- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Neden değiştin canımYine doktor ve hastane değiştirmek zorunda kaldım haftaya gün verecek bakalım merakla bekliyorum
Yapılacak işler insanı aktif tutuyor. Düşünmeye vakit olunca kafada kurabiliyoruz su hassas dönemde. Bende genelde gece basliyor kurgular. Ilerde bir anı olarak hatırlayacağız bu günleri. Zor da olsa bir doğum yasayacagiz ve çektigimiz sıkıntılar da olsa bir iki aya hafifleyip gitgitde kaybolacak. Hep öyle olmadi mi hayatta? Ben iki yaz önce kürtaj olmuştum, bebeğin kalbi durdu diyeOf kızlar çok depresifim yine sadece kötü şeyler geliyor aklıma üzücü hatıralar vs hep ağlamaklıyım için dolup duruyor şu işlerim bitseydi de doğum yapıp rahatlasaydım diyorum hic birseyle ilgilenesim yok ama çocuklar var herşeye koşturmak zorundayım
benim de eşimin babaannesi vefat etti sabah. valla kızıma hamileyken de böyle son haftalarda kendi dedemi kaybetmiştik. benim hamileliklerin son haftalarında böyle şeylerin olması tesadüf mü acaba
Benim stor perdelerimi mahvettiler çok büyük kurumsal bi yere vermiştim hemde getirdiler hem kırılmış derin cizikler vardı bide parasıni aldılar geçen sene ben isin peşini bırakmadım her yere sikayet ettim neredeyse mahkemeye verecemtim tuketici haklarına perde para mi ödedi pis insanlar .Umarım bisey olmaz
Hamilelil hormanları bendede oluyor bazen
Allah rahmet eylesin canimbenim de eşimin babaannesi vefat etti sabah. valla kızıma hamileyken de böyle son haftalarda kendi dedemi kaybetmiştik. benim hamileliklerin son haftalarında böyle şeylerin olması tesadüf mü acaba
Düz stor mu seninki inşallah bisey olmaz ben stor temizleme spreyiyle siliyorum leke vs yok süpürüyoruz sonra fıs fısli sıkıp pamuklu bezle siliyorum. Büyük alanım olsa söyle teras falan temiz fırçayla yıkardım ama öyle bi yerim yok maalesefBaşınız saolsun canım, bu hamileliğimin başından beri o kadar vefat haberi aldım ve üstüne kp vefat etmiş halde ben buldum düşünbitsin 2020 diyorum ama neyse mucizelerimize kavuşalım hayırla.
Ayyy o zaman doğum öncesi ben bittim demektir, inşallah bişi olmaz yaa, camın kenarından iş gitmiş leke leke üstü napim mecburen yıkatmam lazım.
Sen sakin oldukça bebekte sakinleşiyor bence doktor da strese sokmasın yemek versinler ya genel anestezi vermezler lavman yaparlar mecbur kalınırsaİyiyiz şuan canım
Bebek doğmadı ama hastane beni açlıktan öldürmeye niyetliyoğunluk var ve beni unuttular .doktora dogsada olur artık dedim doktor kesinlikle durdurmak istiyor hayır diyor . Elim ayağım bembeyaz oldu ilaçlardan hala veriyorlar
Hadi bakalım hayırlı haberlerle inşAllahAltan muane oluyorum sürekli .kızlar temiz leyin valla ben pişman oldum temizlemedigime dün . Herkes bakıyor hicgormemis gibi. Şuan sancım iyiye gidiyor . Akşam belli olcak çıkıp cikmayacgim
Hayır ben dılardan hiç bişi hissetmiyorum canım. Şimdi doktordan geldim önce yine 200 üstüydü sonra 160 lara düştü. Beklemenin manası yok normal olmayacak dedi. 38+1 sezeryan dedi.Canım inş iyi olur sizin için. Bebeğin kalp atışı yüksek oldu mu senin nabzın yüksek oluyor mu? Bazen çarpıntım oluyor nabzım yükseliyor o zaman karnımda ritmik hareketleri oluyor damar atması gibi doktora gitmedim bende yarın gitmeyi düşünüyorum
