10 da yattım 12 de komsunun horlamasına uyandım boyle horlanır mı ya of
bir de bebis cok guclu acıtan tekmekler atıp duruyor bazen kasıklarıma bunlar kasılma olmasın cok sıddetlı cunu anlamıyorm kı ya of stres oldum belım ağrıyo ama fıtık ağrısı gibi
azaldı galıba kasılmalar. su an iyiym gectı tekmeler uyudu galiba.nil peri doktoruna sor ıstersen ınsan korkuyor her an herşey olabılır . Benıde korku bastı her an dogurxskmısım gibi hissediyorum sokağa cıkmaya korkar oldum psıkolojım bozuldu resmen bide nası dogurcam onuda bılmıyorum sezrryan olsaydı basta en azından gün belli kafa rahat olurdu
asdfg
hay Allahım eşin sağlıkçıymış bi de ne işi var sizde çok riskli değil mi o yaş için? Hay Allah görümcende maşallah bıktı mı acaba o da.
Yaaaa aman ha sakın öptürme Allah korusun, uçuk virüsü yüzünden neler yaşıyor insanlar, farkedilmez falan yenidoğan çocuğumu kendim bile öpmeye korkarım.
Bende 39 u artık görmek istiyorum okuduğum yazılardan dolayı bana 38-39 arası tarih verdi bu hafta görüşeceğim 39 u beklesem bir sorun olur mu diyeP Pelinimben canım benim fikrim şu ki anne karnında ne kadar kalsa o kadar iyi. Hele ki ilk sezaryenlerde. Çünkü ikinci üçüncü sezaryende karın büyüdükçe rüptür yani dikiş yerinin ve rahmin zarar görme ihtimali olduğu için bazı doktorlar 38de alıyorlar. Haklılar çünkü riske atmak istemiyorlar. Ama ilk sezaryen için ben senin yerinde olsam 39.haftayı kesinlikle beklerdim.
Böyle risklerde var Allah korusunBen 38 + yı gördüğüm gün doğurmak isterim ... Kızım 38+ 5 ye doğmuştu ama kordonu 2 kez boynuna dolanmıştı o yüzden beklemekten korkuyorum
Ben Hastane bavuluna koydum doğumdan sonra içeceğim içeriği bir sürü ottan oluşuyor belki doğumu tetikleyen bir şey olabilir içinde.Kızlar, süt yapan caylar aldım gebelikte de doğumdan önce içip sütü bol bol gelen anneler olmusçok okumustum kızımda ama tabi doğumdan nice sorna okumustum. Ne zaman içmeye başlayalım bir fikriniz var mı ya da bu kk de denk gelen okuyan, Baska yerlerde okuyan paylaşın bakalım bilgilerinizi
Dipnot:Evet anne sütüne en iyi gelen bol su içmek.. Biliyorum ama bu çayların faydasını görenlerde çok...
Al benden de aynisi. Bir de yurt disindayim kocamdan başka kimse yok. Sizlerde nasıl? Hastaneye kaç gibi gelebilecek?Kızlar bana korku bastı, uyuyamıyorum. Doğumu düşünüyorum sürekli.
Alemsin vallabak o mukemmeliyetci kismina bisey diyemem aynen oyleler ama tartismayi kavgayi gurultuyu hic sevmezler aslan fena ama soylim sizi mahveder
Hayırlı sabahlar canımAblamız Aslan, tam aslanlığını yapıyor
Bende merak ediyorum.
Canım maşallah seni çok takdir ettim ben, gerilmeden idare ediyorsun daha ne olsun, duası yeter diyosun. Eşine de her söylediğinde doğumu yakın bir hamile olduğunu hatırlat napalım bu da senin doğum öncesi sınavın oldu.la havle çekiyorum sabır inşallah.
ben eşim olmadan sokağa çıkamıyorum top gibi oldum yuvarlanirim diye..
bana diyor ki annemi kısa mesafe bi tur attirsanda ayaklari acilsa..
bu erkekler eşlerine kiyiyor ama annelerine asla..
Merhaba canım günaydın, niye uyandım bilmiyorum vallaHayırlı sabahlar canımUyanmışız yine ben açlıktan uyandım bu gece
Çok yormasaydın kendiniGünaydın hayırlı sabahlar kızlar bende yorgun argın yattım ona rağmen uyandım uykuyu almışım geç dr yatsam erkende aynı
Afiyet olsun, bende Twitter’da neler olmuş ona bakıyorumBende sanki günlerdir uyuyormuşum gibi kalktım. Biraz special k yedim tv izliyorum kısık seste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?