrada korktum tabi çünkü karnim durup durup sertleşmeye başladı yorgunluktan şimdi de yattım ama inşallah hiçbişey olmaz diyorum
39 haftayı bekleyim derken daha 36 bitmeden bi iş çıkartmayım
Limon11 ne yaptı acaba cvp yazdı mi sonradan

sancının başlaması daha iyi oluyor diye okudum. vücut ve bebek de hazır oluyomuş.

Biraz şüpheli işte o doktor gelişimi takipe alalım dedi

Aynen kızlar bence de cani sag olsun da zayif olsun zamanın da dogsun saglikli olsun insallah yani benimde öyle karnım vallahi hic yok geçen arkadas gordu bu ne hal böyle dedi
Iyi iyi demek varmış benim gibileri

Alemsin vallabak o mukemmeliyetci kismina bisey diyemem aynen oyleler ama tartismayi kavgayi gurultuyu hic sevmezleraslan fena ama soylim sizi mahveder

Benim karnım sürekli sertleşiyor alıştım artık özellikle otururken

Benim de öyle.ozellikle akşamları. Yorgunsam, bütün günün yorgunluğu oluyor. Bugün mesela gerginim yine şişti. Oturamiyorum bile sertlikten o derece. Sabah kalkinca öğlene kadar çok iyi yumuşak ve rahat
Benimki çok ilginç şekilde ayaktayken hareket halindeyken olmuyor ne zaman otursam yatsam karnım başlıyor kasılmaya. Gece gündüz hep aynı. Her gün yaşadığım için normal heralde yalancı kasılmalar diyorum

Ya haklısın bende korkuyorum ama çaktırmıyorum inşallah benimki de döner ya normal doğum yapmak istiyorum yapmadığım şey kalmadı temizlik yapmazdım temizliğide başladım bakalım yarında banyo tuvalet girişeyim bari

bebeği döndüreceğim diye ağır işler yapma bebce. bu sefer de farklı şeyler olur Allah korusun

Ben 38 + yı gördüğüm gün doğurmak isterim ... Kızım 38+ 5 ye doğmuştu ama kordonu 2 kez boynuna dolanmıştı o yüzden beklemekten korkuyorum
ya en çok korktuğum şeyler. insanın aklına ister istemez geliyor. bir de bu tarz şeyler usg de belli olmuyor o daha bir stres

10 da yattım 12 de komsunun horlamasına uyandım boyle horlanır mı ya of

bir de bebis cok guclu acıtan tekmekler atıp duruyor bazen kasıklarıma bunlar kasılma olmasın cok sıddetlı cunu anlamıyorm kı ya of stres oldum belım ağrıyo ama fıtık ağrısı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…