Başınız sağolsun canımbenim de eşimin babaannesi vefat etti sabah. valla kızıma hamileyken de böyle son haftalarda kendi dedemi kaybetmiştik. benim hamileliklerin son haftalarında böyle şeylerin olması tesadüf mü acaba
iyi yapıyorlar cnım bi gun bi gundur. ins ise yarar.İyiyiz şuan canım
Bebek doğmadı ama hastane beni açlıktan öldürmeye niyetliyoğunluk var ve beni unuttular .doktora dogsada olur artık dedim doktor kesinlikle durdurmak istiyor hayır diyor . Elim ayağım bembeyaz oldu ilaçlardan hala veriyorlar
hayırlı olsuuuuuunEvet kızlar benim de bugün doğum tarihim belli oldu 7 kasım sezeryan 38+1 de fetal taşikardi sebebiyle zorunlu sezeryan. Tabi 3 hafta daha dayanırsa kızım
Normal doğuma uygunum kuzum. Normal yapabilirim şuan . Ama doktor istemiyor yenidoğan yoğun bakımında kalmasın dursun diyor. Sakinim oldukça . Sabah nts kızımla konuştum ben burdayım kızım dedim sancılar azalmaya başladıSen sakin oldukça bebekte sakinleşiyor bence doktor da strese sokmasın yemek versinler ya genel anestezi vermezler lavman yaparlar mecbur kalınırsa
Hadi inş çıkarsınız canım. Sağlıklı olunda gerisini takma boşverAltan muane oluyorum sürekli .kızlar temiz leyin valla ben pişman oldum temizlemedigime dün . Herkes bakıyor hicgormemis gibi. Şuan sancım iyiye gidiyor . Akşam belli olcak çıkıp cikmayacgim
İnşallah canım ya . Şuan zaten 38 39 goremicez rahim boyum 17 cm kalmışHadi inş çıkarsınız canım. Sağlıklı olunda gerisini takma boşver
Evet herşeyin normal seyri güzel ama zorunluluk değil bebek ve bizim için ne sağlıklı olacaksa o olsun. Allah korumuş seni geçirdiğin zorlukların üstüne mükafatını da vermiş çok şükürBende çok emek ettim haklısın öncelik sağlık 3 kere dış gebelik geçirdim ölümden döndüm.. Valla sonlara doğru stresten saçmalıyoruz galiba napacağımı bilemiyorum gün sayıyorum resmen bir hafta geride bırakınca mutlu oluyorum hemen o haftada neler yaşanıyor bakıyorum bugünlere getiren Rabbime şükürler olsun
Maalesef hala arada taşikardi oluyor bugün kontrolde 2 dakika içinde önce 200 üstü çıktı sonra 160 lara düştühayırlı olsuuuuuunama su an tasıkardı yok değil mi?
Bende bazen böyle oluyorum hormonlaron etkisi mi nedir bilmem. Kendimi kötü çirkin hissettiğim için bazen aklıma eşim beni beğenmiyorsa artık diye bile geliyor üzülüyorum ki adam bunu hissettirecek bişey de yapmıyor bende vesvese bol amaOf kızlar çok depresifim yine sadece kötü şeyler geliyor aklıma üzücü hatıralar vs hep ağlamaklıyım için dolup duruyor şu işlerim bitseydi de doğum yapıp rahatlasaydım diyorum hic birseyle ilgilenesim yok ama çocuklar var herşeye koşturmak zorundayım
Bende 36+2 yim kabuslar bende de başladı hastane uzak günüm belli olmadığı için sancım başlayınca naparım diye kara kara düşünüyorumGunaydin kizlar 37+0
benim enerjim artik hic kalmadi bide gun icinde hep uzanir uyur vaziyetteyim geceleri su wc wc su olarak sabahliyorum kabuslar gormeye basladim ayyy sona yaklasiyoruz benide korku sarmaya basladi iyiden iyiye kimsryede bisey belli etmiyorum
Başınız sağolsun canım Allah sizlere ömür versin.benim de eşimin babaannesi vefat etti sabah. valla kızıma hamileyken de böyle son haftalarda kendi dedemi kaybetmiştik. benim hamileliklerin son haftalarında böyle şeylerin olması tesadüf mü acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?