2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
nil peri doktoruna sor ıstersen ınsan korkuyor her an herşey olabılır . Benıde korku bastı her an dogurxskmısım gibi hissediyorum sokağa cıkmaya korkar oldum psıkolojım bozuldu resmen bide nası dogurcam onuda bılmıyorum sezrryan olsaydı basta en azından gün belli kafa rahat olurdu

azaldı galıba kasılmalar. su an iyiym gectı tekmeler uyudu galiba.

Kızlar bana korku bastı, uyuyamıyorum. Doğumu düşünüyorum sürekli.

la havle çekiyorum sabır inşallah.
ben eşim olmadan sokağa çıkamıyorum top gibi oldum yuvarlanirim diye..
bana diyor ki annemi kısa mesafe bi tur attirsanda ayaklari acilsa..
bu erkekler eşlerine kiyiyor ama annelerine asla..

Bende 39 u artık görmek istiyorum okuduğum yazılardan dolayı bana 38-39 arası tarih verdi bu hafta görüşeceğim 39 u beklesem bir sorun olur mu diye

Ben Hastane bavuluna koydum doğumdan sonra içeceğim içeriği bir sürü ottan oluşuyor belki doğumu tetikleyen bir şey olabilir içinde.
Birde burdan bi arkadaş kayısı kompostosu demişti hastaneye gitmedim yapıp posasiyla blenderdan çekip götüreceğim nasip olursa tabi

Canım maşallah seni çok takdir ettim ben, gerilmeden idare ediyorsun daha ne olsun, duası yeter diyosun. Eşine de her söylediğinde doğumu yakın bir hamile olduğunu hatırlat napalım bu da senin doğum öncesi sınavın oldu.

Off kizlar annelerimiz ya da onlardan bir onceki nesil ne yaptı bu kadsr dusundu mu doğumu, korktular mi, kim bakti onlara, kocaları sorumluluk aldı mı. Şu saatte uyandım uyuuamiyorum kafamda senaryo dondurmekten. Biraz güçlü olmak gerekiyor bense sanki sıkıştım kaldım karamsarliktan korkudan kafayı yiyeceğim yakında.. Karar verdim bundan böyle güzel hikayeler okuyup meditasyon yapicam. Şanslı oldugum konular üzerinde yogunlasicam. Mesela şükür ki sağlığım yerinde, eşim çok destek, becerikli, hastane eve yakın, maddi gucumuz yerinde, ailem şu an gelemese de esiminki de benimki de sorunsuz tatlı insanlar, bu işler bitsin tr ye gitsek hemen kol kanat gerer bize, şükür çocuğum oluyor, kaç yaşına geldim sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…