2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Yapılacak işler insanı aktif tutuyor. Düşünmeye vakit olunca kafada kurabiliyoruz su hassas dönemde. Bende genelde gece basliyor kurgular. Ilerde bir anı olarak hatırlayacağız bu günleri. Zor da olsa bir doğum yasayacagiz ve çektigimiz sıkıntılar da olsa bir iki aya hafifleyip gitgitde kaybolacak. Hep öyle olmadi mi hayatta? Ben iki yaz önce kürtaj olmuştum, bebeğin kalbi durdu diye
dunya başıma yıkılmıştı, ameliyathane de baygınlık geçirdim sakinleştirici yaptılar, evde o gün çok ağrı çektim, şimdi mesela hatırlamıyorum silinmiş hafizamdan gitmiş.
Üzücü hatıraları kovalim gitsin

benim de eşimin babaannesi vefat etti sabah. valla kızıma hamileyken de böyle son haftalarda kendi dedemi kaybetmiştik. benim hamileliklerin son haftalarında böyle şeylerin olması tesadüf mü acaba

Başınız saolsun canım, bu hamileliğimin başından beri o kadar vefat haberi aldım ve üstüne kp vefat etmiş halde ben buldum düşün bitsin 2020 diyorum ama neyse mucizelerimize kavuşalım hayırla.

Ayyy o zaman doğum öncesi ben bittim demektir, inşallah bişi olmaz yaa, camın kenarından iş gitmiş leke leke üstü napim mecburen yıkatmam lazım.

Aman kızlar yaa 9 ay boyunca nasıl doğuracağım diye kaygı çektim, doğum yaptıktan sonra bu muymuş ne varki demiştim, çokta stres yapmayın, dedikleri gibi bebeği görünce herşey geçiyor gerçekten doğru

Bi de dayanılmaz bi ağrınız yok, ağrı kesici yapılınca hop geçiyor zaten, bi de adet sancısı gibi sancı oluyor, onu zaten şu an da çekiyoruz, hiç korkmayın bitip gidiyor bi anda.

benim de eşimin babaannesi vefat etti sabah. valla kızıma hamileyken de böyle son haftalarda kendi dedemi kaybetmiştik. benim hamileliklerin son haftalarında böyle şeylerin olması tesadüf mü acaba
Allah rahmet eylesin canim

Düz stor mu seninki inşallah bisey olmaz ben stor temizleme spreyiyle siliyorum leke vs yok süpürüyoruz sonra fıs fısli sıkıp pamuklu bezle siliyorum. Büyük alanım olsa söyle teras falan temiz fırçayla yıkardım ama öyle bi yerim yok maalesef

Sen sakin oldukça bebekte sakinleşiyor bence doktor da strese sokmasın yemek versinler ya genel anestezi vermezler lavman yaparlar mecbur kalınırsa

Altan muane oluyorum sürekli .kızlar temiz leyin valla ben pişman oldum temizlemedigime dün . Herkes bakıyor hicgormemis gibi. Şuan sancım iyiye gidiyor . Akşam belli olcak çıkıp cikmayacgim
Hadi bakalım hayırlı haberlerle inşAllah
Hayır ben dılardan hiç bişi hissetmiyorum canım. Şimdi doktordan geldim önce yine 200 üstüydü sonra 160 lara düştü. Beklemenin manası yok normal olmayacak dedi. 38+1 sezeryan dedi.
Başınız sağolsun canım

iyi yapıyorlar cnım bi gun bi gundur. ins ise yarar.

Sen sakin oldukça bebekte sakinleşiyor bence doktor da strese sokmasın yemek versinler ya genel anestezi vermezler lavman yaparlar mecbur kalınırsa
Normal doğuma uygunum kuzum. Normal yapabilirim şuan . Ama doktor istemiyor yenidoğan yoğun bakımında kalmasın dursun diyor. Sakinim oldukça . Sabah nts kızımla konuştum ben burdayım kızım dedim sancılar azalmaya başladı

hurma yemeye basladınız mı sormus muydum unuttum ya kafam gidip geliyor. baslıyım mı ben de? erken mı 35 5. hala yuruyemıyorum ya mutfağa gidene kadar nefesim kesiliyor

Altan muane oluyorum sürekli .kızlar temiz leyin valla ben pişman oldum temizlemedigime dün . Herkes bakıyor hicgormemis gibi. Şuan sancım iyiye gidiyor . Akşam belli olcak çıkıp cikmayacgim
Hadi inş çıkarsınız canım. Sağlıklı olunda gerisini takma boşver

Evet herşeyin normal seyri güzel ama zorunluluk değil bebek ve bizim için ne sağlıklı olacaksa o olsun. Allah korumuş seni geçirdiğin zorlukların üstüne mükafatını da vermiş çok şükür Hiç strese girme akışına bırak doktorun tavsiyesinde hareketler yürüyüşler yap sadece. Yapabileceğin kadar iş yap gerisini dinlen

Bende bazen böyle oluyorum hormonlaron etkisi mi nedir bilmem. Kendimi kötü çirkin hissettiğim için bazen aklıma eşim beni beğenmiyorsa artık diye bile geliyor üzülüyorum ki adam bunu hissettirecek bişey de yapmıyor bende vesvese bol ama

Bende 36+2 yim kabuslar bende de başladı hastane uzak günüm belli olmadığı için sancım başlayınca naparım diye kara kara düşünüyorum

Başınız sağolsun canım Allah sizlere ömür versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…